ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:26 ,大小:116KB ,
资源ID:1452958      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1452958.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-1154及答案解析.doc)为本站会员(sofeeling205)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-1154及答案解析.doc

1、大学四级-1154 及答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.近年来出现了大学生就业难的现象。2产生这种现象的原因(如大学生追求的目标过高,专业有对口等)。3如何解决这一问题(改变就业观念,大学生再培训等)。College Students Job Hunting(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Nicotine(总题数:10,分数:70.00)2.Although nicotine is probably the well-known chemical

2、 in cigarettes, it is not necessarily the one that changes the psyche of the smoker when cigarettes are smoked.(分数:7.00)填空项 1:_3.In spite of the difficulties, according to the text more than thirty-five million people a year give up smoking.(分数:7.00)填空项 1:_4.It has been shown that nicotine in cigare

3、ttes can improve peoples abilities to perform some actions more quickly.(分数:7.00)填空项 1:_5.Added ammonia in cigarettes allows smokers to inhale more nicotine.(分数:7.00)填空项 1:_6.Snorted substances reach the brain faster than injected substances.(分数:7.00)填空项 1:_7.Nicotine dilates the blood vessels that

4、carry it around the body.(分数:7.00)填空项 1:_8.Nicotine molecules allow greater electrical charges to pass between neurones.(分数:7.00)填空项 1:_9.Cigarette companies would have to cut the nicotine content in cigarettes by 1 to prevent them from being addictive.(分数:7.00)填空项 1:_10.According to the passage, a

5、cigarette can raise a smokers heart rate by 1 a minute.(分数:7.00)填空项 1:_11.In order to transmit nerve impulses to its neighbour, a neurone sends 1 known as neurotransmitters.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.The room i

6、s stuffy.B.The windows are closed.C.Too many people are smoking.D.She isnt feeling well.A.The children enjoyed themselves.B.The children didnt come to the party.C.The children were giving a lot of fun in the party.D.The children were not behaving themselves in the party.A.On the plane.B.On a train.C

7、On a bus.D.In an automobile.A.A clerk.B.A maths teacher.C.A student.D.A telephone operator.A.Shopping for shoes.B.Writing an article.C.Reading the magazine.D.Studying for a chemistry test.A.5.50.B. 50.00.C.52.00.D. 4.50.A.It cant be sent easily.B.He is not sure if it can fit inside the container.C.

8、There are several different rates.D.The package looks heavy.A.Mary would not call the woman again.B.Mary didnt call.C.Mary would call next time she came to town.D.That she hoped to come for dinner next time she came to town.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.He cant find his office key.B.He has

9、 misplaced some exams.C.He is unable to talk.D.He doesnt like his classroom.A.Mark the latest homework assignment.B.Put a cancellation notice on the classroom door.C.Make an appointment with the doctor.D.Return some exams to his students.A.Teach Dons class while hes absent.B.Give Professor Webster t

10、he key to Dons office.C.Leave a message on the board in Dons classroom.D.Bring Don the homework that was due today.A.To put the homework on Dons desk.B.To leave the master key for Don.C.To give Dons students the next assignment.D.To call Don at the end of the afternoon.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分

11、数:21.00)A.An affluent one.B.A poor one.C.A rural one.A.She is serving her guests.B.She is singing songs.C.She is working hard.D.Shc is looking at the city.A.Work.B.Play.C.Sleep.D.Both A and B.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.4.B.14.C.40.D.None.A.Big windows.B.A good view.C.Ta

12、ll buildings.D.Pleasant rooms.A.Water.B.Hills.C.Flat land.D.Tall buildings.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.Its a lovely place.B.Its a friendly place.C.Its a nice place for man to live.D.Its a lifeless place.A.They are usually very high.B.They are always very low.C.they can be very different.D.They a

13、re actually the same.A.Because there is no water there.B.Because there is no air there.C.Because there is no plant there.D.Because there is lifeless.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.Kids play balloons.B.Weather balloons.C.Balloons for safety patrols.D.Balloons for recreation.A.They are impossible t

14、o guide.B.They may go up in flames.C.They tend to leak gas.A.Watch for changes in weather.B.Watch their altitude.C.Check for weak spots in their balloons.D.Test the strength of the ropes.A.One day.B.Six days.C.Three days.D.Eleven days.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、In a recent speech, (总题数:1,分数:77.00

15、)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、Most parents I suppo(总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13.(分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分

16、数:8.90)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)填空项 1:_21.(分数:8.90)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.We can conclude from this passage that _.(分数:8.90)A.both Bunche and Terrell were well-educatedB.Bunche and Terrell served both their country and their race admirablyC.Bu

17、nche and Terrell involved themselves in their various activities to help their raceD.both Bunche and Terrell were proud of the achievements they had made in the area for civil rights23.The authors tone is _.(分数:8.90)A.subjectiveB.sarcasticC.indifferentD.admiring24.In 1947, Ralph Bunche became _.(分数:

18、8.90)A.an African and Far Eastern specialist for the War DepartmentB.a Noble Peace Prize recipientC.a director of the United Nations trusteeship divisionD.a board member of the NAACP25.The main idea of this passage is that _.(分数:8.90)A.Mary Terrell and Ralph Bunche were two important AmericansB.Mary

19、 Terrell and Ralph Bunche were influential only in international affairsC.Mary Terrell and Ralph Bunche helped found the NAACPD.Mary Terrell and Ralph Bunche both served in the U.S. government26.Of which organization did Mary Church Terrell become a charter member first?(分数:8.90)A.National Associati

20、on for the Advancement of Colored Women.B.Delta Sigma Theta Sorority.C.International Council of Women.D.National Association for the Advancement of Colored People.二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.Some people oppose the building of flats because _.(分数:8.90)A.the living expenses for each individual fa

21、mily are higherB.it involves higher cost compared with the building of housesC.they believe people like to live in houses with gardensD.the disposal of rubbish remains a problem for those living in flats28.The word “rage“ (Line 10) means _.(分数:8.90)A.be ignoredB.develop with great forceC.encourage p

22、eople greatlyD.be in fashion29.We can infer from the passage that _.(分数:8.90)A.English people like most people in other countries, dislike living in flatsB.people in most countries of the world today are not opposed to living in flatsC.people in Britain are forced to move into high blocks of flatsD.

23、modem flats still fail to provide the necessary facilities for living30.What is said about blocks of flats built in the past in Britain?(分数:8.90)A.They were mostly inhabited by people who did not earn much.B.They were usually not large enough to accommodate big families.C.They were sold to people be

24、fore necessary facilities were installed.D.They provided playgrounds for children on the top of the buildings.31.The author mentions that people who live in suburban houses _.(分数:8.90)A.do not have access to easy facilities because they live away from the cityB.have to pay a lot of money to employ p

25、eople to do service workC.take longer time to know each other because they are a scattered communityD.have to spend more money and time travelling to work every day二十一、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)二十二、It (67) around nine (总题数:20,分数:70.00)32.(分数:3.50)A.liedB.laidC.layingD.lying33.(分数:3.50)A.the bargainB.

26、the questionC.the chanceD.tile risk34.(分数:3.50)A.with painB.in painC.having painD.having ache35.(分数:3.50)A.betweenB.besideC.belowD.behind36.(分数:3.50)A.atB.backC.inD.to37.(分数:3.50)A.may not haveB.might not haveC.cant haveD.couldnt have38.(分数:3.50)A.evenB.justC.onlyD.rather39.(分数:3.50)A.offB.outC.away

27、D.back40.(分数:3.50)A.for beingB.to beC.on beingD.to have been41.(分数:3.50)A.becomeB.fallenC.goneD.D ) grown42.A) neednt bother C) didnt need to botherB) neednt have bothered D) mustnt have bothered(分数:3.50)A.neednt botherB.neednt have botheredC.didnt need to botherD.mustnt have bothered43.(分数:3.50)A.f

28、romB.toC.ofD.with44.(分数:3.50)A.so as toB.in orderC.so thatD.for45.(分数:3.50)A.in factB.in seriousC.in earnestD.in truth46.(分数:3.50)A.would doB.doesC.would makeD.makes47.(分数:3.50)A.behalfB.loveC.reasonD.sake48.(分数:3.50)A.onB.toC.inD.for49.(分数:3.50)A.I had ratherB.I would ratherC.I had betterD.I would

29、had better50.(分数:3.50)A.had to beB.was to beC.must have beenD.should have been51.(分数:3.50)A.would comeB.cameC.were comingD.have come二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)52.Her 1 (幼稚的回答) embarrassed everyone.(分数:7.00)填空项 1:_53.This book is about the life of a 1 (中国当代著名作家).(分数:7.00)填空项 1:_54.Life is a

30、roller coaster, you have your ups and downs 1(只要不掉下来).(分数:7.00)填空项 1:_55.We must either find a way or 1 (走出一条路).(分数:7.00)填空项 1:_56. 1 (什么样的巨大变化) will take place in China in a hundred years?(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-1154 答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.近年来出现了大学生就业难的现象。2产生这种现象的原因

31、如大学生追求的目标过高,专业有对口等)。3如何解决这一问题(改变就业观念,大学生再培训等)。College Students Job Hunting(分数:106.00)_正确答案:(In recent years, college students find it increasingly difficult to get a job. It sounds strange since young college students are usually intelligent, welt-educated, knowledgeable, aspirant and eager to brin

32、g their talent into full play. Then what underlies the strange phenomenon?There are several reasons for this. To begin with, nowadays college students aim too high. All they want are “good“ jobs which could offer good salary, comfortable working conditions, high social status among others. Consequen

33、tly, most college students are unwilling to accept vacant jobs they consider not “good“ enough. Another reason is that theres a big gap between the majors some students study in school and the demands of vacant jobs. So companies think some students are not fit for the jobs.A solution to the problem

34、 requires efforts on both the society and the students. The companies should value the students, talent and knowledge while the latter should not merely aim at material gains. They should be down-to-earth in building up their career. Futhermore, they should face their weak points so as to improve th

35、emselves and be more competent.)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Nicotine(总题数:10,分数:70.00)2.Although nicotine is probably the well-known chemical in cigarettes, it is not necessarily the one that changes the psyche of the smoker when cigarettes are smoked.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:由第一段中的 ni

36、cotine is the primary on that.in ways they find pleasant and beneficial 可知本句话错误。3.In spite of the difficulties, according to the text more than thirty-five million people a year give up smoking.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:由第一段中的 Every year, nearly 35 million people.most start smoking again within da

37、ys 可知本句话是错误的。4.It has been shown that nicotine in cigarettes can improve peoples abilities to perform some actions more quickly.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:由第一段的开头部分可知本句话正确。5.Added ammonia in cigarettes allows smokers to inhale more nicotine.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:由第五段中的 they began adding subst

38、ances such as ammonia to cigarette tobacco to release more nicotine 可知本句话正确。6.Snorted substances reach the brain faster than injected substances.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:文中并没有对 snorted substances 到达 brain 和 injected substance 的速度进行比较。7.Nicotine dilates the blood vessels that carry it around the

39、body.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:全文中并没有讲到本句所叙述的内容8.Nicotine molecules allow greater electrical charges to pass between neurones.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:由文章最后一段末尾的 This bigger current causes increased electrical impulses to travel along certain neurones 可知本句正确。9.Cigarette companies would have to

40、 cut the nicotine content in cigarettes by 1 to prevent them from being addictive.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:95%)解析:由文章第五段中间的 Research shows that manufacturers would.by 95% to forestall its power to addict 可知本空应该填 95%。10.According to the passage, a cigarette can raise a smokers heart rate by 1 a minute.

41、分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:1020 beats)解析:由第五段中的 Studies have shown that.heart rate by 10 to 20 beats a minute 可知本空应填 1020 beats。11.In order to transmit nerve impulses to its neighbour, a neurone sends 1 known as neurotransmitters.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:chemical messengers)解析:由第门段中的 To transmit nerve imp

42、ulses.chemical messengers known as neurotransmitters 可知本空应填 chemical messengers。四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.The room is stuffy.B.The windows are closed.C.Too many people are smoking. D.She isnt feeling well.解析:听力原文W: The room i

43、s so stuffy that I can hardly breathe.M: I think they should ban smoking here, dont you?Q: Why is the woman complaining?A.The children enjoyed themselves.B.The children didnt come to the party. C.The children were giving a lot of fun in the party.D.The children were not behaving themselves in the pa

44、rty.解析:听力原文M: What a wonderful party! Everyone is having a good time.W: If only the children were here!Q: What is implied in the conversation?A.On the plane. B.On a train.C.On a bus.D.In an automobile.解析:听力原文W: Fasten your seat belts, sir.M: Of course, I didnt realize we were planning to land so soo

45、n.Q: Where is this conversation probably taking place?A.A clerk.B.A maths teacher.C.A student.D.A telephone operator. 解析:听力原文W: What was the number again?M: I was trying to reach 861-74587Q: Who is the man speaking to?A.Shopping for shoes.B.Writing an article.C.Reading the magazine.D.Studying for a

46、chemistry test. 解析:听力原文W: There is an article here in this magazine you might enjoy. Its about buying running shoes.M: Its not chemistry and its not on the final exam. I cant read it now!Q: What is the man probably doing?A.5.50. B. 50.00.C.52.00.D. 4.50.解析:听力原文M: This package is going to New Zealand. I want to insure it for 50.00.W: That will be 3.50 postage and another 2.00 for the insurance, sir

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1