ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:23 ,大小:121KB ,
资源ID:1452980      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1452980.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-1192及答案解析.doc)为本站会员(postpastor181)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-1192及答案解析.doc

1、大学四级-1192 及答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.describe the chart,2) account for the fact revealed in the chart.You should write about 120 words neatly.(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Make a Mummy Tomb(总题数:10,分数:70.00)2.From this article, we can learn that it

2、is teaching us how to build an old Egyptian building.(分数:7.00)填空项 1:_3.Ancient Egyptians mummify their dead bodies and provide them with tombs with all the daily necessities, for they think they would restart their lives in the tomb.(分数:7.00)填空项 1:_4.If you want to make a complete mummy tomb, there

3、should be three main steps.(分数:7.00)填空项 1:_5.On three walls of old Egyptian tombs, there were some paintings with flowers and beauties.(分数:7.00)填空项 1:_6.It is generally suggested to spend one day making a mummy case.(分数:7.00)填空项 1:_7.For the objects you would like to create for the mummy tomb, you a

4、re suggested to refer to some relevant books and visit some websites.(分数:7.00)填空项 1:_8.A lot of visitors every year go to Egypt to visit Egyptian mummy tombs.(分数:7.00)填空项 1:_9.A portrait of the dead person,_, and hieroglyphic writing are displayed on the mummy cases.(分数:7.00)填空项 1:_10.When you make

5、the tomb treasures, you need clay, store-bought modeling compound, acrylic paints, paintbrush and_.(分数:7.00)填空项 1:_11.By applying molding compound and sculpting features; you can transform small figurinesthat you find around your house into 1.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Sect

6、ion A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.A dentist.B.A surgeon.C.A physician.D.A psychiatrist.A.Jack should decide about the game himself.B.They have to make an urgent decision.C.Jack should take her advice.D.They cant make a decision.A.$5.50.B.$4.50.C.$3.50.D.$2.50.A.The man is p

7、lanning a trip to Austin.B.The man has not been to Austin before.C.The man doesnt like Austin.D.The man has been to Austin before.A.She lakes it as a kind of exercise.B.She wants to save money.C.She loves doing anything that is new.D.Her school isnt very far.A.By bike.B.By car.C.By bus.D.On foot.A.B

8、ill McCarthy isnt in fight now.B.The caller dialed the wrong number.C.Bill McCarthy can t answer the phone fight now.D.Bill McCarthy doesnt want to speak to the caller.A.She didnt like the books the man bought.B.There wasnt a large selection at the bookstore.C.The man bought a lot of books.D.She wan

9、ted to see what the man bought.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.She is waiting for the man.B.She is waiting for her motherC.She is waiting for a bus.D.She is waiting for it to stop mining.A.Cold.B.Very hot.C.Cooler than the weather on the day of this conversation.D.Drier than the weather on t

10、he day of this conversation.A.Florida.B.New York.C.California.D.Indiana.A.Every ten minutes.B.At twenty to one.C.Every half-hour.D.Once a day.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.Thailand.B.Macau.C.New Zealand.D.Pacific Island.A.Once a week.B.Twice a week.C.Once a month.D.Twice a month.A.Food.B.H

11、otel.C.Food and hotel.D.Food and city tours.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.They liked traveling.B.They wanted to find a better place to live in.C.They were driven out of their homes.D.The reasons are unknown.A.They try to put up with Gypsies.B.They axe envious of Gypsies.C.

12、They are unfriendly to Gypsies.D.They admire the musical talent of the Gypsies.A.Special schools have been set up for them.B.Permanent homes have been built for them.C.They are now taught in their own language.D.They are now allowed to attend local schools.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.The threat

13、of poisonous desert animals and plants.B.The exhaustion of energy resources.C.The destruction of oil wells.D.The spread of the black powder from the fires.A.The underground oil resources have not been affected.B.Most of the desert animals and plants have managed to survive.C.The oil lakes soon dried

14、 up and stopped evaporating.D.The underground water resources have not been polluted.A.To restore the normal production of the oil wells.B.To estimate the losses caused by the fires.C.To remove the oil left in the desert.D.To use the oil left in the oil lakes.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.They w

15、ant to change the way English is taught.B.They learn English to find well-paid jobs.C.They want to have up-to-date knowledge of English.D.They know clearly what they want to learn.A.Professionals.B.College students.C.Beginners.D.Intermediate learners.A.Courses for doctors.B.Courses for businessmen.C

16、Courses for reporters.D.Courses for lawyers.A.Three groups of learners.B.The importance of business English.C.English for Specific Purposes.D.Features of English for different purposes.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、If you are a young c(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:

17、填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、Much of exam anxiety(总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13.(分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分数:8.90)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)填空项

18、1:_21.(分数:8.90)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.One of the reasons why VCRs are so difficult to use is that _.(分数:8.90)A.the desirers are often insensitive to the operational complexities of their machinesB.the range of features provided is unlimitedC.there is no id

19、eal way of controlling qualityD.their designers often ignore the complaints of their uses23.According to the passage before a VCR is sold on the market, its original model should be tried out_.(分数:8.90)A.among ordinary consumers who are not technically mindedB.among people who are technically minded

20、C.among experienced technicians and potential usersD.among people who are in charge of public relations24.The author had trouble operating his VCR became _.(分数:8.90)A.he had neglected the importance of using the timerB.the machine had far more technical features than necessaryC.he had set about usin

21、g it without proper trainingD.its operation was far more difficult than the designer intended it to be25.It seems that manufacturers will remain reluctant to make improvements unless _.(分数:8.90)A.they can do so at a very Iow costB.they find their machines hard to operateC.they have difficulty sellin

22、g their productsD.they receive a lot of complaints about their machines26.According to the author, manufacturers_.(分数:8.90)A.should add more useful features to their machinesB.often fail to make their products easy to useC.should make their appliances as attractive as possibleD.often fail provide pr

23、oper training in the use of their products二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.According to the passage, which of the following can be found in areas with quite different climatic conditions on Earth?(分数:8.90)A.Reef corals.B.Bears.C.Penguins.D.Camels.28.As used in the passage, the word “endure“ means_.(

24、分数:8.90)A.keep silentB.surrenderC.to be defeatedD.suffer29.According to the passage, plants on the tundra grow in the ground_.(分数:8.90)A.to avoid being eaten by arctic animalsB.because fertilizer is not readily availableC.to minimize exposure to the coldD.because unfrozen water supplies are very sca

25、rce30.According to the passage, human beings can survive almost everywhere on Earth because_.(分数:8.90)A.they have developed advanced forms of transportationB.they have learned how to process seawater for drinkingC.their body temperature can vary considerablyD.their shelters and clothes help them to

26、adapt themselves to the environment31.It can be inferred from the passage that “foraminifers“ are a_.(分数:8.90)A.kind of weather patternB.form of sea lifeC.species of tundra plantD.type of miniature penguin二十一、Part Error Correct(总题数:0,分数:0.00)二十二、A reporter who has v(总题数:10,分数:70.00)32.(分数:7.00)填空项 1

27、33.(分数:7.00)填空项 1:_34.(分数:7.00)填空项 1:_35.(分数:7.00)填空项 1:_36.(分数:7.00)填空项 1:_37.(分数:7.00)填空项 1:_38.(分数:7.00)填空项 1:_39.(分数:7.00)填空项 1:_40.(分数:7.00)填空项 1:_41.(分数:7.00)填空项 1:_二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)42.There are more than 200 scientists in the institute, 1(其中只有三人) are working to try to det

28、ermine how a person feel the world around him.(分数:7.00)填空项 1:_43.If you ask others to work every weekend without pay, you are 1(对他们期望的太多了).(分数:7.00)填空项 1:_44. 1(我被警告不要去)the east coast which was full of tourism.(分数:7.00)填空项 1:_45.We 1(遗憾地通知你)that we are unable to offer you employment.(分数:7.00)填空项 1:_

29、46.I dont 1 (后悔告诉她)what I thought, even if I upset her.(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-1192 答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.describe the chart,2) account for the fact revealed in the chart.You should write about 120 words neatly.(分数:106.00)_正确答案:(As is vividly betrayed in the chart a

30、bove, the number of scholars returning from the overseas has been climbing over the past years and rocketed to over 50 thousand in the year of 2004. People may wonder what is behind the amazing figure.The foremost reasons for tile tremendous increase which is clearly revealed in the chart above can

31、be illustrated as follows. To begin with, a set of preferential policies has contributed to the increase of the number. To attract the students studying overseas to return, our government has set up a suite of preferential policies in terms of salaries, residing place, housing, choice of jobs, and c

32、hildrens education. Without the preferential policies, the increase of the number is out of the question.Whats more, the rapid development of our motherland has led to the increase of the number of scholars returning from overseas. Since 1978, China has carried out Opening-up and Reform, which has g

33、reatly improved the growth of Chinas economy. The robust economy has laid a solid foundation for the rapid development of scientific field, which makes P. R. China a most inviting country to both Chinese at home and abroad and foreigners. Therefore, without the great leap of our motherland over the

34、past years, the increase of the scholars returning from overseas would be impossible.In one word, our preferential policy and rapid development of our motherland are the foundation of the increase revealed in the chart above.)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Make a Mummy Tomb(总题数:10,分数:70.00)

35、2.From this article, we can learn that it is teaching us how to build an old Egyptian building.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 本题在问“本文是在教我们如何建造古埃及建筑”这一表述是否正确。根据文章题目和文中的小标题可以清楚地看出这篇文章是在教我们如何建造一个古埃及的木乃伊坟墓。3.Ancient Egyptians mummify their dead bodies and provide them with tombs with all the daily neces

36、sities, for they think they would restart their lives in the tomb.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 本题在问“古代埃及人把他们的尸体做成木乃伊,并在坟墓中放入所有日常用品,因为他们相信他们将在此处重新开始生活”这一表述是否正确。根据文章 INTRODUCTION一部分中的第 1段判断此表述是正确的。4.If you want to make a complete mummy tomb, there should be three main steps.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)

37、解析:解析 本题在问“如果想要制造一个完整的木乃伊坟墓需要三个主要步骤”这一表述是否正确。根据文章所列小标题,我们看出制造木乃伊坟墓需要三个主要步骤:Make an Egyptian tomb model(制造一个埃及坟墓模型);Make a mummy case(制造一个木乃伊容器);Make some tomb treasures(制造一些放在坟墓中的财宝)。5.On three walls of old Egyptian tombs, there were some paintings with flowers and beauties.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)

38、解析:解析 本题在问“在古埃及坟墓中的三面墙上绘有花朵和美女的图画”这一表述是否正确。根据文章 Make an Egyptian Tomb Model一步中的第 1段第 3句“Ancient Egyptians often painted tombs with scenes of daily life-dancing,hunting,playing,feasting,and workingand the journey into the afterlife”,我们得到答案。6.It is generally suggested to spend one day making a mummy c

39、ase.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 本题在问“通常建议大家用一天的时间制造木乃伊容器”这一表述是否正确。文章中 Make a Mummy Case一步中,Hint(提示)告诉我们“Do this project in stages over three or four days”(用三、四天的时间一步一步来做这件事)。7.For the objects you would like to create for the mummy tomb, you are suggested to refer to some relevant books and visit

40、some websites.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 本题在问“对于想放在木乃伊坟墓中的东西,你最好参考一些相关的书,并浏览一些网站”这一表述是否正确。根据文章 Make Some Tomb Treasures一步中的 Heres How中的第 1点第 1句:Look through books about ancient Egypt tomb furnishing for objects you would like to createBooks and Web sites about Tutankhamuns tomb will be especiall

41、y useful”,我们得到答案。8.A lot of visitors every year go to Egypt to visit Egyptian mummy tombs.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:解析 本题在问“每年有很多游客去埃及参观埃及木乃伊坟墓”这一表述是否正确。文章整体在介绍如何制作一个古埃及木乃伊坟墓,而没有提到游客参观之事,因此得到答案。9.A portrait of the dead person,_, and hieroglyphic writing are displayed on the mummy cases.(分数:7.00)填

42、空项 1:_ (正确答案:images of Egyptian gods)解析:解析 本题答案来自于文章 Make a Mummy Case一步中的第 1段第 3句:“The cases displayed a portrait of the dead person,images of Egyptian gods,and hieroglyphic writing”。10.When you make the tomb treasures, you need clay, store-bought modeling compound, acrylic paints, paintbrush and_.

43、分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:books about ancient Egypt)解析:解析 本题答案来自于文章 Make Some Tomb Treasures一步中的 You Will Need一项。11.By applying molding compound and sculpting features; you can transform small figurinesthat you find around your house into 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Egyptian statues of gods or animals)解析:

44、解析 本题答案来自于文章 Make Some Tomb Treasures一步中 Hint一项的第 3句:“Small plastic figurines that you find around your house can be transformed into Egyptian statues of gods or animals by applying molding compound and sculpting features”。四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 t

45、o 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.A dentist.B.A surgeon. C.A physician.D.A psychiatrist.解析:听力原文W: Do you have any treatment for my illness?M: Operation is the only way to remove the tumor.Q: Who is the man?A.Jack should decide about the game himself. B.They have to make an urgent decision.C.Jack should take her advice.D.They cant make a decision.解析:听力原文M: Do you think we should urge Jack to take part in the game?W: Well have to leave that decision up to him.Q: What does the woman mean?A.$5.50.B.$4.50.C.$3.50. D.$2.50.解析:听力原文W: I want this sweat

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1