ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:32 ,大小:134.50KB ,
资源ID:1453284      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453284.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-1563及答案解析.doc)为本站会员(registerpick115)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-1563及答案解析.doc

1、大学四级-1563 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)二、Section A(总题数:1,分数:10.00)A.The woman is being interviewed by a reporter.B.The woman is applying for a job.C.The woman is taking an exam.D.The woman is applying for scholarship.A.Meet his partner in the middle of town.B.Try to

2、persuade his partner to agree with him.C.Finish the first half of the project right now.D.Make an effort to reach a compromise.A.He nearly missed the appointment.B.He also felt sorry for being late.C.He didnt arrive so early either.D.He is all right now.A.At a library.B.At a store.C.At a bank.D.At a

3、 university class.A.He has ever visited no more than two cities.B.He has made only a few business trips.C.He has never been to Shenzhen and Beijing.D.He has been to many small cities.A.Supportive.B.Negative.C.Indifferent.D.Jealous.A.The man can ask her for help.B.Everyone can help the man.C.The mans

4、 uncle wont help him at all.D.The man can certainly count on his uncle.A.Take the subway.B.Take a bus.C.Take a taxi.D.Hurry to the convention.A.She doesnt want to lend the dictionary to the man.B.The man can keep the dictionary, for four days.C.The dictionary is not available now.D.She will lend the

5、 dictionary to him for two days.A.A new hotel.B.A new restaurant.C.A new hospital.D.A new airport.三、Section B(总题数:0,分数:0.00)四、Careerists are peopl(总题数:1,分数:10.00)S1填空项 1:_S2填空项 1:_S3填空项 1:_S4填空项 1:_S5填空项 1:_S6填空项 1:_S7填空项 1:_S8填空项 1:_S9填空项 1:_(10).S10(分数:1.00)填空项 1:_五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.0

6、0)六、Passage One(总题数:5,分数:10.00)1.It can be inferred from the passage that parents employ young mannies_.(分数:2.00)A.to take care of children onlyB.to catch on with fashionC.to find a handsome male model for their children to imitateD.to set a good example for their children to follow2.Which of the fo

7、llowing is closest in meaning to “manny“(Line 2, Para. 2)?(分数:2.00)A.A male child nurse.B.A family doctor.C.A child friend.D.A young companion.3.According to the passage, James Butters cares for Thomas and other children because_.(分数:2.00)A.his friends encouraged him to do thatB.he is very good at n

8、ursery nursingC.he is paid for the nannying positionD.he has not had children of his own4.What is the authors attitude toward male nannies?(分数:2.00)A.Positive.B.Negative.C.Objective.D.Indifferent.5.What is the passage mainly about?(分数:2.00)A.Advantages of employing male nannies.B.Reasons for employi

9、ng male nannies.C.Qualities parents look for in male nannies.D.A traditional female job threatened by men.七、Passage Two(总题数:5,分数:10.00)6.What can be concluded from the passage?(分数:2.00)A.The recommended options are a compromise with convention.B.The political party can win votes if such options are

10、adopted.C.The public will support health care reforms beneficial to national health service.D.Politics must be separated from health care.7.According to the passage, compared with other EU countries,_.(分数:2.00)A.Britain has done a better job in the operation of its health systemB.Britain has done a

11、poorer job in the operation of its health systemC.Britain has achieved little in the operation of its health systemD.British people are favorable to the operation of the health system8.The statement “Many of the options are already been rehearsed in the press ( Line 2, Para. 1) suggests that_.(分数:2.

12、00)A.there has been much discussion about the alternative solutions to the funding problem in the newspapersB.there have already been practice performances in the theatre of the funding problemC.many of the alternative solutions have been carried out to cope with the funding problemD.many of the alt

13、ernative solutions have been turned down owing to the pressure from the mass media9.Which of the following statements is true, according to the author?(分数:2.00)A.Private health care is the best solution to current problems.B.Top-up and opt-out schemes give people basic health care for nothing.C.Eith

14、er top-up schemes o opt-out ones will be carried out in the near future.D.Attention should be paid to voluntary health insurance and social insurance be emphasized in the future.10.Which of the following is closest in meaning to “eligibility criteria“ ( Line 5, Para. 4)?(分数:2.00)A.Qualifications.B.S

15、pecifications.C.Edibility.D.Reliability八、Passage Three(总题数:5,分数:10.00)11.What does the sentence “It is man alone who lives in a society“(Lines 4-5, Para. 1) mean in the passage?(分数:2.00)A.There is only one man among those living in a society.B.Living in a society are only human beings and without an

16、y animals.C.Only that which is organized by human beings can be considered as society.D.All people living in as society are isolated from each other.12.People have done much study on the family because_.(分数:2.00)A.it is composed of people themselvesB.it is one of the social institutionsC.it is somet

17、hing hard to understandD.it involves many different social customs13.The word “assume“ (Line 5, Para. 1) could best be replaced by_.(分数:2.00)A.simulateB.consumeC.undertakeD.presuppose14.With what is the passage mainly concerned?(分数:2.00)A.The reasons that other “social“ animals are not counted as tr

18、ue social builders.B.The different stages in learning to behave in a society in expected ways.C.Why a society is what it is and how it is made what it is.D.The common practice in teaching children ways to approach others in the same society.15.It can be inferred from the passage that a child learns

19、the culture of his society to_.(分数:2.00)A.be able to behave politely to other peopleB.become an accepted member of his societyC.know how to farm or herd cattleD.approach his societys gods and receive help from them九、Passage Four(总题数:5,分数:10.00)16.When you see actions in your minds eye, you are expec

20、ted to_.(分数:2.00)A.imagine your movement in detailB.practice what you imagineC.stop daydreamingD.tell everything in your imagination17.Which of the following is NOT true?(分数:2.00)A.To achieve creative thinking, one should create new things in the mind.B.It is useful to imagine the whole range of our

21、 senses.C.Using the right side of ones brain helps develop creative thinking.D.It is no point practicing ones visual thinking.18.The main idea of the passage is_.(分数:2.00)A.why train the imaginationB.how to develop visual thinkingC.why use our sensesD.how to create new objects in the mind19.The word

22、 “roar“(Line 2,Para. 3) in the third paragraph probably means_.(分数:2.00)A.to whisperB.to give out a loud cryC.to make a long and loud soundD.to make sharp voice20.According to the passage, school education stresses more on_.(分数:2.00)A.thinking with the right side of the brainB.using the left side of

23、 the brainC.combining both sides of the brainD.developing critical thinking十、Part Vocabulary(总题数:30,分数:15.00)21.Having failed to pass the final examination, he felt very_.(分数:0.50)A.oppressedB.depressedC.suppressedD.compressed22.It is said that somewhere between the ages of 6 and 0, children begin t

24、o think_ instead of concretely.(分数:0.50)A.logicallyB.reasonablyC.abstractlyD.generally23.They have not yet entered_ serious negotiation in the first round of the talk.(分数:0.50)A.atB.intoC.forD.between24.In order to raise money, Aunt Nicola had to_ with some of her most treasured possessions.(分数:0.50

25、A.divideB.separateC.partD.abandon25.As he was unsuitable for the new job, he was_ to another post.(分数:0.50)A.transmittedB.transferredC.transplantedD.transformed26.Manchester became an important industrial_ of the UK in the Industrial Revolution.(分数:0.50)A.baseB.basisC.groundD.foundation27.His expen

26、diture on holidays and luxuries is rather high in_ to his income.(分数:0.50)A.comparisonB.proportionC.associationD.calculation28.Rite of Passage is a good novel by any standards;_ it should rank high on any list of science fiction.(分数:0.50)A.consistentlyB.consequentlyC.invariablyD.fortunately29.People

27、 planning to travel by car to North Dakota in the winter are advised to_ their cars with snow tires and warm clothing.(分数:0.50)A.installB.provideC.equipD.purchase30.After a careful examination, the doctor_ a flew medicine and a three-day rest for her.(分数:0.50)A.describedB.prescribedC.instructedD.sub

28、scribed31.It is not easy to_ lions as they are fierce by nature.(分数:0.50)A.attendB.cultivateC.tameD.care32.For many years they were able to produce and sell their goods more cheaply than other nations and this gave them a_ advantage in world trade.(分数:0.50)A.considerateB.considerableC.convenientD.co

29、nservative33.With the explosion of population, scientists will have to_ new methods of increasing the worlds food supply.(分数:0.50)A.do away withB.put up withC.come up withD.go along with34.The chairman of the company said that new techniques had_ improved their production efficiency.(分数:0.50)A.viole

30、ntlyB.severelyC.extremelyD.radically35.The chances of a repetition of those unfortunate events are_ indeed.(分数:0.50)A.distantB.slimC.unlikelyD.narrow36.The manager will have to hire two more people to_ the lost time.(分数:0.50)A.make up ofB.make up forC.make outD.make off37.We should make a clear_ bet

31、ween “competent“ and “proficient“ for the purposes of our discussion.(分数:0.50)A.separationB.divisionC.distinctionD.difference38.As a developing country, we must keep_ with the rapid development of the world economy.(分数:0.50)A.moveB.stepC.speedD.pace39.As the director cant come to the reception, Im r

32、epresenting the company_.(分数:0.50)A.on his accountB.on his behalfC.for his partD.in his interest40.We can rely on William to carry out this mission, for his judgment is always_.(分数:0.50)A.effectiveB.soundC.subtleD.healthy41.The cynics(犬儒学派的人) turned away from all desires and pleasures, and called fo

33、r a pursuit of(分数:0.50)A.propertiesB.featuresC.characteristicsD.virtues42.When youre driving on a motorway, you must obey the signs telling you to get into the right_(分数:0.50)A.wayB.trackC.roadD.lane43.Scarcely had he got to the office_ his boss wanted to see him.(分数:0.50)A.untilB.thanC.thenD.when44

34、His illness may_ malnutrition.(分数:0.50)A.result inB.result toC.result fromD.result for45.I wish I could do something_ the kindness I have received from you.(分数:0.50)A.in spite ofB.in return forC.in excess ofD.in case of46.In_ with the regulations, all tickets must be stamped.(分数:0.50)A.combinationB

35、agreementC.connectionD.accordance47.He was so excited that he could hardly_ a single word.(分数:0.50)A.bring outB.bring onC.bring toD.bring down48.Much of the equipment was lying_ because of a lack of spare parts.(分数:0.50)A.helplessB.vacantC.idleD.lonely49.Before using your new pressure cooker, read

36、the following_ carefully.(分数:0.50)A.publicationsB.instructionsC.announcementD.advertisement50.The shop-assistant was straight with his customers. If an article was of_ quality hed tell them so.(分数:0.50)A.humbleB.inferiorC.minorD.awkward十一、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)十二、Who goes first and w(总题数:20,分数:10

37、00)51.(分数:0.50)A.meaningB.feelingC.senseD.emotion52.(分数:0.50)A.womenB.menC.generationD.beings53.(分数:0.50)A.occursB.stopsC.pausesD.is54.(分数:0.50)A.to goB.goingC.goD.have gone55.(分数:0.50)A.onB.inC.withD.about56.(分数:0.50)A.countriesB.nationsC.agesD.races57.(分数:0.50)A.numberB.great dealC.plentyD.dozen5

38、8.(分数:0.50)A.caseB.occasionC.circumstanceD.trip59.(分数:0.50)A.toB.withC.inD.on60.(分数:0.50)A.moreB.muchC.manyD.though61.(分数:0.50)A.attendB.careC.goD.hold62.(分数:0.50)A.behindB.in the front ofC.aheadD.after63.(分数:0.50)A.even ifB.thoughC.unlessD.on the occasion64.(分数:0.50)A.ButB.StillC.ThoughD.However65.

39、分数:0.50)A.factB.extentC.situationD.condition66.(分数:0.50)A.toB.forC.withD.ahead67.(分数:0.50)A.wideB.widelyC.widespreadD.widened68.(分数:0.50)A.go withB.go alongC.followD.follow up69.(分数:0.50)A.althoughB.moreoverC.butD.therefore70.(分数:0.50)A.purchaseB.sellingC.handlingD.bringing十三、Part Writing(总题数:1,分数:

40、15.00)71.1. 你为什么会选择上大学?2. 你认为上大学是否值得?Remember to write your composition clearly.Why I Choose to Attend College(分数:15.00)_大学四级-1563 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)二、Section A(总题数:1,分数:10.00)A.The woman is being interviewed by a reporter.B.The woman is applying for a job.

41、 C.The woman is taking an exam.D.The woman is applying for scholarship.解析:听力原文M:Now Im going to start off by asking you a difficult questionWhy would you like to get this post?W:Well,first of all,I know that your school has a very good reputationQ:What do we learn from this conversation?解析 推理判断题。本题的

42、关键词为 post。根据这个词再结合对话内容就可推断出答案。从对话中可知,男士正在问女士问题:“为什么想要这个职位(post)?”女士回答说:“首先,我知道贵校有很好的声誉。”由此推知,女士正在申请来这个学校工作。A.Meet his partner in the middle of town.B.Try to persuade his partner to agree with him.C.Finish the first half of the project right now.D.Make an effort to reach a compromise. 解析:听力原文M:My phy

43、sics project is in trouble because my partner and I have completely different ideas about how to proceedW:You should try to meet each other halfway.Q:What does the woman suggest the man do?解析 理解归纳题。本题的关键在于对女士话语的理解。男士的物理学项目陷入麻烦,因为他的搭挡和他的意见完全不同。女士说他们应该设法在中途相遇。言外之意是说:他们两位都应尽力退让和妥协,以达成一致意见。A.He nearly m

44、issed the appointment.B.He also felt sorry for being late.C.He didnt arrive so early either. D.He is all right now.解析:听力原文W:Im so sorry for being lateYou must have been waiting for a long timeM:Thats all rightActually,I got here just a couple of minutes agoQ:What does the man imply?解析 关键词题型。本题的关键在于理

45、解男士后一句话的内容。女士因为迟到向男士道歉,她以为让男士等了很长时间;男士回答道:“没关系,实际上我几分钟前刚到。”由此可知,并不像女士认为的那样,男士来得并不是很早。A.At a library.B.At a store.C.At a bank. D.At a university class.解析:听力原文M:Ive forgotten my passbook,but Id like to make a deposit to my savings account if I mayW:NO problemJust bring this receipt with you the next t

46、ime you come in along with your passbook,and we will adjust the balanceQ:Where did the conversation most probably take place?解析 推理判断题。文中出现了 passbook(银行存折),deposit(存款),savings account(储蓄帐户), receipt(收据)等词,可以推断出这段对话发生在银行。A.He has ever visited no more than two cities. B.He has made only a few business

47、trips.C.He has never been to Shenzhen and Beijing.D.He has been to many small cities.解析:听力原文W:Since you have made so many business trips,you must have visited many places in the countryM:I wish I had,but Shenzhen and Beijing are the only places Ive ever been toQ:What does the man mean?解析 理解归纳题。本题属于中

48、 but 题,解题关键在于 but 之后的内容。女士认为既然男士已经多次商务旅行,一定游览过全国的大部分地方。男士回答说:我希望如此,但我只去过深圳和北京。由此可知,虽然男士多次商务旅行,但只到过两个城市。A.Supportive.B.Negative. C.Indifferent.D.Jealous.解析:听力原文W:Id like to ask you,MrJohn,what do you feel about woman labor?M:My answer is,let the woman work as much as they want to,just as long as they dont take jobs away from men that need themQ:Whats the mans

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1