ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:24 ,大小:120.50KB ,
资源ID:1453389      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453389.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-1660及答案解析.doc)为本站会员(eastlab115)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-1660及答案解析.doc

1、大学四级-1660 及答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.你最难忘的老师是;2他(她)让你难忘的原因;3你们师生之间的关系。My Most Unforgettable Teacher(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、How Babies Learn Lan(总题数:10,分数:70.00)2.Children can learn their mother tongue without being systematically taught.(分数:7

2、00)填空项 1:_3.It is generally accepted that humans have an ability to learn language from the time of their birth.(分数:7.00)填空项 1:_4.According to experts in the 19S0s and 1960s, language learning is the same as the training of animals.(分数:7.00)填空项 1:_5.In the view of Assistant Professor Lise Eliot and

3、 others, repetition in language acquisition is of vital importance.(分数:7.00)填空项 1:_6.Baby talk is the words and sentences spoken by young babies.(分数:7.00)填空项 1:_7.Dr Golinkoff believes that parents dont have to worry about using baby talks too much in communicating with their babies.(分数:7.00)填空项 1:_

4、8.According to Professor Jusczyk, a child is usually aware of the meaning of Mummy and Daddy as early as haft a year after birth.(分数:7.00)填空项 1:_9.In an experiment at Johns Hopkins University in USA, both of the experiment group and the 1 had 16 nine-month-old babies.(分数:7.00)填空项 1:_10.What Prof. Ju

5、sczyk found 1 the idea that childrens language instinct is innatesomething each of us is born with.(分数:7.00)填空项 1:_11.According to Dr Eliot, another important point in language acquisition is that babies need to 1 with others.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.

6、00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.Borrow Mr. Blairs car.B.Buy a car of their own.C.Drive Jenny to the hospital.D.Go anywhere the man wants to.A.Jim has called off the dinner.B.Jim is at a party now.C.Jims mother is out.D.Jim is with his girl friend now.A.In a conference room.B.In a factory.

7、C.On board a ship.D.In a hospital.A.In an operating room.B.In a doctors office.C.In a teachers office.D.In a kindergarten.A.Officer and soldier.B.Teacher and student.C.Customs officer and traveler.D.Policeman and thief.A.The woman must ask the professor to take a longer vacation.B.The woman wont be

8、able to get an extension.C.No one knows whether it is possible for the woman to get a longer time.D.There is a question about the period of time allowed for completion of the paper.A.Because it is much slower than the early one.B.Because it often arrives earlier.C.Because it is seldom on schedule.D.

9、Because it arrives in the middle of the night.A.She will hitch a ride on the way.B.She will go together with the man.C.She will call on the man and wake him up.D.She will pick up the man.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.They are talking about some returned items.B.One is making a complaint to

10、 the other.C.They are having a chat.D.The man is speaking in a low voice.A.The man is speaking too fastB.The line is busy.C.There is something wrong with the line.D.The man is speaking in a low voice.A.He wants to return it to the shop.B.He wants to have it repaired.C.He wants to exchange it for ano

11、ther one.D.He wants to get a receipt for his electronic dictionary.A.The man will get repaid.B.The man has got an apology from the clerk.C.His money will be returned upon demand.D.Its hard for the man to ask for his money back.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.She is a journalist.B.She is a br

12、oadcaster.C.She is a TV compere.D.She is a personnel manager.A.They punish those who intend to do job-hopping.B.They encourage them to make their own choice.C.They set tight rules and offer long service rewards.D.They force them to abide by the policies.A.They are lacking in work experience.B.They l

13、ike to jump from one job to another.C.They need more chances.D.They do not obey rules and regulations.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.Intense spirituality.B.Inspirational live performance.C.Innovativeness.D.Influenced by European disco music.A.In 1980.B.In 1986.C.In 1991.D.I

14、n 2000.A.The Joshua Tree.B.With or Without You.C.Rattle and Hum.D.All That You Cant Leave Behind.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.Church.B.Art museum.C.Buckingham Palace.D.Local pubs.A.Its mysterious rituals.B.Local pubs.C.Lack of hospitability.D.Conservativeness.A.It usually has no waiters.B.Drinks

15、there are only sold to regular customers.C.It does not welcome large groups of people.D.Customers there are not allowed to talk to each other.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.Courteous and intellectual.B.Polite and masculine.C.Brave and intelligent.D.Considerate and romantic.A.Contempt.B.Confidence

16、C.Jealousy.D.Anxiety.A.Feeling embarrassed.B.Feeling disappointed.C.Feeling frustrated.D.Feeling offended.A.The nose as an organ for breathing and smelling.B.The nose as a source for various expressions.C.The nose as an example of English idioms.D.The nose as an indication of different human feelin

17、gs.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、The United States re(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、The way in which peo(总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13.(分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填

18、空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分数:8.90)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)填空项 1:_21.(分数:8.90)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.Which of the following was NOT a characteristic reason for the proposal of the 18th Amendment to the

19、Constitution and the Volstead Act?(分数:8.90)A.There would be no further danger to the public from alcoholism.B.There would be a rise in the cost of alcoholic beverages.C.Without liquor, people would not drink.D.People would not become drunk or create a public nuisance.23.During Prohibition, illegal a

20、lcohol was _.(分数:8.90)A.sold openlyB.no longer a temptationC.a major factor in the passage of the Volstead ActD.brought across the Mexican and Canadian borders24.What can be inferred from the passage?(分数:8.90)A.The Congress was wise to repeal Prohibition.B.The Prohibition Era was characterized by a

21、decrease in crime and drunkenness.C.During Prohibition, most Americans stopped drinking.D.Laws should be passed to ban the sale of alcoholic beverages.25.When enacting the prohibition laws, government officials assumed that _.(分数:8.90)A.every American would buy alcohol illegallyB.all criminal activi

22、ties would ceaseC.patrols of the Canadian border would halt the sale of alcoholD.the social threat from drunkenness would decline26.During Prohibition, people _.(分数:8.90)A.lived in fear of the lawB.were willing to risk arrest for the pleasure of liquorC.recklessly endangered their communitiesD.were

23、respectful of the legal sanctions placed on them二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.In the passage “human problems“ or “world problems“ refers mainly to _.(分数:8.90)A.global food shortageB.resources depletionC.environmental pollutionD.all of the above28.Young scientists demand that in order to satisfy h

24、uman needs _.(分数:8.90)A.existing products be improvedB.more complex machines and electronic equipment be designedC.ways be found to produce better goods using fewer raw materialsD.any new invention and innovation be encouraged in technology29.Which of the following would the author probably agree wi

25、th?(分数:8.90)A.The environment crisis will not be solved unless we stop using virgin materials.B.In scientific research, a higher priority should be given to understanding all living systems.C.Exploration of outer space will finally lead to an improvement on human living conditions.D.S. high-technolo

26、gy companies are applauding this new twist in scientific research.30.The author states all the following EXCEPT that _.(分数:8.90)A.the development of present technologies can not provide any answers to todays problemsB.an increasing number of young scientists are taking a great interest in biological

27、 and social sciencesC.many people as well as scientists have come to understand the limits of natural resourcesD.many scientists argue that high technology is something but not everything31.Which of the following best expresses the main idea?(分数:8.90)A.A growing number of Americans are doubtful abou

28、t what high technology can do in solving the worlds problems.B.Many scientists are beginning to believe that the better understanding of human beings will play a more decisive role in solving the worlds problems.C.More and more young scientists are trying their best to find new ways to solve the wor

29、lds problems.D.Technological creativity will still play a very important part in solving the worlds problems.二十一、Part Short Answer (总题数:0,分数:0.00)二十二、Tides are created ma(总题数:5,分数:70.00)32.The time that high tide occurs at a particular place is affected by the factors like the position of the moon,

30、channels in the sea bottom and _.(分数:14.00)_33.What is the accurate statement about the pull of the sun on the earth?(分数:14.00)_34.If one high tide occurs at 1:00 am. the next high tide at the same point will occur at about _.(分数:14.00)_35.The height of the tide is affected by the position of the su

31、n, variations in the coast line and _.(分数:14.00)_36.If a strong wind is blowing toward the shore, tides would _.(分数:14.00)_二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)37.These books will give you 1(你所需的所有信息).(分数:7.00)填空项 1:_38.The spy admitted to 1(曾向敌人提供情报).(分数:7.00)填空项 1:_39.Neither the students nor the t

32、eacher 1(知道答案).(分数:7.00)填空项 1:_40.If you had told me in advance 1(我会让你搭车的).(分数:7.00)填空项 1:_41. 1(虽然我佩服他是作曲家), I dont like him as a man.(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-1660 答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.你最难忘的老师是;2他(她)让你难忘的原因;3你们师生之间的关系。My Most Unforgettable Teacher(分数:106.00)_正确答案:(

33、My Most Unforgettable TeacherWang Meimei is a Chinese girl. She is 21 years old. She is slim and of middle height. She has black eyes. She is a kind person and treats people just as equally. She teaches us oral English and we all like her. Her teaching is vivid and interesting.One day she brought a

34、balloon into the classroom and asked us to play a game. She blew air into the balloon and when it was full of air, Ms. Wang passed it to one student and asked him, “Have you been to Nanjing?“ The student caught the balloon and answered, “No, I havent. But I have been to Tianjin. “Then the balloon wa

35、s passed to another student and the former student asked him, “Have you been to Shanghai?“ Then the balloon went from one to the other and the students kept practicing the same sentence pattern “Have you been to. ?“After class Ms. Wang is our friend. We play sports together. We visit her, watch TV a

36、t her home and help her with her cooking. We feel love warmth and friendship. She has moved to another city. I will always remember it when she said,“ Once your teacher, always your friend. “Hopefully we will have more teachers like Ms. Wang.)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、How Babies Learn

37、Lan(总题数:10,分数:70.00)2.Children can learn their mother tongue without being systematically taught.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:根据文章第一段,尤其是第一段最后一句“Childrenare able to speak in full sentences without any specific language training”,可知答案是 Y。3.It is generally accepted that humans have an ability to learn

38、language from the time of their birth.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:文章第二段的主题句谈到“The current view of child language development is that it is an instinct”,后面的发展句又谈到“this language instinct is innate something each of us is born with”。由此可知答案是 Y。4.According to experts in the 19S0s and 1960s, language lear

39、ning is the same as the training of animals.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:第三段的最后一句“Over time,a child,according to this theory,would learn language much like a dog might learn to behave properly through training”讲到小孩学习语言“类似”训练狗那样,但并非“完全一样”。因此答案是 N。5.In the view of Assistant Professor Lise Eliot and oth

40、ers, repetition in language acquisition is of vital importance.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:第四段第一句谈到了 Lise Elio副教授及其他人的观点:“小孩与父母及照看人的交流互动对语言发展至关重要”(“the interaction a child has with its parents and caregivers is crucial to its developments”),但并没有提到他们的观点是:“重复在语言习得方面极其重要。”因此答案是NG。6.Baby talk is the wo

41、rds and sentences spoken by young babies.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:根据第五段第二句给儿语所下的定义:“成人为了吸引幼儿的注意力而使用的学幼儿口气的夸张话语”(“Baby talk is the language produced by an adult speaker who is trying to exaggerate certain aspects of the language to capture the attention of a young baby”),可知答案是 N。7.Dr Golinkoff bel

42、ieves that parents dont have to worry about using baby talks too much in communicating with their babies.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:从第六段的最后一句“Although there is concern that baby talk may persist too long, Dr Golinkoff says that it stops being used as the child gets older,that is,when the child is b

43、etter able to communicate with the parents”,可得出答案是 Y。8.According to Professor Jusczyk, a child is usually aware of the meaning of Mummy and Daddy as early as haft a year after birth.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:从第七段的第二句“Babies know the meaning of Mummy and Daddy by about six months,”,可得出答案是 Y。9.In an

44、 experiment at Johns Hopkins University in USA, both of the experiment group and the 1 had 16 nine-month-old babies.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:control group)解析:可从第八、九段的里找到答案 control group(对照组)。10.What Prof. Jusczyk found 1 the idea that childrens language instinct is innatesomething each of us is born with.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:supports)解析:从语法上分析,可判断出应该在 found后跟一动词作主句的谓语;从意义上分析,可在最后一段的第二句中找到答案 supports(支持)。11.According to Dr Eliot, another important point in language acquisition is that babies need to 1 with others.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:communicate/interact)解析:从语法上分析,可知需一动词;从意义上分析,可在最后一段的最后

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1