ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:19 ,大小:112.50KB ,
资源ID:1453570      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453570.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-502及答案解析.doc)为本站会员(registerpick115)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-502及答案解析.doc

1、大学四级-502 及答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 你在英语学习中有哪些困难? 2你是如何克服这些困难的? 3这些方法给你带来的收获。(分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.The anti-Fascist war between the 1930s and 1940s ended in the Axis conditional surrender in 1945.(分数:7.00)填空项 1:_3.The Chinese Peoples War

2、of Resistance Against Japan played a great role in the international anti-Fascist war.(分数:7.00)填空项 1:_4.About 20,000 American soldiers died in WW .(分数:7.00)填空项 1:_5.Chinas War of Resistance Against Japan was provoked by Japanese militarists at their own sweet will.(分数:7.00)填空项 1:_6.The War of Resist

3、ance Against Japan was merely a local war between China and Japan.(分数:7.00)填空项 1:_7.Chinas War of Resistance thwarted Japans “northern march“ plot to invade the northeast of China.(分数:7.00)填空项 1:_8.The Cairo Declaration formulated the general principles of resistance against Japanese imperialists in

4、 the anti-Fascist struggle.(分数:7.00)填空项 1:_9.The death toll of Chinese people in the Anti-Fascist War is 1 and directly economic loss is 2.(分数:7.00)填空项 1:_10.The War of Resistance Against Japan ended the divided situation in which China found itself since 1.(分数:7.00)填空项 1:_11.Chinas prestige and inf

5、luence not only frightened the Japanese warlords, but also 1.(分数:7.00)填空项 1:_三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)Questions 11 to 18 are based on the conversation you have just heard.(分数:56.00)A.He is confident.B.He is worried.C.He is sick.D.He is angry.A.He wants to swim across the lake.B.He doesnt thin

6、k she can see very well, either.C.He doesnt know why she wants to swim.D.He thinks the lake is wide, too.A.Candy.B.Cigarettes.C.Toys.D.Books.A.He thinks the chairs should be replaced by new ones.B.They should keep the chairs for the rest of their lives.C.His wife should not complain about their live

7、s.D.They should move to another place;A.He is sure that John is joking.B.He believes John may sell his shop.C.He thinks John wants to go to university.D.He thinks John has already studied some profession.A.He publishes books.B.He is an author.C.He collects automobiles.D.He works in industry.A.Board

8、the train.B.Have breakfast.C.Send a postcard.D.Change his departure time.A.The center has just opened.B.Hes looking forward to using the center.C.The door to the fitness center is locked.D.There are long lines to get into the fitness center.四、BQuestions 19 to(总题数:1,分数:28.00)A.Mother and son.B.Teache

9、r and student.C.Landlady and would-be tenant.D.Policeman and thief.A.Asking the woman some traveling information.B.Talking with the woman about a new apartment he bought.C.Asking the woman questions about finding a good job.D.Asking the woman questions as to whether he can do some particular things

10、in the house,A.Keeping a pet.B.Entertaining friends.C.Subletting the apartment.D.Using the fireplace.A.Happy.B.Anxious.C.Suspicious.D.Disappointed.五、BQuestions 23 to(总题数:1,分数:21.00)A.Arrange for her accommodations in Soutb Korea.B.Pick up a passport application form.C.Change her plane ticket.D.Purch

11、ase her plane ticket.A.Three weeks.B.One month.C.Three months.D.Over a year.A.Sublet it to Bill.B.Leave it vacant.C.Call her landlord to sublet it.D.Sublet it to Angela.六、BSection B/B(总题数:1,分数:21.00)BPassage One Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard./B(分数:21.00)A.Beans, che

12、ese and eggs.B.Meat and potatoes.C.Burger and pizza.D.Rice and noodles.A.Health food.B.Fast food.C.Traditional food.D.International food.A.They can serve many people in a short time.B.They sell delicious food.C.They serve food at higher prices.D.Their service is quick and efficient.七、BPassage Two(总题

13、数:1,分数:21.00)A.Huntington based his conclusion on record of changes in his own intelligence.B.Huntington based his conclusion on work with peoples in different climates.C.Huntington based his conclusion on record of temperature changes.D.Huntington based his conclusion on record of changes in mental

14、 abilities.A.A great effect on everyones intelligence.B.Some effect on most peoples intelligence.C.Some effect on a few peoples intelligence.D.No effect on most peoples intelligence.A.Spring and fall.B.Winter and spring.C.Winter and summer.D.Fall and winter.八、B(总题数:1,分数:28.00)A.Angry.B.Sad.C.Shocked

15、D.Ashamed.A.They have to contact more people so as to find a new job.B.There are always downward changes in their lives.C.Many of them stand a good chance of finding new and better jobs.D.People will forget them soon.A.He has more time doing his own things.B.He can stay up as late as he likes.C.He

16、is able to look after the children.D.He is able to do something different.A.He will try to make the best of unemployment.B.He will suffer psychologically.C.He will have a lot of trouble at home.D.He will learn a new skill or run his own business.九、BSection C/B(总题数:1,分数:77.00)If you were to stop peop

17、le in the street and ask them to name a ship that had been sunk, it is likely that nearly all of them would say the Titanic. For theU (36) /Uof the Titanic was, if not the mostU (37) /U, certainly the most famous sea disaster in the history of oceanU (38) /U. The Titanic was built as a luxury liner,

18、 intended to be the fastest in the world, and a great deal of publicity hadU (39) /Uit. The last point probably explains why so many important people from allU (40) /Uof life were on the boat when it went down. The Titanic was on its maidenU (41) /Uto America in 1921 when itU (42) /Uan iceberg and s

19、unk. Of its 2,200 passengers, more than two-third were drowned. Because the Titanic was thought to beU (43) /Uunsinkable, no one was prepared for the tragedy.U (44) /U. There was a severe shortage of lifeboats and those that were launched were still half-empty. The one point of calm was to be found

20、in the ballroom where the band carried on playing right to the very end.U (45) /U. In addition, one ship was only ten miles away, but did not receive the distress call. One good thing did, however, result from the disaster.U (46) /U.(分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填

21、空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十、BPart Reading (总题数:10,分数:90.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十一、BSection B/B(总题数:5,分数:44.50)22.The main idea of the passage is that _.(分数:8.90)A.progress doesnt always bring about an improvementB.modern medicine has made our lives better

22、in some waysC.the growth in population is partly the result of medical progressD.progress is too difficult to understand23.This passage implies that population increase is _.(分数:8.90)A.not beneficialB.threateningC.helpfulD.dangerous24.“A price we have to pay“ in the last sentence of para. 2 means _.

23、分数:8.90)A.something we have to lose or sufferB.a large sum of moneyC.something very expensiveD.something desirable25.According to the passage “progress“ doesnt mean that _.(分数:8.90)A.something has become stronger and betterB.something has been changed from being one thing to anotherC.something has

24、become funnyD.something turns out to be worse than before26.The children born in the United States today _.(分数:8.90)A.have much more chance of survival than those in the other countriesB.have as much chance of survival as beforeC.will probably live to be 70 years oldD.have much more chance of surviv

25、al than that of death十二、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)27.What did the manager mean by saying, “Hockey and the International Hockey Federation are finished“?(分数:8.90)A.His team would no longer take part in international games.B.Hockey and the Federation are both ruined by the unfair decision.C.There

26、should be no more hockey matches organized by the Federation.D.The Federation should be dissolved.28.According to the author, recent Olympic Games have _.(分数:8.90)A.created goodwill between the nationsB.bred only false national prideC.barely showed any international friendshipD.led to more and more

27、misunderstanding and hatred29.What conclusion can be drawn from the passage?(分数:8.90)A.The organization of the Olympic Games must be improved.B.Athletes should compete as individuals in the Olympic Games.C.Sport should be played competitively rather than for the love of the game.D.International cont

28、ests are responsible for misunderstanding between nations.30.The basketball example implied that _.(分数:8.90)A.too much patriotism was displayed in the accidentB.the announcement to prolong the match was wrongC.the appeal jury was hesitant in making the decisionD.the American team was right in reject

29、ing their silver medals31.The author gives the two examples in paragraphs 2 and 3 to show _.(分数:8.90)A.how false national pride led to undesirable incidents in international gamesB.those sportsmen have been more obedient than they used to beC.that competitiveness in the games discourages internation

30、al friendshipD.those unfair decisions are common in Olympic Games十三、BPart Cloze/(总题数:20,分数:70.00)A.dependentB.a good sourceC.of great value of informationD.reliableA.cutB.shortageC.lackD.drainA.thoughB.whileC.sinceD.asA.tolerantB.hostileC.indifferentD.good-temperedA.concernsB.issuesC.advantagesD.pro

31、blemsA.deficienciesB.weaknessC.insufficienciesD.limitationsA.enthusiasmB.hesitationC.cautionD.concernA.familiarB.coldC.humidD.newA.alwaysB.rarelyC.littleD.sometimesA.sameB.equivalentC.equalD.similarityA.improveB.enhanceC.developD.proceedA.stillB.alwaysC.habituallyD.consequentlyA.go aboutB.go overC.g

32、o in forD.go throughA.idealB.perfectC.imaginaryD.satisfactoryA.agreementB.consensusC.compromiseD.dealA.call inB.call overC.call up onD.call outA.getting overB.getting inC.getting backD.getting alongA.seldomB.lessC.probablyD.certainlyA.andB.butC.stillD.orA.littleB.enoughC.manyD.much十四、BPart Translat(

33、总题数:5,分数:35.00)52.If 1 (出现问题), you can call me for help.(分数:7.00)填空项 1:_53.He 1 (被指控) by the police with breaking the law.(分数:7.00)填空项 1:_54. 1 (只要他在干工作), I dont mind what time he arrives at the office.(分数:7.00)填空项 1:_55.It wasnt so much that I disliked her 1 (倒不如说我对这份工作不感兴趣).(分数:7.00)填空项 1:_56. 1 (

34、尽管为语言学习的自的而改编的阅读材料相当广泛) there is yet no comprehensive systematic program for the reading skills.(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-502 答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 你在英语学习中有哪些困难? 2你是如何克服这些困难的? 3这些方法给你带来的收获。(分数:106.00)_正确答案:()解析:BHow I Overcome My Difficulties in Learning English/B

35、 English is difficult for Chinese to learn. So like all the other English learners, I have met many difficulties during the past seven years in learning English. But I managed to overcome them and made greater progress. The spelling and meaning of words can be said to be the first difficulty I met a

36、s a beginner. But I have found out my own way now to deal with them. As to spelling, I never copied a new word again and again to remember it, but tried to find its relevance to the sound. In fact, so long as I can read the word out, I can write it out. As to the meaning, I rarely recite its Chinese

37、 translation, but often put the word into the sentence to learn its meaning. Grammar and idioms may be the most difficult things for me, but I have mastered them now. I have not read lots of grammar books. I know only some ordinary grammatical rules. But I spent much time reading articles written by

38、 native speakers. By doing so, I came to perceive “a sense of the English language. Finally, I want to say that overcoming all these difficulties requires perseverance. Every day in the past seven years, I have spent at least an hour on English. I believe this is an important reason why I am able to

39、 make progress in learning English.二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.The anti-Fascist war between the 1930s and 1940s ended in the Axis conditional surrender in 1945.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:3.The Chinese Peoples War of Resistance Against Japan played a great role in the international anti-Fasci

40、st war.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:4.About 20,000 American soldiers died in WW .(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:5.Chinas War of Resistance Against Japan was provoked by Japanese militarists at their own sweet will.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:6.The War of Resistance Against Japan was merely a local war

41、between China and Japan.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:7.Chinas War of Resistance thwarted Japans “northern march“ plot to invade the northeast of China.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:8.The Cairo Declaration formulated the general principles of resistance against Japanese imperialists in the anti-Fascist

42、struggle.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:9.The death toll of Chinese people in the Anti-Fascist War is 1 and directly economic loss is 2.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:more than 3.5 million; US 100 billion)解析:10.The War of Resistance Against Japan ended the divided situation in which China found itself since 1.

43、分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:the Opium War of 1840)解析:11.Chinas prestige and influence not only frightened the Japanese warlords, but also 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:won for it the respect of all those people who wanted to free themselves from under the iron heel of the Fascists)解析:三、BPart Listenin(总题数:1,分数

44、56.00)Questions 11 to 18 are based on the conversation you have just heard.(分数:56.00)A.He is confident. B.He is worried.C.He is sick.D.He is angry.解析:听力原文 W: How did your interview go? M: I could not feel better about it! The questions were very fair, and I could answer all of them. Q: What is the

45、mans attitude about the interview?A.He wants to swim across the lake.B.He doesnt think she can see very well, either.C.He doesnt know why she wants to swim.D.He thinks the lake is wide, too. 解析:听力原文 W: This lake is so wide that you cant see the other side. M: I wouldnt want to try to swim across it. Q: What does that man mean?A.Candy.B.Cigarettes. C.Toys.D.Books.解析:听力原文 W: You promised me you wouldnt buy any more. Maybe you dont care about your health, but I do. You might think of our children. M: All right. Ill throw the pack away. Q: Wh

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1