ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:23 ,大小:144.50KB ,
资源ID:1453581      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453581.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-528及答案解析.doc)为本站会员(progressking105)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-528及答案解析.doc

1、大学四级-528 及答案解析(总分:694.50,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. Some people tend to stick to one job in their lives. 2. Other people prefer changing jobs constantly. 3. My opinion. BIs Job-hopping Preferable?/B(分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.Natures ways of maintaining the ba

2、lance are simple and easily understood.(分数:7.00)填空项 1:_3.Man should take the philosophy of thrift by conserving natural resources and not destroying them.(分数:7.00)填空项 1:_4.The example of tadpoles, fish eggs and waterfowl is used to show that the activities of man could give rise to negative chain re

3、actions.(分数:7.00)填空项 1:_5.If man continues to interfere with the balance of nature, it is possible that man may soon become extinct.(分数:7.00)填空项 1:_6.By upsetting the balance of the climax stage, man will encourage the indiscriminate hunting of whales for food.(分数:7.00)填空项 1:_7.The balance of nature

4、 can prevent soil deterioration.(分数:7.00)填空项 1:_8.Water pollution cant affect natures balance in oceans, rakes and rivers.(分数:7.00)填空项 1:_9.The balance of nature is to be maintained so as to prevent 1(分数:7.00)填空项 1:_10.According to the passage, the peoples living of many countries could be seriously

5、 threatened by 1(分数:7.00)填空项 1:_11.We learn from the passage that to maintain the balance, c of nature, we will have to 1(分数:7.00)填空项 1:_三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)BQuestions 11 to 18 are based on the conversation you have just heard./B(分数:56.00)A.Before the man bought a new house.B.After the m

6、an and the woman talked about the purchase for the first time.C.After the man bought a new house.D.After the man has given up looking for a new house.A.She says she doesnt mind if the man carries the case.B.She is angry when the man offers to carry the case.C.She refuses the help.D.She thanks the ma

7、n and accepts his offer.A.Avoid the party.B.Attend the partyC.Go home.D.Repeat himself.A.Mostly English.B.Japanese.C.Chinese.D.Each language about half the time.A.45.B.35.C.32.D.22.A.In a restaurant.B.In a bar.C.On a jet.D.On an oceanliner.A.Doctor and patient.B.Passenger and bus driver.C.Customer a

8、nd merchant.D.Boss and secretary.A.Changing her clothes.B.Driving her car.C.Having a meal.D.Typing an essay.四、BQuestions 19 to(总题数:1,分数:28.00)A.They dont get rid of flabby arms.B.They can damage arm muscles.C.They arent acceptable to most people.D.They can raise ones blood pressure.A.By talking to a

9、n expert.B.By reading an article.C.By attending an exercise class.D.By listening to the radio.A.Exercising the entire body.B.Having your blood pressure taken daily.C.Losing weight prior to exercising.D.Weighing in before each exercise session.A.Wearing arm weights while you are swimming.B.Jogging vi

10、gorously in one place for a long time.C.Using bicycles that require you to use both your arms and legs.D.Walking slowly while swinging your arms back and forth.五、BQuestions 23 to(总题数:1,分数:21.00)A.Food packaging.B.Varieties of fish.C.A new snack foodD.An artificial food flavoring.A.Its variety of col

11、ors.B.Its unusual texture.C.The way it is sold.D.Its main ingredient.A.To preserve it longer.B.To give it a particular taste.C.To make it smoother.D.To increase tire fermentation.六、BSection B/B(总题数:1,分数:21.00)BPassage One Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard./B(分数:21.00)A.

12、In Dakota.B.In Hawaii.C.In New York.D.In England.A.The door man.B.One of the Beatles.C.A 20-year-old young man.D.A fan of the Beatles and John Lennon.A.He shot John by accident.B.He was a fan of the Beatles.C.He knew what he was doing.D.He asked John Lennon for his signature.七、BPassage Two(总题数:1,分数:

13、21.00)A.The increase in driving offences.B.The increase in professional gangs.C.The increase in car stealing.D.The increase in car owners.A.Parked on the roadside at night.B.Twenty miles away.C.In South-well Park.D.In the rich residential area.A.To lock up their garages at night.B.To leave their car

14、s in the garages unlocked.C.To lock up their cars even when they are kept in locked garage.D.To park their cars on the roadside instead of in the garage.八、BPassage Three(总题数:1,分数:28.00)A.They use many different methods.B.All birds follow major geographical features.C.All birds use their memory of a

15、map.D.We have no information about this.A.To fly one following another.B.To fly without stopping.C.To use land features as the guide.D.To take one route only.A.Their memory.B.The stars.C.The sense of time.D.Their experience.A.They use a map and the memory of location.B.They use the sun and the stars

16、C.They use a map and the earths magnetic field.D.They have precise sense of time or may use the earths magnetic field.九、BSection C/B(总题数:1,分数:77.00)Today I want to help you with a study reading method known as SQ3R. The letters stand for five steps in the readingU (36) /USurvey, Question, Read, Rev

17、iew, Recite. Each of the steps should be done carefully and in the order mentioned. In all study reading, a survey should be the first step. Survey means to look quickly. In study reading, you need to look quickly at titles, words in darker or larger print, words with U(37) /Uletters,U (38) /U, and

18、charts. Dont stop to read complete sentences. Just look at the importantU (39) /Uof the materials. The second step is question. Try to form questionsU (40) /U on your survey. Use the question words who, what, when, where, why and how. Now you are ready for the third step. Read. You will be reading t

19、heU (41) /Uand important words that you looked at in the survey, but this time you will read the examples andU (42) /Uas well. Sometimes it is useful to take notes while you read. I have had students whoU (43) /Uto underline, important points, and it seemed to be just as useful as note-taking. What

20、you should do, whether you take notes or underline, is to read actively. U (44) /U.The fourth step is review. Remember the questions that you wrote down before you read the material. You should be able to answer them now. U (36) /UConcentrate on those. Also review material that you did not consider

21、in your questions. The last step is recite.U (46) /U.(分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十、BPart Reading (总题数:10,分数:90.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十一、BSection B/B(总题数:5,分数:44.50)22.It is very likely that

22、the part previous to this passage is about _.(分数:8.90)A.police skillsB.the role of informationsC.TV productionsD.studies of crime files23.Which of the following is NOT TRUE about the collection of information in police interviews?(分数:8.90)A.It requires genuine police skills.B.It can be justified.C.I

23、t is crucial for the solving of a crime.D.It over-estimates the police role but ignores the informant Y s role.24.It can be learned from this passage that_.(分数:8.90)A.excellent detective skills are highly necessary for the police to solve crimesB.police officers experience in detection forms the bas

24、is for detective series on TVC.actual solving of a crime case is more demanding than the TV series show usD.the average police in practice rarely demonstrate or need the sophisticated detective skills shown on TV25.According to the passage, the vast majority of crimes_.(分数:8.90)A.are very likely sol

25、ved by routine investigationB.can not be solved simply through routine investigationC.are unlikely to be cleared up at allD.can not be solved because the defendants are unknown26.According to Morgan, the solving of the overwhelming majority of crimes depends largely on _.(分数:8.90)A.the police s coll

26、ecting evidences on the site of the crimeB.experienced police investigators rating information in the crime filesC.information collected by the police in police interviewsD.information provided by the public who discovered the crime十二、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)27.Which of the following is NOT tr

27、ue according to the passage?(分数:8.90)A.The climate in recorded human history has generally remained stable.B.The climate from about 135,000 to 115,000 years ago was in a extremely cold state.C.The human race has been lucky to have enjoyed the most favorable period of climate for them to build a soci

28、o-economic system.D.The evidences scientists collected from the ice cores suggest that a civilization can not have arisen in the period from about 135,000 to 115,000.28.According to the passgae, the sentence “But if the earthfor optimum comfort“ (in the 3rd paragraph) means(分数:8.90)A.there is an uns

29、een hand controlling the earth s movementB.there is an operating manual warning people against air-conditioning in the factoryC.people should prepare operating manuals to tell workers how to get greater comfortD.people have been enjoying the most comfortable climate in Earth s history.29.According t

30、o the author, IPCC pictures put forward by Houghton shows _.(分数:8.90)A.effects of global warmingB.causes of global warmingC.examples of human damage to the environmentD.instances of natural disasters threatening human existence30.It can be inferred from the passage that global warming is_.(分数:8.90)A

31、harmfulB.irrelevantC.favorableD.desirable31.What does “we have been twiddling the knobs for decades“ mean?(分数:8.90)A.We have been changing the climate with thoughtless actions for decades.B.We have been handling machines with poor skills for decades.C.We have been following a misleading chapter abo

32、ut the earth for decades.D.We have been mistaken in the belief in developing the agricultural infrastructure.十三、BPart Cloze/(总题数:20,分数:70.00)A.nationallyB.locallyC.intentionallyD.extensivelyA.relatedB.concernedC.chargedD.decidedA.lettingB.makingC.gettingD.becomingA.foodsB.grainsC.meatsD.fruitsA.onB.

33、inC.byD.forA.assuredB.assumedC.ensuredD.insuredA.IfB.AlthoughC.UnlessD.BecauseA.intentionalB.deadlyC.dangerousD.harmfulA.ThereforeB.NeverthelessC.FurthermoreD.BesidesA.caughtB.sharedC.dividedD.separatedA.hurtsB.ruinsC.spoilsD.injuresA.byB.toC.asD.forA.basicB.apparentC.leastD.mostA.consequenceB.metho

34、dC.reasonD.resultA.hintsB.warningsC.cautionsD.schemesA.composedB.madeC.consistedD.constitutedA.asB.whenC.sinceD.evenA.arrivesB.getsC.comesD.goesA.GenerallyB.SimilarlyC.ObviouslyD.ExceptionallyA.personalB.privateC.secretD.state十四、BPart Short An(总题数:5,分数:17.50)52.What is the reason that too much tea d

35、rinking makes people have trouble sleeping?(分数:3.50)_53.What is the meaning of “alcohol-free“ ?(分数:3.50)_54.Mention the different functions of caffeine and alcohol.(分数:3.50)_55.What are the side-effects of amphetamines?(分数:3.50)_56.What does the word “hallucination“ mean?(分数:3.50)_大学四级-528 答案解析(总分:6

36、94.50,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. Some people tend to stick to one job in their lives. 2. Other people prefer changing jobs constantly. 3. My opinion. BIs Job-hopping Preferable?/B(分数:106.00)_正确答案:()解析:范文 Is Job - hopping Preferable? Many people are inclined to do one job in thei

37、r lives. In their opinion, people who change their jobs frequently are unwise and tactless. They believe that the only way to success is to stick to one job, for constant practice in a professional field helps make an expert. But there are many other people who think otherwise. They argue that chang

38、e means progress. If you are not satisfied with your present job, you certainly have the right to replace it with a more challenging and promising one. Every change is a step to future success. This idea may be the reason why they change their jobs so often. In my opinion, it is reasonable to change

39、 your job if you have a better opportunity. But once you have found a position where you can fully display your ability, it is advisable to settle down to it and put all your efforts into it. Only in this way can you get the true joy of achieving your goal. 审题 根据所给的标题和提纲,可以确定作文主题是:是否应该跳槽。写作的重点显然是对比阐

40、述分析人们对待跳槽的不同态度(赞同和反对),最终依据分析得出自己的结论:我们应该合理的跳槽。文体应为议论文或说明文。 写作提示 短文第一段可用例证法阐叙说明有些人拒绝跳槽这一现象及原因。第二段可用对比法和例证法详细阐述有些人赞同跳槽的理由。第三段可用列举法和例证法总结前两段所分析的内容,得出自己的结论:我们应该合理的跳槽。二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.Natures ways of maintaining the balance are simple and easily understood.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:详解

41、 第一段最后一句中“Natures ways of maintaining the balance are intricate and not easily understood“表明保持生态平衡的方法不是简单和容易理解的。3.Man should take the philosophy of thrift by conserving natural resources and not destroying them.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:详解 文章最后一段第一句“Man has to adopt the Philosophy of thrift by con

42、serving natural resources and not destroying them.” 表明这种说法正确。4.The example of tadpoles, fish eggs and waterfowl is used to show that the activities of man could give rise to negative chain reactions.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:详解 第二段第三句说“When man interferes. and his action can have a chain reaction”

43、而紧接着提到 fish eggs,waterfowl 和 tadpoles 的例子来说明前面一句话。5.If man continues to interfere with the balance of nature, it is possible that man may soon become extinct.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:详解 第三段倒数第二句“If man continues to interfere. it is possible that some animals and birds may soon become extinct“,而

44、文中并没提到人类会因此很快灭绝。6.By upsetting the balance of the climax stage, man will encourage the indiscriminate hunting of whales for food.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:详解 由第三段倒数第一句“The indisoriminate hunting of whales bas. to protect them”可知不是鼓励任意捕杀鲸鱼而是要保护鲸鱼。7.The balance of nature can prevent soil deterioration.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:详解 第四段第一句“The balance of nature is. prevent soil deterioration“ 可知牛态平衡可起到 prevent soil deterioration 的作用。8.Water pollution cant affect natures balance in oceans, rakes and rivers.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1