ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:19 ,大小:124KB ,
资源ID:1453598      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453598.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-571及答案解析.doc)为本站会员(roleaisle130)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-571及答案解析.doc

1、大学四级-571 及答案解析(总分:732.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.Outline: 1. Video games have become popular. 2. Advantages of playing video games 3. Disadvantages of playing video games(分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.When we tell others information, we also express our feelings

2、at the same time.(分数:7.00)填空项 1:_3.A product will sell differently if it is named differently.(分数:7.00)填空项 1:_4.Ad writers always use bold or large letters in the ad to persuade people to buy their products.(分数:7.00)填空项 1:_5.People drink Coca - Cola just for the taste.(分数:7.00)填空项 1:_6.If we cab not

3、 believe in the language in an ad, we should at least believe in the picture in it.(分数:7.00)填空项 1:_7.An ad says that X brand of baby soap is the best choice for a loving mother. If Mrs. Smith does not buy the soap for her son, she must be a had mother.(分数:7.00)填空项 1:_8.Some products that movie stars

4、 recommends are really good.(分数:7.00)填空项 1:_9.According to admen who uses the technique of “Keeping up with the Joneses“, if most people have air conditioners at home, you should get one. Otherwise you are 1 to them.(分数:7.00)填空项 1:_10.Some advertising slogans have become - 1 and we repeat them witho

5、ut realizing that we are advertising without getting the pay for the product.(分数:7.00)填空项 1:_11.An advertisement usually uses - 1 of these methods to attract peoples attention.(分数:7.00)填空项 1:_三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)B Questions 11 to 18 are based on the passage you have just heard./B(分数:56.0

6、0)A.The man tends to repeat himself a lot.B.The room was fixed at the mans request.C.She also finds it easier to work there now.D.The man talks about working instead of doing it.A.Bill doesnt take good care of knives.B.This matter doesnt concern Bill.C.He wants to find a better tool.D.He wants Bill

7、to fix the knife.A.Theres going to be a wedding.B.The people should learn that dance better.C.Big dances are the most fun.D.They need to print more invitations.A.He will no longer ask for their help.B.He will regret not accepting their help.C.He still needs their help.D.He has to manage without thei

8、r help.A.She is not feeling very. well.B.She is very iii.C.She is annoyed with the doctor.D.She is badly hurt.A.Things to wear.B.The warm weather.C.Best material for making clothes.D.A bright shirt.A.Two weeks form now.B.In about two days.C.He hasnt decided yet.D.In four weeks.A.Hes surprised she ch

9、ose that agency.B.He wonders why shes kept her job.C.He doesnt know when her classes started.D.He doubts she makes much money now.四、B Questions 19 (总题数:1,分数:28.00)A.It has too much interference.B.It produces no sound whatsoever.C.The sound is too low.D.The sound is completely distorted.A.Three.B.Fou

10、r.C.Five.D.Six.A.The man has to take it back home.B.The man will get a refund.C.The player will be repaired.D.The player will be put under guarantee.A.78549.B.75849.C.67532.D.67523.五、B Questions 23 (总题数:1,分数:21.00)A.How to deposit money.B.How to write a cheque.C.How to calculate the interest rate.D.

11、How to open a current account.A.In the top right - hand corner.B.In the box printed on the cheque.C.On the right - hand bottom line.D.On the back of the cheque.A.In words.B.In numbers.C.Both in words and in numbers.D.In none of the above ways.六、BSection B/B(总题数:1,分数:21.00)B Passage One Questions 26

12、to 28 are based on the passage you have just heard./B(分数:21.00)A.Americans life-style.B.Me-books.C.“Do-it-yourself“.D.Mind your own business.A.It publishes books with aid of computers.B.It only publishes childrens books.C.It “personalizes“ the books by having the computer make the reader the leading

13、 character in the story.D.It publishes books written by oneself.A.To tell children how to learn to read.B.To love animals.C.To love life.D.To develop enthusiasm for reading and help a child to learn how to read.七、B Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.A person is doing a job which he likes very much.B.A per

14、son is doing a job which he doesnt like.C.A person is doing a job which he is not suited for.D.A person is doing a job which he thinks very important.A.Because it will make a person earn a lot of money.B.Because many people in the world dont want to be square pegs.C.Because good jobs make them happy

15、D.Because it will make full use of their talents.A.Businessmen, managers and accountants.B.Chemists, physicists and biologists.C.Governors, doctors and teachers.D.Engineers, public servants and news reporters.八、B Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.On the first day of class.B.At the end of the first wee

16、k of classes.C.Halfway through the semester.D.Just before the final examination.A.The people of the Northeast.B.The significance of the Northeast.C.The development of the United States.D.The location of the nations capital.A.Small area, small population.B.Small area, large population.C.Large area, s

17、mall population.D.Large area, large population.A.It is visited by many tourists.B.It was never a wilderness like the rest of the country.C.It is the home of many modern historians.D.It is both a business and cultural center.九、BSection C/B(总题数:1,分数:77.00)I am amazed at some of the statements made con

18、cerning Greg Louganiss decision not toU (36) /Uthe fact that he was HIV - positive. Although AIDS has been aU (37) /Uword since the early 1980s, it appears that people still dont have aU (38) /Uconcerning the realities of the situation. Even though the ways of contracting HIV are well - known, the g

19、eneral public still seems to react withU (39) /Ufear for their own well - being whenU (40) /Uwith someone who they know is HIV - positive or has AIDS. But because people who know that they are HIV - positive are veryU (41) /Uof this fact, tinny certainly will take moreU (42) /Uin protecting other pe

20、ople than will the millions of walking time (43) who dont know their HIV status.U (44) /U. That meansU (45) /U.Education is the key to this very complicated issue.U (46) /U.(分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十、BPart Reading (总题数:10,分数:90.00)填空项 1:_

21、填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十一、BSection B/B(总题数:5,分数:44.50)22.According to the passage, a thermal carafe is necessary when the coffee is _.(分数:8.90)A.preservedB.producedC.manufacturedD.brewed23.The main purpose of the text is to _.(分数:8.90)A.introduce a new trend o

22、f drinking coffeeB.introduce new coffee makersC.introduce two U.S. appliance companiesD.introduce the new coffee industry24.The advantage of “drip“ coffee makers shown in the text is that _.(分数:8.90)A.they are much more economicB.they can produce only one cupC.they are more convenient and easier to

23、operateD.they are more economical25.Which of the following statements can be inferred from the passage?(分数:8.90)A.People used to drink coffee in larger quantities.B.It is essential to attach a separate carafe, while “drip“ coffee makers are applied.C.People used to make a pot of coffee in the mornin

24、g and drink it up.D.The new coffee makers usually cost less than before.26.The word “it“ in Line 3, Para 3 probably refers to _.(分数:8.90)A.the lidB.coffee -makerC.the brewing processD.the model十二、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)27.The passage says that until recently scientists disagreed with the idea

25、 _.(分数:8.90)A.that there are mysterious forces in the universeB.that man cannot discover what forces “really“ areC.that there are serf - evident principlesD.that we can discover why things behave as they do28.What principles most influenced scientific thought for two thousand years?(分数:8.90)A.The sp

26、eculations of Thales.B.The forces of electricity, magnetism, land gravity.C.Aristotles natural science.D.Galileos discoveries.29.The aim of controlled scientific experiments is _.(分数:8.90)A.to explain why things happenB.to explain how things happenC.to describe self- evident principlesD.to support A

27、ristotelian science30.Modern science came into being _.(分数:8.90)A.when the method of controlled experiment was first introducedB.when Galileo succeeded in explaining how things happenC.when Aristotelian scientists tried to explain why things happenD.when scientists were able to acquire an understand

28、ing of reality by reasoning31.Bertrand Russells notion about electricity is _.(分数:8.90)A.disapproved of by most modem scientistsB.in agreement with Aristotles theory of self - evident principlesC.in agreement with scientific investigation directed toward “how“ things happenD.in agreement with scient

29、ific investigation directed toward “why“ things happen十三、BPart Error Co(总题数:10,分数:90.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十四、BPart Translat(总题数:5,分数:35.00)42. 1 (为了让他很安全地到在那里),the man who drives him shall be forbidden to drink.(分数:7.00)填空项 1:_43.When Chou Enlais d

30、oor opened, they saw a slender man 1 (比普通人略高的) with gleaming eyes and a face so striking.(分数:7.00)填空项 1:_44.I 1 (趁着月光穿上衣服) ,where rays streamed through the narrow window near my bed.(分数:7.00)填空项 1:_45.With the bell, _ (夹着书本) ,she would go to lectures and classes, taking careful , detailed notes.(分数:

31、7.00)填空项 1:_46.Lu Jia wrote a book 1 (主要讲国家兴衰之原因的) in twelve chapters.(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-571 答案解析(总分:732.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.Outline: 1. Video games have become popular. 2. Advantages of playing video games 3. Disadvantages of playing video games(分数:106.00)_正确答案:()解析:参考

32、范文 B Video Games/B Video games have become very popular in recent years Wherever you go, you can see youngsters or even adults indulged in the games. When they play games in clubs, stores, or at home, they concentrate all their attention on them, their hands and fingers busy with operation obviously

33、 video games give them great pleasure and excitement. Video games are a kind of wonderful entertainment. They bring great pleasure to players. Training them to respond quickly, stimulating their imagination and amusing their interest in electronics and computer science. In short, video games play a

34、 good part in the development of youngsters intelligence. Just as a coin has two sides, video games also have some disadvantages. Some young people, especially school children, spend too much time playing them, which would definitely do harm to their health and eyes and affect their school achieveme

35、nt. Only if one has enough self-control can he Benefit from video games. 写作指导 该作文属于典型的评论型作文。此类作文妥求客观地分析和评论某事物或现象的正反两方面。值得注意的是考生并不需自己主观地下结论说这个事物对或不对。写作时,首先引出要评论的事物,接着分别评述此事物的优点和缺点,最后则需平衡两种观点,淡谈作者自身的看法。写评论型论文时,有的句型可以套用,注意模仿参考范文中的一些句型。二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.When we tell others information,

36、we also express our feelings at the same time.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 本题论述与第一句话:When we choose a word we do more than give information;we also express out feelings about whatever were describing.意思致。3.A product will sell differently if it is named differently.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 第四

37、段说制造商想为产品找一个商标,但这个名字不仅仅是一个名字,还要有助于销售,本题所讲的内容与之相符。4.Ad writers always use bold or large letters in the ad to persuade people to buy their products.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 本句论述与第七段括号中的注释:sometimes,but not always,in hold or large letters,or beginning with a capital letter 内容不符。5.People drink Coc

38、a - Cola just for the taste.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 本句内容与第十段最后一句话:We drink Coca-Cola not just for the taste,but because we would like to be thought of as being as gay as the energetic people who drink it in the ads 一致。6.If we cab not believe in the language in an ad, we should at least believ

39、e in the picture in it.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 文中说 you can sometimes spot the photographic tricks if you look carefully enough显然说明 pictures 也不一定可信。7.An ad says that X brand of baby soap is the best choice for a loving mother. If Mrs. Smith does not buy the soap for her son, she must be a had

40、mother.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 显然本题所说的只是广告给人以这样的感觉,而非真正这样。8.Some products that movie stars recommends are really good.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:解析 文中论述了名人也不是真正就了解所推荐的产品,但并没有具体谈到本句论断的内容。9.According to admen who uses the technique of “Keeping up with the Joneses“, if most people have air con

41、ditioners at home, you should get one. Otherwise you are 1 to them.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:inferior)解析:解析 根据标题“Keeping up with the Joneses”下面的论述找到答案。10.Some advertising slogans have become - 1 and we repeat them without realizing that we are advertising without getting the pay for the product.(分数:7.0

42、0)填空项 1:_ (正确答案:part of everyday speech)解析:解析 根据标题 Are you an unpaid advertiser?下面的部分中 some advertising slogans have become part of everyday speech and we repeat them without realizing that we are unpaid advertisers一句作答。11.An advertisement usually uses - 1 of these methods to attract peoples attenti

43、on.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:a combination)解析:解析 根据倒数第二段最后一句 Usually any single advert will use a combination of these methods作答。三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)B Questions 11 to 18 are based on the passage you have just heard./B(分数:56.00)A.The man tends to repeat himself a lot.B.The room was fixed at

44、the mans request.C.She also finds it easier to work there now. D.The man talks about working instead of doing it.解析:听力原文 M: Now that theyve sound-proofed this room, its sure a lot easier to work in here. W: You said it. Q: What does the woman mean? 详细解答 男士说他们已经把这间房子隔音处理了,那么干工作就容易多了。女士的回答赞同了男士的话。关键部分

45、是 a lot easier to work in here 及 you said it.由此可推断答案为 C:She also finds it easier to work there now。A.Bill doesnt take good care of knives.B.This matter doesnt concern Bill. C.He wants to find a better tool.D.He wants Bill to fix the knife.解析:听力原文 W: Bill thinks you shouldnt use your good knife to fix that. M: Why should he car

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1