ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:20 ,大小:122KB ,
资源ID:1453634      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453634.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-638及答案解析.doc)为本站会员(figureissue185)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-638及答案解析.doc

1、大学四级-638 及答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.Most Americans used to work for themselves rather than for others.(分数:7.00)填空项 1:_3.According to the author, the art of being a better employee can be acquired mostly through experience.(分数:7.00)填

2、空项 1:_4.A person who is poor in expressing thoughts can never be a successful employer.(分数:7.00)填空项 1:_5.According to the author, a college student who is unable to write a simple report will not be effective as an employee.(分数:7.00)填空项 1:_6.It is useless for a manual worker to possess the ability t

3、o express ideas clearly.(分数:7.00)填空项 1:_7.According to the anther, an engineer who is very skillful needs to develop the ability to express herself/himself too,(分数:7.00)填空项 1:_8.To an employee, organizing and expressing ideas in writing and speaking are needed because without these skills one can on

4、ly do simple work.(分数:7.00)填空项 1:_9.According to the author, one of the dramatic social changes that have taken place in the U. S. over the past fifty years is that 1 have become employees.(分数:7.00)填空项 1:_10.To most people, one way to follow their career is to 1.(分数:7.00)填空项 1:_11.It is important th

5、at youve been taught skills in expressing your thoughts during your school years because peoples writing or speaking talent is not 1 and you may never have an opportunity again.(分数:7.00)填空项 1:_三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)B Questions 11 to 18 are based on the passage you have just heard./B(分数:56.

6、00)A.1016.B.1060.C.508.D.580.A.He is going to the hospital.B.He is showing his hand.C.He is letting her go.D.He is offering help.A.A shop assistant.B.A sales clerk.C.A waiter.D.A telephone operator.A.Father and daughter.B.Uncle and niece.C.Aunt and nephew.D.Cousins.A.She wasnt invited.B.She wasnt re

7、ady to come.C.She altered her decision.D.She forget the invitation.A.The door needs repairing.B.He had lost all his keys.C.He couldnt open the door.D.He wanted the woman to help him.A.Hes rather happy to hear so.B.Hes disappointed to hear so.C.Hes unhappy to hear so.D.Hes surprised to hear so.A.He t

8、hought it was a good car.B.He thought it was too noisy.C.He thought there was wrong with the car.D.He didnt like it.四、B Questions 19 (总题数:1,分数:28.00)A.At school.B.In a hospital,C.In a shop.D.In a park.A.To help the woman make a purchase.B.To request the womans identification.C.To show the woman for

9、a course at City College.D.To register the woman how to make out a check.A.Money.B.Money or credit cards.C.Credit cards or cheeks.D.Checks or money.A.She used her student ID card and a charge card.B.She used her credit card.C.She used her drivers license and her student ID card.D.She used her teleph

10、one number and her student ID card.五、B Questions 23 (总题数:1,分数:21.00)A.To make an appointment to look at a house.B.To get information about special housing.C.To ask about getting a loan to buy a house.D.To renew his housing contract.A.With his grandparents.B.In student housing.C.With his wifes parent

11、s.D.In his own apartment.A.He has more than one child.B.His wife is a graduate student.C.He is a full - time student.D.He works at the university housing office.六、BSection B/B(总题数:1,分数:21.00)B Passage One Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard./B(分数:21.00)A.sending them to t

12、he shop for some milk.B.telling them a dog has died.C.your shoe lace is undoneD.eating something delicious food on the ableA.her father lost a penB.her father didnt know where his penny was.C.she told the father that he lost a pennyD.her father wanted to buy something.A.she fooled her father.B.she w

13、anted her father to pick it up.C.her father was looking for the penny.D.all of the above were not true.七、B Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.It is not really a new one.B.It is the new one but doesnt work properly.C.It is the new one but it is not nice looking.D.It is the new one but my friend doesnt like

14、 it.A.the milk went sour quicklyB.the refrigerator had an unusual smellC.she doesnt cheek every comer insideD.she wiped the refrigerator outA.The shop promised to change another oneB.The shop promised to repair it if you charge itC.The shop promised to repair it for free it if it broke down in the f

15、irst three months.D.The shop promised to repair it for free it if it broke down in one month.八、B Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.Pleasing.B.Careful.C.Wonderful.D.Suitable.A.Egypt, Greece and Rome.B.The Mediterranean.C.Its highway for trade and diplomacy.D.All the lands on the shores of the Mediterran

16、ean.A.Ten decades.B.A quarter of century.C.One decade.D.One-tenth of year.A.171 kilometres an hour.B.10 kilometres an hour.C.65 metres an hour.D.Some 17 kilometres an hour.九、BSection C/B(总题数:1,分数:77.00)Today I want to help you with a study reading method known as SQ3 R. The letters stand for five st

17、eps in the readingU (36) /U: Survey, Question, Read, Review, Recite. Each of the steps should be done carefully and in the order mentioned. In all study reading, a survey should be the first step. Survey means to look quickly. In study reading, you need to look quickly at titles, words in darker or

18、larger print, words withU (37) /Uletters,U (38) /Uand charts. Dont stop to read complete sentences. Just look at the importantU (39) /Uof the materials. The second step is question. Try to form questions based on your survey. Use the question words who, what, when, where, why and how. Now you are re

19、ady for the third step. Read. You will be reading theU (40) /Uand important words that you looked at in theU (41) /U, but this time you will read the examples andU (42) /Uas well. Sometimes it is useful to take notes while you read. I have had students whoU (43) /Uto underline important points, and

20、it seemed to be just as useful as note-taking. What you should do, whether you take notes or underline, is to read actively.U (44) /U. The fourth step is review. Remember the questions that you wrote down before you read the material. You should be able to answer them now.U (45) /UConcentrate on tho

21、se. Also review material that you did not consider in your questions. The last step is recite.U (46) /U. SQ3R - Survey, question, read, review, and recite.(分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十、BPart Reading (总题数:10,分数:90.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项

22、1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十一、BSection B/B(总题数:5,分数:44.50)22.What does “the truth will out“ mean in the last sentence?(分数:8.90)A.the truth will become publiclyB.the truth will be truthC.the truth will disappearD.the truth will be hidden23.In the third paragraph, “it will all be the

23、 same in a hundred years time means _.(分数:8.90)A.The phone has been the same thing for many years.B.Everything will remain the same thing whether I answer the phone or not.C.The phone will not be changed in a hundred years.D.The phone will not be changed for many years.24.What kind of person do you

24、think the writer is?(分数:8.90)A.eccentricB.modernC.realisticD.idealistic25.The write does not like telephone in a public telephone box, because _.(分数:8.90)A.unventilated airB.it is far from his homeC.it is not convenientD.he must pay for it26.Which of the following in the main idea of the passage?(分数

25、8.90)A.It is not necessary to have a telephone because ill news travels just as fast as good newsB.The writer states his reasons for not having a telephone.C.The writer does net like the telephone at all.D.People can live a normal life without a telephone.十二、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)27.How sho

26、uld book sellers do?(分数:8.90)A.He should be both suffer for a long time and satisfy customers wishesB.He should be both endure and indulge for a long timeC.He should be both tender and lenientD.He should be both patient and kind28.When you enter the bookshop to find a book, you will _.(分数:8.90)A.bec

27、ome completely absorbed in the books without realizing where you are.B.become completely lost without any knowledge of your whereabouts.C.become completely unconscious in the bookshop.D.lose any sense of direction as to where you are.29.Spending time in a bookshop _.(分数:8.90)A.can be very much enjoy

28、B.can be very pleasantC.can be pleasure- givingD.can give you the greatest pleasure30.How should an assistant do in a good shop?(分数:8.90)A.help you to choose a bookB.approach you with the inevitable greetingC.keep himself staying until you hate finished glancingD.show his great interest in selling b

29、ook31.Why did the owner of the shop put the book in a comer?(分数:8.90)A.He put it there in case anyone was persuaded to buy it.B.He put it there in case anyone was inclined to buy it.C.He put it there in case anyone was attracted to buy it.D.He put it there in case anyone was fascinated to buy it.十三、

30、BPart Cloze/(总题数:20,分数:70.00)A.whatB.thatC.whoD.itA.tasteB.touchC.smellD.doA.circleB.roundC.aroundD.straightA.directionB.lineC.roundD.circleA.whichB.thatC.itD.whatA.communicatesB.makesC.helpsD.supportsA.whenB.asC.atD.thatA.onB.forC.inD.atA.theseB.thoseC.threeD.belowA.informationB.newsC.discoveryD.ha

31、ppinessA.looks forB.findsC.in search ofD.foundA.doneB.madeC.dancedD.gotA.more thanB.much thanC.muchD.less thanA.wait forB.look forC.engage inD.subject toA.toB.inC.forD.onA.headB.eyesC.endD.middleA.for foodB.for eatingC.to eatD.for eating foodA.dancesB.waysC.methodsD.meansA.shouldB.wouldC.mustD.mayA.

32、awayB.longC.highD.from十四、BPart Translat(总题数:5,分数:35.00)52.Mathematics, physics, chemistry and Chinese- 1(我都感兴趣).(分数:7.00)填空项 1:_53.In a densely wooded green valley 1(东京南部八十英里的), there is a village which enjoys a great reputation abroad.(分数:7.00)填空项 1:_54.Hunan province 1(占地) of 211,800 square kilome

33、ters.(分数:7.00)填空项 1:_55.“ 1(把头台起来) !“ ordered Uncle Song, but the man refuse to do so.(分数:7.00)填空项 1:_56.A love letter must be like a love letter, _(不要像本干巴巴的教科书).(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-638 答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)_正确答案:()解析:B How to persuade people to visit a pet fish

34、 market/B Walking through a pet fish market always makes you feel relax ed. As the fish basins and tanks are displayed on either side of the narrow street, it takes quite some time to walk through it and, considering the colorful varieties of fish displayed, it is an enjoyment to take a walk there.

35、As soon as you enter the market, you see goldfish galore swimming in basins of all shapes and sizes. The “bubble eyes“ may first come into view, their bubbles quivering with every twist of the body. The “skyward dragons“ on the other hand, look foolishly conceited. Why do they always look upward wit

36、h their eyes parallel to the horizon? Is this the social behavior of their kind -never looking down, but always looking up? You wonder. Then there are the “tiger-heads“, moving ever so solemnly. They fill you with a sense of calmness. For those who love jewelry, the “pearls“ will surely provide grea

37、t pleasure. Somewhere higher up in more expensive tanks, with air bubbles blowing up and weeds growing from the sandy bottoms, the tropical fishes are real attraction: extremely color ful and elegant. Their prices may surprise you, but theres no harm in looking.二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.Mos

38、t Americans used to work for themselves rather than for others.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 由第二段可知大约一百多午前每五个美国人中只有一个人是被雇佣的,而现在每五个人中就有四个人是被雇佣的,为自己而工作的比例大大下降了,所以说过去大部分的美国人是为自己而工作的,此判断正确。3.According to the author, the art of being a better employee can be acquired mostly through experience.(分数:7.00)填

39、空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 通读全文我们可知作者认为成为一个雇员的基本技能就是“express ones thoughts”,而这些技能是在学校就被教授了的,故说“acquired mostly through experience”是不正确的。4.A person who is poor in expressing thoughts can never be a successful employer.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:解析 通读全文我们可知文章的中心思想是成为一个雇员 (employee)的素质,而并提及怎样才能成为一个成功的雇主 (e

40、mployer),此处偷换了主语。5.According to the author, a college student who is unable to write a simple report will not be effective as an employee.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 由文章最后一段可知作者认为连一篇简单的报告都写不好,一个简单的故事都讲不清楚,那么他(她)实际上还是个文盲,当然也就不能成为 an effective employee6.It is useless for a manual worker to possess

41、the ability to express ideas clearly.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 由第九段中的“But as soon asyour effectiveness depends on your ability to communicate with others,”及“And further away your job is from manual work,.,the more important it will be that you know how to convey your thoughts”可知“ex press ideas

42、clearly”并不是“useless”,故此判断错误。7.According to the anther, an engineer who is very skillful needs to develop the ability to express herself/himself too,(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 由第十段最后一句话可知工程师的工作效率对其表达能力的依赖性与其工作质量的依赖性同等重要,故此判断说一个技术熟练的工程师也需要提高他(她)的表达能力是正确的。8.To an employee, organizing and expressing

43、 ideas in writing and speaking are needed because without these skills one can only do simple work.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 由第八段可知“organizing and expressing ideas in writing and speaking”是因为they are necessary to persuade others within an organization,而不是因为不具备这些技能就只能做简单的工作。9.According to the au

44、thor, one of the dramatic social changes that have taken place in the U. S. over the past fifty years is that 1 have become employees.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:middle and upper class people)解析:解析 由第二段可知作者提到的美国在近 50年来的两个变化之一就是中层和上层阶级的人成为雇员,故不难得到答案。10.To most people, one way to follow their career is to

45、1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:be-an employee)解析:解析 由第五段第一句话可知对当今社会的大部人而言,就业就意味着“成为一个雇员”。11.It is important that youve been taught skills in expressing your thoughts during your school years because peoples writing or speaking talent is not 1 and you may never have an opportunity again.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:born to possess)解析:解析 由第十一段第一句中的“people born without natural writing or speaking talent”可知人不是生来就具有写或说的能力,而是后天培养的,因此:庄学校里学会这些技能就显得格外重要。三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)B Questions 11 to 18 are based on the passage you have just he

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1