ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:19 ,大小:116KB ,
资源ID:1453666      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453666.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-670及答案解析.doc)为本站会员(Iclinic170)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-670及答案解析.doc

1、大学四级-670 及答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.很多人认为有必要举行 CET-4 考试,理由是 2也有人持不同意见 3我的看法。 B Is CET-4 Necessary?/B(分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.The peoples of the Eastern and Western Hemispheres have been in close touch with each other since the beginning of hist

2、ory.(分数:7.00)填空项 1:_3.Asia and North America were once connected with ice.(分数:7.00)填空项 1:_4.Agriculture was first developed along the eastern coast of North America.(分数:7.00)填空项 1:_5.Iron was used earlier than copper by the early inhabitants of the Americas.(分数:7.00)填空项 1:_6.Columbus reached America

3、 earlier than Magellan.(分数:7.00)填空项 1:_7.By about 1500 B.C. the peoples along the coast of Peru and in central Mexico were beginning to live in cities.(分数:7.00)填空项 1:_8.Teotihuacan was destroyed in war.(分数:7.00)填空项 1:_9.Some people drifted across the 1 to South America.(分数:7.00)填空项 1:_10.In 1, Colum

4、bus reached North America.(分数:7.00)填空项 1:_11.The larger pyramid in the center of valley of Teotihuacan is 1 high.(分数:7.00)填空项 1:_三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)Questions 11 to 18 are based on the conversation you have just heard.(分数:56.00)A.Ride more safely in the future.B.Not to panic since they a

5、re not serious injuries.C.Go to see a doctor.D.Buy a new bike.A.Buy her a ring.B.Tell her about the ring.C.Remind her about the time of the next meeting.D.Remind her before each meeting to make sure shes not late.A.The cup is already full.B.She is full.C.She would be impolite to accept another.D.She

6、 thinks she would be foolish not to refuse since its delicious.A.They dont have to arrive for the Browns lunch on time.B.Its impolite to be late for the Browns lunch.C.They dont have to have manners in France.D.They have no time to lose.A.The man is not keen on arts.B.The woman is an artist.C.The ma

7、n spends more than he makes.D.The woman looks down upon the man.A.Yes, but he is not the manager.B.No, because the woman is not his boss.C.Yes, but he needs the permission of the manager.D.He suggests the woman should get help from the manager.A.He hasnt the time to do the experiment.B.The experimen

8、t turned out well.C.The experiment took him a lot of time.D.He did only part of the experiment that day.A.A professor and a student.B.An editor and an author.C.A customer and a cashier.D.A lawyer and his client.四、BQuestions 19 to(总题数:1,分数:28.00)A.They have just won the spelling contest.B.They have j

9、ust won the composition contest.C.They have just won the speech contest.D.They have just won the vocabulary contest.A.To have fun.B.To have a celebration.C.To welcome their guest.D.To welcome Cathys sister.A.Michael and Tom have ordered all the food.B.Michael and Tom have made ail the preparations.C

10、Other friends will bring all the stuff they need.D.Michaels mother has prepared all the food.A.She asks if she can bring a friend to the party.B.She asks if she can bring her sister to the party.C.She asks if she can be a bit late for the party.D.She asks if she can bring her boyfriend to the party

11、五、BQuestions 23 to(总题数:1,分数:21.00)A.To invite him to attend a seminar.B.To inform him about some changes in the arrangement for his seminar.C.To invite him to visit the lab.D.To inform him that the seminar has been postponed.A.A projector and a wireless microphone.B.A PowerPoint projector and an ov

12、erhead projector.C.A projector and a microphone on the podium.D.A wireless microphone and a microphone on the podium.A.He is disappointed.B.He is pleased.C.He is indifferent.D.He is angry.六、BSection B/B(总题数:1,分数:21.00)BPassage One Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard./B(分数

13、21.00)A.They are little sheep.B.They are mice.C.They are lambs.D.They are little pigs.A.Animals with the exact same genes can be different in sizes and character traits.B.Animals with the exact same genes can only be the sizes and character traits.C.Animals with different genes can be the same in s

14、izes and character traits.D.Animals with different genes have been cloned all over the world.A.By cloning endangered species.B.By preventing them from being killed.C.By watching over them carefully.D.By conducting many experiments.七、BPassage Two(总题数:1,分数:21.00)A.At the beginning of the 3rd semester.

15、B.At the end of the 3rd semester.C.At the beginning of the 2nd semester.D.At the beginning of the 1st semester.A.3.B.4.C.5.D.6.A.Maria is his sister.B.Maria is his niece.C.Maria is his classmate.D.Mafia is his fiancee.八、BPassage Three(总题数:1,分数:28.00)A.4.B.8.C.5.D.18.A.AmericaB.EnglandC.ItalyD.SpainA

16、Breakfast only.B.Dinner only.C.Breakfast and dinner.D.Breakfast, lunch and supper.A.He wanted to become a lawyer.B.He wanted to become a writer.C.He wanted to become a musician.D.He wanted to become a painter.九、BSection C/B(总题数:1,分数:77.00)For most people, life is easier and more U(36) /U than ever

17、before. Convenience foods from the U(37) /U simplify shopping and cooking. Household U(38) /U like the vacuum cleaner and the washing U(39) /U have taken the drudgery out of housework. Released from these U(40) /U chores, many wives have found jobs outside the home. Women are achieving U(41) /U inde

18、pendence. Families, too, are simpler today. In America, it is not U(42) /U for parents to live with their U(43) /U children. With our greater mobility, U(44) /U. after they marry, going wherever their jobs or their parents or their interests take them. Young adult women have new freedom, too. U(45)

19、/U. After college, they move to the city, find a job, and set up a bachelor apartment. This is the era of womens liberation. U(46) /U.(分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十、BPart Reading (总题数:10,分数:90.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项

20、1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十一、BSection B/B(总题数:5,分数:44.50)22.We can infer from the passage that the “old rich“ look down upon “the new rich“ because _.(分数:8.90)A.the old rich are wealthier than the “new rich“B.the new rich hustle to make their moneyC.the new rich have no interest in the artsD.the old r

21、ich are superior to being members of the upper class23.According to the passage, the “old rich“ get wealthier _.(分数:8.90)A.through their prestigeB.through sweating themselvesC.through collecting rare books, paintings and sculpturesD.by investing their inherited wealth24.By saying “the out-of-sight c

22、lass“ (Sentence 3, Para.2), the author means that _.(分数:8.90)A.they spend most of their time abroadB.they keep away from the massesC.no one can see themD.they dont communicate with any people25.According to the passage, which of the following statements is not true?(分数:8.90)A.The upper-upper class i

23、s of aristocratic origin.B.The “old rich“ enjoy higher prestige than the “new rich“.C.The “old rich“ isolate themselves and lead a lonely life.D.The upper class owns at least a quarter of the countrys wealth.26.We can learn from the passage that _.(分数:8.90)A.the rich have no interest in political af

24、fairsB.the rich are powerful and influential both at home and abroadC.the old rich make much more money than the new richD.the new rich can not afford to collect paintings and sculptures十二、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)27.In terms of body distance, South Americans _.(分数:8.90)A.are similar to North A

25、mericansB.move nearer during conversationsC.stand farthest apartD.feel embarrassed when too close28.According to the passage, the comfort zone for most African people _.(分数:8.90)A.measures about 21 inchesB.implies respectC.varies from person to personD.is regulated by status29.A suitable title for t

26、his passage would be _.(分数:8.90)A.Body LanguageB.Cultural DifferencesC.Distance And Bodily ContactD.Hand Signals30.Which of the following statements is true according to the passage?(分数:8.90)A.People consciously keep closer or farther while having conversations.B.French people try to keep their bodi

27、es apart in a crowded elevator.C.Bodily contact is welcome in Asia.D.Greeks have a relatively wide comfort zone.31.When Americans feel sympathy for somebody else, they often _.(分数:8.90)A.take his/her armB.touch him/her in the ribsC.stroke his/her headD.put an arm around him/her十三、BPart Cloze/(总题数:20

28、分数:70.00)A.onB.toC.ofD.inA.subjectB.topicC.contentD.textA.patternB.formationC.layoutD.assemblyA.undertakeB.tendC.leadD.consentA.inquireB.examineC.traceD.calculateA.upB.inC.overD.outA.termB.periodC.timeD.gapA.getB.payC.makeD.takeA.ensureB.determineC.valueD.rateA.concernB.shareC.roleD.relationA.argum

29、entsB.objectionsC.contestsD.separationsA.favorB.favoriteC.fameD.failureA.sufficientB.considerableC.competentD.validA.missB.omitC.passD.ignoreA.setsB.occursC.issuesD.establishesA.insistB.directC.urgeD.pressA.ratherB.whetherC.witherD.weatherA.suggestsB.transmitsC.advisesD.informsA.progressB.processC.p

30、ortionD.proposalA.absoluteB.oneC.singleD.unique十四、BPart Translat(总题数:5,分数:35.00)52.He stood near the window all the time and not until the train stopped 1. (他才回到自己的座位上).(分数:7.00)填空项 1:_53.The villagers said the bridge was built 1.(为了纪念一位出身在该村的英雄).(分数:7.00)填空项 1:_54.Dont involve me in your quarrel 1(

31、这不关我的事).(分数:7.00)填空项 1:_55. 1(过了几分钟,他才理解)my humor and then laughed.(分数:7.00)填空项 1:_56.Recently. holiday places of every kind have been built 1(以满足社会的需求).(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-670 答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.很多人认为有必要举行 CET-4 考试,理由是 2也有人持不同意见 3我的看法。 B Is CET-4 Necessary?

32、/B(分数:106.00)_正确答案:()解析:B Is CET-4 Necessary?/B CET-4 is a nationwide unified examination for Chinese undergraduates. And many universities take it as the standard to evaluate their students English level. Therefore, there are two such exams each year. When it comes to the question of “Is CET-4 nece

33、ssary“, people hold different opinions. Many people think that CET-4 is necessary. They have two reasons: First, it can motivate college students to learn English in one way or another. Second, while college students are applying for a job, a CET-4 certificate can serve as an evidence for their Engl

34、ish level. But some others think differently. They complain that CET-4 is not a best way to test a college students English level as some college students with a CET-4 certificate still cant communicate successfully in English. In my opinion, we need an evaluating system like CET-4 to test our Engli

35、sh level. But as a national evaluating system, the present CET-4 is not scientific enough to test our English level. Thus CET-4 needs to be improved.二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.The peoples of the Eastern and Western Hemispheres have been in close touch with each other since the beginning of h

36、istory.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:从文章第一段可知,东西方的人在有史以来至 500 年前,是几乎没有接触的。这句话中的“contact”与题干中的“touch”是同义词。3.Asia and North America were once connected with ice.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:第三段的第一句“While the Ice Ageoff the coast of Alaska”告诉我们,地球在历史上曾经被冰覆盖(grip)。本段第三句“At several periods in the past,there

37、 was a bridge of land there”中的“bridge”一词其实就是指连接白令海峡两岸的冰桥。因此,题干所含信息是对的。4.Agriculture was first developed along the eastern coast of North America.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:本题相应信息在第二个小标题下第一段第一句“The earliest traces of farming.United States”。句中提到的几个地名都位于西海岸,因而,题干的信息是错误的。5.Iron was used earlier than co

38、pper by the early inhabitants of the Americas.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:本题相应信息在第二个小标题下第四段第一、二句。这两句的意思是说,当时(1492 年左右)美洲人没有学会造铁,即使是铜也用的很少,只是用来制造工具。由此可见,在美洲,铜比铁先被使用。因此,题干的内容是错误的。6.Columbus reached America earlier than Magellan.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:稍懂世界历史的人都知道,哥伦布环球航行并到达美洲的事件发生在 1492 年(正如第二小标题

39、下第三段第二句所述),麦哲伦环球航行并到达美洲的事件发生在 16 世纪 20 年代。题干所提供的史实是正确的,但这一史实并没有在文章体现出来。7.By about 1500 B.C. the peoples along the coast of Peru and in central Mexico were beginning to live in cities.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:从第三个小标题下第一段第一句“By about 1500 B.Cin villages”中可以看出,在那时人们刚开始住在村落里,而不是城市里。从倒数第二段第句可知,美洲城市的出现

40、在公元一世纪。8.Teotihuacan was destroyed in war.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:最后一段倒数第二句“Teotihuacan was destroyed by warfare sometime between 650 and 750A.D.”告诉我们,Teotihuancan 是在战火中被毁的。句中的“warfare”和题干中的“war”是同义词。9.Some people drifted across the 1 to South America.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Isthmus of Panama)解析:

41、本题相应信息在第一个小标题下第四段第二、三句“Others driftedbefore them”。句中“drifted”词的本意是“漂流;流浪”,它在本句中的意思与题下:中的“move”相近。10.In 1, Columbus reached North America.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:1492)解析:本题相应信息在第二个小标题下第三段第二句。11.The larger pyramid in the center of valley of Teotihuacan is 1 high.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:215 feet)解析:本题相应信

42、息在文章倒数第二段第三句“The center of the valleythe larger one 215 feet high”。句中的“valley”即指上文中的“the valley of Teotihuacan”。三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)Questions 11 to 18 are based on the conversation you have just heard.(分数:56.00)A.Ride more safely in the future.B.Not to panic since they are not serious in

43、juries.C.Go to see a doctor. D.Buy a new bike.解析:听力原文 M: My back is still hurting from the fall I had from my bike last week. I wonder if I should visit a doctor. W: Well, it could be due to internal injuries. To play it safe, you probably should. Q: What does the woman suggest the man do?A.Buy her

44、a ring.B.Tell her about the ring.C.Remind her about the time of the next meeting.D.Remind her before each meeting to make sure shes not late. 解析:听力原文 W: Susan has the habit of keeping us waiting for over 30 minutes. Maybe one of us should give her a ring before each meeting. M: Thats really a nuisan

45、ce, but Ill be the volunteer. Q: What will the man probably do?A.The cup is already full.B.She is full. C.She would be impolite to accept another.D.She thinks she would be foolish not to refuse since its delicious.解析:听力原文 M: Care for another cup of tea? Theres plenty in the pot. W: Id be overdoing it if I had one more. Q: What does the woman mean?A.They dont have to arrive for the Browns lunch on time. B.Its impolite to be late for the Browns lunch.C.They dont have to have manners in France.D.They have no time

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1