ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:24 ,大小:119.50KB ,
资源ID:1453703      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453703.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-709及答案解析.doc)为本站会员(sumcourage256)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-709及答案解析.doc

1、大学四级-709 及答案解析(总分:676.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.Tourist Industry in China1. 旅游业的重要性;2. 中国旅游业存在的问题;3. 提出你解决问题的见解。(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、The year 1972 was ma(总题数:10,分数:70.00)2.According to the passage, it is hardly surprising that this book came out.(分数:7

2、00)填空项 1:_3.Science fiction people got angry when they learned that book forecast such an planetwide disaster.(分数:7.00)填空项 1:_4.Science fiction people use their imagination to figure out what the future will be while soientists at tempt to do it with their computer mode.(分数:7.00)填空项 1:_5.The Best o

3、f science fiction can make a lasting impact on generations of readers.(分数:7.00)填空项 1:_6.Science fiction people like to object to the opinion of scientist, no matter what they say.(分数:7.00)填空项 1:_7.Apparently Graves sees scientists as a sober, plodding phalanx of soulless thinking machines, never mak

4、ing a step that hasnt been carefully thought out in advance.(分数:7.00)填空项 1:_8.One of the important aspect science fiction have to show is how these worlds and these features affeet human beings.(分数:7.00)填空项 1:_9.According the passage, to build paradise needs 1.(分数:7.00)填空项 1:_10.The formula for tell

5、ing a powerful story has 1 except strong character.(分数:7.00)填空项 1:_11.The fear mentioned in the last Part, in fact, is a fear to 1.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.Go to sleep.B.Watch the program later.C.Change the c

6、hannel.D.Set the alarm clock.A.Shes reading a very long book.B.The man is mistaken.C.She needs to read the page carefully.D.Shes working on a long assignment.A.She doesnt understand.B.She wonders how many roofs were damaged.C.She isnt surprised.D.She closed the windows to prevent damage.A.She wont b

7、e able to get the book before class.B.The books there are too expensive.C.She hopes to get a good deal on some second-hand books.D.The textbook she needs isnt in yet.A.She didnt bring the tickets.B.She doesnt want to attend the concert.C.She forgot her money.D.She wont be able to get the student dis

8、count.A.Doris wrote it for her.B.She didnt want Doris to borrow it.C.She enjoyed it but Doris didntD.Doris purchased it for her.A.The man should buy a vacuum cleaner.B.The mans parents are eager to see their son.C.The mans parents should come at another time.D.The mans apartment is dirty.A.They were

9、 never sent.B.They eventually arrived.C.They were taken away.D.They went to the wrong address.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.Convince the man to take a rock-climbing course with her.B.Find a place to go rock climbing.C.Find out if a rock-climbing course will be offered.D.Plan a rock- climbi

10、ng trip over spring break.A.There is no one to teach them how to do it.B.Not very many students are interested in it.C.The college doesnt have any rock-climbing equipment.D.There are no appropriate places for rock climbing nearby.A.Climbers develop skills useful in other activities.B.Climbers have t

11、he opportunity to be outside and enjoy the scenery.C.Climbing isnt as expensive as other sports.D.Learning to climb doesnt take a very long time.A.Selecting the necessary equipment.B.Finding a climbing partner.C.Increasing upper-body strength.D.Discussing popular climbing sites.八、Questions 23 to 25

12、a(总题数:1,分数:21.00)A.Anxiety.B.Truth.C.Sympathy.D.Time.A.He failed his last test.B.He cant find his watch.C.Hes taking examinations soon.D.He missed his medical checkup.A.She is older than he is.B.She has been through a similar experience.C.She is a medical student.D.She has a sense of humor.九、Section

13、 B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.One spends so much time at malls.B.One steals at malls.C.One sees dentists at malls.D.One eats a lot at malls.A.They feel safe because malls have police station of private security guards.B.They can be served free meals after doing shopping.C.They can

14、do about everything at malls.D.The weather inside is always fine.A.350B.2750C.7500D.1965十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.Stanford UniversityB.Harvard UniversityC.Massachusetts Institute of TechnologyD.University of MichiganA.AppreciationB.DislikeC.IndifferenceD.AngerA.1925B.1935C.1945D.1955十二、Passage

15、 Three(总题数:1,分数:28.00)A.He is a film director of Science Fiction.B.He is a writer of Science Fiction.C.He is a scientist who researches on how to freeze a body and bring it back to life later.D.He is a doctor who treats terminal illnesses.A.A certain chemical in their bodies.B.The change of certain

16、circumstances around them.C.A certain temperature.D.A certain season in the year.A.About ten years.B.About two years.C.About twenty years.D.About thirteen years.A.It can be used to prolong everyones life.B.It can help find cures for terminal illnesses.C.It can cure cancer and Aids.D.It can help free

17、ze people with terminal illnesses and bring them back to life when the cure appears.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、Thomas Wheeler, (36(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、While sc

18、ientists are(总题数:8,分数:89.00)12.What has the orbital space craft been designed for?(分数:11.00)填空项 1:_13.what can the new plan stipulates?(分数:11.00)填空项 1:_14.What does the design of the orbiter indicate?(分数:11.00)填空项 1:_15.When did the scientists start working on a successor to the shuttle?(分数:11.00)填空

19、项 1:_16.Is there any influence on the plan because of the columbia disaster? Why and Why not?(分数:11.00)填空项 1:_17.Besides the main missions stipulated by NASA what would the orbiter also be used as?(分数:11.00)填空项 1:_18.How would the funds, if granted, be used?(分数:11.00)填空项 1:_19.What did the Marshall

20、Space Flight centre focus on?(分数:12.00)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)20.It can be inferred from the passage that, when the Issei began to lease! and from the Valleys strawberry farmers, the Issei most probably did which of the following?(分数:8.90)A.They used profits

21、made from selling the strawberry crop to hire other Issei.B.They negotiated such agricultural contracts using the “boss“ system.C.They paid for the use of the land with a share of the strawberry crop.D.They earned higher wages than when they raised sugar beets.21.The primary purpose of the passage i

22、s to _.(分数:8.90)A.defend a controversial hypothesis presented in a history of early Japanese immigrants to CaliforniaB.dismiss a history of an early Japanese settlement in California as narrow and ill constructedC.summarize and critique a history of an early Japanese settlement in CaliforniaD.compar

23、e a history of one Japanese American community with studies of Japanese settlements throughout California22.Which of the following best describes a “labor club,“ as defined in the passage?(分数:8.90)A.An organization to which Issei were compelled to belong if they sought employment in the Pajaro Valle

24、yB.An association whose members included labor contractors and landowning “bosses“C.A type of farming corporation set up by Issei who had resided in the Pajaro Valley for some timeD.A cooperative association whose members were dues-paying Japanese laborers23.The author of the passage would most like

25、ly agree that which of the following, if it had been included in Nakanes study, would best remedy the particularistic nature of that study?(分数:8.90)A.A statistical table comparing per capita income of Issei wage laborers and sharecroppers in the Pajaro ValleyB.A statistical table showing per capita

26、income of Issei in the Pajaro Valley from 1890 to 1940C.A statistical table showing rates of farm ownership by Japanese Americans in four central California counties from 1890 to 1940D.A discussion of original company documents dealing with the Pajaro Valley sugar beet industry at the turn of the ce

27、ntury24.Based on information in the passage, which of the following statements concerning the Alien Land Law of 1913 is most accurate?(分数:8.90)A.It excluded American-born citizens of Japanese ancestry from landownership.B.It sought to restrict the number of foreign immigrants to California.C.It succ

28、essfully prevented Issei from ever purchasing farmland.D.It was applicable to first-generation immigrants but not to their American-born children.二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)25.What does the passage suggest was the principal route for transporting crops to the east prior to 1525?(分数:8.90)A.River t

29、o roadB.Canal to riverC.River o oceanD.Road to canal26.What does the paragraph following the passage probably discuss?(分数:8.90)A.Industry on Lake ErieB.Canals in Ohio and IndianaC.Sectional jealousies in Indiana and OhioD.Travel on the Erie Canal27.It can be inferred from the passage that shipping c

30、argo east y way of New Orleans was(分数:8.90)A.advantageous for manufacturers.B.inexpensive for merchants.C.not economical for farmers.D.considered economical by the government.28.According to the passage, Indiana and Ohio supported the development of the New York canal system by(分数:8.90)A.helping to

31、build the Erie Canal.B.building branches to connect it with the Ohio River.C.providing much of the water for the Erie Canal.D.contributing financially to the construction costs.29.Which of the following products would a northwestern farmer in the early nineteenth century be most likely to purchase f

32、rom the east?(分数:8.90)A.GrainB.VegetablesC.TextilesD.Fruit二十一、Part Error Corrcti(总题数:0,分数:0.00)二十二、Some people are cont(总题数:10,分数:35.00)30.(分数:3.50)填空项 1:_31.(分数:3.50)填空项 1:_32.(分数:3.50)填空项 1:_33.(分数:3.50)填空项 1:_34.(分数:3.50)填空项 1:_35.(分数:3.50)填空项 1:_36.(分数:3.50)填空项 1:_37.(分数:3.50)填空项 1:_38.(分数:3.50)

33、填空项 1:_39.(分数:3.50)填空项 1:_二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)40.These young people know very little about 1. (如何挑选优秀的书籍来阅读)(分数:7.00)填空项 1:_41.This is by no means the best way 1. (解决人口问题)(分数:7.00)填空项 1:_42.This is by no means the best way 1. (解决能源危机)(分数:7.00)填空项 1:_43.Though bicycles run more slowly

34、 than cars, they are very 1. (方便实用)(分数:7.00)填空项 1:_44.We think it necessary 1. (让人们充分认识违反交通规则的危害)(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-709 答案解析(总分:676.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.Tourist Industry in China1. 旅游业的重要性;2. 中国旅游业存在的问题;3. 提出你解决问题的见解。(分数:106.00)_正确答案:(Tourist Industry in ChinaOur tourist

35、industry has gained tremendous progress though some serious problems remain to be solved urgently. Examples are blind building of hotels and tourist resorts around the scenery places, thus causing air and water pollution in the environment.To overcome the above problems, I suggest: First of all, try

36、 our best to update our transportation and communication systems. More convenience in traffic will win us much greater income from tourism. Secondly, more places of historical interests and scenery spots are to be explored to let foreign friends see more exciting things than just clay-warriors and h

37、orses in Xian or Summer Place in Beijing. Thirdly, our food and hotel industry should be greatly pushed forward to attract more foreign guests. Therefore, I suggest for the departments concerned to launch a campaign to heighten the tourist quality. In so doing, we shall push our country into one of

38、the top tourist countries in the world.)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、The year 1972 was ma(总题数:10,分数:70.00)2.According to the passage, it is hardly surprising that this book came out.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:由文章第二段“Most people were caught by surprise when the book came out”,“许多人对这本书的出版感

39、到很惊讶。”由此判断本题答案为“N”。3.Science fiction people got angry when they learned that book forecast such an planetwide disaster.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:由文章第三段“But science fiction people were neither surprised nor outraged,”“但迷恋于科学幻想的人们既不惊奇也不生气。”由此可知,本题答案为“N”。4.Science fiction people use their imagination

40、 to figure out what the future will be while soientists at tempt to do it with their computer mode.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:文章第四段告诉我们,科学家正试图用计算机模型来推断未来。而迷恋科学幻想的小说家们却一直在用他们的想象力去构划未来。所以本题答案为 Y。5.The Best of science fiction can make a lasting impact on generations of readers.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y

41、解析:文章第八段“But the best of science fiction,the stories that make a lasting impact on generations of readers.”“但最好的科幻小说,能带给几代读者影响的故事”。可知本题答案为 Y。6.Science fiction people like to object to the opinion of scientist, no matter what they say.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:本文中没有牵涉此话题。7.Apparently Graves sees

42、scientists as a sober, plodding phalanx of soulless thinking machines, never making a step that hasnt been carefully thought out in advance.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:本文中没有牵涉此话题。8.One of the important aspect science fiction have to show is how these worlds and these features affeet human beings.(分

43、数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:文中倒数第四段首句“The writer of science fiction must show how these worlds and these futures affect human beings”,由此可知本题答案为 Y。9.According the passage, to build paradise needs 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:our brains and guts.)解析:10.The formula for telling a powerful story has 1 except s

44、trong character.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:capable of deep emotions and decisive action.)解析:11.The fear mentioned in the last Part, in fact, is a fear to 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:lose the nature of humanbeings.)解析:四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,

45、分数:56.00)A.Go to sleep. B.Watch the program later.C.Change the channel.D.Set the alarm clock.解析:听力原文W: Im really exhausted! But I dont want to miss that documentary that comes on at eleven.M: If I were you, Id skip it. We both have to get up early tomorrow, and anyway, Ive heard its not that excitin

46、g.Q: What does the man imply the woman should do?“skip”的意思是“跳过,不参加某项活动”。“If I were you.”是用虚拟语气建议他人做某事的一种常见句型。M 建议 W别再看记录片,因为他们明天要早起,而且这部片子据说不好看。可见,M 的意思是让 W早些睡觉,因此选 A。A.Shes reading a very long book.B.The man is mistaken.C.She needs to read the page carefully. D.Shes working on a long assignment.解析:听力原文M: Youve certainly been reading that

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1