ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:26 ,大小:126.50KB ,
资源ID:1453781      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453781.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-854及答案解析.doc)为本站会员(ownview251)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-854及答案解析.doc

1、大学四级-854 及答案解析(总分:707.50,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 有人喜欢结交与自己相类似的朋友。2. 有人喜欢结交与自己完全不同的朋友。3. 我的看法。Choice of Friends(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Jones Beach(总题数:10,分数:70.00)2.The author feels free because the summer vacation has just begun.(分数:7.00)填空项 1:_3.“The

2、world catches you up“ ( Para 3 ) means that you are trying to achieve the impossible things by trying to be free.(分数:7.00)填空项 1:_4.We are fully aware of freedom because we were born free, we live free and we will die free:(分数:7.00)填空项 1:_5.The author feels it is a beautiful day, though it is windy,

3、because he/she has passed his/her exams.(分数:7.00)填空项 1:_6.Almost nobody can conquer the hardest thing in the world nor realize the easiest thing in the world.(分数:7.00)填空项 1:_7.You never doubt when an apple falls from a tree, its going to hit the ground.(分数:7.00)填空项 1:_8.Youre in such a good mood tha

4、t you drive your car downtown.(分数:7.00)填空项 1:_9.The author says its hard to be free because 1.(分数:7.00)填空项 1:_10.Feelings as if you were 1best describes “getting high“.(分数:7.00)填空项 1:_11.The author describes the wonderful feeling of 1 she has during driving to the beach on a morning in June.(分数:7.00

5、填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.He was sick.B.His wife was sick.C.His wife just had a baby.D.He was visiting his daughter.A.The radio batteries have been replaced.B.The radio is somewhere else.C.They dont really need to hea

6、r the radio.D.They should get a new radio.A.Alex doesnt need a scholarship.B.Alex doesnt have much money.C.Alex doesnt know how to apply.D.Alex isnt applying for a scholarship.A.Repair the other door.B.Visit some ruins.C.Have an outdoor party.D.Catch the Saturday train.A.He shouldnt put on his shoes

7、B.He should go to a movie.C.He ought to work on his paper.D.He shouldnt write about the moviA.The woman can read the magazine on the train.B.The woman left the magazine in the waiting room.C.Theres no time to buy a magazine.D.They dont have to pay for the magazinA.Hang on tightly to the telephone.B

8、Find out for himself about the librarys hours.C.Wait a while she looks for the book he wants.D.Wait a while she gets the information he wants.A.In a garden.B.In the woods.C.At a florist shop.D.At a post offic七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.At a conference hall.B.At an art gallery.C.At an ai

9、rport.D.At a hotel.A.To attend a conference.B.To sec tile planetarium.C.To change planes.D.To go sightseeinA.She recently went mere.B.Its not a very good one.C.There s one in her home town.D.It will be closed when shes freA.On foot and by boat.B.By car and on foot.C.By air and by car.D.By air and by

10、 bus.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.Because it was cheap.B.Because it is in such good condition.C.Because it is a collector s item.D.Because he can re - sell it are high pricA.In the 1930 s.B.In the 1940s.C.In the 1950s.D.In the 1960s.A.Replace its engine.B.Enter it in some shows.C.Take it

11、on a long drive.D.Re - sell it for more money.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:28.00)A.Beasts.B.Herbivorous.C.Carnivorous.D.Dinosaurs.A.150 years ago.B.60 million years ago.C.16 million years ago.D.150 million years ago.A.By digging site.B.By reconstructing skeletons.C.By observing t

12、hem closely.D.By living with them.A.Scientists have studied them for centuries.B.They were meat eating as well as plant eating.C.They wandered the earth for millions of years.D.They lived on land, in the sea, and in the sky.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.His wife.B.A tree.C.A clock.D.LightninA.Edwa

13、rds had been blind for nine years.B.Edwards was unconscious for twenty minutes after the lightning had struck him.C.Doctors believe that Edwards was never really blind or deaf.D.Edwards awoke with his face in a puddle of water.A.He regained his sight from a head injury when he fell from a tree.B.He

14、was happy after his wife entered his room for the first time in nine years.C.The lightning took the feeling from his legs and gave feeling in his eyes.D.Because the blow that blinded him was very severe, it took another very severe blow to restore his sight.十二、Passage Three(总题数:1,分数:21.00)A.They can

15、 do better than others.B.It is expensive to hire labor.C.They do not like to be helped.D.They do not trust others.A.It publishes books only for children.B.It publishes books about peoples pets.C.It uses computers to make stories.D.It makes the young readers the leading characters in the stories.A.Wi

16、th the reader himself in the story.B.Telling stories about the reader himself.C.Printed with standard things.D.Published with the help of computer.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、The British are the (总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Re

17、ading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、In some (47) centers(总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13.(分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分数:8.90)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)填空项 1:_21.(分数:8.90)填空项 1:_十八、Section B(总题数:

18、0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.What is the passage mainly about?(分数:8.90)A.Why education must be offered about AIDS.B.How to achieve the aims of AIDS courses.C.Risks associeted with AIDS.D.Social responses to AIDS.23.What does the author think is the correct response to AIDS?(分数:8.90)A.F

19、ear and contempt.B.Optimism and bravado.C.Understanding and compassion.D.Resentment and avoidanc24.The word “afflict“ in the third sentence of the first paragraph most probably means “_“.(分数:8.90)A.benefitB.cause suffering toC.teachD.draw attention from25.Which of the following can best explain “AID

20、S tests the institutions upon which our society rests“ according to the passage?(分数:8.90)A.AIDS is a sign of moral failure and social collapse.B.AIDS indicates that our social systems have been very inefficient.C.The responses of a society to the threat of AIDS determines whether and to what extent

21、the society can be called civilized.D.The spreading of the fatal disease suggests that the nation s resources have been wrongly use26.Why did the author offer the AIDS course?(分数:8.90)A.He wanted to teach people about a cure for AIDS.B.People need to be taught how to avoid those with AIDS.C.He wante

22、d to teach the students that AIDS resulted from moral failure.D.People take improper attitudes towards AIDS and those with or at high risk of AIDS.二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.Usually you will not get a shock by touching the electric ray in one place only because_.(分数:8.90)A.the current in one p

23、lace is not strong enough to give a shockB.the fish s electric cells are filled with jelly-like substanceC.to complete the circuit, you have to touch the fish in two placesD.a torpedo s electric cells contain more than one electric plates28.The ideal title for this passage is_.(分数:8.90)A.The EelB.To

24、rpedoC.Electric FishD.Electric Power29.It can be seen from the passage that_.(分数:8.90)A.the capacity to generate electricity is the distinctive characteristic of the fishB.the current travels in an upward direction from the positive side to negative side in torpedos electric cellsC.some fish can pro

25、duce enough electricity to drive a number of electric motorsD.the torpedo s electric cells have a shape with six sides30.The reason why the electric eel is able to give more powerful shock is that_.(分数:8.90)A.the working system of the electric plates in the eel is the most effectiveB.the working sys

26、tem of the electric plates in the eel is far inferior to those in the torpedoC.compared with those in the torpedo, the working system of electric plates in the eel is more direct and efficientD.compared with other electric fish, the eel possesses much more electric plates31.The main idea of the thir

27、d paragraph is that_.(分数:8.90)A.a mature torpedo is capable of producing enough electricity to knock down a manB.the mass of the fish decides the intensity of electric power it generatesC.the strength of shock given by a young electric ray can only light the bulb of a pocket flashlightD.to make full

28、 use of the energy produced by electric fish, suitable wires should be available二十一、Part Error Correct(总题数:0,分数:0.00)二十二、Few football grounds(总题数:10,分数:66.50)32.(分数:7.00)填空项 1:_33.(分数:7.00)填空项 1:_34.(分数:7.00)填空项 1:_35.(分数:7.00)填空项 1:_36.(分数:7.00)填空项 1:_37.(分数:7.00)填空项 1:_38.(分数:7.00)填空项 1:_39.(分数:3.

29、50)填空项 1:_40.(分数:7.00)填空项 1:_41.(分数:7.00)填空项 1:_二十三、Part Short Answer (总题数:0,分数:0.00)二十四、Impressionism is a f(总题数:5,分数:35.00)42.Why are there many dots on an impressionist painting?(分数:7.00)_43.If an impressionist painter draws an apple, what part of the apple will attract the painters attention mos

30、t?(分数:7.00)_44.What do traditional painters fail to do?(分数:7.00)_45.By saying that traditional painters worked inside, we can conclude that they ignore(分数:7.00)_46.Why did Monet work on a different picture every hour?(分数:7.00)_大学四级-854 答案解析(总分:707.50,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 有人

31、喜欢结交与自己相类似的朋友。2. 有人喜欢结交与自己完全不同的朋友。3. 我的看法。Choice of Friends(分数:106.00)_正确答案:(范文Choice of FriendsDifferent people have different ways of choosing friends. Some people choose friends, who are similar to them. They always share the same hobby, similar point of view and common interests, etc. It makes i

32、t easier for them to communicate and achieve mutual understanding. This type of friend is a mirror to oneself that reflects ones own image and thoughts.Others choose friends who are quite different from themselves. They They believe such friends will open a new world for them. Different hobbies, top

33、ics, interests will certainly broaden ones vision and lead one to different experience. From friends of different types, one may find out his or her own shortcomings and learn from his or her friends.One may have a lot of fun with friends who are similar to him. ,Never theless, one can enjoy a new l

34、ife with and learn a lot from a friend who is different. Thats why prefer friends who are different from myself.)解析:审题 根据所给的标题和提纲,可以确定作文主题是:选择结交与自身类似还是不同的朋友。写作的重点显然是对比分析结交与自己类似的朋友和结交与自己不同的朋友这两种情况,最终依据自身情况做出自己的选择。文体应为议论文或说明文。写作提示 短文第一段可用例证法分析结交与自己类似的朋友的情况,阐述其特征和优点。第二段则可用对比法和例证法分析结交与自己相不同的朋友的情况,阐述其特征和

35、优点。第三段可用列举法和例证法,可先分析出自己所不选择的那种情况的缺点或进一步强调自己选择的那种情况的优点来表达自己的偏好,进而总结全文提出自己的观点。注意在表达转折时,要用一些连词如“nevertheless”或“however“等。二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Jones Beach(总题数:10,分数:70.00)2.The author feels free because the summer vacation has just begun.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:详解第二段提到“ it is possibl

36、e to feel flee“ 是因为“ school is over for the yea“,可见学期结束了;又说“the summer lies ahead”,可见是暑假,因此是因为暑假开始了。3.“The world catches you up“ ( Para 3 ) means that you are trying to achieve the impossible things by trying to be free.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:详解 第三段提到“everyone has miles to so and things to do“,

37、说明每个人都有很多路要走,很多事要做;又提到“it doesnt give you much room“,即没有给你太多的时间或空间,所以此义并不是指为了自由而去尝试不可能的事。4.We are fully aware of freedom because we were born free, we live free and we will die free:(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:详解 第三段反复提到“only almost nobody realizes it“, “only we dont realize it“其中it 指 freedom,说明我们其实

38、生时自由,生活自由,死亦自由,但我们却没意识到,故此判断错误。5.The author feels it is a beautiful day, though it is windy, because he/she has passed his/her exams.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:详解 从第二段得知“the wind blows all around you“,因此说“windy“是正确的;最后一段提到“youve passed your exams so you dont need to worry.”,可见作者因为考试都过关了因此心情很舒畅,故此判断

39、正确。6.Almost nobody can conquer the hardest thing in the world nor realize the easiest thing in the world.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:详解 本文主要描述的是作者驾车去海滩时自由愉悦的心情,提到“自由”可能是“one of the hardest things in the world“,也可能是“one of the easiest things in the world“,但并未提到几乎没有人可以克服世上最难的事,也没有人意识到世上最简单的事。7.You ne

40、ver doubt when an apple falls from a tree, its going to hit the ground.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:详解 倒数第二段提到“you begin to wonder“,“maybe things dont have to be that way“,说明“you“从现在开始要怀疑了,故此判断错误。8.Youre in such a good mood that you drive your car downtown.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:详解 从第一段的“rolling

41、 hills“及末段的“country roads“等描述可看出作者在乡间驾车,而不是开往市中心。9.The author says its hard to be free because 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:you dont he we much room to be free)解析:详解 第三段明确提到“it is hard to be free. because the world doesnt leave much room for feedom“。10.Feelings as if you were 1best describes “getting hi

42、gh“.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:drunk or affected by drugs)解析:详解 倒数第二段提到“as high as the sky“,这就好比喝醉了酒或在毒品的作用下飘飘欲仙,感到直冲云霄的兴奋。11.The author describes the wonderful feeling of 1 she has during driving to the beach on a morning in June.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:freedom)解析:详解 文中通篇都在描述作者通过考试后在驾车途中自由放松的心情,故文章的中心词应

43、是“自由”。四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.He was sick.B.His wife was sick.C.His wife just had a baby.D.He was visiting his daughter. 解析:听力原文M: I saw Carl Johnson at the hospital today. I wonder if his wife s ill.W: No, shes fine. His d

44、aughter just had a baby and he was visiting her.Q: Why was Carl Johnson at the hospital?试题分析 本题考查考生对原因的推测。详细解答 Carl Johnson 去医院不是因为他妻子病了,而是因为他女儿生孩子了,故选 D。A.The radio batteries have been replaced.B.The radio is somewhere else.C.They dont really need to hear the radio.D.They should get a new radio. 解析:听力原文W: We really need to replace the batteries in that radio.M: Why not the entire radio?Q: What does the man suggest?试题分析 本题考查考生对对话含义的理解。详细解答 女士认为他们应更换收音机的电池了,而男士则认为为什么不买一台新的呢?

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1