ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:29 ,大小:135KB ,
资源ID:1453782      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453782.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-855及答案解析.doc)为本站会员(ownview251)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-855及答案解析.doc

1、大学四级-855 及答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 在大学里存在着考试作弊的现象;2. 你是怎么看待这一现象的;3. 如何才能制止之种现象。Cheating on Campus(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、The Sixth Sense(总题数:10,分数:70.00)2.This passage tries to explain the reason why mothers often have a sixth sense.(分数:7

2、00)填空项 1:_3.Almost every mother has a motion s intuition and is quite sure of its existence.(分数:7.00)填空项 1:_4.Studies on the sixth sense showed that no one could be able to use any sense beyond smell, taste, etc.(分数:7.00)填空项 1:_5.A mother is always on alert for her child s safety even when she is b

3、usy with housework or social activities.(分数:7.00)填空项 1:_6.Everyone left the scene when they found that Houdini had failed to escape.(分数:7.00)填空项 1:_7.If a mother doesn t love her child, she will not have a mother s intuition.(分数:7.00)填空项 1:_8.Houdini managed to get out of the trunk, but couldn t fin

4、d the hole cut in the ice.(分数:7.00)填空项 1:_9.Houdini managed to get oxygen from air pockets caught between 1.(分数:7.00)填空项 1:_10.When Houdini tried to call her mother, he was told that 1.(分数:7.00)填空项 1:_11.In the future, we may be able to expand on our knowledge of the kind of communication between mo

5、thers and children to 1.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.Shes a poor student.B.She shouldnt worry about her grades.C.She doesn t like to talk about her grades.D.She hash t got her grades yet.A.The woman should buy so

6、me Jewelry instead.B.The woman should buy a battery from the Smiths Jewelry.C.He knows what s wrong with the woman s watch.D.The jewelry store can probably repair the woman s watch.A.Looking for a timetable.B.Buying some furniture.C.Reserving a table.D.Window shopping.A.He will definitely come.B.He

7、cant accept such generosity.C.He is too busy.D.He will be out of town this weekend.A.Jim s grades were too poor to get a scholarship.B.Jim would have got a sch01arship if his math grades had been better.C.Jim s math was poor since he doesn t know how to measure.D.Jim s math grades sharply go down th

8、is time.A.A plumber.B.A salesman.C.An electrician.D.A telephone repairman.A.She didn t like the CDs the man bought.B.There wasnt a large selection at the CD store.C.The man bought a lot of CDs.D.She wanted to see what the man bought.A.Policeman and driver.B.Teacher and pupil.C.Policeman and thief.D.

9、Director and actress.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.Because her parents love her very much.B.Because her parents never force her to do anything she doesn t want to do.C.Because she is allowed to have her career.D.Because she has too much freedom.A.She didn t need her parents money any more.

10、B.She begins to get on well with her parents.C.She always stayed with her parents.D.She rented a government house and lived alone.A.They allowed him to come to England immediately.B.They thought he should go abroad as a child.C.They were reluctant until their son persuaded them.D.They tried to contr

11、ol his English study.A.The two speakers are from different countries.B.The man gets along very well with his parents.C.British parents never interfere with their children.D.The man doesn t like his parents at all.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.He failed in a power test yesterday.B.He never

12、expected himself to be happy.C.It was because of his father s foot.D.He missed about 30 minutes of a program.A.His mother s use of the washing machineB.His father s turning on the microwave oven.C.His long hours of watching TV.D.The switch on of two air-conditioners.A.Not use any electric appliances

13、 any more.B.Take part in a basketball final.C.Ask his neighbor to check the power.D.Watch a ball game television.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.90.B.108.C.180.D.668.A.Englands footballer of the year.B.A soccer coach in West Germany.C.Wild celebrations of goals.D.A member of

14、 the Order of the British Empire.A.Editing Sunday Sport.B.Working for Capital Radio.C.Managing professional soccer teams.D.Developing a sports marketing company.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.To be used as rooms.B.To help find life after death.C.To remember the important workers.D.To communicate wi

15、th others in the sky.A.It remains unknown yet.B.Around five thousand years ago.C.About two million years ago.D.About three hundred thousand years ago.A.It took 100,000 men twenty years to finish building it.B.It has a history of over 5000 years.C.Its made of 230,000 stones and is 140 meters high.D.T

16、he treasures that used to be in it are now in museums.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.The Tower of London.B.The Tower Bridge in London.C.The Thames.D.The tall and old warehouses.A.The tall buildings.B.The old buildings.C.The warehouses.D.The Tower of London.A.In 1890.B.In 1850.C.A hundred years ag

17、o.D.A thousand years ago.A.It looks like a modern bridge.B.It doesn t look like the Tower of London.C.It is a modern bridge.D.It is much older than the Tower of London.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、The automobile has m(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项

18、 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、To call something “m(总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13.(分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分数:8.90)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)填空项 1:_21.(分数:8.90)填空项

19、 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.According to the passage, most industries in the near past focused on _.(分数:8.90)A.the demands of the marketB.the efficiency of productionC.the preferences of consumersD.the satisfaction of consumers23.Which of the following statements

20、is true according to the passage?(分数:8.90)A.A business produces goods only because they want to satisfy the needs of the public.B.Consumer satisfaction is always the most important factor for producers to consider.C.Both consumer satisfaction and persuasive salesmanship serve producers pursuit of pr

21、ofit.D.Producers and merchants are very benevolent in that they focus on consumer s satisfaction.24.The author used the example of Coca-cola to show _.(分数:8.90)A.both the firm and the customers must be satisfied before trade occursB.a new product is hard to be accepted by the majority of the consume

22、rsC.Classic Coke is much better than the new flavor produced by Coca-colaD.a product must be designed to satisfy the demands of most consumers25.To put it in a simpler way, the marketing concept is _.(分数:8.90)A.a kind of persuasive salesmanshipB.an effort to turn goods into moneyC.a customer-centere

23、d approachD.a surest way to greater profit26.The phrase “to move as much of these goods as possible“ in Lines 3 -4 of Paragraph 1 means _.(分数:8.90)A.to sell the largest possible amount of goodsB.to make the goods as attractive as possibleC.to produce the goods as efficiently as possibleD.to focus gr

24、eatly on the needs of the consumers二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.The phrase “departure point“ in Line 3 of Paragraph 2 refers to _.(分数:8.90)A.the conclusion pointB.the starting pointC.the leaving pointD.the central point28.According to the passage, time limits should be set on responses to candid

25、ates mainly because _.(分数:8.90)A.today s job market changes very rapidlyB.candidates usually attend many interviewsC.it helps interviewers gain the initiative to hire the perfect matchD.candidates finds it boring to wait a long time to know the result29.The passage is mainly about _.(分数:8.90)A.how t

26、o pre-determine questions in an interviewB.how to respond to candidates after an interviewC.how to arrange the interviewing process properlyD.how to decide the best match during an interview30.As for an interview, the author suggests that _.(分数:8.90)A.there should be more than one interviewer in the

27、 interviewing processB.only the applicants responses to questions should be noted and recordedC.interviewers should make some notes on the margins of the candidates resumesD.interviewers should ask whatever questions that may help decide the perfect fit31.By “waiting more than 72 hours to inform a c

28、andidate how he or she did in an interview is an eternity“ in Lines 2 - 3 of Paragraph 3, the author means _.(分数:8.90)A.it s boring for a candidate to wait more than 72 hours to know the result of an interviewB.its too long to keep a candidate waiting over 72 hours to know the result of the intervie

29、wC.its necessary for a candidate to wait 72 more hours because it takes time to make decisionsD.its outdated to inform the candidates the result of the interview after more than 72 hours二十一、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)二十二、Most people have no (总题数:20,分数:70.00)32.(分数:3.50)A.normallyB.regularlyC.usuallyD.

30、rarely33.(分数:3.50)A.attendantB.keeperC.memberD.assistant34.(分数:3.50)A.regionB.fieldC.placeD.case35.(分数:3.50)A.clarityB.emotionC.sentimentD.affection36.(分数:3.50)A.exceptB.butC.except forD.but for37.(分数:3.50)A.changingB.rangingC.varyingD.altering38.(分数:3.50)A.manyB.amountC.numberD.supply39.(分数:3.50)A.

31、howB.whereC.whenD.whether40.(分数:3.50)A.closeB.shutC.stopD.comfort41.(分数:3.50)A.LaterB.FurtherC.ThenD.Subsequently42.(分数:3.50)A.increaseB.includeC.addD.enrich43.(分数:3.50)A.volumeB.noiseC.voiceD.pitch44.(分数:3.50)A.thatB.theyC.of whichD.which45.(分数:3.50)A.excursionB.travelC.journeyD.trip46.(分数:3.50)A.r

32、eciteB.recognizeC.readD.repeat47.(分数:3.50)A.livingB.cultivatingC.reclaimingD.exploring48.(分数:3.50)A.luckilyB.barelyC.nearlyD.successfully49.(分数:3.50)A.forB.withC.toD.from50.(分数:3.50)A.expectationsB.sorrowsC.excitementD.disappointments51.(分数:3.50)A.payB.provideC.allowD.finance二十三、Part Translation(总题数

33、5,分数:35.00)52.He said that the driver must have had an accident; otherwise he 1 (当时应该已经到了).(分数:7.00)填空项 1:_53.Urban crowdedness 1 (将大大地缓解) if only the fees charged on public transport were more reasonable.(分数:7.00)填空项 1:_54.Showing some sense of humor can be an 1 (对付紧张情形的有效方法).(分数:7.00)填空项 1:_55.We

34、 can accept your order on condition that 1 (你提前付款).(分数:7.00)填空项 1:_56.In India more than one hundred languages are spoken, of which only fourteen _ (被认为是官方语言).(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-855 答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 在大学里存在着考试作弊的现象;2. 你是怎么看待这一现象的;3. 如何才能制止之种现象。Cheating o

35、n Campus(分数:106.00)_正确答案:(高分范文Cheating on exams is becoming a serious problem on campus. 23% of students have ever been found doing so on their exams. Some of them copy from each other, some take out their textbooks or reference books to copy, still some use the modem communication tools such as mob

36、ile phone as a way to get related information. It is obvious that cheating on exams has bad effect on students academic performances as well as morality practice.Many remarkable factors contribute to the cheating in exams. First, some students just play time away and want to pass the exam without ef

37、forts. And some students are under great pressure from parents and they fear to fail the exams. Second, college or universities must bear the blame for their placing more emphasis on grades than learning. Rigid grading system pro motes cheating.How can such an unhealthy phenomenon be eliminated? In

38、my opinion, there are two ways we can adopt. First of all, a severe punishment should be put into effect to prevent students from cheating. In addition, we should reform our examination system to make it a real effective tool to measure students abilities.)解析:评析本文的第一段指出考试作弊在很多大学里是一个很严重的问题,通过数字说明问题的严

39、重性,主题句的提出显得有理有据。接着列举了学生的各种作弊手段。第二段主题句“Many remarkable factors contribute to the cheating in exams”显示本段的主要内容是分析考试作弊的原因,分别从学生和学校实行的制度两个方面进行分析。第三段提出根除作弊现象的措施。本文段落之间的衔接自然得体,如第三段开头用了一个问句“How can such an unhealthy phenomenon be eliminated?”,很自然地将话题转到如何制止作弊上来了。各个段落内部扩展句之间的逻辑层次清晰,分析透彻。如结尾段在阐述采取何种措施根除作弊时,用 f

40、irst of all,in addition 表现了两种措施逻辑与意义上的关系。二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、The Sixth Sense(总题数:10,分数:70.00)2.This passage tries to explain the reason why mothers often have a sixth sense.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是一道主旨题。本文重点讲述了母亲的本能及其具体表现和实例,也就是母亲的第六感,而并没有解释这种现象产生的原因。故本题为N。3.Almost every mothe

41、r has a motion s intuition and is quite sure of its existence.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:这是对母亲们的本能或第六感的存在性的表述,而第二段第一句 Just exactly what is a mothers intuition 就表明了本段是关于这方面的介绍,故可定位于第二段。根据第二段最后一句 In any event,almost every mother seems to have it and will swear by its reliability 可判断本题为 Y。4.Studies on

42、 the sixth sense showed that no one could be able to use any sense beyond smell, taste, etc.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是关于 studies 的表述,故可定位于第四段。根据第四段第三句 What they have revealed only supports the theory that people are capable of having and using another sense beyond sight,sound,smell,taste and tou

43、ch 可判断本题为N。5.A mother is always on alert for her child s safety even when she is busy with housework or social activities.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:这是关于母亲如何照顾孩子的表述,更概括一点可以说是母亲和孩子的关系的,故可定位于第五段。根据第五段第三句 Therefore,even though she may be preoccupied with house hold chores or social activities,a part o

44、f her is constantly alert for her childs safety 可判断本题为Y。6.Everyone left the scene when they found that Houdini had failed to escape.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是关于 Houdini 的例子的现场情况的描述,故可定位于第六段。根据第六段第七句 One friend remained at the hole in the ice,not yet convinced that Houdini had drowned 可判断本题为N。7.I

45、f a mother doesn t love her child, she will not have a mother s intuition.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:本文没有提及母亲对孩子的爱与母亲第六感关系的问题。8.Houdini managed to get out of the trunk, but couldn t find the hole cut in the ice.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:这是关于 Houdini 的例子的结果的描述,故可定位于第七段。根据第七段第二句 The river had carr

46、ied the trunk downstream and when he got out of the trunk,he couldnt find the hole cut into the ice 可判断本题为Y。9.Houdini managed to get oxygen from air pockets caught between 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:the ice and the water)解析:这也是关于 Houdini 的例子的结果的描述,故可定位于第七段。根据第七段第三句 He managed to get oxygen from air pockets caught between the ice and the water 可知本题答案。10.When Houdini tried to call her mother, he was told that 1.(分数:7.00)填空项 1:_

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1