ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:26 ,大小:116KB ,
资源ID:1453800      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453800.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-885及答案解析.doc)为本站会员(confusegate185)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-885及答案解析.doc

1、大学四级-885 及答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.目前很多学生高中毕业前就出国学习2导致这种现象的原因是什么3我对此的看法(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Love and Money Resha(总题数:10,分数:70.00)2.Though marrying becomes much easier in China, couples still must seek permission from their “work unit“ bos

2、s.(分数:7.00)填空项 1:_3.Young couples like to live separately from their parents but would like to have their parents within distance to take care of them, especially their child.(分数:7.00)填空项 1:_4.Parents of young couples, with the old concept of family and happiness, want their children to live with th

3、em after marriage and they dont complain about the troubles they have to take in living with their married children.(分数:7.00)填空项 1:_5.Young Chinese take their new cell phone liberation and Internet relationships seriously in a way just found in the West.(分数:7.00)填空项 1:_6.Marriage is based on feeling

4、 and love is the first thing for a marriage, but in the market economy, money plays a very important role in marriage.(分数:7.00)填空项 1:_7.Western-style weddings - vows, white dresses, churches, receptions become popular with young people in China and weddings easily cost $ 4,000 and are a status symbo

5、l.(分数:7.00)填空项 1:_8.Opinions about the changes of family values are varied. Some feel a loss of values like sacrifice, family loyalty, and fidelity will bring the society to serious disorder. Others see a better China emerging with greater choice and maturity.(分数:7.00)填空项 1:_9.According to a China D

6、aily report, 1 say they have or will choose their life partner.(分数:7.00)填空项 1:_10.The combination of the maturing of the one-child policy and 1 is creating its own “empty nest“ condition in China.(分数:7.00)填空项 1:_11.Many in China feel that an obsession with grades, colleges, and jobs has led parents

7、to ignore 1.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.Because she doesnt like sugar.B.Because she is not used to it.C.Because she doesnt like to be fat.D.Because she used to do that.A.Cleaning the house on Sunday.B.The weathe

8、r on Sunday.C.Thunder arid lightning on Sunday.D.Their plan on Sunday.A.She often stays up reading late.B.The man should spend more time studying.C.She wonders how the man manages that with so little rest.D.She has no idea what kind of the test she is going to take.A.$53.B.$27.C.$44.D.$70.A.He is go

9、ing to visit his friends.B.He doesnt like cold weather.C.He doesnt feel well.D.He doesnt have any problem.A.At noon.B.3:30.C.3:25.D.3:00.A.To get a job.B.To be on holiday at the seaside.C.To enroll in a teachers training course.D.To complete his course requirements.A.They have been spending so much

10、time on show.B.They have been getting away from their homes.C.They have been doing something a little bit different from each other.D.They have been sightseeing.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.He is applying for a job.B.He is applying for university education.C.He is applying for a scholarsh

11、ip.D.He is applying for a loan.A.In the army.B.In his hometown.C.At home.D.In California.A.Sports.B.Physiology.C.Psychology.D.Biology.A.He advised him to learn science.B.He advised him to take interest in science.C.He advised him to apply for a scientific school.D.He advised him not to major in scie

12、nce.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.The floor is dirty with dust from shoes.B.The floor is covered with cigarette ash.C.The floor is covered with books,D.The floor is a mess with clothes.A.Its a harmful to health.B.Its a waste of money.C.Its bad for woman.D.Its not easy to quit.A.Its just as

13、 important as other jobs.B.Its no less important than other jobs.C.Its even more important than other jobs.D.Its not important at all.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.It works faster than human brain.B.It seldom makes errors.C.It can solve complicated problems.D.It can “think

14、 without information fed into it.A.its vacuum tubes.B.Its electronic circuits.C.Computer programs.D.All of the above.A.The advantages and disadvantages of computers.B.The future of the computer.C.The main features of the computer.D.The scientific principles of the computer.十一、Passage Two(总题数:1,分数:2

15、1.00)A.To show Charles Dickenss good memory.B.To tell people that Charles Dickens is writer.C.To illustrate that great men usually have good memory.D.To compare Charles Dickens with other great men of the world.A.Because they are absent-minded in school.B.Because they are tired of learning it.C.Beca

16、use they can not understand the rules.D.Because they have so little time for it.A.A good memory is very helpful in peoples development.B.A mans mind is exactly like a modern camera.C.Man can Keep a picture in his mind with no difficulty.D.Mens memory is usually better than womens.十二、Passage Three(总题

17、数:1,分数:28.00)A.Buses and trains are too crowded.B.A person can move around freely.C.It is easy to maintain cars.D.A driver is usually safe in his ear.A.The ear might get stolen if parked on the street.B.You might have an accident sooner or later.C.Cars will easily break down because of poor quality.

18、D.It is dangerous to drive alone late at night.A.$15.B.$150.C.$50.D.$115.A.The good reasons for owning a car.B.Why a person should own a car.C.Traffic accidents caused by car drivers.D.Advantages and disadvantages of owning a car.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、Recent studies have (总题数:1,分数:77.00)填空项

19、1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、What is feminism? By(总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13.(分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分数:8.9

20、0)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)填空项 1:_21.(分数:8.90)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.The main point of paragraph 3 is _.(分数:8.90)A.those who need a college education most are having the most difficulty gettingB.student loans are improving access to education

21、for allC.high-income families benefit most from student loansD.low to moderate-income families benefit most from student loans23.The text is mainly about _.(分数:8.90)A.the effect of student loans todayB.how student loans are obtainedC.the sources of student loans that existD.the future of student loa

22、ns24.In paragraph 1, “. student lending has increased in breadth as well as depth“ most likely means _.(分数:8.90)A.there are a greater number of student loans than beforeB.student loans are for higher amounts of money than beforeC.more total money is owed by students than beforeD.there are more stude

23、nt loans than before and the total money owed is more than before25.The author views student loans as _.(分数:8.90)A.harmful but necessaryB.completely unnecessaryC.useful but insufficientD.useful but problematic26.In paragraph 1, “. the number of loans originated increased by nearly fourfold “most lik

24、ely means _.(分数:8.90)A.the amount of money owed is four times higher than beforeB.four times as many students have loans than beforeC.there are four times as many loans as beforeD.four times as many loans are applied for than before二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.The main point of this text is that

25、 _.(分数:8.90)A.pesticides are dangerous and their uses need to be reevaluatedB.children suffer most from the effects of pesticidesC.schools are most responsible for pesticide-related illnessesD.pesticides should be eliminated everywhere28.The author mentions the exaggerated effects of chemicals on ch

26、ildren in paragraph 2 to _.(分数:8.90)A.prove that pesticides are dangerous to all humansB.show that children are more susceptible to many kinds of dangersC.suggest a solution to the problem of pesticidesD.identify one group that pesticides hurt in particular29.The author cites the American Medical As

27、sociations advice in paragraph 4 in order to _.(分数:8.90)A.present more factual details to clarify the issueB.present an alternative theory for considerationC.present a recommendation from a reputable sourceD.present a solution drawn from all the evidence considered30.Children are more likely than ad

28、ults to suffer the negative effects of pesticides because _.(分数:8.90)A.children absorb more pesticides than adults, proportionallyB.pesticides are used more in areas with childrenC.the pesticides used in schools are more dangerous than other pesticidesD.adults know more about pesticides than childre

29、n31.The citing of dangerous effects of pesticides on laboratory animals in paragraph 3 is used to suggest that _.(分数:8.90)A.scientists are also concerned with the effects of pesticides on animalsB.cancer is the worst effect of the pesticidesC.most or all of the dangerous effects of pesticides are no

30、w knownD.the chemicals may also cause these effects in humans二十一、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)二十二、One of the most exte(总题数:20,分数:70.00)32.(分数:3.50)A.whatB.whenC.howD.that33.(分数:3.50)A.involvedB.includedC.forcedD.joined34.(分数:3.50)A.couplesB.wivesC.husbandsD.members35.(分数:3.50)A.thisB.theC.theirD.that36.

31、分数:3.50)A.marriageB.researchC.violenceD.fight37.(分数:3.50)A.amongB.amidstC.inD.between38.(分数:3.50)A.upB.andC.toD.against39.(分数:3.50)A.alsoB.partlyC.probablyD.most40.(分数:3.50)A.sideB.basisC.basedD.occasion41.(分数:3.50)A.forB.onC.overD.before42.(分数:3.50)A.hadB.failedC.cameD.forgot43.(分数:3.50)A.towardsB

32、toC.withD.over44.(分数:3.50)A.concludedB.exclaimedC.statedD.suggested45.(分数:3.50)A.toB.betweenC.forD.against46.(分数:3.50)A.toB.withC.byD.as47.(分数:3.50)A.fromB.aboutC.atD.for48.(分数:3.50)A.takenB.attendedC.engagedD.had49.(分数:3.50)A.evenB.moreC.everD.still50.(分数:3.50)A.courseB.timeC.periodD.procedure51.(

33、分数:3.50)A.calculatedB.estimatedC.expectedD.imagined二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)52.All the works of that famous artist are now 1 (在博物馆展出).(分数:7.00)填空项 1:_53.Without a doubt, one will get nowhere 1 (不努力).(分数:7.00)填空项 1:_54.Unlike most of my colleagues, Im 1 (赞成加班).(分数:7.00)填空项 1:_55.For those

34、who seek thrills or adventure, activities such as mountain climbing and swimming may well 1 (满足他们的要求).(分数:7.00)填空项 1:_56. 1 (不到两年的光景), Mary matured and became a beautiful young lady.(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-885 答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.目前很多学生高中毕业前就出国学习2导致这种现象的原因是什么3我对此的

35、看法(分数:106.00)_正确答案:(Overseas Study at an Early AgeIt is the case that more and more parents, by whatever means and at whatever cost, send their children to study abroad before their children finish high school.Reasons for this phenomenon are varied. For one thing, parents who often place high expect

36、ations on their children are encouraged by the success stories of those who have completed their overseas study. Pursuing overseas study becomes a kind of short cut in gaining a better future, for overseas experiences are a great advantage in securing a well-paid job. For another, the rapid economic

37、 progress in the past few years in China bas enabled more and more parents to afford the huge cost for their childrens overseas study.Overseas study is surely a helpful way to get both advanced knowledge and necessary experiences, but I dont think overseas study at an early age is necessary or benef

38、icial. The students may be too young to either take care of themselves or think for themselves. I do believe that its better to pursue overseas study after one has finished his college study at home, when he is more capable of learning and living on his owra)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、L

39、ove and Money Resha(总题数:10,分数:70.00)2.Though marrying becomes much easier in China, couples still must seek permission from their “work unit“ boss.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:3.Young couples like to live separately from their parents but would like to have their parents within distance to take care

40、of them, especially their child.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:4.Parents of young couples, with the old concept of family and happiness, want their children to live with them after marriage and they dont complain about the troubles they have to take in living with their married children.(分数:7.00)填空项 1:

41、 (正确答案:NG)解析:5.Young Chinese take their new cell phone liberation and Internet relationships seriously in a way just found in the West.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:6.Marriage is based on feeling and love is the first thing for a marriage, but in the market economy, money plays a very important role

42、in marriage.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:7.Western-style weddings - vows, white dresses, churches, receptions become popular with young people in China and weddings easily cost $ 4,000 and are a status symbol.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:8.Opinions about the changes of family values are varied. Some f

43、eel a loss of values like sacrifice, family loyalty, and fidelity will bring the society to serious disorder. Others see a better China emerging with greater choice and maturity.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:9.According to a China Daily report, 1 say they have or will choose their life partner.(分数:7.0

44、0)填空项 1:_ (正确答案:9 in 10)解析:10.The combination of the maturing of the one-child policy and 1 is creating its own “empty nest“ condition in China.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:the ability of couples to buy their own apartments)解析:11.Many in China feel that an obsession with grades, colleges, and jobs has led

45、 parents to ignore 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:a traditional emphasis on good behavior, modesty, and politeness)解析:四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.Because she doesnt like sugar.B.Because she is not used to it.C.Because she doesnt like

46、 to be fat. D.Because she used to do that.解析:听力原文M: Do you take sugar in your coffee?W: I used to, but now Im on a diet. Im trying to lose weight.Q: Why doesnt the woman take sugar in her coffee?A.Cleaning the house on Sunday.B.The weather on Sunday. C.Thunder arid lightning on Sunday.D.Their plan on Sunday.解析:听力原文M: Did Bill say it was going to clear up on Sunday?W: I dont think he said it, but it probably will.Q: What are

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1