ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:29 ,大小:138.50KB ,
资源ID:1453805      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453805.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-893及答案解析.doc)为本站会员(appealoxygen216)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-893及答案解析.doc

1、大学四级-893 及答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 因特网使我们的生活进入了一个新时代;2. 它深刻地影响着我们的生活;3. 应该如何看待这一现象?Internet and Our Life(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Panasonic NV-F55MC o(总题数:10,分数:70.00)2.This passage is mainly about how to use a videotape recorder.(分数:7.00)填

2、空项 1:_3.We should always connect the VTR to the TV set with the supplied DIN-DIN Coaxial Cable.(分数:7.00)填空项 1:_4.It is unnecessary to turn on the VTR while tuning the TV set to the Video Playback Channel.(分数:7.00)填空项 1:_5.When we are to remove a video cassette from a VTR, we should first turn on the

3、 VTR and then press the Eject Button.(分数:7.00)填空项 1:_6.While playing back Karaoke, if there is acoustic feedback, we should turn the micro phone volume down and put the microphone farther away from the speaker.(分数:7.00)填空项 1:_7.The Edit Button is available for editing when we are making Karaoke.(分数:

4、7.00)填空项 1:_8.While making recordings of the TV broadcast signal, if we choose the SP mode, we will have better picture quality.(分数:7.00)填空项 1:_9.While installing, ff one feels some electricity, he can use 1.(分数:7.00)填空项 1:_10.If you want to enjoy better picture and sound quality, it is recommended

5、that you use the 1 video cassette tapes.(分数:7.00)填空项 1:_11.While making Karaoke tapes, we should see to it that the length of the intervals between tunes is more than 1 seconds.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.A rail

6、way porter.B.A bus conductor.C.A taxi driver.D.A postal clerk.A.Her hairstyle is very beautiful.B.Her hairstyle is not nice.C.The hairstyle really changes her appearance.D.The woman has a sense of style.A.Jane is looking for a summer job.B.Jane is packing for the summer vacation.C.Jane is on her way

7、 home.D.Jane is eager to go home for the vacation.A.Ask the man to hurry up and decide on the restaurant.B.Ask the man to hurry up and make an appointment.C.She will leave first since he is so slow to get his things made up.D.They should go to both restaurants since both are good.A.He has never felt

8、 good in his life.B.The Yoga has improved his health.C.He is unhappy about his life.D.He is thinking of taking a Yoga exercise.A.She will be working during the summer holiday.B.She is looking forward to going home.C.She will travel during the holiday.D.She needs to hire another research assistant.A.

9、He will be in class all afternoon.B.His class meets for three hours.C.He has three classes in a row.D.His class begins at one o clock.A.She can only make it on Sunday.B.She doesnt like volleyball.C.She doesn t want to play volleyball on Sunday.D.She will try to make it on Sunday.七、Questions 19 to 22

10、 a(总题数:1,分数:28.00)A.The guided tours.B.University Books.C.The Student Federation.D.A volunteer group.A.To find out ff the books she ordered are in.B.To ask him to attend a Student Federation meeting.C.To get his schedule of classes for next term.D.To see if he has time to welcome the new students.A.

11、Take the place of Ruth as a tour guide.B.Ask Ken if he will be at the activity.C.Help out when he is free.D.Leave work early if he can.A.Tomorrow evening.B.5 o clock this afternoon.C.10 o clock on Saturday.D.10 o clock on Thursday.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.He cannot do well because the

12、 class is too large.B.He wants the professor to give him a mark.C.He was late for registration.D.He needs the permission of Professor Day to register.A.Students attend it because it is required.B.The student likes the course very much.C.It is so popular that students line up to get registered.D.The

13、professor offers the course every term.A.Allow the student to take the class this term.B.Allow the student to take the class next year.C.Permit the student to graduate without the class.D.Let the student to attend another class.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.In 1901 in Atla

14、nta.B.In 1901 in Askin s.C.In 1901 in Arizona.D.In 1925 in Milestone.A.When the owner was painting his room for “Milestone Motor Hotel“, he thought of it.B.It stands for “many hotel rooms“ in Milestone Motor Hotel.C.The owner disliked the name of “Milestone Motor Hotel“ and changed it.D.The owner sh

15、ortened the full name of the hotel for lack of space on the signboard.A.Radio or TV.B.Telephone.C.Computer.D.Swimming pool.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.Over 30 million men.B.Over 30 million middle-aged men.C.Those energetic Americans.D.Americans of both sexes and all ages.A.Because of their stron

16、g desire for good health.B.Because of their love for hobbies and pastimes.C.Because of their fear of heart disease.D.Because of their extra energy.A.It was rising.B.It was lowering.C.It remained unchanged.D.It was fluctuating十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.215,000.B.Less than 250,000.C.More than 3

17、50,000.D.About 300,000.A.Poor health condition of the children.B.Poor quality of village schools.C.Religious differences.D.Different lifestyle or faith.A.They lack opportunities to interact with children of their age.B.Their parents are not qualified instructors.C.They cannot win honor in such an en

18、vironment.D.They make no genuine friends.A.Positive.B.Negative.C.Neutral.D.Indifferent.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、Seals (36) so many n(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、Lanc

19、e Armstrong is t(总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13.(分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分数:8.90)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)填空项 1:_21.(分数:8.90)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.What is the meani

20、ng of “For the United States, the big news won t be an abundance of new faces“ in Line 1 of Paragraph 3 ?(分数:8.90)A.People in the US wont be surprised at any new faces.B.There won t be any news in the eye of the US people.C.People in the US will become known to one another.D.There wont be a large gr

21、owth in the US population.23.We can infer from the passage that _.(分数:8.90)A.Hispanics are the largest minority group in the United StatesB.Ethiopia will become the most populous country in the futureC.in the future, China s population will grow faster than India sD.Asian-Americans will be the most

22、powerful minority in the US24.Today people in the US account for about _ percent of the global population.(分数:8.90)A.9B.4.6C.22D.6. 525.This article is primarily about _.(分数:8.90)A.population growth in developing countriesB.why the world s population is changingC.how the population is going to chang

23、e in different parts of the world in the futureD.the sharp contrast in population changes between developing and developed countries26.Which of the following statements is true according to the passage?(分数:8.90)A.Hispanics are the largest ethnic group in the United States.B.All Hispanics in the US a

24、re thought to be legal immigrants.C.Though slowing in population growth, African-Americans will still become the second largest minority in the US.D.The white, non-Hispanic majority in the United States of America will always decrease in numbers twenty years from now.二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27

25、The word “presented“ in Line 3 of Paragraph 5 can be best replaced by _.(分数:8.90)A.appearedB.introducedC.challengedD.changed28.It can be inferred from the passage that _.(分数:8.90)A.there were altogether only two schools-the high school and the middle school in the small town where this story took p

26、laceB.polystyrene is the major factor that has done harm to the protective ozone layer of the atmosphere around the earthC.the Board of Education actually had known the harmful effects of polystyrene on the environment before making the decisionD.Vogt and her classmates at last managed to persuade t

27、he Board of Education into changing their decision wish their academic knowledge29.The author s purpose in writing this article is to _.(分数:8.90)A.tell the readers the power and influence of an effective essayB.persuade the readers to do something to protect the environmentC.encourage the readers to

28、 challenge the authorities by writing essaysD.teach the readers to put what they learned in the class into practice30.Which of the following statements is true according to the passage?(分数:8.90)A.The majority of the students in the two schools found it acceptable to pay a bit more to eat their lunch

29、 from paper trays.B.Scientific evidence indicates that polystyrene can seriously break down the protective ozone layer of the atmosphere.C.The Board of Education changed its decision immediately after Vogt and her classmates presented their findings to it.D.The Board of Education at last voted and d

30、ecided to change to paper trays in these two schools from February 1, 1989.31.Carl Stehle told his students Thomas Paine s story in order to _.(分数:8.90)A.teach the students how to write an essay on preventing polystyrene from harming the environmentB.inspire the students to do something to persuade

31、the Board of Education to change its decisionC.ask the students to work hard together to fight against the decision made by the Board of EducationD.let them know the power and influence of the effective essay written by Thomas Paine in the past二十一、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)二十二、If you were to begin(总题

32、数:20,分数:70.00)32.(分数:3.50)A.dealB.have dealtC.be dealtD.be dealing33.(分数:3.50)A.ontoB.onC.offD.in34.(分数:3.50)A.shortcomingB.advantageC.virtueD.weakness35.(分数:3.50)A.makeB.takeC.doD.give36.(分数:3.50)A.aroundB.toC.fromD.beside37.(分数:3.50)A.Out ofB.OfC.ToD.Into38.(分数:3.50)A.AsB.TillC.OverD.Out39.(分数:3.5

33、0)A.nearB.onC.byD.at40.(分数:3.50)A.aB.theC.someD.certain41.(分数:3.50)A.promoteB.overcomeC.strengthenD.advance42.(分数:3.50)A.criticalB.majorC.principalD.unimportant43.(分数:3.50)A.improvementB.victoryC.failureD.achievement44.(分数:3.50)A.inB.onC.ofD.to45.(分数:3.50)A.intelligenceB.workC.attitudeD.weakness46.(

34、分数:3.50)A.occasionsB.likenessesC.chancesD.opportunities47.(分数:3.50)A.orB.andC.butD.so48.(分数:3.50)A.LackB.LackedC.LackingD.Lacks49.(分数:3.50)A.ensureB.sustainC.hinderD.enhance50.(分数:3.50)A.intelligentB.competitiveC.capableD.competent51.(分数:3.50)A.generousB.absoluteC.specificD.general二十三、Part Translati

35、on(总题数:5,分数:35.00)52.I dont mind _ (你推迟作决定) as long as it is not too late.(分数:7.00)填空项 1:_53.Without proper lessons, you could 1 (沾染上很多坏习惯) when playing the piano.(分数:7.00)填空项 1:_54.Between 1974 and 1997, the number of overseas visitors 1 (增加了 27% ):(分数:7.00)填空项 1:_55.In a sudden burst of anger, the

36、 man 1 (撕碎了手边的一切物品).(分数:7.00)填空项 1:_56. 1 (天一变黑) than she realized it was too late to go home.(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-893 答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 因特网使我们的生活进入了一个新时代;2. 它深刻地影响着我们的生活;3. 应该如何看待这一现象?Internet and Our Life(分数:106.00)_正确答案:(高分范文It seems that we are overwhe

37、lmed in the Internet life and one cannot deny the merits born with the system. The Internet offers us excitement and a world of promise. First of all, the Internet has become the most convenient and efficient means for personal communication. To the Internet users, there are no borders between natio

38、ns. The Internet can improve proficiency in scientific research, for by means of it scientists and researchers can get a global look at the latest development in the field concerned.While everything lives with opposite forces, the same can be said about the Internet. It is clear that not all the inf

39、ormation available on the Internet is useful. It is even worse that some times a little breakdown of the system could bring people enormous amount of dangers and loss.As far as I am concerned, I enjoy the convenience that the Internet brings me. The Internet makes my life easier and enjoyable.)解析:评析

40、本文一分为二地看待因特网对我们生活的影响。第一段主题句是“It seems that we are over whelmed in the Internet life and one cannot deny the merits born with the system”主要讲述了因特网在通讯、科学研究两个方面的优势。第二段讲述了因特网的负面影响。最后提出个人观点。在谈利与弊的作文中,要注意两个观点之间的衔接。本文在第二段开头用了一个过渡句“While everything lives with opposite forces,the same can be said about the In

41、ternet”,表示意义的转折。这样就很有。机地将利弊两个方面的论述融在一篇短文之中。同时本文还使用了诸如“as well”“Also”等过渡词语。二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Panasonic NV-F55MC o(总题数:10,分数:70.00)2.This passage is mainly about how to use a videotape recorder.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:本文是型号为 NV-F55MC 的录像机的说明书,故本题答案为Y。3.We should always connect t

42、he VTR to the TV set with the supplied DIN-DIN Coaxial Cable.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是有关安装的时候的细节问题的表述,故可定位于 Installation 这个小标题下的内容。根据(1)中的第 4 点: “If the TV set is equipped with separate video and audio input sockets,it is recommended to connect the VTR to the TV set with separate video and audi

43、o cables”故本题答案为N。4.It is unnecessary to turn on the VTR while tuning the TV set to the Video Playback Channel.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是关于 tuning the TV set to the Video Playback Channel 的表述,故可定位于该标题下的内容。根据(1)中的第 2 点:“Press the VTR ON/OFF Switch to turn the VTR on”可判断本题答案为N。5.When we are to remo

44、ve a video cassette from a VTR, we should first turn on the VTR and then press the Eject Button.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是有关 video cassette 的表述,故可定位于 The Video Cassette 这个小标题下的内容。根据()中的第二句:“Simply press the Eject button,the VTR turns itself on,ejects the cassette and turns itself off again”可判断本题

45、答案为N。6.While playing back Karaoke, if there is acoustic feedback, we should turn the micro phone volume down and put the microphone farther away from the speaker.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:这是有关 playing back Karaoke 的,故可定位于 Karaoke Playback 这个小标题下的内容。根据() 中第 2 点下的第二个黑点后的内容:“If acoustic feedback occu

46、rs,turn the microphone volume down,use the microphone farther away from the speakers”可知本题答案为Y。7.The Edit Button is available for editing when we are making Karaoke.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是关于 making Karaoke 的表述,故可定位于 Making Karaoke Tapes 这个小标题下的内容。根据()中的第 4 点:“When making Karaoke tapes,use the Pause/Still Button for editing”可判断本题答案为N。8.While making recordings of the TV broadcast signal, if we choose the SP mode, we will have better picture quality.(分数:7.00)填空项 1:_ (

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1