ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:29 ,大小:133KB ,
资源ID:1453918      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453918.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-1733及答案解析.doc)为本站会员(diecharacter305)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-1733及答案解析.doc

1、大学四级-1733 及答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 许多大学生希望自己的校园生活能够丰富多彩;2. 有许多方式可以丰富大学生活;3. 对此你有什么建议?How to Live a Colorful Life on Campus(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、A Roof over our Head(总题数:10,分数:70.00)2.This passage mainly describes different kinds of roo

2、fs that man has built for his house.(分数:7.00)填空项 1:_3.The first shelters or homes actually built by man were only made of branches of trees.(分数:7.00)填空项 1:_4.The first permanent shelters were probably built by fish-eating people.(分数:7.00)填空项 1:_5.The Eskimos always live in a tent made of animal skin

3、s surrounded by blocks of ice.(分数:7.00)填空项 1:_6.In hot, humid areas, houses are seldom made of clay bricks.(分数:7.00)填空项 1:_7.Man also builds the house in the way that could best protect him from danger.(分数:7.00)填空项 1:_8.There are very few wooden houses in advanced countries.(分数:7.00)填空项 1:_9.The fir

4、st man-made shelters could be easily 1.(分数:7.00)填空项 1:_10.The Norsemen built homes with 1 and filled the space with clay.(分数:7.00)填空项 1:_11.The house built by Nomads of Central Asia is round because 1.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a

5、总题数:1,分数:56.00)A.She thinks the man should take a second degree.B.She thinks a double major would be more valued.C.She thinks the man should take a major and a minor instead.D.She thinks the man should consider the matter seriously.A.In the manager s office.B.In a restaurant.C.In a furniture store.

6、D.In a fashion store.A.She is full.B.The cup is already full.C.She would be impolite to accept another.D.She thinks she would be foolish to refuse since it s delicious.A.He has other plans for the evening.B.He is looking forward to attending the party.C.He often misses Linda s parties.D.He wants to

7、know if he should bring anything to Linda s Party.A.It is very popular.B.They are selling it second-hand.C.It is about food-making.D.They ll try to improve it soon.A.Go and get her own spoon.B.Use the same spoon.C.Use a different spoon.D.Go and get a new spoon for the man.A.Karen is kind to people.B

8、Karen receives lots of gold.C.Karen moved away after thinking.D.Karen sent the woman gold as a gift.A.At 10:30.B.At 10:20.C.At 11:15.D.At 10:45.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.Her kids will arrive home after school.B.She is too exhausted to work.C.She has Finished her work.D.The man does no

9、t ask her to go back to the office.A.It is weird.B.It is exhausting.C.It is convenient.D.It is comfortable.A.It is produced by weird people.B.The woman does not like it.C.One can see a lot of strange things in it.D.The man is determined to watch it tonight.A.The woman will record tonight s program.B

10、He will be having a meeting with his boss at that time.C.His boss might ask him to stay up late.D.He may have to prepare for tomorrow s business trip.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.A telephone operator.B.A real estate agent.C.A tourist guide.D.An architect.A.One.B.Two.C.Three.D.Four.A.The

11、master bedroom with its own bathroom.B.The main door to the living room.C.Dining area as part of the living room.D.The work area at the back of the garage.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.Its private airline service.B.Being an American Post Office.C.Its transporting small pac

12、kages.D.The low cost of its service.A.35.B.130.C.10,000.D.113.A.Because it is the largest airport in America.B.Because it has a good sorting system.C.Because it has a favorable location.D.Because it is the most important city for business in America.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.In the yellow page

13、s.B.In the red pages.C.In the white pages.D.In the blue pages.A.In the front of the white pages.B.Right after the white pages.C.At the end of the telephone book.D.On the first page of the telephone book.A.The public telephones often go wrong in making a long distance call.B.It is not very expensive

14、to make a long distance call on a public telephone.C.You ll probably not be charged for dialing a wrong number in making a long- distance call.D.You d better not make a long distance call on a public telephone for it charges too much.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.Four.B.Five.C.Six.D.Seven.A.They

15、 wanted to be famous.B.They wanted to win some money.C.They were charged too much by the tobacco company.D.They were damaged physically by years of smoking.A.The smokers lost the case.B.The health warning on the cigarette packages is misleading.C.The World Bank report shows that most smokcrs succeed

16、 in quitting smoking in the end.D.Smoking does cause all kinds of illnesses and even leads to early death.A.Aggressive.B.Pitiful.C.Neutral.D.Critical.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、It is common knowled(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part

17、 Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、A college education (总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13.(分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分数:8.90)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)填空项 1:_21.(分数:8.90)填空项 1:_十八、Section B(总

18、题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.According to the passage, advertisements are _.(分数:8.90)A.influentialB.convincingC.instructiveD.agreeable23.What is the meaning of the sentence “And many of today s parents have come to award high marks for the popularity of their children“ in Lines 3-4

19、of Paragraph 3 ?(分数:8.90)A.Many parents want to be popular with their children.B.Many parents want their children to be top students.C.Many parents will give some good prizes to their children when they have got high scores.D.Many parents are paying much attention to whether their children are popul

20、ar among peers.24.It can be inferred from the passage that _.(分数:8.90)A.advertisements are trying to help teenagers to find themselvesB.most teenagers are actually not rebelling at all in a real senseC.advertisements are always misleading in carving out a teenage marketD.most teenagers manage to bec

21、ome popular by dressing as they please25.This passage is meant to _.(分数:8.90)A.tell readers how to be popular among people around themB.suggest people how to understand and respect each otherC.tell teenagers how to learn to make their choices and decisionsD.suggest parents how to guide and teach the

22、ir teenage children26.According to the author, many children are said to be rebelling, but actually, most of them _.(分数:8.90)A.are very much afraid of being kept aloneB.are not courageous and confident enoughC.are not very popular among their classmatesD.are good at striking out boldly on their own二

23、十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.It can be inferred from the passage that _.(分数:8.90)A.the public actually is not in favor of rebuilding high-rises at the World Trade Center siteB.in the schemes, the designers try to offer more ways of escaping in case of an emergencyC.nothing survived the attack to

24、the World Trade Center on September 11D.a seventh firm was chosen in the competition because the public wanted it28.Which of the following statements is NOT TRUE according to the passage?(分数:8.90)A.The international competition for new designs won great concerns from designers around the world.B.Alt

25、ogether seven teams of designers were chosen in the international competition for new designs.C.The public was satisfied with the efforts that LMDC had made in the last summer and gave their plans a satisfied cheer.D.The schemes brought the first hope that something good for the city could emerge fr

26、om September 11.29.The passage is mainly about _.(分数:8.90)A.LMDC s effort to rebuild the World Trade Center siteB.the schemes for rebuilding the World Trade Center siteC.people s hope of having a rebuilt World Trade CenterD.how to rebuild the World Trade Center in New York30.The term “bungled“ in Li

27、ne 2 of Paragraph 2 can be best replaced by _.(分数:8.90)A.boastedB.combinedC.sparedD.spoiled31.According to the passage, the most decisive factor in the competition lies in _.(分数:8.90)A.how to treat the street level and undergroundB.how to design the links between the high-risesC.how to create sites

28、for a memorialD.how to build parks and facilities二十一、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)二十二、Today, most countrie(总题数:20,分数:70.00)32.(分数:3.50)A.fewB.numberC.dealD.supply33.(分数:3.50)A.amongB.betweenC.inD.to34.(分数:3.50)A.furnishB.affordC.offerD.give35.(分数:3.50)A.tripB.journeyC.voyageD.route36.(分数:3.50)A.heldB.ta

29、kenC.gotD.developed37.(分数:3.50)A.escapeB.drainC.dryD.leak38.(分数:3.50)A.revealedB.exposedC.openedD.shown39.(分数:3.50)A.possibleB.difficultC.likelyD.improbable40.(分数:3.50)A.studiedB.researchedC.surveyedD.observed41.(分数:3.50)A.exactB.definiteC.certainD.decisive42.(分数:3.50)A.thatB.whereC.whenD.as43.(分数:3

30、50)A.waterB.wetC.soakD.irrigate44.(分数:3.50)A.downB.belowC.beneathD.off45.(分数:3.50)A.findB.exposeC.uncoverD.discover46.(分数:3.50)A.offB.withC.toD.by47.(分数:3.50)A.wayB.meansC.methodD.approach48.(分数:3.50)A.crossB.passC.moveD.advance49.(分数:3.50)A.althoughB.becauseC.soD.if50.(分数:3.50)A.focusesB.basesC.de

31、pendsD.takes51.(分数:3.50)A.lainB.stationedC.setD.located二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)52.By the time you get to New York, I 1 (该已经动身往伦敦去了).(分数:7.00)填空项 1:_53.Sometimes children have trouble 1 (把事实和想像区分开来) and may believe that such things actually exist.(分数:7.00)填空项 1:_54.There was a big hole in

32、 the road which 1 (耽搁了路上交通).(分数:7.00)填空项 1:_55.None of us 1 (预料到他会出现) at the party. We thought he was still in hospital.(分数:7.00)填空项 1:_56.The boy spent 1 (同样的时间) watching TV as he did studying.(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-1733 答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 许多大学生希望自己的校园生活能够丰富

33、多彩;2. 有许多方式可以丰富大学生活;3. 对此你有什么建议?How to Live a Colorful Life on Campus(分数:106.00)_正确答案:(高分范文Nearly all students want to make their life on campus as colorful as possible. With a colorful life, a student can feel meaningful and confident. So it is necessary for a student to learn how to live a colorfu

34、l life on campus.There are several ways to live a colorful life on campus. It is a good choice for students to join various clubs and groups. By doing so, students can make a lot of friends whose interests are similar to theirs. Besides taking part in the activities on campus, students can also do s

35、ome social practice, which is necessary for students to expand their horizon.Taking myself as an example, I love to dance and join the dance club. I enjoy dancing with my friends and learn a lot from them. Moreover, I take an active part in social practice. Both dance club and social practice are he

36、lpful to make my life on campus more enjoyable.)解析:评析文章的第一段提出丰富多彩的校园生活可以让学生感到自信,生活得有意义,随之自然地引出学生有必要学着使自己的校园生活丰富多彩。第二段提小使校园生活丰富多彩的两种方法。一种是参加各种俱乐部、学生团体; 一种是参加社会实践。最后一段作者重申主题。以自己为例,让读者知道自己的建议是有据可依的。短文的第二段在介绍两种方法时没有用 first、second 一类的词,而是用了 besides;最后一段用了分词短语 taking myself as an example开头,通过这种方式,可以让阅卷老师觉

37、得语言运用不落俗套。二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、A Roof over our Head(总题数:10,分数:70.00)2.This passage mainly describes different kinds of roofs that man has built for his house.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:通过综合全文各部分的主要内容可知,本文是讲人类如何根据天气和保护自己免受危险的需要来建造自己的房子,而不是单纯的讲 roofs的,故本题为N。注意:本文的题目虽然是 A Roof over Our

38、 Heads,但是这里是使用了一种借代的修辞手法用 roof这个房子的一部分来代指整个房子,考生切不可被文章标题所误导。3.The first shelters or homes actually built by man were only made of branches of trees.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是关于 the first shelters or homes的描述,故可定位于文章的前面部分。根据第二段第三、四句可知建筑材料不仅仅是树枝,还有石头、干草和兽皮。因此可判断本题为N。4.The first permanent shelters

39、were probably built by fish-eating people.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:这也是关于 the first shelters or homes的描述,故可定位于文章的前面部分。根据第三段第一句 The first permanent shelters were probably built twenty to forty thousand years ago by fish-eating people可判断本题为Y。5.The Eskimos always live in a tent made of animal skins s

40、urrounded by blocks of ice.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是对爱斯基摩人的描述,故可定位于第四段。根据第四段最后一句 When the warm weather came and melted the ice,the Eskimos lived in a tent made of animal skins 可判断本题 N。6.In hot, humid areas, houses are seldom made of clay bricks.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:这是关于天气对房屋建造的影响,故可定位于第

41、五、六、七段。虽然在第六段最后两句提到过 In hot,humid areas,on the other hand,people need to be protected from the rain, as well as the heatIn such places,houses are built with wide,overhanging roofs,balconies or verandas,但并没有提到在这些地区房子是用什么造的,故本题为NG。7.Man also builds the house in the way that could best protect him from

42、 danger.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:这是关于抵御危险的考虑对房屋建造的影响,故可定位于第十段。根据第十段第一句 Protection from danger has also influenced the type of house man builds可判断本题为Y。8.There are very few wooden houses in advanced countries.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是对 wooden houses的表述,故可定位于第十二段。根据第十二段第三句 On the other hand,the

43、re are many wooden houses in America 可判断本题为N。9.The first man-made shelters could be easily 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:transported)解析:这是对 first man-made shelters的表述,故可定位于文章的前面部分。根据第二段最后一句Thus,the first man-made shelters were those that could be easily transported 可知本题答案。10.The Norsemen built homes with

44、 1 and filled the space with clay.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:a framework of heavy tree trunks)解析:这是对 Norsemen建造房屋的方式的表述,故可定位于第四段。根据第四段第一句 When the Norsemen came from Scandinavia to northern Europe, they found many forests,So they built homes with a framework of heavy tree trunks and they filled the spac

45、e between the trunks with clay可得本题答案。11.The house built by Nomads of Central Asia is round because 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:a framework is curved)解析:这是对 Nomads建造房屋的方式的表述,故可定位于倒数第四段。根据倒数第四段第四句 The house is round because the framework is curved可知本题答案。四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:

46、0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.She thinks the man should take a second degree.B.She thinks a double major would be more valued.C.She thinks the man should take a major and a minor instead. D.She thinks the man should consider the matter seriously.解析:听力原文M: If I take a double major, it would save me from taking a second degree.W: Hmm, that s true. But people don t realize that a major and a minor are just as good as a doub

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1