ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:29 ,大小:136KB ,
资源ID:1453934      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1453934.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-1749及答案解析.doc)为本站会员(hopesteam270)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-1749及答案解析.doc

1、大学四级-1749 及答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 你认为在英语学习过程中存在的主要问题是什么?2. 导致这些问题的原因有哪些?3. 对于解决这些问题,你有何建议?On English Learning(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Health Care and Epid(总题数:10,分数:70.00)2.This passage is mainly about how epidemics spread and how to pre

2、vent in advance.(分数:7.00)填空项 1:_3.When there are no efficient doctors in large population centers, epidemics start.(分数:7.00)填空项 1:_4.Antibiotics have no effect on diseases caused by viruses.(分数:7.00)填空项 1:_5.In the past, epidemics spread much faster than at present.(分数:7.00)填空项 1:_6.The symptoms of

3、influenza are quite similar to those of other more serious diseases.(分数:7.00)填空项 1:_7.People in remote areas who live in miserable conditions have the most health problems.(分数:7.00)填空项 1:_8.The United States spend much more money on programs to prevent diseases than on treatment for diseases.(分数:7.0

4、0)填空项 1:_9.Besides pregnant women, people over sixty-five, Influenza can be an especially serious disease for people 1.(分数:7.00)填空项 1:_10.Epidemic diseases usually spread through peoples sneeze, human contact, and 1.(分数:7.00)填空项 1:_11.Diseases can be prevented by means of vaccination or 1.(分数:7.00)填

5、空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.He takes things very seriously.B.He knows the woman well.C.He doesn t have good hearing.D.He doesn t pay attention to people s words.A.Rub his boots.B.Wear his boots.C.Buy a pair of boots.D.Bri

6、ng some books.A.The bike is expensive.B.The tires are good but nothing else.C.The bike is broken.D.The bike is worthwhile.A.He received a shirt but it was the wrong size.B.He didn t receive the watch he wanted for Christmas.C.He received a watch that was the wrong size.D.He wanted a shirt but receiv

7、ed a watch.A.Sarah hided the jam in the cabinet.B.The man will leap if he checks the cabinet.C.Sarah shouldn t have been home at the moment.D.The man shouldnt jump to conclusion so quickly.A.Ask the professor in her office.B.Answer the question for the man.C.Ask the professor when she will be availa

8、ble.D.Ask the professor to contact the man.A.He agrees with the woman about the weather.B.He disagrees with the woman about the weather.C.He didn t hear clearly what the woman said and had to judge by her looks.D.He asked the woman to repeat.A.96 dollars.B.36 dollars.C.60 dollars.D.48 dollars.七、Ques

9、tions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.There was a traffic accident.B.A car was smashed by a falling object.C.A car hit someone near the high building.D.A driver was killed in his new car.A.The woman never reads newspaper.B.The man is always proud of his car.C.The woman had her new car damaged.D.The man

10、had his old car insured.A.He had his car hit by a falling piece of concrete.B.He was fined for speeding in South Street.C.He had been unable to park his specially-made car.D.He could not claim anything from the insurance company.A.He was annoyed.B.He was pleased.C.He felt it could be replaced.D.He d

11、id not care.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.What kind of medicine to develop.B.When to advertise the drugs.C.How to promote their products.D.The regulations of medicine advertising.A.To launch a campaign on all the specialist medical journals.B.To offer to return the purchase price if the cu

12、stomers are not satisfied.C.To advertise on the papers with doctors recommendation.D.To advertise through television commercials.A.She is a medical expert.B.She knows nothing about the regulations of medicine advertisement.C.She will have to think of new ideas.D.The man appreciates her work very muc

13、h.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.Three times.B.Four times.C.Six times.D.Seven times.A.This year.B.This season.C.A year later.D.At the end of this year.A.He doesnt think it is difficult.B.He doesn t think it is more difficult than Marathon.C.He thinks it is much easier than

14、Fl Race.D.He thinks it is the most difficult sporting event.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.In the early 1800s.B.Several decades after its break.C.In 1861.D.In 1865.A.Slavery.B.The fact that the North had more political power in the Senate.C.Taxes.D.Different political power in the House of Represen

15、tative.A.Because they needed workers to raise cotton and tobacco.B.Because they thought slavery economy inhumane.C.Because they wanted to unite their country.D.Because their pillar economy asked for more labor forces.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.Eye contact is very important in relationships.B.

16、The more eye contact, the better.C.The less eye contact, the worse.D.Communication barriers are produced by eye contact.A.To show intimacy.B.To show attention.C.To show influence.D.To show respect.A.Not look into his eyes.B.Stare at him.C.Keep eye contact.D.Avoid eye contact.A.The Spanish.B.The Amer

17、ican.C.The Arabian.D.The British.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、French Defense Minis(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、“Interest in learnin(总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13

18、分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分数:8.90)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)填空项 1:_21.(分数:8.90)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.The phrase “be well on with“ in Line I of Paragraph 1 most probably mea

19、ns _.(分数:8.90)A.to get prepared to doB.to get along well withC.to try to completeD.to be very good at23.Which of the following statements is NOT true according to the passage?(分数:8.90)A.There will be no rubbish after the plants have been built.B.Recycling plants will be in great need in some big cit

20、ies.C.The plants can only process paper and rubber but not steel or copper.D.We don t have a very good way of sorting and separating the rubbish.24.According to the passage, the reason for big cities to build their own recycling plants is that _.(分数:8.90)A.they can be of great help to the protection

21、 of environmentB.it is more expensive to process wastes in a farther dumpC.they can make the wastes into something that is usefulD.they can produce a lot of energy for the local residents25.The passage is mainly about _.(分数:8.90)A.attempts to find efficient ways of recycling wastesB.efforts to prote

22、ct the environment in British citiesC.a good way to locate plants for waste recyclingD.a cheap way to get energy from waste materials26.According to the passage, the first full-scale giant recycling plants will _.(分数:8.90)A.be built in BritainB.appear in 15 yearsC.take us 15 years to build themD.be

23、found only in some big cities二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.From the tone of the passage we know that the author _.(分数:8.90)A.is curious about how old exactly is “old“ for every peopleB.is doubtful on any division made between “old“ and “young“C.is for the opinion that age and health are closely c

24、onnectedD.is against the idea that age is connected with the state of mind28.The passage is mainly about _.(分数:8.90)A.the average life expectancyB.the situation of being oldC.the differences between the old and the youngD.the way to stay young when-one is actually old29.By saying “you can die old at

25、 30 and live young at 80, Alice Brophy means that _.(分数:8.90)A.people usually die at different ages in the past and at presentB.people died at 30 years old in the past but live happily at 80 nowC.some can die at 30 years old but other people may live until they are 80 years oldD.some can be very old

26、 and die at 30 while others stay very young when they are 8030.It can be inferred from the passage that _.(分数:8.90)A.whether one is old or young depends on how he thinks about itB.it is very hard for older people to stay as healthy as the youngC.people in the past lived a short life because they des

27、erted their ideals when they were still youngD.people in the past preferred to look old while all want to appeal as young as possible at present31.Which of the following statements is NOT true according to the passage?(分数:8.90)A.The concept of “old“ is differently defined in different times.B.Nobody

28、 can remain physically healthy throughout the life.C.The progress in medical knowledge has contributed a lot lo longer lives of us.D.Older people may get ill and physically disabled more easily than younger ones.二十一、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)二十二、Shopping habits in t(总题数:20,分数:70.00)32.(分数:3.50)A.onB.

29、in turnC.by turnsD.further33.(分数:3.50)A.AttractedB.SurprisedC.DelightedD.Enjoyed34.(分数:3.50)A.overB.fromC.withinD.outside35.(分数:3.50)A.As early asB.EarlyC.Early asD.Earlier36.(分数:3.50)A.SoB.TooC.A lotD.A great37.(分数:3.50)A.convenientB.availableC.preferableD.sensitive38.(分数:3.50)A.out ofB.away fromC.

30、next toD.near39.(分数:3.50)A.variedB.variousC.sortedD.mixed40.(分数:3.50)A.medical careB.foodC.cosmeticsD.services41.(分数:3.50)A.whileB.becauseC.thoughD.as42.(分数:3.50)A.SuddenlyB.AbruptlyC.ContrarilyD.But43.(分数:3.50)A.distinctionB.fameC.popularityD.liking44.(分数:3.50)A.cheapnessB.readinessC.convenienceD.h

31、andiness45.(分数:3.50)A.builtB.designedC.intendedD.lined46.(分数:3.50)A.Apart fromB.HoweverC.In additionD.A swell47.(分数:3.50)A.externalB.remoteC.ruralD.downtown48.(分数:3.50)A.because ofB.andC.withD.provided49.(分数:3.50)A.ByB.DuringC.InD.Towards50.(分数:3.50)A.startedB.foundedC.set upD.organized51.(分数:3.50)A

32、whenB.whileC.sinceD.for二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)52.They 1 (被拒绝进入) the military exhibition because they were foreigners.(分数:7.00)填空项 1:_53.I must 1 (祝贺你) the excellent design of the new bridge.(分数:7.00)填空项 1:_54.Small as it is, the ant is 1 (同样是) a creature as are all other animals on ear

33、th.(分数:7.00)填空项 1:_55.I 1 (印象深刻) the efficiency of the work done in the company.(分数:7.00)填空项 1:_56.Mass advertising helped to 1 (转移重点) from the production of goods to their consumption.(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-1749 答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 你认为在英语学习过程中存在的主要问题是什么?2. 导致

34、这些问题的原因有哪些?3. 对于解决这些问题,你有何建议?On English Learning(分数:106.00)_正确答案:(高分范文It is obvious that there are some problems in college English learning. In my opinion, something most discouraging is that many students find difficulty in communicating with a native speaker although they have learned English for

35、 many years.There are two reasons explaining this phenomenon. Firstly, most of the students, even many teachers of English pay little attention to the use of the language. To them, the most important thing of learning English is to memorize some grammatical rules and enlarge the vocabulary. Secondly

36、 many students have not realized the real purpose of learning English. They hold that they study English to pass tests, but not master a useful tool for their own use.To change this situation, my suggestion is that more emphasis must be put on improving communicative abilities in English. For examp

37、le, why not advocate that the listening and speaking should be included in the test of English at various levels?)解析:评析作文首先直接提出英语学习中存在的问题,即经过多年英语学习之后,学生依然不能用英语进行交流。第二段揭示并分析产生这种现象的两个原因。主题句为 There are two reasons explaining this phenomenon扩展句的主要内容:一是对语言运用的学习不够重视;二是学习英语的目的只是为了通过考试。最后提出解决问题而且现实可行的建议,用问句

38、结尾,引起阅卷老师对本文的注意。本文的语言表达准确,三个段落的过渡自然。文章开头句子明确提出问题 It is obvious that there are some problems in college English learning,第二段首句提出产生这种现象的原因有两个 There are two reasons explaining this phenomena,末段的首句用 To change this situation来承接上文,最后用 for example引出自己的建议。二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Health Care and

39、 Epid(总题数:10,分数:70.00)2.This passage is mainly about how epidemics spread and how to prevent in advance.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:文章前半部分对流行病传染方式进行了介绍,后半部分则对如何进行预防进行了探讨。故综合文章各部分内容可判断本题为Y。3.When there are no efficient doctors in large population centers, epidemics start.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这

40、是对流行病如何发生的问题的表述,应该位于文章开篇的位置。根据第一段最后一句 When these conditions are present in large population centers,epidemics can start 可知造成流行病发生的条件不止 no efficient doctors这一条,故答案为N。4.Antibiotics have no effect on diseases caused by viruses.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:这是对抗生素作用的表述,故可定位于第三段。根据第三段最后一句 Antibiotics are u

41、seless against viruses可判断本题为Y。5.In the past, epidemics spread much faster than at present.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:文章没有把过去与现在流行病传播的情况进行对比。6.The symptoms of influenza are quite similar to those of other more serious diseases.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是关于流感症状的描述,故可定位于第八段。根据第八段第四句“These symptoms

42、 are similar to symptoms of other,milder diseases”可判断本题为N。7.People in remote areas who live in miserable conditions have the most health problems.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是对流行病盛行地区的表述,故可定位于第十一段。根据第十一段第二句“Poor people in big cities who live crowded together in miserable conditions have the most he

43、alth problems”可判断本题为N。8.The United States spend much more money on programs to prevent diseases than on treatment for diseases.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:这是对美国预防传染病的措施和投入的描述,故可定位于第十二段。根据第十二段第二句后半部分the United States spend much more health-care money on treatment for diseases than on programs to prev

44、ent disease in the first place可判断本题为N。9.Besides pregnant women, people over sixty-five, Influenza can be an especially serious disease for people 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:already suffering from another disease)解析:这是对流感易受感染的人群的描述,故可定位于第八段。根据第八段第五句 Influenza can be a much more serious disease,especial

45、ly for pregnant women,people over sixty-five,and people already suffering from another disease可知本题答案为 already suffering from another disease。10.Epidemic diseases usually spread through peoples sneeze, human contact, and 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:insects)解析:这是对流行病传染途径的表述,故可定位于第七段。根据第七段“Other diseases

46、are spread through insects such as flies,mosquitoes,and ticks”可知本题答案为 insects。11.Diseases can be prevented by means of vaccination or 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:good heath habits)解析:这是对流行病预防方式的表述,故可定位于文章后半部分。根据第十段第三句 Other diseases can be prevented by good health habits可知答案为 good health habits。四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.He takes things very seriously.B.He knows the woman w

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1