ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:12 ,大小:79KB ,
资源ID:1456033      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1456033.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学英语三级A级-阅读理解(四)及答案解析.doc)为本站会员(priceawful190)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学英语三级A级-阅读理解(四)及答案解析.doc

1、大学英语三级 A 级-阅读理解(四)及答案解析(总分:25.00,做题时间:90 分钟)一、阅读理解(总题数:5,分数:25.00)Task 1Job letters and resumes must attract the attention of busy readers, who may spend only 60 seconds deciding whether to consider you further. This article gives you the tools to write a successful letter and resume. “Successful,“

2、of course, means a letter and resume that will get you an interview. After that, your interpersonal skills will help you land the job. The letter and resume only aim to get you to the next step the personal interview.Most job letters and resumes still get sent through the mail. However, a growing nu

3、mber of applicants (申请人) use the Internet to apply for jobs.For example, on-line services can place resumes into a bank used by hundreds, perhaps thousands, of companies. The resumes will be scanned with the use of software, which searches for key words that reflect abilities needed for specific job

4、s and then sends selected resumes to companies.Whether you use on-line techniques like e-mail and resume services or stick with the traditional approach (方式) the same basic writing principles apply. Your letter, no longer than one page, should be specific about the job you seek and your main selling

5、 points. The resume one page or two at most should simply, specifically, and neatly highlight (强调) your background.(分数:5.00)(1).A successful letter and resume will help you _.(分数:1.00)A.gain toolsB.get an interviewC.make decisionD.become attractive(2).The underlined word “land“ in the first paragrap

6、h means “_ “.(分数:1.00)A.obtainB.reachC.planD.place(3).According to the passage the purpose of writing a job letter and resume is to _.(分数:1.00)A.show your interpersonal skillsB.get a chance of being interviewedC.attract the attention of busy readersD.let companies know about abilities(4).Most people

7、 still send their letters and resumes through _.(分数:1.00)A.e-mailB.the InternetC.the on-line serviceD.traditional mail(5).Which of the following is true according to the basic writing principles mentioned in this passage?(分数:1.00)A.The job letter should be longer than one page.B.The resume should be

8、 longer than two pages.C.The resume should be simple, specific and neat.D.The job letter should include the details of all the backgrounTask 2When people print a stamp, any error made on a stamp raises its value to stamp collectors. A mistake on one inexpensive postage stamp has made the stamp worth

9、 a million and a half times its original value.More than one hundred years ago in the British colony of Mauritius, a small island in the Indian Ocean, the mistake was made. In 1847 an order for stamps was sent to a London printer Mauritius was to become the fourth country in the world to issue stamp

10、s.Before the order was filled and delivered, a bail was planned at Mauritiuss Government House, and stamps were needed to send out the invitations. A local printer was instructed to copy the design for the stamps. He accidentally inscribed the words “Post Office“ instead of “Post Paid“ on the severa

11、l hundred stamps that he printed.Today there are only twenty-six of these misprinted stamps left fourteen One Penny Orange-Reds and twelve Two Penny Blues. Because of the Two Penny Blues rareness and age, collectors have paid as much as $16,800 for it.(分数:5.00)(1).Over a century ago, Mauritius _.(分数

12、1.00)A.was an independent countryB.was a small island in the Pacific OceanC.belonged to IndiaD.was one of the British colonies(2).The mistake on the stamps was made _.(分数:1.00)A.in MauritiusB.at Mauritius Government HouseC.in a post officeD.in London(3).The mistake on the locally printed postage st

13、amps was in the _.(分数:1.00)A.priceB.colorC.carelessnessD.inscription(4).Stamp collectors have paid $16,800 for _.(分数:1.00)A.one Two Penny BlueB.twelve Two Penny BluesC.one One Penny Orange-RedD.fourteen One Penny Orange-Reds(5).A stamp is worth a million and a half times its original value because _

14、分数:1.00)A.it was misprinted a hundred years agoB.of its rareness and ageC.few collectors have itD.it was made in British coloniesTask 3In order to rent and drive a car in Japan, you require a Japanese driving license or an international driving permit. In case of France, Germany and Switzerland, a

15、n official translation of your home countrys driving license is required.International driving permits must be obtained in your home country, usually through the National Automobile Association, before you leave for Japan. They are valid for one year and must be accompanied by your home countrys dri

16、ving license in order to be valid.Japan recognizes only international driving permits, which are based on the Geneva Convention of 1949. Some countries, such as France, Germany and Switzerland, however, issue international driving permits, which are based on different conventions. The permits issued

17、 by those countries are not valid in Japan.Instead, people with a French, German or Swiss drivers license can drive in Japan for up to one year with an official Japanese translation of their driving licenses. Contact the respective embassies or consulates in Japan for details on how to obtain a reco

18、gnized translation.The minimum age for driving in Japan is 18 years.(分数:5.00)(1).What kind of permit should one obtain if he wants to rent or drive a car in Japan?(分数:1.00)A.He must have a drivers license of his own country.B.He must require a Japanese driving license.C.He should have an internation

19、al driving permit.D.Both B and C(2).What should people do if they own a Swiss driving license and want to rent a car in Japan?(分数:1.00)A.They should have their Swiss driving license translated into English.B.They should have their home countrys driving license translated into Japanese.C.They should

20、have their home countrys driving license translated into French.D.They should get a new driving license in Japan.(3).Where do people usually get their international driving license?(分数:1.00)A.They obtain it in their home country.B.They obtain it while they arrive in Japan.C.They obtain it in a third

21、 country.D.They can buy one instea(4).Why are driving permits issued by countries such as France, Germany and Switzerland not valid in Japan?(分数:1.00)A.Because they dont issue international driving permits.B.Because they dont use English or Japanese.C.Because they are based on different conventions.

22、D.Because they are also based on Geneva Convention of 1949.(5).The last sentence means _.(分数:1.00)A.people in all ages are allowed to drive in JapanB.people under the age of 15 can also drive in JapanC.people at or above the age of 18 can be allowed to drive in JapanD.people can be allowed to drive

23、for 18 years at leastTask 4The following describes the terms on which eBay offers you access to our services. Welcome to eBay. By using the services available from the domain and sub-domains of www. eB (the “Site“). You are agreeing to the following terms, including those available by hyperlink (the

24、 “Agreement“ or “User Agreement“) with eBay Inc. and the general principles for the websites of our subsidiaries and international affiliates (附属公司). If you reside outside of the United States, you are contracting with eBay International AG. If you have any questions, please refer to the Help sectio

25、n on the site.Before you may become a member of eBay, you must read and accept all of the terms and conditions in, and linked to, this User Agreement and the Privacy Policy. We strongly recommend that, as you read this User Agreement, you also access and read the linked information. By accepting thi

26、s User Agreement, you also agree that your use of other eBay branded web sites will be governed by the User Agreement and Privacy Policy posted on those websites.This Agreement is effective on February 1st, 2006 for current users, and upon acceptance for new users. The previous amendment to this Agr

27、eement was effective for all users on May 25th, 2005.(分数:5.00)(1).Who is this passage intended to?(分数:1.00)A.EBays customers.B.EBays buyers.C.EBays suppliers.D.EBay website users.(2).What does the “Site“ in the first paragraph refer to?(分数:1.00)A.It refers to the internet.B.It refers to all of the d

28、omain and sub-domains of eB.C.It refers to WWW.eB.D.It refers to eBay In(3).What is the meaning of “reside“ in the second paragraph?(分数:1.00)A.“Live.“B.“Travel.“C.“Go.“D.“Get online.“(4).If the users accept this User Agreement, it means _.(分数:1.00)A.they agree that the User Agreement and Privacy Pol

29、icy on other eBay branded websites will not be effective to themB.they also agree to the User Agreement and Privacy Policy on other eBay branded websites when they use themC.they just have to follow this User AgreementD.they have nothing to do with eBay s subsidiaries and international affiliates(5)

30、When will this Agreement take effect?(分数:1.00)A.February 1st, 2006.B.February 1st, 2005.C.May 25th, 2006.D.May 25th, 2005.Task 5Established in 1987, Central Mountain Air (CMA) is a Western Canadian privately owned and operated company. It offers scheduled and charter flights to over 17 British Colu

31、mbia and Alberta communities.At present, CMA employs over 300 people, including administrative, maintenance and flight personnel maintaining bases in Smithers, Vancouver, and Calgary. CMAs headquarter is located in Smithers B.C. Its regional administrative, sales and marketing is conducted from our

32、office in Calgary.Central Mountain Air currently operates the following business streams: CMA the Regional Airline CMA Charter Services CMA Contract ServicesCMA connecting customers traveling to or from Campbell River, Comox, Quesnel & Williams Lake, B.C. through Vancouvers International airport wil

33、l be provided with onward boarding passes and through checked baggage.(分数:5.00)(1).According to the passage, what is NOT true to the CMA?(分数:1.00)A.CMA is short for Central Mountain Air.B.CMA had a history of 19 years.C.CMA is a state-owned Canadian company.D.CMA is located in the west of Canad(2).H

34、ow many communities does CMA offer services to?(分数:1.00)A.Just 4.B.Over 17.C.More than 3.D.Only 5.(3).There are 300 CMA employees working as _ in its three places.(分数:1.00)A.administrative, maintenance and flight personnelB.sales, management and directorsC.administrative, service and flight personne

35、lD.pilots, officers and engineers(4).What kind of services does CMA offer to its customers?(分数:1.00)A.Scheduled and charter flights services.B.CMA the Regional ArifineC.CMA Contract Services.D.All of the abov(5).Where is CMAs regional administrative, sales and marketing conducted?(分数:1.00)A.In Briti

36、sh Columbia.B.In Vancouver.C.In Smithers.D.In Calgary.大学英语三级 A 级-阅读理解(四)答案解析(总分:25.00,做题时间:90 分钟)一、阅读理解(总题数:5,分数:25.00)Task 1Job letters and resumes must attract the attention of busy readers, who may spend only 60 seconds deciding whether to consider you further. This article gives you the tools to

37、 write a successful letter and resume. “Successful,“ of course, means a letter and resume that will get you an interview. After that, your interpersonal skills will help you land the job. The letter and resume only aim to get you to the next step the personal interview.Most job letters and resumes s

38、till get sent through the mail. However, a growing number of applicants (申请人) use the Internet to apply for jobs.For example, on-line services can place resumes into a bank used by hundreds, perhaps thousands, of companies. The resumes will be scanned with the use of software, which searches for key

39、 words that reflect abilities needed for specific jobs and then sends selected resumes to companies.Whether you use on-line techniques like e-mail and resume services or stick with the traditional approach (方式) the same basic writing principles apply. Your letter, no longer than one page, should be

40、specific about the job you seek and your main selling points. The resume one page or two at most should simply, specifically, and neatly highlight (强调) your background.(分数:5.00)(1).A successful letter and resume will help you _.(分数:1.00)A.gain toolsB.get an interview C.make decisionD.become attracti

41、ve解析:答案精解 细节题。从文章第一段末 The letter and resume only aim to get you to the next stepthe personal interview 可知,求职信和工作简历的目的是争得面试的机会。故选 B。(2).The underlined word “land“ in the first paragraph means “_ “.(分数:1.00)A.obtain B.reachC.planD.place解析:答案精解 释义题。考查 land 在文中的词义。我们知道人们参加面试的目的是获得工作,可以得出 land 做动词讲时与 obt

42、ain 同义。reach 是“到达”;plan 是“计划”;place 是“放置”。(3).According to the passage the purpose of writing a job letter and resume is to _.(分数:1.00)A.show your interpersonal skillsB.get a chance of being interviewed C.attract the attention of busy readersD.let companies know about abilities解析:答案精解 推理题。从第一段末 The

43、letter and resume only aim to get you to the next step-the personal interview 可以推知,写求职信和工作简历的目的是争得面试的机会。(4).Most people still send their letters and resumes through _.(分数:1.00)A.e-mailB.the InternetC.the on-line serviceD.traditional mail 解析:答案精解 推理题。文章第二段给出了发送求职信和工作简历的两种方式:邮寄和因特网。由most job letters a

44、nd resumes still get sent through the mail 可知大多数求职信和工作简历仍然是通过传统方式邮寄的。(5).Which of the following is true according to the basic writing principles mentioned in this passage?(分数:1.00)A.The job letter should be longer than one page.B.The resume should be longer than two pages.C.The resume should be sim

45、ple, specific and neat. D.The job letter should include the details of all the backgroun解析:答案精解 判断题。选项 A 求职信长于一页,与文中要求“不要超过一页纸”相悖;选项 B 工作简历长于两页纸,与文中要求“一页纸或最多两页纸”相悖;选项 D 工作简历包括所有背景的详细信息,与文中要求“simply,specifically”相悖。故正确答案为 C。Task 2When people print a stamp, any error made on a stamp raises its value t

46、o stamp collectors. A mistake on one inexpensive postage stamp has made the stamp worth a million and a half times its original value.More than one hundred years ago in the British colony of Mauritius, a small island in the Indian Ocean, the mistake was made. In 1847 an order for stamps was sent to

47、a London printer Mauritius was to become the fourth country in the world to issue stamps.Before the order was filled and delivered, a bail was planned at Mauritiuss Government House, and stamps were needed to send out the invitations. A local printer was instructed to copy the design for the stamps.

48、 He accidentally inscribed the words “Post Office“ instead of “Post Paid“ on the several hundred stamps that he printed.Today there are only twenty-six of these misprinted stamps left fourteen One Penny Orange-Reds and twelve Two Penny Blues. Because of the Two Penny Blues rareness and age, collecto

49、rs have paid as much as $16,800 for it.(分数:5.00)(1).Over a century ago, Mauritius _.(分数:1.00)A.was an independent countryB.was a small island in the Pacific OceanC.belonged to IndiaD.was one of the British colonies 解析:答案精解 细节题。题干意为“一个世纪以前,毛里求斯”,根据第二段第一句“这个错误在一百多年前的毛里求斯印度洋上的一个小岛还是不列颠殖民地时就产生了。”可知答案。(2).The mistake on the stamps was made _.(分数:1.00)A.in Mauritius B.at Mauritius Government HouseC.in a post officeD.in London

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1