ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:61KB ,
资源ID:1457044      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1457044.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学英语四级分类模拟题475及答案解析.doc)为本站会员(tireattitude366)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学英语四级分类模拟题475及答案解析.doc

1、大学英语四级分类模拟题 475 及答案解析(总分:136.50,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.50)1.Directions: For this part you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic My Views on Examinations. You should write at least 120 words following the outline given below in Chinese: 1大学都用考试来衡量学生的成绩; 2这种情况可能带来的

2、副作用; 3我对考试的看法。 (分数:106.50)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)四、Passage One(总题数:1,分数:10.00)Paragraph 1 Junk food is everywhere. We“re eating way too much of it. Most of us know what we“re doing and yet we do it anyway. Paragraph 2 So here“s a suggestion offered by two researchers at the Rand Corpora

3、tion: Why not take a lesson from alcohol control policies and apply them to where food is sold and how it“s displayed? Paragraph 3 “Many policy measures to control obesity (肥胖症) assume that people consciously and rationally choose what and how much they eat and therefore focus on providing informati

4、on and more access to healthier foods,“ note the two researchers. Paragraph 4 “In contrast,“ the researchers continue, “many regulations that don“t assume people make rational choices have been successfully applied to control alcohol, a substancelike foodof which immoderate consumption leads to seri

5、ous health problems.“ Paragraph 5 The research references studies of people“s behavior with food and alcohol and results of alcohol restrictions, and then lists five regulations that the researchers think might be promising if applied to junk foods. Among them: Paragraph 6 Density restrictions: lice

6、nses to sell alcohol aren“t handed out unplanned to all comers but are allotted (分配) based on the number of places in an area that already sell alcohol. These make alcohol less easy to get and reduce the number of psychological cues to drink. Paragraph 7 Similarly, the researchers say, being present

7、ed with junk food stimulates our desire to eat it. So why not limit the density of food outlets, particularly ones that sell food rich in empty calories? And why not limit sale of food in places that aren“t primarily food stores? Paragraph 8 Display and sales restrictions: California has a rule proh

8、ibiting alcohol displays near the cash registers in gas stations, and in most places you can“t buy alcohol at drive-through facilities. At supermarkets, food companies pay to have their wares in places where they“re easily seen. One could remove junk food to the back of the store and ban them from t

9、he shelves at checkout lines. The other measures include restricting portion sizes, taxing and prohibiting special price deals for junk foods, and placing warning labels on the products.(分数:10.00)(1).What does the author say about junk food?(分数:2.00)A.People should be educated not to eat too much.B.

10、It is widely consumed despite its ill reputation.C.Its temptation is too strong for people to resist.D.It causes more harm than is generally realized.(2).What do the Rand researchers think of many of the policy measures to control obesity?(分数:2.00)A.They should be implemented effectively.B.They prov

11、ide misleading information.C.They are based on wrong assumptions.D.They help people make rational choices.(3).Why do policymakers of alcohol control place density restrictions?(分数:2.00)A.Few people are able to resist alcohol“s temptations.B.There are already too many stores selling alcohol.C.Drinkin

12、g strong alcohol can cause social problems.D.Easy access leads to customers“ over-consumption.(4).What is the purpose of California“s rule about alcohol display in gas stations?(分数:2.00)A.To effectively limit the density of alcohol outlets.B.To help drivers to give up the habit of drinking.C.To prev

13、ent possible traffic jams in nearby areas.D.To get alcohol out of drivers“ immediate sight.(5).What is the general guideline the Rand researchers suggest about junk food control?(分数:2.00)A.Guiding people to make rational choices about food.B.Enhancing people“s awareness of their own health.C.Borrowi

14、ng ideas from alcohol control measures.D.Resorting to economic, legal and psychological means.五、Passage Two(总题数:1,分数:10.00)Thoughts of suicide haunted Anita Rutnam long before she arrived at Syracuse University. She had a history of mental illness and had even attempted to kill herself. During her j

15、unior year of college, she tried again. On a February morning in 1998, just days after a campus counselor recommended she be hospitalized for her suicidal tendencies, Rutnam threw herself off the eighth floor of a Syracuse dormitory. Miraculously, she survived. But three years later, Rutnam still fe

16、els the effects of that day. She has not been able to finish college and is suing her former school for malpractice. Her suit asserts that, given the campus counselor“s advice, school officials should have done more to prevent her suicide attempt. This incident and others have thrown a spotlight on

17、an issue that is causing growing concern in dorm rooms and students center. Are colleges providing adequate care for students who may be struggling with a range of mental illnesses? In the Syracuse case, a spokesman for the school contends, “The University tried repeatedly to help Anita, and we felt

18、 that they acted appropriately.“ But lawyers are busy there and elsewhere. After accidents, suicide is the second biggest killer of kids in college. And while the number of students who kill themselves on campus is no higher than that of 18-to-24-year-olds in the general population, a series of sens

19、ational incidents has raised the question of whether troubled students are getting proper attention. So what are the schools“ responsibilities to at-risk students, particularly those who may be genetically predisposed (易患病的) to mental illness? College can be a breeding ground for psychiatric problem

20、s. Poor eating habits and irregular sleeping patternsespecially combined with the academic stress of college lifemay all play roles in triggering mental problems. Additionally, many of the major psychiatric illnesses including depression often do not manifest themselves until the late teens or early

21、 20s.(分数:10.00)(1).Anita Rutnam couldn“t finish college most probably because _.(分数:2.00)A.she couldn“t get enough concern from Syracuse UniversityB.she wasn“t physically healthy enough to continue schoolingC.she still kept thinking about killing herself whenever at schoolD.she has been troubled by

22、the memory of the incident very often(2).What does the author want us to know through Anita Rntuam“s story?(分数:2.00)A.The universities are not responsible for their students.B.Suicides are popular on college campus and should be handled properly.C.Why Anita committed suicide is still a mystery.D.Uni

23、versities should get prepared in case their students sue them.(3).What does Anita accuse her former school of?(分数:2.00)A.Ignorance of her abnormal behaviors.B.Lack of safeguard against her suicidal intention.C.Failure to give her proper academic instructions.D.Indifference to her physical disease.(4

24、).How does Syracuse University defend itself against Anita“s suit?(分数:2.00)A.It has given her due attention as well as help.B.Adult students should be able to control their own behavior.C.It is more than the school“s responsibility to supervise the students.D.Colleges can be a breeding ground for ps

25、ychiatric problems.(5).All the following problems are implied as possible causes of campus suicide incidents EXCEPT _.(分数:2.00)A.poor academic resultsB.failing to get proper sleepC.lack of family concernD.family history of mental illness六、Part Translation(总题数:1,分数:10.00)2.春联(the spring couplet)是中国一种

26、独特的文学形式。它由贴在门两侧的两个对立的(antithetical)句子和贴在门上方的横批(horizontal scroll)组成,横批通常是一个吉祥的(auspicious)短语。随着春节的来临,无论城市还是农村,家家户户都要精选一副大红春联贴在门上。在中国人的传统观念里,一年中有个好的开端是最惬意、最吉利的事,所以他们就用贴春联来表达自己在过去一年中的美好感受和对未来的一种美好期盼。 (分数:10.00)_大学英语四级分类模拟题 475 答案解析(总分:136.50,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.50)1.Directions: For

27、this part you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic My Views on Examinations. You should write at least 120 words following the outline given below in Chinese: 1大学都用考试来衡量学生的成绩; 2这种情况可能带来的副作用; 3我对考试的看法。 (分数:106.50)_正确答案:()解析:参考范文 My Views on ExaminationsIn most colleges and unive

28、rsities the examination is used as a chief means of deciding whether a student succeeds or fails in mastering a particular subject. Although it does the job quite efficiently, its side effects are also enormous. To begin with, examinations lower the standards of teaching. Since teachers are often ju

29、dged by examination results, they are reduced to training their students in exam techniques. No subjects can be taught successfully merely through being approached with intent to take examinations. In addition, the most undesirable effect is that examinations encourage bad study habits. As the exami

30、nation score is the only criterion for one“s academic performance, a student is driven to memorize mechanically rather than to think creatively. In fact, few of us admit that examinations can contribute anything really important to the students“ academic development. If that is the case, why cannot

31、we make a change and devise something more efficient and reliable than examinations? 本题是写作中的现象解释性作文,正确运用表示原因、结果的句型是写作成功的保证。二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)四、Passage One(总题数:1,分数:10.00)Paragraph 1 Junk food is everywhere. We“re eating way too much of it. Most of us know what we“re doing and yet we

32、 do it anyway. Paragraph 2 So here“s a suggestion offered by two researchers at the Rand Corporation: Why not take a lesson from alcohol control policies and apply them to where food is sold and how it“s displayed? Paragraph 3 “Many policy measures to control obesity (肥胖症) assume that people conscio

33、usly and rationally choose what and how much they eat and therefore focus on providing information and more access to healthier foods,“ note the two researchers. Paragraph 4 “In contrast,“ the researchers continue, “many regulations that don“t assume people make rational choices have been successful

34、ly applied to control alcohol, a substancelike foodof which immoderate consumption leads to serious health problems.“ Paragraph 5 The research references studies of people“s behavior with food and alcohol and results of alcohol restrictions, and then lists five regulations that the researchers think

35、 might be promising if applied to junk foods. Among them: Paragraph 6 Density restrictions: licenses to sell alcohol aren“t handed out unplanned to all comers but are allotted (分配) based on the number of places in an area that already sell alcohol. These make alcohol less easy to get and reduce the

36、number of psychological cues to drink. Paragraph 7 Similarly, the researchers say, being presented with junk food stimulates our desire to eat it. So why not limit the density of food outlets, particularly ones that sell food rich in empty calories? And why not limit sale of food in places that aren

37、t primarily food stores? Paragraph 8 Display and sales restrictions: California has a rule prohibiting alcohol displays near the cash registers in gas stations, and in most places you can“t buy alcohol at drive-through facilities. At supermarkets, food companies pay to have their wares in places wh

38、ere they“re easily seen. One could remove junk food to the back of the store and ban them from the shelves at checkout lines. The other measures include restricting portion sizes, taxing and prohibiting special price deals for junk foods, and placing warning labels on the products.(分数:10.00)(1).What

39、 does the author say about junk food?(分数:2.00)A.People should be educated not to eat too much.B.It is widely consumed despite its ill reputation. C.Its temptation is too strong for people to resist.D.It causes more harm than is generally realized.解析:解析 author。该题干太抽象,可同时浏览下一题定位词:Rand 回原文阅读,发现第二段首句出现

40、Rand,明白本题出自第一段,虽然第一段没有 author 一词,但内容就是作者的观点态度。 仔细阅读第一段。看选项,理解选项 B 与原文的同义替换:widely consumed=eating too much;despite=yet;reputation=know;注意 ill 一词其实对应原文中 junk(垃圾)一词,都是负面含义。其他三个选项中 educated,temptation,harm 原文首段没有提及。(2).What do the Rand researchers think of many of the policy measures to control obesity

41、分数:2.00)A.They should be implemented effectively.B.They provide misleading information.C.They are based on wrong assumptions. D.They help people make rational choices.解析:解析 Rand,policy measures,obesity 回原文继续阅读,发现第三段首句出现 policy measures,obesity。 该段说“许多控制肥胖症的政策措施是假定人们是有意识的和理性的”,但 researchers 并没有评价这些

42、政策措施。但在第四段出现的 In contrast 后说“那些假定人们不理性的控酒管理规定是成功的”。第三段和第四段联合阅读,归纳出:人们做选择是 not rational(不理性的),控制肥胖症的政策措施不成功,是因为基础假设错了。 本题属于难题,对应原文第二、三、四段,尤其需要对第三、四段意思进行深入理解归纳。注意 C 选项中:assumption=assume;based on=therefore;wrong=In contrast,not,successfully。(3).Why do policymakers of alcohol control place density rest

43、rictions?(分数:2.00)A.Few people are able to resist alcohol“s temptations.B.There are already too many stores selling alcohol.C.Drinking strong alcohol can cause social problems.D.Easy access leads to customers“ over-consumption. 解析:解析 density restrictions 回原文继续阅读,发现第六段首句出现定位词。 找原因,发现 These make.表达了这样

44、做的原因(对应 leads to),让酒类商品 less easy to get。注意 D 选项中 access=get。(4).What is the purpose of California“s rule about alcohol display in gas stations?(分数:2.00)A.To effectively limit the density of alcohol outlets.B.To help drivers to give up the habit of drinking.C.To prevent possible traffic jams in near

45、by areas.D.To get alcohol out of drivers“ immediate sight. 解析:解析 California 回原文继续阅读,发现第八段首句出现定位词。 找限制展示的 purpose。读到 At supermarkets,food companies pay to have their Wares in D1aces where they“re easily seen. 注意 easily seen:D 选项中 immediate sight。本题需理解段落大意,出题并不直接,可用真经派排除法检查。(5).What is the general gui

46、deline the Rand researchers suggest about junk food control?(分数:2.00)A.Guiding people to make rational choices about food.B.Enhancing people“s awareness of their own health.C.Borrowing ideas from alcohol control measures. D.Resorting to economic, legal and psychological means.解析:解析 general guideline

47、Rand 上题已经对应原文末段,因此本题是对全文中心大意出题。 此时考生已经读完全文,可直接读四个选项选择。注意 C 选项中 borrowing 一词对应原文中多处 applied to。五、Passage Two(总题数:1,分数:10.00)Thoughts of suicide haunted Anita Rutnam long before she arrived at Syracuse University. She had a history of mental illness and had even attempted to kill herself. During her

48、junior year of college, she tried again. On a February morning in 1998, just days after a campus counselor recommended she be hospitalized for her suicidal tendencies, Rutnam threw herself off the eighth floor of a Syracuse dormitory. Miraculously, she survived. But three years later, Rutnam still feels the effects of that day. She has not been able to finish college and is suing her former school for malpractice. Her suit asserts that, given the campus counselor“s advice, school officials should have done more to prevent her suicide attempt. This incident and others have thr

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1