ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:18 ,大小:106.50KB ,
资源ID:1458078      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1458078.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(翻译三级笔译综合能力-冠词及答案解析.doc)为本站会员(medalangle361)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

翻译三级笔译综合能力-冠词及答案解析.doc

1、翻译三级笔译综合能力-冠词及答案解析(总分:105.00,做题时间:90 分钟)一、B Grammar:Adver(总题数:46,分数:105.00)1.Since_beginning of photography,_inventors have tried to make_ photographs that duplicate_natural colors.(分数:1.00)A.the./././B.the.the./.theC././././D./.the.the./2._most common kind of fuel used by_peasants in our district i

2、s wooD(分数:1.00)A./.the.theB./.the./C.The./.theD.The.the./3.He is very famous. He is_poet and_novelist.(分数:1.00)A.a.aB.the.theC.a./D.the./4.The earliest process for mining gold is panning, which involves using a circular dish with a small pocket at a bottom.(分数:1.00)填空项 1:_6.Eleanor Roosevelt played

3、leading part in womens organizations, and she was active in encouraging youth movement, and in promoting consumer welfare.(分数:1.00)填空项 1:_7.He spoke at a length about the reforms in his college.(分数:1.00)填空项 1:_8.Several newspapers are on trail of some corrupt politicians.(分数:1.00)填空项 1:_9._umbrellas

4、 are commonly used to protect_people from_rain.(分数:1.00)A./.the.theB.The.the./C./././D.The./.the10._length, _breadth and_height of_cube are equal.(分数:1.00)A.The.the.the.aB./././.aC.A.a.a.theD.The./././11.If laid out in_straight line,_human digestive tract would measure approximately thirty-foot long

5、分数:1.00)A.a.theB./.theC.the./D.the.a12.Professor Lee has_large collection of books, many of which are written in_ foreign languages.(分数:1.00)A././B.the.theC.a./D.the./13.I dont want to be_one to break_news to him.(分数:1.00)A.the.aB.the.theC.a.theD.a./15.Families like_Rockefellers have become_synony

6、m for_wealth.(分数:1.00)A./.the.aB.the.a./C.the./.aD./.a.the16.The moon is a very silent world, for sound waves can only travel through the air.(分数:1.00)填空项 1:_17.The expansion of adult training program has resulted partially from the feminist movement, which encourages the women to improve their skil

7、ls for the job market.(分数:1.00)填空项 1:_18.There were already four people sitting in the car, but we tried to make a room for her.(分数:1.00)填空项 1:_19.All twelve of Henrys friends were shaking with the laughter.(分数:1.00)填空项 1:_20.If they will not accept a check, we shall have to pay in the cash, though

8、it would be much trouble for both sides.(分数:1.00)填空项 1:_21.I have got_better understanding of_Einsteins special theory of relativity after attending a series of lectures on that topiC(分数:1.00)A.a./B./.theC.a.theD././22.Throughout the whole of_conversation, he never once looked me in_face.(分数:1.00)A.

9、a.theB./.theC.the.theD.the./23.The old man is in_habit of going for_walk along_river every morning except that it rains.(分数:1.00)A.a.a.theB.the.the.aC./.a.theD.the.a.the24.Microwave cooking can be described as_first absolutely new method of preparing _food since_discovery of fire.(分数:1.00)A.a.the.th

10、eB.the./.theC.a././D.the.the.the25.Objects which fall freely in a vacuum have same rate of speed regardless of differences in size and weight.(分数:1.00)填空项 1:_26.That is_very question he asked_last week.(分数:1.00)A.the./B.a./C./.theD.a.the27.According to cognitive theories of emotion,_anger occurs whe

11、n_individuals believe that they have been harmed and that_harm was both avoidable and undeserveD(分数:1.00)A.a./.theB.an./.aC././.theD././.aTurkeys Bodrum peninsula is different. The tourist boom in this part of the worldU (1) /Uturned some small villages into resorts yet left neighbouring beaches und

12、isturbed, making it quiteU (2) /Usouthern France or the Spanish Coasts where few stretches of coastline are undevelopeDTheU (3) /Ufor this happy set of circumstances is simple. For thousands of years, travel hereU (4) /Ueasier by boat than by lanDSo when mass tourism arrived in theU (5) /U1980s, the

13、re was no coast road for ribbon development to follow. So the peninsula, justU (6) /Uhour from Bodrum airport, has not become one long littoral of resort. The buildingU (7) /Unew hotels has mainly been confined to places easily reached by then relativelyU (8) /Uroads. Such ease of access has made Gu

14、mbet, near Bodrum, a busy resort, while the little fishing village of Gumusluk, 12 miles further west and only recently reachable byU (9) /U, remains tranquil and undisturbeDIts worth thinking carefully about location when planning a familyU (10) /Uon the peninsulAChoose a place that is centrally lo

15、cated, preferably out of earshotU (11) /UBodrum towns “lively“which means nosynightlife, and you can then useU (12) /Uareas comfortably small scale to your advantage. Todays new roads mean most places canU (13) /Ureached in under an hour by taxi or the ubiquitous dolmus-minibus. TheU (14) /Uof facil

16、ities at the Tamarisk Beach Hotel near the small village of Ortakent makesU (15) /Ua good base. The family-run hotelrooms and suites are in two-storey buildingsU (16) /Uby palm trees and flowers in terracotta potssits above its own sandy U(17) /U beach, shaded by tamarisk trees and sheltered by near

17、by islands. The hotel isU (18) /U child-friendly, too. Children, from infants up to young teenagers, can take part in aU (19) /U of games and activities that include tuition in windsurfing, dinghy U(20) /U catamaran sailing. (分数:60.00)(1).(分数:1.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项

18、 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_(21).(分数:1.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_(41).It appears that many visitors to Great Britain_.(分数:1

19、00)A.find the city of Winchester very attractiveB.think Winchester comparable to other places of interestC.are aware of the historical importance of WinchesterD.know less about Winchester than about other famous cultural shrines(42).Who was responsible for the building of the famous cathedral in th

20、e city?(分数:1.00)A.The Roman colonisers.B.The Saxons.C.The Normans.D.Alfred the Great.(43).The word “severe“ in “severe Gothic nave“ (in Paragraph 3) is closest in meaning to_.(分数:1.00)A.seriousB.simpleC.fierceD.violent(44).It can be seen from the passage that the author_.(分数:1.00)A.cherishes old tra

21、ditionsB.opposes any social changeC.works for a tourist agencyD.lives in the city of Winchester(45).Which of the following words can best describe the citys surroundings?(分数:1.00)A.Up-to-date.B.Ecclesiastical.C.Peaceful.D.Lively.(46).We understand from the passage that most eighteenth-century sculpt

22、ure was_.(分数:1.00)A.done by a man called BaconB.not very well madeC.loosely drapedD.left bare(47).“The body and the mind are inextricably interwoven“ means_.(分数:1.00)A.they interact with each otherB.they are confused by all of usC.they have little effect on each otherD.they are mixed up in all of us

23、48).Samuel Johnsons unhappiness was caused by_.(分数:1.00)A.his melancholy natureB.his physical disabilitiesC.his strength of characterD.his ill-temper(49).The author says Johnson found it difficult to walk because_.(分数:1.00)A.he couldnt control his legsB.he generally wore irons round his legsC.peopl

24、e always stared at himD.it hurt his friends to watch him(50).According to the passage, Johnson had_.(分数:1.00)A.never had enough money to live onB.managed to live on tea onlyC.lived frugally in the pastD.always lived in easy circumstances(51).Which of the following is true of the first paragraph?(分数:

25、1.00)A.The Grand Canyon National Park consists of the whole canyon.B.The Grand Canyon National Park covers a part of the canyon and plateau areas on both sides of it.C.The most impressive part of the canyon is just beside the Grand Canyon National Park.D.The Grand Canyon National Park contains tower

26、ing buttes, mesas and the whole valleys.(52).Where does the desert plant agave grow in the Grand Canyon?(分数:1.00)A.It grows on the towering buttes.B.It grows on the mesas.C.It grows on the plateau.D.It grows in the depths of the valley.(53).Why does the groundwater from the north finds its way into

27、the canyon, but the water from the south doesnt?(分数:1.00)A.Because there are fractures in the rocks in the south.B.Because the southwest part of the underlying rock beds are a bit lower than those in the opposite direction.C.Because the pressure of the upper streams forces the water to flow in from

28、the north and flow away from the south.D.The reason is not mentioned in the passage.(54).What does the author mean by saying that the Grand Canyon is of relatively recent origin?(分数:1.00)A.The river almost completed its work of erosion only about six million years ago.B.The Colorado Plateau only ros

29、e a comparatively short time from now.C.Volcanic debris and intrusions of igneous rock are of recent origin.D.The form of the canyon is the result of the recent work done by the natural force.(55).According to the passage, where can the oldest rocks be found?(分数:1.00)A.Near Precambrian schists.B.Bel

30、ow Precambrian schists.C.At the bottom of the canyon.D.In the strata deposited as marine sediment.(56).Where and when was the Tourism Enriches campaign launched?(分数:1.00)A.It was launched in Madrid in January.B.It was launched in New York last October.C.It was launched in Beijing last October.D.It w

31、as launched in WTO end of January.(57).According to Mr.Frangialli, governments of countries have recognized tourism as the most prospective activity for the following reasons EXCEPT that_.(分数:1.00)A.tourism can increase environmental, cultural and social awarenessB.tourism is helpful to industryC.to

32、urism can help to bring about world peaceD.tourism can create new jobs(58).When mentioning media, the Secretary-General meant that media play the role of_.(分数:1.00)A.investing funds in tourism developmentB.making advertisements for tourism industryC.spreading the message of Tourism Enriches campaign

33、D.stimulating economic activities(59).What are the five basic components that the Tourism Enriches campaign features?(分数:1.00)A.the slogan of the campaign; the graphic image; six pages of paper; advertisements; a thirty minute video programB.its slogan; the graphic image or logo; a published book ou

34、tlining positive impacts of tourism; national television channels; satellite TVC.its slogan; the graphic image or logo of the campaign; a six-page flyer; a poster; a video announcementD.the slogan of the campaign; the graphic image or logo; an A4 size advertisement; video announcement; airlines(60).

35、According to the passage, the positive impact of tourism is that it can enrich_.(分数:1.00)A.communitiesB.familiesC.individualsD.all of the above28.Without_use of money, trade will depend on_barter,_direct exchange of one commodity for another.(分数:1.00)A./.the.theB.the./.theC./.a.theD.a./.a30.Jackie M

36、cLeans recordings have shown that he is one of_few jazz musicians whose style of playing has kept_pace with_evolution of modern jazz.(分数:1.00)A././.theB.the.a./C./.a.anD.the./.the31.Long Island, an island that forms the southeastern part of New York, has greater population than before.(分数:1.00)填空项 1

37、32._old man had_bad fall. Will somebody send to doctor?(分数:1.00)A.An./.aB./.a./C.The./.theD.The.a.a33.Western art of_19th century shows_influence of_Far East.(分数:1.00)A.the.an./B./.the.theC.the.the.theD./.an./34.They bought_nice house in 1996. Years later, they bought_second house.(分数:1.00)A.the./

38、B.a.theC.a.aD./.the35.It has been estimated that only 21 percent of_worlds land surface can be cultivated and that only 7.6 percent is actually under_cultivation.(分数:1.00)A././B.the.theC./.theD.the./36.I started a rigorous program of running and dieting very next day.(分数:1.00)填空项 1:_37.I held the op

39、inion that a honest man is sure to receive high respect from others.(分数:1.00)填空项 1:_38.If they have to share_apartment with_stranger, they may travel many miles without starting_conversation.(分数:1.00)A.a.the.theB.an.a.aC.an.a.theD.a.a.the39.He was put in_charge of_reeducation of laid-off workers.(分数

40、1.00)A././B.the./C./.theD.the.the41.Sam, an university student, invented a new medical instrument.(分数:1.00)填空项 1:_42.What a fine weather we are having!(分数:1.00)填空项 1:_43.Although afflicted by_serious eyesight problems, Alicia Alonso was one of_ principal stars of_American Ballet Theater.(分数:1.00)A.

41、the././B./.the.theC.the.a./D./.a.the44._Mr. White called you in_afternoon. A(分数:1.00)AtheB././C.The.theD.The./45.Seeing_pictures, she couldnt help thinking of_happy days in_ ViennA(分数:1.00)A./.the./B././.theC.the.the./D.the./.the翻译三级笔译综合能力-冠词答案解析(总分:105.00,做题时间:90 分钟)一、B Grammar:Adver(总题数:46,分数:105.

42、00)1.Since_beginning of photography,_inventors have tried to make_ photographs that duplicate_natural colors.(分数:1.00)A.the./././ B.the.the./.theC././././D./.the.the./解析:2._most common kind of fuel used by_peasants in our district is wooD(分数:1.00)A./.the.theB./.the./C.The./.theD.The.the./ 解析:3.He is

43、 very famous. He is_poet and_novelist.(分数:1.00)A.a.aB.the.theC.a./ D.the./解析:4.The earliest process for mining gold is panning, which involves using a circular dish with a small pocket at a bottom.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:a bottomthe bottom)解析:解析:6.Eleanor Roosevelt played leading part in womens organ

44、izations, and she was active in encouraging youth movement, and in promoting consumer welfare.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:leading parta leading part)解析:7.He spoke at a length about the reforms in his college.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:at a lengthat length)解析:8.Several newspapers are on trail of some corrupt politicians.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:on trailon the trail)解析:9._umbrellas are commonly used to protect_people from_rain.(分数:1.00)A./.the.theB.The.

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1