ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:13 ,大小:72KB ,
资源ID:1458457      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1458457.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语二级-103及答案解析.doc)为本站会员(testyield361)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语二级-103及答案解析.doc

1、公共英语二级-103 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、第一部分 英语知识运用(总题数:0,分数:0.00)二、第一节 单项填空(总题数:14,分数:32.50)1.Tom, you make bed before breakfast, _ All right, mum.(分数:2.50)A.don“t youB.doesn“t heC.will youD.do you2.You were _ at the meeting, but to our disappointment, you didn“t _.(分数:2.50)A.hoped; come outB.wante

2、d; turn onC.invited; come upD.expected; turn up3.- Why does Sara know so much about Angkor Watt - She _ have been there, or because of some other reasons.(分数:2.50)A.mustB.oughtn“t toC.mayD.can“t4.The population of India is larger than _ of Japan.(分数:2.50)A.oneB.thatC.thisD.it5.A computer can only do

3、 _ you have instructed it to do.(分数:2.50)A.howB.afterC.whatD.when6.Please take your _ thingsmoney, jewelry, cameras and so on with you when you go out of the hotel.(分数:2.50)A.expensiveB.worthyC.preciousD.valuable7.It was _ great shock to the world that two airplanes crashed into _World Trade Center

4、in New York on September 11,2001.(分数:2.50)A.a;/B.tile; theC.a; theD./; the8.If Tim keeps working like this, he“ll _ sooner or later.(分数:2.50)A.break downB.give offC.get downD.hold on9.500, but that is my last offer. OK, it is a_.(分数:2.50)A.costB.priceC.dealD.reward10.It“s a long time since he left h

5、is hometown, _(分数:2.50)A.didn“t heB.hadn“t heC.wasn“t itD.isn“t it11.The celebration has been called _ because of the bad weather.(分数:2.50)A.forB.offC.upD.at12.The population in China _ very large and eighty percent of the population _ peasants.(分数:2.50)A.is, isB.are, areC.is, areD.are, is13.More th

6、an one student _ read the book and more than two hundred people _ attended the meeting.(分数:1.50)A.have, hasB.has, haveC.is, areD.are, is14.As we know, _ speak _.(分数:1.00)A.German, GermanB.German, GermenC.Germen, GermanyD.Germans, German三、第二节 完型填空(总题数:1,分数:50.00)The mystery (悬案) around the disappeara

7、nce of the famous crime writer Agatha Christie in 1926 was almost as 1 as any of her exciting stories. At about 11 o“ clock on the evening of Friday, December 3rd, Mrs. Christie got into her car and took a drive without saying 2 she was going. She didn“t return. The next morning her car was found wi

8、thout 3 at Newlands Corner, Surrey. it was 4 put on record that the Surrey Police did not find 5 until 11 00 that morning. People 6 that she might have killed herself. 7 as the days went by, it was suggested that she was 8 . The press and the public naturally took great interest in the 9 , with at l

9、east one newspaper offering a reward (悬赏) to anyone who could find the 10 writer. Of course the police did their best to 11 her. But, sadly, after a week“s 12 they had made no progress. In the end they decided that Agatha must 13 the area. Agatha finally made 14 on Tuesday, December 14th, when she w

10、as reunited with 15 at a hotel in Harrogate, North Yorkshire. It was said she had been staying at the hotel for the past 10 16 under the name of Mrs. Theresa Neele. Her husband said, She has suffered from the most complete loss of 17 and I do not think she knows who she is. Agatha Christie hated 18

11、 She seldom met reporters and made no 19 this time. The only 20 she made was that she had lost her memory, although with the help of a doctor she did manage to remember some of what she had done during her disappearance.(分数:50.00)A.importantB.sadC.terribleD.greatA.howB.whereC.whyD.whenA.the driverB

12、her doctorC.her husbandD.the policemanA.soB.thenC.laterD.nowA.an explanationB.a murdererC.the carD.AgathaA.knewB.realizedC.imaginedD.fearedA.AndB.ThusC.ButD.StillA.arrestedB.followedC.hospitalizedD.murderedA.caseB.causeC.reportD.adventureA.missingB.strangeC.aliveD.stayingA.treatB.findC.catchD.persu

13、adeA.researchB.interestC.reviewD.searchA.have leftB.have dislikedC.have visitedD.have foundA.an offerB.an announcementC.a storyD.a reappearanceA.her husbandB.her neighborC.TheresaD.the Surrey PoliceA.hoursB.daysC.weeksD.monthsA.wealthB.memoryC.sensesD.imaginationA.drivingB.public attentionC.her fami

14、lyD.the cityA.mentionB.effortC.acceptanceD.exceptionA.explanationB.guessC.recordD.reason四、第二部分 阅读理解(总题数:0,分数:0.00)AIt hurts me more than you, and This is for your own good-these are the statements my mother used to make years ago when I had to learn Latin, clean my room, stay home and do homework Th

15、at was before we entered the permissive period in education in which we decide it was all right not to push our children to achieve their best in school. The school and the educators made it easy for us. They taught that it was all right to be parents who take a let-alone policy. We stopped making o

16、ur children do homework. We gave them calculators, turned on the television, left the teaching to the teachers and went on vacation. Now teachers, faced with children who have been developing at their own pace for the past 15 years, are realizing we“ve made a terrible mistake. One such teacher is Sh

17、aron Klompus who says of her students- so passive-and wonders what has happened. Nothing is demanded of them, she believes. Television, says Klompus, contributes to children“s passivity We“re talking about a generation of kids who“ ve never been hurt or hungry. They have learned somebody will always

18、 do it for them, instead of saying “go and look it up“ , you tell them the answer. It takes greater energy to say no to a kid. Yes it does. It takes energy and it takes work. It“s time for parents to end their vacation and come back to work. It“s time to take the car away, to turn the TV off, to tel

19、l them it hurts you more than them but it“s for their own good. It“s time to start telling them no again.(分数:7.50)(1).Children are becoming more inactive in study because _.(分数:2.50)A.they watch TV too oftenB.they have done too much homeworkC.they have to fulfill too many dutiesD.teachers are too st

20、rict with them(2).We learn from the passage that the author“s mother used to lay emphasis(强调,重点) on_.(分数:2.50)A.learning LatinB.disciplineC.natural developmentD.education at school(3).The main idea of the passage is that _.(分数:2.50)A.parents should leave their children aloneB.kids should have more a

21、ctivities at schoolC.it“s time to be more strict with our kidsD.parents should always set a good example to their kidsBWe find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching. On the contrary, both their knowledge and experience are enriched. We feel that there are many disadvant

22、ages in streaming(把 能力分班) pupils. It does not take into account the fact that children develop at different rates. It can have a bad effect on both the bright and not so bright child. After all, it can be quite discouraging to be at the bottom of the top grade! Besides, it is rather unreal to grade

23、people just according to their intellectual ability. This is only one aspect of their total personality. We are concerned to develop the abilities of all our pupils to the full, not just their academic ability. We also value personal qualities and social skills, and we find that mixed-ability teachi

24、ng contributes to all these aspects of learning. In our classrooms, we work in various ways. The pupils often work in groups this gives them the opportunity to learn to co-operate, to share, and to develop leadership skills. They also learn how to cope with personal problems as well as learning how

25、to think, to make decisions, to analyse and evaluate, and to communicate effectively. The pupils learn from each other as well as from the teacher. Sometimes the pupils work in pairs; sometimes they work on individual tasks and assignments, and they can do this at their own speed. They also have som

26、e formal class teaching when this is appropriate. We encourage our pupils to use the library, and we teach them the skills they need in order to do this efficiently. An advanced pupil can do advanced work it does not matter what age the child is. We expect our pupils to do their best, not their leas

27、t, and we give them every encouragement to attain this goal.(分数:10.00)(1).By held back (Line 1) the author means _.(分数:2.50)A.made to remain in the same classesB.forced to study in the lower classesC.drawn to their studiesD.prevented from advancing(2).In the passage the author“s attitude towards mix

28、ed-ability teaching is _.(分数:2.50)A.criticalB.questioningC.approvingD.objective(3).The author argues that a teacher“s chief concern should be the development of the student“s _.(分数:2.50)A.personal qualities and social skillsB.total personalityC.learning ability and communicative skillsD.intellectual

29、 ability(4).Which of the following is NOT mentioned in the third paragraph(分数:2.50)A.Group work gives pupils the opportunity to learn to work together with others.B.Pupils also learn to develop their reasoning abilities.C.Group work provides pupils with the opportunity to learn to be capable organiz

30、ers.D.Pupils also learn how to participate in teaching activities.公共英语二级-103 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、第一部分 英语知识运用(总题数:0,分数:0.00)二、第一节 单项填空(总题数:14,分数:32.50)1.Tom, you make bed before breakfast, _ All right, mum.(分数:2.50)A.don“t youB.doesn“t heC.will you D.do you解析:2.You were _ at the meeting, but

31、to our disappointment, you didn“t _.(分数:2.50)A.hoped; come outB.wanted; turn onC.invited; come up D.expected; turn up解析:3.- Why does Sara know so much about Angkor Watt - She _ have been there, or because of some other reasons.(分数:2.50)A.mustB.oughtn“t toC.may D.can“t解析:4.The population of India is

32、larger than _ of Japan.(分数:2.50)A.oneB.that C.thisD.it解析:5.A computer can only do _ you have instructed it to do.(分数:2.50)A.howB.afterC.what D.when解析:解析 宾语从句,句子意思为电脑只能做你已经安排好的那些程序工作。故本题答案为 C。6.Please take your _ thingsmoney, jewelry, cameras and so on with you when you go out of the hotel.(分数:2.50)A

33、expensiveB.worthyC.preciousD.valuable 解析:7.It was _ great shock to the world that two airplanes crashed into _World Trade Center in New York on September 11,2001.(分数:2.50)A.a;/B.tile; theC.a; the D./; the解析:8.If Tim keeps working like this, he“ll _ sooner or later.(分数:2.50)A.break down B.give offC.

34、get downD.hold on解析:9.500, but that is my last offer. OK, it is a_.(分数:2.50)A.costB.priceC.deal D.reward解析:10.It“s a long time since he left his hometown, _(分数:2.50)A.didn“t heB.hadn“t heC.wasn“t itD.isn“t it 解析:11.The celebration has been called _ because of the bad weather.(分数:2.50)A.forB.off C.up

35、D.at解析:12.The population in China _ very large and eighty percent of the population _ peasants.(分数:2.50)A.is, isB.are, areC.is, are D.are, is解析:13.More than one student _ read the book and more than two hundred people _ attended the meeting.(分数:1.50)A.have, hasB.has, have C.is, areD.are, is解析:14.As

36、we know, _ speak _.(分数:1.00)A.German, GermanB.German, GermenC.Germen, GermanyD.Germans, German 解析:三、第二节 完型填空(总题数:1,分数:50.00)The mystery (悬案) around the disappearance of the famous crime writer Agatha Christie in 1926 was almost as 1 as any of her exciting stories. At about 11 o“ clock on the evening

37、 of Friday, December 3rd, Mrs. Christie got into her car and took a drive without saying 2 she was going. She didn“t return. The next morning her car was found without 3 at Newlands Corner, Surrey. it was 4 put on record that the Surrey Police did not find 5 until 11 00 that morning. People 6 that s

38、he might have killed herself. 7 as the days went by, it was suggested that she was 8 . The press and the public naturally took great interest in the 9 , with at least one newspaper offering a reward (悬赏) to anyone who could find the 10 writer. Of course the police did their best to 11 her. But, sadl

39、y, after a week“s 12 they had made no progress. In the end they decided that Agatha must 13 the area. Agatha finally made 14 on Tuesday, December 14th, when she was reunited with 15 at a hotel in Harrogate, North Yorkshire. It was said she had been staying at the hotel for the past 10 16 under the n

40、ame of Mrs. Theresa Neele. Her husband said, She has suffered from the most complete loss of 17 and I do not think she knows who she is. Agatha Christie hated 18 . She seldom met reporters and made no 19 this time. The only 20 she made was that she had lost her memory, although with the help of a do

41、ctor she did manage to remember some of what she had done during her disappearance.(分数:50.00)A.importantB.sadC.terribleD.great 解析:A.howB.where C.whyD.when解析:A.the driver B.her doctorC.her husbandD.the policeman解析:A.soB.thenC.later D.now解析:A.an explanationB.a murdererC.the car D.Agatha解析:A.knewB.real

42、izedC.imagined D.feared解析:A.AndB.ThusC.But D.Still解析:A.arrestedB.followedC.hospitalizedD.murdered 解析:A.case B.causeC.reportD.adventure解析:A.missing B.strangeC.aliveD.staying解析:A.treatB.find C.catchD.persuade解析:A.researchB.interestC.reviewD.search 解析:A.have left B.have dislikedC.have visitedD.have fou

43、nd解析:A.an offerB.an announcementC.a storyD.a reappearance 解析:A.her husband B.her neighborC.TheresaD.the Surrey Police解析:A.hoursB.days C.weeksD.months解析:A.wealthB.memory C.sensesD.imagination解析:A.drivingB.public attention C.her familyD.the city解析:A.mentionB.effortC.acceptanceD.exception 解析:A.explanat

44、ion B.guessC.recordD.reason解析:四、第二部分 阅读理解(总题数:0,分数:0.00)AIt hurts me more than you, and This is for your own good-these are the statements my mother used to make years ago when I had to learn Latin, clean my room, stay home and do homework That was before we entered the permissive period in educatio

45、n in which we decide it was all right not to push our children to achieve their best in school. The school and the educators made it easy for us. They taught that it was all right to be parents who take a let-alone policy. We stopped making our children do homework. We gave them calculators, turned

46、on the television, left the teaching to the teachers and went on vacation. Now teachers, faced with children who have been developing at their own pace for the past 15 years, are realizing we“ve made a terrible mistake. One such teacher is Sharon Klompus who says of her students- so passive-and wond

47、ers what has happened. Nothing is demanded of them, she believes. Television, says Klompus, contributes to children“s passivity We“re talking about a generation of kids who“ ve never been hurt or hungry. They have learned somebody will always do it for them, instead of saying “go and look it up“ , y

48、ou tell them the answer. It takes greater energy to say no to a kid. Yes it does. It takes energy and it takes work. It“s time for parents to end their vacation and come back to work. It“s time to take the car away, to turn the TV off, to tell them it hurts you more than them but it“s for their own

49、good. It“s time to start telling them no again.(分数:7.50)(1).Children are becoming more inactive in study because _.(分数:2.50)A.they watch TV too often B.they have done too much homeworkC.they have to fulfill too many dutiesD.teachers are too strict with them解析:(2).We learn from the passage that the author“s mother u

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1