ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:18 ,大小:100KB ,
资源ID:1458490      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1458490.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语二级-133及答案解析.doc)为本站会员(dealItalian200)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语二级-133及答案解析.doc

1、公共英语二级-133 及答案解析(总分:47.00,做题时间:90 分钟)一、第一部分 英语知识运用(总题数:0,分数:0.00)二、第一节 单项填空(总题数:10,分数:10.00)1.There was a second knock at the door. It was the second time I _ that afternoon.(分数:1.00)A.was interruptedB.was interruptingC.had interruptedD.had been interrupted2.- I think it“s going to be a big problem.

2、 - Yes, it could be. I wonder _ we can do about it.(分数:1.00)A.ifB.howC.whatD.that3. Which will you have then, the white one or the blue one? I“ll take _ to give myself a change sometimes.(分数:1.00)A.oneB.twoC.bothD.either4.Slavery was _ in America in the 19th century.(分数:1.00)A.cancelledB.completedC.

3、accomplishedD.abolished5.Not until the early years of the 19th century_what heat is.(分数:1.00)A.man knewB.did man knowC.man did knowD.didn“t man knew6.The new aircraft _ its tests very well.(分数:1.00)A.experiencedB.hurriedC.supportedD.underwent7.The picture _ my school days to my mind.(分数:1.00)A.recal

4、ledB.rememberedC.remindedD.recollected8._ you park your car in the marked parking lot, you will be fined.(分数:1.00)A.UntilB.If notC.Provided thatD.Unless9.Britain has recently had a high level of unemployment and the same is true _ many other countries.(分数:1.00)A.atB.fromC.ofD.to10.It seems that you

5、have been to Japan before, _?(分数:1.00)A.does itB.doesn“t itC.haven“t youD.have you三、第二节 完型填空(总题数:1,分数:20.00)When you close your eyes and try to think of the shape of your own body, what you 1 is quite different 2 what you see when you open your eyes and look 3 the mirror. The image you feel 4 is a b

6、it different from the one you see. And if 5 lie still, it is quite hard to imagine yourself as having any particular size or 6 . When you move, when feel the weight of your arms and 7 , the “felt“ image of 8 starts to become clearer. The image you create for yourself is rather 9 : some parts feel mu

7、ch 10 than they look. If you use your tongue to feel a hole in one of your 11 , it 12 so large; you are often 13 by how small it looks when you see 14 in the mirror. But although the “felt“ 15 may not have the shape you see in the mirror, it is much 16 important. It is the image through 17 you see y

8、our physical existence 18 the world. If the “felt“ image is damaged 19 any reason if it is cut in half or lost to feel a pain or find your nose in the dark becomes 20 impossible.(分数:20.00)A.createB.imagineC.makeD.produceA.fromB.toC.inD.atA.atB.fromC.toD.inA.oneselfB.yourselfC.myselfD.ourselvesA.youB

9、heC.sheD.itA.imageB.pictureC.shapeD.productionA.faceB.eyesC.legsD.picturesA.yourselfB.oneselfC.herselfD.themselvesA.surpriseB.strangeC.strongD.shockA.sameB.the sameC.largerD.smallerA.toothB.teethC.tonguesD.tongueA.feelsB.feelC.feltD.feelingA.imaginedB.picturedC.foundD.surprisedA.themB.itC.thoseD.th

10、eyA.yourselfB.myselfC.pictureD.imageA.veryB.moreC.betterD.lessA.thatB.whichC.whereD.itA.atB.ofC.aboutD.inA.inB.atC.forD.byA.almostB.veryC.muchD.likely四、第二部分 阅读理解(总题数:0,分数:0.00)AIn some faraway Turkish village of Kuskoy, whistling is as important as talking. In fact, whistling is talking because the

11、villagers speak and sing by whistling. Kuskoy parents begin to teach their boys and girls the language of whistling about the time the children learn to talk. It is considered so important that the village school includes it as one of the subjects taught along with the Turkish language. This art of

12、communication has taken centuries to develop. The village of Kuskoy spreads out across two hillsides that are separated by a deep valley. The villagers had to find an easy way to communicate where their voices couldn“t carry. They developed a highpitched (高音的) whistle language that could be transmit

13、ted as far as five miles through air. As a result, Kuskoy, which means “bird village“ in Turkish, has come to be known as a whistler“s paradise (乐园). Whistling is so much part of everyday life in Kuskoy that men and women speak, argue (辩论), and court (求爱) in whistles. The story was recently told of

14、a young couple who eloped (私奔).The news was sent over the “mountain telephone“ by whistling. The lover“s adventure (险经历) was quickly known to all the villagers. It is little wonder, then, that the children of Kuskoy study whistling in school. Wouldn“t it be fun to start the school day with a song-wh

15、istled of course!(分数:3.00)(1).In the story, Kuskoy is the name of _.(分数:0.75)A.a manB.a countryC.a townD.a village(2).The children of Kuskoy learn to whistle because _.(分数:0.75)A.it is funB.it is an important way to communicateC.it helps them learn to singD.it is like the Turkish language(3).In Kusk

16、oy, whistling as a way of talking started _.(分数:0.75)A.recentlyB.hundreds of years agoC.fifty years agoD.ten years ago(4).The high-pitched whistle can heard at a distance of _.(分数:0.75)A.10kmB.5kmC.15kmD.8kmBOne night, a little before nine o“clock, Dr. Johnson was answering a telephone call. He was

17、asked to go and give an operation to a very sick boy at once. The boy was in a small hospital in Glens Falls, sixty miles away from Dr. Johnson“s cityAlbany. The boy had hurt himself in a traffic accident. His life was in danger, but his family was so poor that they could not pay the doctor anything

18、 After he heard all this, Dr. Johnson was driving carefully. He thought that he could get to the hospital before 12 o“clock. A few minutes later, the doctor“s car had to stop for a red light at a crossing. Suddenly a man in an old black coat opened the door of the car and got in. “Drive on“ ,he sai

19、d. “I“ve got a gun(枪). “ “I“m a doctor,“ said Johnson. “I“m on my way to a hospital to operate on a very sick. “ “Don“t talk,“ said the man in the old black coat. “Just drive. “ A mile out of the town he ordered the doctor to stop the car and get out. Then the man drove on down the road. The doctor

20、stood for a moment in the snow. A half hour, Dr. Johnson found a telephone and called a taxi (出租车). At the railway (铁路) station he learned that the next train to Glens Falls would not leave until 12 o“clock. It was after two o“clock in the morning when the doctor arrived at the hospital in Glens Fal

21、ls. Miss Clarke, a nurse, was waiting for him. “I did my best,“ said Dr. Johnson. Miss Clarke said. “The boy died an hour ago. “ They walked into the waiting room. There sat the man in the old black coat, with his head in his hands. “Mr. Shute,“ said Miss Clarke to the man,“ this is Dr. Johnson. He

22、had come all the way from Albany to try to save your boy. “(分数:4.00)(1).From the story we know it took Dr. Johnson _ to get to the hospital.(分数:1.00)A.12 hoursB.2 hoursC.only 1 hourD.about 5 hours(2).Dr. Johnson was late because _ .(分数:1.00)A.there was something wrong with his carB.a strange man mad

23、e it hard to driveC.he picked up the strange manD.the train to Glens Falls was late(3).From the story we know Dr. Johnson _ .(分数:1.00)A.was a good man, he didn“t care for the moneyB.hurt himself on the way to Glens FallsC.did the operation and the boy was savedD.won“t do the operation until the boy“

24、s family paid the money(4).The man in an black coat _ .(分数:1.00)A.hit the boy and ran awayB.took the boy to the hospitalC.was the boy“s fatherD.was the real doctorCHonore de Balzac, the famous writer, was a man of many accomplishments (才能). In his own opinion, one of his main accomplishments was his

25、 outstanding ability as a student of handwriting. He had spent much time on this subject, and he often told his friends that he could accurately (准确的) describe a person“s character from a sample of that person“s handwriting. One day, a woman friend brought him a sample of a boy“s handwriting. She sa

26、id that she wanted to know what Balzac thought of the boy“s character. Balzac studied the handwriting carefully for a few minutes. Then he looked at the woman strangely. The woman, however, told him that the boy was no relative of hers and that he could tell her the truth. “Good!“ said Balzac, “Then

27、 let me speak frankly (坦率地).“ He then went on to say that he thought the boy was a careless and lazy person. He added that the boy should be watched carefully, otherwise, he would grow up to bring disgrace (耻辱) upon his family. “Isn“t that strange?“ said the woman, smiling. “Because this happens to

28、be a page from your own copybook, which you yourself used when you were a boy.“(分数:3.00)(1).Balzac was famous_.(分数:0.75)A.because of his own opinionB.for his excellent literature (文学) worksC.because of his handwritingD.for his character(2).The woman came with a sample of a boy“s handwriting _.(分数:0.

29、75)A.to ask for Balzac“s adviceB.to ask what the boy“s character wasC.to ask Balzac to tell her the truthD.to test Balzac“s ability as a student of handwriting(3).Balzac drew a conclusion_.(分数:0.75)A.after he made a careful studyB.carelesslyC.correctlyD.with disgrace(4).At the end we know that Balza

30、c_.(分数:0.75)A.was careless and lazyB.was watched carefully in his childhoodC.brought disgrace upon his familyD.couldn“t write well enough when he was youngDAn explosion on Thursday killed one and injured 21 in a busy street in Tongren, Southwest China“s Guizhou Province. The bomb was hidden in a rub

31、bish bin in the city“s commercial hub, where lots of shops and restaurants are concentrated. The ear-splitting blast was heard around 12:50 p. m., said a local newspaper, citing witnesses. The power of the blast shattered(粉碎) nearby shop windows and ripped the stainless steel rubbish can to pieces.

32、One passer-by, identified(确认) only as Zhang, said she was shocked by the noise and saw a lot of pedestrians (行人) lying on the ground when she got to the scene. Thirteen of the injured were taken to a local hospital after the explosion. A doctor there said five were in serious condition but already o

33、ut of danger after emergency treatment. The others were just slightly hurt. The cause of the explosion is still under investigation, said an officer with the Tongren police, but refused to speculate as to the cause.(分数:3.00)(1).It can be inferred from the passage that _.(分数:0.75)A.all the injured we

34、re taken to a hospitalB.8 of the injured were not taken to a hospitalC.the rubbish bin with a bomb was in a restaurantD.the rubbish bin with a bomb was in a shop(2).Which of the following statements is true according to the passage?(分数:0.75)A.One passer-by, saw the man throwing a bomb into a bin.B.S

35、ome customers in restaurants were injured.C.The writer did not get to the scene.D.All customers in shops got hurt.(3).In the last paragraph the underlined word “speculate“ probably means _.(分数:0.75)A.tellB.guessC.discussD.talk(4).What of the following can be the best title for the passage?(分数:0.75)A

36、Bomb Hidden in a Rubbish Bin.B.The Cause of the Explosion.C.A Terrible Thing.D.Market Blast Kills 1, Injures 21.ECareerBuilder. com now offers the most functional and easy-to-use online job search for Science you are often 13 by how small it looks when you see 14 in the mirror. But although the “fe

37、lt“ 15 may not have the shape you see in the mirror, it is much 16 important. It is the image through 17 you see your physical existence 18 the world. If the “felt“ image is damaged 19 any reason if it is cut in half or lost to feel a pain or find your nose in the dark becomes 20 impossible.(分数:20.0

38、0)A.createB.imagine C.makeD.produce解析:解析 本题考查词汇。create 表示“创造”,强调从无到有的变化;imagine 表示“想象”;make表示“制造,生产”;produce 表示“制造,生 产”。本句要求读者闭上眼睛去“想象”自己的形象,imagine 更贴近 原文意思。A.from B.toC.inD.at解析:解析 本题考查固定短语搭配。be different from 是固定搭配,表示“与 不同”。A.atB.fromC.toD.in 解析:解析 本题考查介词搭配 in the mirror表示“在镜中”。A.oneselfB.yoursel

39、f C.myselfD.ourselves解析:解析 本题考查反身代词的使用。feel oneself 表示“感觉自身”,本句主语为 you,反身代词相应为 yourself。A.you B.heC.sheD.it解析:解析 本题考查人称代词的使用。在上下文中,作者始终用 you称谓读者,这 种称谓应该贯穿全文。通常情况下,evervone 对应人称代词 he。A.imageB.pictureC.shape D.production解析:解析 本题考查上下文语义衔接。上文提到要求读者闭上眼睛想象自己的身体 形状时使用了 the shape of your own body因此,第一段结束时说明

40、人 很难想象出自己身体的具体大小和形状,此处应该使用 size and shape。A.faceB.eyesC.legs D.pictures解析:解析 本题考查上下文语义衔接。人在运动的时候感觉到的是手臂和腿的重 量。在所有四个选项中只有 legs与 arms是能够感觉出重量的身体部分。A.yourself B.oneselfC.herselfD.themselves解析:解析 本题考查反身代词的使用。前文出现 when you move,后文所感觉出 的“自己的”形象应使用 yourself。A.surpriseB.strange C.strongD.shock解析:解析 本题考查词义和词

41、性辨析。本句的意思是:你自己产生的形象相当奇 怪。根据句子分析,这里需要一个形容词,四个选项中 strong和 strange 词性符合,但是 strange更顺应上下文意思。A.sameB.the sameC.larger D.smaller解析:解析 本题考查形容词比较级用法。这是一个比较级句子,需要参考上下文决 定词汇 larger与smaller的使用。后文举例说我们常常以为牙齿中的洞很 大,而实际上却很小,因此说明我们感觉的部分更大。A.toothB.teeth C.tonguesD.tongue解析:解析 本题考查词义辨析。句子意思是用舌头感触一颗牙齿的洞,所以 one of 后面

42、应为复数名词 teeth。A.feels B.feelC.feltD.feeling解析:解析 本题考查词义辨析。这个(洞)感觉上很大,large 是个形容词,需要一 个系动词 feel完成句子结构。A.imaginedB.picturedC.foundD.surprised 解析:解析 本题考查固定短语搭配。be surprised by 表示“为感到惊讶”。A.themB.it C.thoseD.they解析:解析 本题考查代词的运用。it 应指代上文中出现的 a hole。这个代词已经在上 一句中出现过。A.yourselfB.myselfC.pictureD.image 解析:解析 本

43、题考查词义辨析。picture 表示“图画,画面”,image 表示“形 象”,通过上下文读者闭上眼睛后看到的是自己身体的形象,或影像。A.veryB.more C.betterD.less解析:解析 本题考查形容词比较级用法。more important 表示“更为重要”。A.thatB.which C.whereD.it解析:解析 本题考查定语从句引导词的使用。本句含一个带介词的定语从句,其引 导词只能用which。A.atB.ofC.aboutD.in 解析:解析 本题考查固定短语搭配。 in the world 表示“世界上”。A.inB.atC.for D.by解析:解析 本题考查固

44、定短语搭配。for a reason 表示“由于某种原因”。A.almost B.veryC.muchD.likely解析:解析 本题考查副词用法。becomes almost impossible 表示“使几乎不可 能”。likely 是形容词,表示“有可能的”,如:It is likely that he might come to the meeting他有可能来开会。四、第二部分 阅读理解(总题数:0,分数:0.00)AIn some faraway Turkish village of Kuskoy, whistling is as important as talking. In

45、fact, whistling is talking because the villagers speak and sing by whistling. Kuskoy parents begin to teach their boys and girls the language of whistling about the time the children learn to talk. It is considered so important that the village school includes it as one of the subjects taught along

46、with the Turkish language. This art of communication has taken centuries to develop. The village of Kuskoy spreads out across two hillsides that are separated by a deep valley. The villagers had to find an easy way to communicate where their voices couldn“t carry. They developed a highpitched (高音的)

47、whistle language that could be transmitted as far as five miles through air. As a result, Kuskoy, which means “bird village“ in Turkish, has come to be known as a whistler“s paradise (乐园). Whistling is so much part of everyday life in Kuskoy that men and women speak, argue (辩论), and court (求爱) in wh

48、istles. The story was recently told of a young couple who eloped (私奔).The news was sent over the “mountain telephone“ by whistling. The lover“s adventure (险经历) was quickly known to all the villagers. It is little wonder, then, that the children of Kuskoy study whistling in school. Wouldn“t it be fun

49、 to start the school day with a song-whistled of course!(分数:3.00)(1).In the story, Kuskoy is the name of _.(分数:0.75)A.a manB.a countryC.a townD.a village 解析:(2).The children of Kuskoy learn to whistle because _.(分数:0.75)A.it is funB.it is an important way to communicate C.it helps them learn to singD.it is like the Turkish language解析:(3).In Kuskoy, whistling as a way of talking started

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1