ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:27 ,大小:155KB ,
资源ID:1459363      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1459363.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语三级-(无听力原文10及答案解析.doc)为本站会员(李朗)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语三级-(无听力原文10及答案解析.doc

1、公共英语三级-(无听力原文 10及答案解析(总分:110.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:2,分数:10.00)(分数:5.00)(1).What career does Mary probably plan to follow?(分数:1.00)A.Politics.B.Physics.C.Business administration.D.Geography.(2).What has George suggested?(分数:1.00)A.That they take the children to

2、 an amusement park after giving them cake and ice-cream.B.That they let the children amuse themselves after giving them cake and ice-cream.C.That they arrange some games for the children and then give them cake and ice-cream.D.That they let the children amuse themselves and then give them cake and i

3、ce-cream.(3).What does the woman want the man to do?(分数:1.00)A.Travel a lot when young.B.Be more responsible for his home.C.Change the idea of getting married.D.Make up his mind to be married.(4).What will the man probably do?(分数:1.00)A.Borrow a pen from the woman.B.Lend a pen to the woman.C.Buy a n

4、ew pen.D.Use a pencil instead.(5).What does the woman mean?(分数:1.00)A.She doesn“t like the seaside very much.B.She thinks they should go somewhere else.C.She agrees with the man.D.She doesn“t mind going anywhere.(分数:5.00)(1).What does the man mean?(分数:1.00)A.He went out to buy some tea.B.He likes to

5、 wear old shoes.C.He danced a lot last night.D.He bought new shoes for the party.(2).How many unnecessary copies has the man made?(分数:1.00)A.Three.B.Eight.C.Twelve.D.Two.(3).Who typed the paper?(分数:1.00)A.The woman“s roommate.B.The man“s roommate.C.The man.D.The woman.(4).What is the man?(分数:1.00)A.

6、A barber.B.A pilot.C.A taxi driver.D.A watchmaker.(5).What is the woman going to do?(分数:1.00)A.To buy her husband a new coat.B.To go to another department store.C.To go to the second floor for the coat.D.To go to the third floor for the coat.三、Part B(总题数:4,分数:15.00)Questions 11 to 13 are based on th

7、e following dialogue. (分数:3.00)(1).What is Frank“s hobby?(分数:1.00)A.Working in the garden.B.Bowling.C.Collecting coins.D.Collecting stamps.(2).Where does the woman want to go someday?(分数:1.00)A.Mexico.B.China.C.Japan.D.Canada.(3).What time does Sue usually finish work?(分数:1.00)A.At 10:00 p.m.B.Midni

8、ght.C.At5:00 p. m.D.At 9:30.Questions 14 to 17 are based on the following passage. (分数:4.00)(1).According to the passage, how many years do we live longer than our great grandparents?(分数:1.00)A.7 years.B.20 years.C.30 years.D.Many years.(2).At what age are women healthiest?(分数:1.00)A.From 15 to 20.B

9、From 15 to 25.C.From 15 to 30.D.From 20 to 30.(3).Which of the following is true?(分数:1.00)A.Scientists have come to know why women can live longer than men.B.After 30, people view happiness as a goal in itself.C.Scientists and artists“ peak time of creativity are different.D.The ups and downs of li

10、fe can be predicted.(4).How many years do females live longer than males according to the passage?(分数:1.00)A.15 years.B.20 years.C.7 years.D.We don“t know.Questions 18 to 21 are based on the following passage. (分数:4.00)(1).Which of the following traits is the essential one for an ideal air stewardes

11、s?(分数:1.00)A.Good looks.B.Brains.C.Sparkling personality.D.Willingness to serve.(2).Which of the following is not among the basic requirements for air girls?(分数:1.00)A.They must have a good college education.B.They must be attractive.C.They must be in good health.D.Their age cannot be over 28.(3).Ho

12、w many languages must a stewardess be able to speak at least?(分数:1.00)A.Two.B.Three.C.Four.D.Five.(4).The proper training the air girls receive doesn“t include which of the following?(分数:1.00)A.Preparing meals.B.Taking care of children.C.Learning something about the theory of flying.D.Knowing the wh

13、ole aircraft in detail.Questions 22 to 25 are based on the following passage. (分数:4.00)(1).What is the main reason why Cambridge is one of the best-known towns in the world?(分数:1.00)A.Because it is a favorite place for tourists.B.Because it has a famous university.C.Because the town was started in t

14、he 13th century.D.Because the university has twenty well-known colleges.(2).Which of the following colleges is the most famous one according to the passage?(分数:1.00)A.Peterhouse College.B.Robinson College.C.King“s College.D.Queen“s College.(3).When was the first women“s college opened in Cambridge U

15、niversity?(分数:1.00)A.In 1817.B.In 1871.C.In 1873.D.In 1954.(4).What is implied in the passage?(分数:1.00)A.Cambridge University has twenty colleges now.B.Cambridge University had three women colleges in the 1970s.C.All the colleges in Cambridge are now mixed.D.There are still more male students than f

16、emale students in Cambridge University.四、Section Use of Eng(总题数:1,分数:20.00)A land free from destruction, plus wealth, natural resources, and labor supply . all these were important 1 in helping England to become the center for the Industrial Revolution. 2 they were not enough. Something 3 was needed

17、 to start the industrial process. That “something special“ was men - 4 individuals who could invent machines, find new 5 of power, and establish business organizations to reshape society. The men who 6 the machines of the Industrial Revolution 7 from many backgrounds and many occupations. Many of th

18、em were 8 inventors than scientists. A man who is a 9 scientist is primarily interested in doing his research 10 . He is not necessarily working 11 that his findings can be used. An inventor or one interested in applied science is 12 trying to make something that has a concrete 13 . He may try to so

19、lve a problem by using the theories 14 science or by experimenting through trial and error. Regardless of his method, he is working to obtain a 15 result: the construction of a harvesting machine, the burning of a light bulb, or one of 16 other objectives. Most of the people who 17 the machines of t

20、he Industrial Revolution were inventors, not trained scientists. A few were both scientists and inventors. Even those who had 18 or no training in science might not have made their inventions 19 a groundwork had not been laid by scientists years 20 .(分数:20.00)A.casesB.reasonsC.factorsD.situationsA.B

21、utB.AndC.BesidesD.EvenA.elseB.nearC.extraD.similarA.generatingB.effectiveC.motivationD.creativeA.originsB.sourcesC.basesD.discoveriesA.employedB.createdC.operatedD.controlledA.cameB.arrivedC.stemmedD.appearedA.lessB.betterC.moreD.worseA.genuineB.practicalC.pureD.cleverA.happilyB.occasionallyC.reluct

22、antlyD.accuratelyA.nowB.andC.allD.soA.seldomB.sometimesC.usuallyD.neverA.planB.useC.ideaD.meansA.ofB.withC.toD.asA.singleB.soleC.specializedD.specificA.fewB.thoseC.manyD.allA.proposedB.developedC.suppliedD.offeredA.littleB.muchC.someD.anyA.asB.ifC.becauseD.whileA.agoB.pastC.aheadD.before五、Section Re

23、ading Co(总题数:0,分数:0.00)六、Part A(总题数:0,分数:0.00)七、Text 1(总题数:1,分数:10.00)With only about 1,000 pandas left in the world, China is desperately trying to clone the animal and save the endangered species. That“s a move similar to what a Texas A learning different languages. All letters will be answered. A

24、ddress: 42 Johnson Street, Edinburgh, EH9 1LN, UK Write a letter to her (Helen Young), telling her about: 1) your family 2) your schooling or work 3) your hobbies You should write approximately 100 words. Do not sign your own name at the end of your letter. Use “Wang Lin“ instead. You do not need to

25、 write the address. (分数:15.00)_十三、Part B(总题数:1,分数:15.00)2.Below is a graph showing the distribution of car accidents in a city during 1997. Look at the graph and write an essay of about 120 words making reference to the following points: 1) the distribution of car accidents in different months and t

26、he general trend in 1997 2) the possible reasons for the distribution of car accidents in the city The number of car accidents: (分数:15.00)_公共英语三级-(无听力原文 10答案解析(总分:110.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:2,分数:10.00)(分数:5.00)(1).What career does Mary probably plan to follow?(

27、分数:1.00)A.Politics.B.Physics.C.Business administration. D.Geography.解析:解析 本题是推理题。根据“statistics(统计学)”、“economics(经济学)”、“accounting(会计学)”几个关键词可知所学的课程与商业有关。因此 C项“Business administer(商业管理)”最合理。(2).What has George suggested?(分数:1.00)A.That they take the children to an amusement park after giving them cak

28、e and ice-cream.B.That they let the children amuse themselves after giving them cake and ice-cream. C.That they arrange some games for the children and then give them cake and ice-cream.D.That they let the children amuse themselves and then give them cake and ice-cream.解析:解析 本题是细节题。从“why don“t”,“cak

29、e and ice-cream”,“let . own”等关键词不难判断 B项为正确选项。(3).What does the woman want the man to do?(分数:1.00)A.Travel a lot when young.B.Be more responsible for his home.C.Change the idea of getting married. D.Make up his mind to be married.解析:解析 推理题。女士对男士说“你还太年轻,不适合成家”,又说“为什么不先享受几年再去承担家庭和孩子的责任呢”。另外从男士的回答“Will

30、you stop trying to talk me out of getting married?”可知,女士想说服男士不要结婚,所以答案是 C。(4).What will the man probably do?(分数:1.00)A.Borrow a pen from the woman. B.Lend a pen to the woman.C.Buy a new pen.D.Use a pencil instead.解析:解析 推理题。男士说“忘了带钢笔”,女士说“没问题,我有一支多余的笔”。由此可以推断,男士很可能向女士借笔。所以答案是 A。(5).What does the woma

31、n mean?(分数:1.00)A.She doesn“t like the seaside very much.B.She thinks they should go somewhere else.C.She agrees with the man. D.She doesn“t mind going anywhere.解析:解析 这道题是考查学生对习惯句型的掌握。“I couldn“t agree with you more”是个习惯用法,意思是非常赞同。所以正确答案是 C。(分数:5.00)(1).What does the man mean?(分数:1.00)A.He went out

32、to buy some tea.B.He likes to wear old shoes.C.He danced a lot last night. D.He bought new shoes for the party.解析:解析 解题的关键是要弄明白 my shoes wore out的意思,这是一种夸张的说法,把鞋子跳烂了。由此可知男方昨夜跳舞时间很长。故答案为 C。(2).How many unnecessary copies has the man made?(分数:1.00)A.Three.B.Eight. C.Twelve.D.Two.解析:解析 该题为计算题。首先男方提到 te

33、n copies,随后女方说 Two would have been enough,由此可知其中有 8个是 unnecessary。故答案为 B。(3).Who typed the paper?(分数:1.00)A.The woman“s roommate.B.The man“s roommate.C.The man. D.The woman.解析:解析 首先弄明白是女方在提问,然后男方再回答。男方的答案是 I did it myself,亦即自己type the term paper。故答案为 C。(4).What is the man?(分数:1.00)A.A barber.B.A pil

34、ot.C.A taxi driver. D.A watchmaker.解析:解析 女方要求男方加速,否则会赶不上飞机。男方说“I“m taking a short cut.”,关键是弄懂 take a short cut在此处的意思是抄近路。可知对话发生在出租车里面。故答案为 C。(5).What is the woman going to do?(分数:1.00)A.To buy her husband a new coat.B.To go to another department store.C.To go to the second floor for the coat.D.To go

35、 to the third floor for the coat. 解析:解析 女方的计划是 buy a new coat,男方告诉她女装部在 up on the third floor。所以女方需要去三楼买外套。故答案为 D。三、Part B(总题数:4,分数:15.00)Questions 11 to 13 are based on the following dialogue. (分数:3.00)(1).What is Frank“s hobby?(分数:1.00)A.Working in the garden.B.Bowling. C.Collecting coins.D.Collec

36、ting stamps.解析:解析 这个答案的信息来自于“I suppose bowling is the closest thing to a hobby I have.”,他说他没什么爱好,如果说有的话,那就是保龄球了。其他几个主要是区分人物的对应关系。(2).Where does the woman want to go someday?(分数:1.00)A.Mexico.B.China. C.Japan.D.Canada.解析:解析 女士说她最喜欢的是一枚来自中国的钱币,对方因此问她是否到过中国。她回答将来肯定会去的。(3).What time does Sue usually fin

37、ish work?(分数:1.00)A.At 10:00 p.m.B.Midnight.C.At5:00 p. m. D.At 9:30.解析:解析 这是个直接信息题:At least I can get to go home at 5:00 every night.最主要的是不要被后一个信息 9:30以及 10:00所干扰。Questions 14 to 17 are based on the following passage. (分数:4.00)(1).According to the passage, how many years do we live longer than our

38、great grandparents?(分数:1.00)A.7 years.B.20 years. C.30 years.D.Many years.解析:解析 听力原文第三句提到 Today, when we live 20 years longer than our great-grandparents,直接根据原文得出答案。故答案为 B。(2).At what age are women healthiest?(分数:1.00)A.From 15 to 20.B.From 15 to 25.C.From 15 to 30. D.From 20 to 30.解析:解析 听力原文第二段提到 F

39、or men, we are healthiest from 15 to 25; for women, from 15 to 30.可知女人最健康的年龄段为 from 15 to 30。属于文章细节题。故答案为 C。(3).Which of the following is true?(分数:1.00)A.Scientists have come to know why women can live longer than men.B.After 30, people view happiness as a goal in itself.C.Scientists and artists“ pe

40、ak time of creativity are different. D.The ups and downs of life can be predicted.解析:解析 该题属于综合题型,需要归纳段落主要内容。文中存在相关的核心句子,就是 Generally between 30 and 39, but the peak varies with different professions. 可知不同领域的黄金年龄不同。符合 C项意思。其他答案均不能在文章中找到相关支撑内容。故答案为 C。(4).How many years do females live longer than male

41、s according to the passage?(分数:1.00)A.15 years.B.20 years.C.7 years. D.We don“t know.解析:解析 本题的关键是要听懂 outlive的意思是:比长命,然后根据:women mysteriously outlive men by seven years. 就可以判断答案为 C。Questions 18 to 21 are based on the following passage. (分数:4.00)(1).Which of the following traits is the essential one f

42、or an ideal air stewardess?(分数:1.00)A.Good looks. B.Brains.C.Sparkling personality.D.Willingness to serve.解析:解析 短文尽管提到了成为 air stewardess的诸多条件,但是注意到文章首句:It takes more than good looks to be an air stewardess,亦即 good looks是不够的,反向理解的意思就是说,good looks是最基本的。故答案为 A。(2).Which of the following is not among th

43、e basic requirements for air girls?(分数:1.00)A.They must have a good college education. B.They must be attractive.C.They must be in good health.D.Their age cannot be over 28.解析:解析 该题属于综合题,需要考生从原文中寻找相应答案。选项当中的 BCD都可以从原文中找到相应句子,只有 A选项没有相关线索,故答案为 A。(3).How many languages must a stewardess be able to spe

44、ak at least?(分数:1.00)A.Two.B.Three. C.Four.D.Five.解析:解析 材料第二段提到:speak English and at least two other languages,可知需要掌握的语言总数至少为三种。故答案为 B。(4).The proper training the air girls receive doesn“t include which of the following?(分数:1.00)A.Preparing meals.B.Taking care of children.C.Learning something about

45、the theory of flying.D.Knowing the whole aircraft in detail. 解析:解析 属于细节考查题。需要考生做好相关笔记。选项当中的 ABC均可以从原文当中找到线索。故答案为 D。Questions 22 to 25 are based on the following passage. (分数:4.00)(1).What is the main reason why Cambridge is one of the best-known towns in the world?(分数:1.00)A.Because it is a favorite

46、 place for tourists.B.Because it has a famous university. C.Because the town was started in the 13th century.D.Because the university has twenty well-known colleges.解析:解析 这是道细节题。文章开始说“Cambridge must be one of the best-known towns in the world(剑桥应该是世界上最负盛名的城镇了)”,接着说“The main reason for its fame is it

47、s universities(它出名的主要原因是它的大学)”。因此我们可以得出合理的答案,剑桥城出名主要是因为剑桥大学。(2).Which of the following colleges is the most famous one according to the passage?(分数:1.00)A.Peterhouse College.B.Robinson College.C.King“s College. D.Queen“s College.解析:解析 这是道细节题。由文中的“The most famous is probably King“s College(最出名的可能是 Ki

48、ng“s大学)”可知 C为正确答案。此题需要在听文章时做笔记,因为选项 ABC都各有特色,容易混淆。(3).When was the first women“s college opened in Cambridge University?(分数:1.00)A.In 1817.B.In 1871. C.In 1873.D.In 1954.解析:解析 这是细节题。从“The university was exclusively for men until 1871 when the first women“s college was opened(在 1871年第一所女子大学建立以前,上大学是男

49、性的特权)”可知B为正确选项。“notuntil”表示“到才”的意思。熟悉这个固定搭配是解这道题的关键。另外,这种题可在听文章前迅速浏览一遍选项,听时有针对性地做笔记。(4).What is implied in the passage?(分数:1.00)A.Cambridge University has twenty colleges now.B.Cambridge University had three women colleges in the 1970s.C.All the colleges in Cambridge are now mixed.D.There are still more male students than female stu

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1