ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:15 ,大小:99KB ,
资源ID:1459851      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1459851.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语二级试题五2015年及答案解析.doc)为本站会员(figureissue185)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语二级试题五2015年及答案解析.doc

1、公共英语二级试题五 2015 年及答案解析(总分:69.98,做题时间:90 分钟)一、第一节单项填空(总题数:15,分数:15.00)1. It is an exciting moment for Chinese people this year,_ for the first time the Olympic Games will be held in China. (分数:1.00)A.thatB.whileC.whichD.when2.- Im taking my driving test tomorrow - _! (分数:1.00)A.CheersB.Good luckC.Come

2、 onD.Congratulations3.-How did you pay the workers? -As a rule, they were paid by_. (分数:1.00)A.the hourB.an hourC.hourD.hours4.He got two books, one is a textbook, _is a novel. (分数:1.00)A.the otherB.anotherC.other oneD.another one5.He told us to use our dictionaries to _any words we didnt understand

3、 (分数:1.00)A.look forB.look outC.look upD.look at6.We were swimming in the lake_ suddenly the storm started.(分数:1.00)A.whenB.whileC.untilD.before7.-The cars give off a great deal of waste gas in the streets. -Yes. But Im sure something will be done to_ air pollution. (分数:1.00)A.reduceB.removeC.colle

4、ctD.warn8.According to a recent US survey, children spent up to 25 hours a week_ TV. (分数:1.00)A.to watchB.watchingC.watchD.watched9.It is_ any wonder that his friend doesnt like watching TV. (分数:1.00)A.noB.suchC.nearlyD.hardly10.Sorry, I cant go with you tomorrow. If I should go, I _him. (分数:1.00)A.

5、shall seeB.will seeC.had seenD.would see11.In some parts of London, missing a bus means_ for another hour.(分数:1.00)A.to waitB.waitC.waitingD.waited12.It is so nice to hear from her. _ , we last met more than thirty years ago. (分数:1.00)A.Whats moreB.That is to sayC.In other wordsD.Believe it or not13

6、The accident is reported to have occurred_ the first Sunday in February. (分数:1.00)A.atB.onC.inD.to14.-Oh, it you! I_ you. -Ive just had my hair cut, and Im wearing new glasses. (分数:1.00)A.didnt recognizeB.hadnt recognizedC.havent recognizedD.dont recognize15.You _ be too tired-youve only been worki

7、ng for an hour. (分数:1.00)A.must notB.wontC.cantD.may not二、第二节完形填空(总题数:1,分数:20.00)(分数:20.00)A.MakeB.TakeC.GiveD.HaveA.happenedB.wantedC.usedD.triedA.whatB.howC.whichD.whenA.sunnyB.rainyC.cloudyD.snowyA.tookB.broughtC.cardedD.turnedA.ClearlyB.ParticularlyC.LuckilyD.EspeciallyA.believedB.expressedC.rem

8、emberedD.wonderedA.longB.oftenC.soonD.muchA.respectedB.missedC.praisedD.admiredA.betterB.worseC.moreD.lessA.disappearanceB.appearanceC.misfortuneD.fortuneA.forgottenB.lostC.knownD.hurtA.happyB.enjoyableC.frequentD.dailyA.friendsB.strangersC.touristsD.guestsA.regularlyB.actuallyC.hardlyD.probablyA.co

9、mmonB.pleasantC.importantD.faithfulA.choiceB.knowledgeC.decisionD.senseA.BecauseB.IfC.AlthoughD.HoweverA.keepingB.changingC.passingD.mentioningA.unnamedB.unforgettableC.unbelievableD.unreal三、第三节阅读理解(总题数:5,分数:5.00)(分数:1.00)(1).The most suitable title of this passage is_. (分数:0.20)A.Progress in the Fi

10、eld of StudyB.Teachers Role in StudyC.How to Improve Students AbilityD.Bad Points of the Examination System(2).Now little has been done to_. (分数:0.20)A.decide a students jobB.test a students abilityC.test a students knowledgeD.test a students memory(3).The examination system we are now using can onl

11、y make the students_. (分数:0.20)A.gain more and more knowledgeB.make rapid progressC.remember what is taughtD.think for themselves(4).In order to make students gain high marks in the coming examination, teachers have to_. (分数:0.20)A.develop their student abilitiesB.fill their students heads with much

12、 informationC.teach freelyD.teach their students how to study(5).The passage tells us about the importance of_.(分数:0.20)A.getting examination system improvedB.taking examinationsC.testing a students knowledgeD.working hard at all lessons(分数:0.99)(1).A stethoscope can be used to_. (分数:0.33)A.check he

13、alth conditionsB.cure some illnessesC.measure temperaturesD.treat heart disease(2).Doctors give less importance to the communication between patients and doctors mainly because_. (分数:0.33)A.modem medical instruments are usedB.they can cure more diseases and save more livesC.they have much more medic

14、al experience .than beforeD.they are too busy to have time to talk with patients(3).Some sick people think of themselves as broken machines, which suggested that_. (分数:0.33)A.modem doctors should treat their patients as machinesB.the level of the treatment was greatly improvedC.they thought they wer

15、e useless just like broken machinesD.they were not satisfied with the manner in which doctors treated them(分数:1.00)(1).We know from this passage that over one hundred seventy years ago. (分数:0.20)A.no women worked outside their homesB.women were considered as children by the lawC.women cared nothing

16、about how their family lives wereD.women were not allowed to decide how to spend their money or how to teach children(2).The underlined word “assemble“ in the second paragraph probably means_. (分数:0.20)A.to bring a group of people together in one place for a particular purposeB.to make a public or o

17、fficial statement, especially about a plan, decisionC.to produce many copies of a book, magazine, or newspaperD.not to take part in an event or not to buy or use something as a protest(3).Which of the following statements is incorrect according to the passage? (分数:0.20)A.Women did not have the right

18、 to vote before 1900.B.Women had the right to vote throughout the country in 1920.C.A little number of women held high academic and government positions in 1920.D.“Career women“ were largely restricted to some areas.(4).Which of the following is TRUE? (分数:0.20)A.In the 1920s, women were limited to b

19、eing teachers, nurses or office workers.B.Women mainly paid their attention to how they were paid in the 1960s.C.Women asked to change “all men are created .equal“ into “all human beings are created equal“.D.No states have ever provided women with jobs in the government.(5).What would be the best ti

20、de for this passage? (分数:0.20)A.Womens Lives in the United StatesB.Equal Pay for Equal WorkC.Womens Liberation in the United StatesD.Women, their past and present(分数:0.99)(1).From the passage, we can infer that_. (分数:0.33)A.the writer spent his first Christmas during the warB.soldiers did not all go

21、 home for Christmas during the warC.all the soldiers had three-day passesD.the writer could not go home for Christmas(2).When the writer got home, _. (分数:0.33)A.it was December 23B.it was snowing heavilyC.he found a Christmas tree in the living roomD.the Gates boy was cutting a Christmas tree for hi

22、s mother(3).From this passage, we can conclude that_. (分数:0.33)A.the writer used to cut very beautiful Christmas treesB.his mother didnt like perfect treesC.his mother didnt want to have a treeD.the writer wouldnt have a tree cut by someone else(分数:1.00)(1).According to the passage, your reading spe

23、ed depends on_. (分数:0.25)A.whether the reading material is easy or difficultB.what you are readingC.what your purpose in reading something isD.both B and C(2).If one wants to be relaxed by reading, one should take up_. (分数:0.25)A.a story bookB.a book on science and technologyC.history booksD.some ma

24、terial full of information(3).Which of the following readings should you read .slowly and carefully? (分数:0.25)A.Fairy tales.B.Aesops Fables.C.Directions for use of a machine.D.An evening paper.(4).Which of the following can best express the main idea of the passage?(分数:0.25)A.How to decide your read

25、ing speed.B.How to raise your reading speed.C.How to improve your reading skills.D.How to choose your reading materials.四、第四节短文改错(总题数:1,分数:10.00)On Thursday I will have to decide what I want myself to 1 do over a weekend. I am thinking of making a trip 2 to London, and visit the British Museum and s

26、ome 3 parks. But I have spent most my money, so I cannot 4 even go out of town. I may go to a film, or a concert. 5 Yes, a concert can be very excited. You can watch your 6 stars while enjoying your favorite music. So then, a 7 concert cost so much. I may just listen to, music. I have 8 some records

27、 giving to me as birthday gifts. If I listen 9 to my own records, there are no need to spend money. 10 All right. Thats what Im going to do.(分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_五、第五节书面表达(总题数:1,分数:20.00)17.假设你是李明,正在英国牛津大学参加短期语言培训,计划星期天去伦敦旅游。你在互联网上看到了一则广告如下:

28、Places to visit:Big Ben,London Eye,Buckingham Palace Transport:Bus Price:45 Starttime:6:30 a.m. Pickup:Anywhere in Oxford For information,contact: Tel:01865783279 Email:C Travelservice.uk 如果你还有一些具体信息要咨询,请给旅行社发一封电子邮件,询问有关情况。 要点: 是否有学生票价; 费用是否含景点门票、午餐; 去牛津的时间。 参考词汇:牛津:0xford; 费用:fee; 门票价钱:entrance fee

29、s 注意:1.词数:100 左右; 2.请直接将书面表达写在答题卡 2 背面。(分数:20.00)_公共英语二级试题五 2015 年答案解析(总分:69.98,做题时间:90 分钟)一、第一节单项填空(总题数:15,分数:15.00)1. It is an exciting moment for Chinese people this year,_ for the first time the Olympic Games will be held in China. (分数:1.00)A.thatB.whileC.whichD.when 解析:2.- Im taking my driving

30、test tomorrow - _! (分数:1.00)A.CheersB.Good luck C.Come onD.Congratulations解析:3.-How did you pay the workers? -As a rule, they were paid by_. (分数:1.00)A.the hour B.an hourC.hourD.hours解析:4.He got two books, one is a textbook, _is a novel. (分数:1.00)A.the other B.anotherC.other oneD.another one解析:5.He

31、told us to use our dictionaries to _any words we didnt understand. (分数:1.00)A.look forB.look outC.look up D.look at解析:6.We were swimming in the lake_ suddenly the storm started.(分数:1.00)A.when B.whileC.untilD.before解析:7.-The cars give off a great deal of waste gas in the streets. -Yes. But Im sure s

32、omething will be done to_ air pollution. (分数:1.00)A.reduce B.removeC.collectD.warn解析:8.According to a recent US survey, children spent up to 25 hours a week_ TV. (分数:1.00)A.to watchB.watching C.watchD.watched解析:9.It is_ any wonder that his friend doesnt like watching TV. (分数:1.00)A.noB.suchC.nearlyD

33、hardly 解析:10.Sorry, I cant go with you tomorrow. If I should go, I _him. (分数:1.00)A.shall seeB.will seeC.had seenD.would see 解析:11.In some parts of London, missing a bus means_ for another hour.(分数:1.00)A.to waitB.waitC.waiting D.waited解析:12.It is so nice to hear from her. _ , we last met more than

34、 thirty years ago. (分数:1.00)A.Whats moreB.That is to sayC.In other wordsD.Believe it or not 解析:13.The accident is reported to have occurred_ the first Sunday in February. (分数:1.00)A.atB.on C.inD.to解析:14.-Oh, it you! I_ you. -Ive just had my hair cut, and Im wearing new glasses. (分数:1.00)A.didnt reco

35、gnize B.hadnt recognizedC.havent recognizedD.dont recognize解析:15.You _ be too tired-youve only been working for an hour. (分数:1.00)A.must notB.wontC.cant D.may not解析:二、第二节完形填空(总题数:1,分数:20.00)(分数:20.00)A.MakeB.Take C.GiveD.Have解析:A.happenedB.wantedC.used D.tried解析:A.what B.howC.whichD.when解析:A.sunnyB.

36、rainyC.cloudyD.snowy 解析:A.tookB.broughtC.cardedD.turned 解析:A.Clearly B.ParticularlyC.LuckilyD.Especially解析:A.believedB.expressedC.remembered D.wondered解析:A.longB.oftenC.soonD.much 解析:A.respectedB.missed C.praisedD.admired解析:A.betterB.worse C.moreD.less解析:A.disappearance B.appearanceC.misfortuneD.for

37、tune解析:A.forgottenB.lostC.known D.hurt解析:A.happyB.enjoyableC.frequentD.daily 解析:A.friendsB.strangers C.touristsD.guests解析:A.regularly B.actuallyC.hardlyD.probably解析:A.commonB.pleasantC.important D.faithful解析:A.choiceB.knowledge C.decisionD.sense解析:A.BecauseB.If C.AlthoughD.However解析:A.keepingB.chang

38、ingC.passing D.mentioning解析:A.unnamed B.unforgettableC.unbelievableD.unreal解析:三、第三节阅读理解(总题数:5,分数:5.00)(分数:1.00)(1).The most suitable title of this passage is_. (分数:0.20)A.Progress in the Field of StudyB.Teachers Role in StudyC.How to Improve Students AbilityD.Bad Points of the Examination System 解析:

39、2).Now little has been done to_. (分数:0.20)A.decide a students jobB.test a students ability C.test a students knowledgeD.test a students memory解析:(3).The examination system we are now using can only make the students_. (分数:0.20)A.gain more and more knowledgeB.make rapid progressC.remember what is ta

40、ught D.think for themselves解析:(4).In order to make students gain high marks in the coming examination, teachers have to_. (分数:0.20)A.develop their student abilitiesB.fill their students heads with much information C.teach freelyD.teach their students how to study解析:(5).The passage tells us about the

41、 importance of_.(分数:0.20)A.getting examination system improved B.taking examinationsC.testing a students knowledgeD.working hard at all lessons解析:(分数:0.99)(1).A stethoscope can be used to_. (分数:0.33)A.check health conditions B.cure some illnessesC.measure temperaturesD.treat heart disease解析:(2).Doct

42、ors give less importance to the communication between patients and doctors mainly because_. (分数:0.33)A.modem medical instruments are used B.they can cure more diseases and save more livesC.they have much more medical experience .than beforeD.they are too busy to have time to talk with patients解析:(3)

43、Some sick people think of themselves as broken machines, which suggested that_. (分数:0.33)A.modem doctors should treat their patients as machinesB.the level of the treatment was greatly improvedC.they thought they were useless just like broken machinesD.they were not satisfied with the manner in whi

44、ch doctors treated them 解析:(分数:1.00)(1).We know from this passage that over one hundred seventy years ago. (分数:0.20)A.no women worked outside their homesB.women were considered as children by the lawC.women cared nothing about how their family lives wereD.women were not allowed to decide how to spen

45、d their money or how to teach children 解析:(2).The underlined word “assemble“ in the second paragraph probably means_. (分数:0.20)A.to bring a group of people together in one place for a particular purpose B.to make a public or official statement, especially about a plan, decisionC.to produce many copi

46、es of a book, magazine, or newspaperD.not to take part in an event or not to buy or use something as a protest解析:(3).Which of the following statements is incorrect according to the passage? (分数:0.20)A.Women did not have the right to vote before 1900. B.Women had the right to vote throughout the coun

47、try in 1920.C.A little number of women held high academic and government positions in 1920.D.“Career women“ were largely restricted to some areas.解析:(4).Which of the following is TRUE? (分数:0.20)A.In the 1920s, women were limited to being teachers, nurses or office workers.B.Women mainly paid their attention to how they were paid in the 1960s. C.Women asked to change “all men are created .equal“ into “all human beings are created equal“.D.No states have ever pro

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1