ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:19 ,大小:130KB ,
资源ID:1460337      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460337.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-77及答案解析.doc)为本站会员(brainfellow396)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-77及答案解析.doc

1、公共英语四级-77 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、BSection Liste(总题数:1,分数:5.00)BPart A/BI For Questions 1 5, you will hear a passage introducing Henry Alfred Kissinger. While you listen, fill out the table with the information youve heard. Some of the information has been given to you in the table. Write only

2、1 word in each numbered box. You will hear the recording twice. You now have 25 seconds to read the table below./IName Henry Alfred KissingerBirthday May 27, 1923Nationality _ 1.Birthplace GermanyMajor science 2.Degree Doctorate1938 Went to the U. S.1943 -1946 Served in the U.S. Army1954 -1969Taught

3、 at _ University 3.1969 Entered _ service 4.ExperienceWon Nobel Peace Prize 5.(分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二、BPart B/B(总题数:1,分数:5.00)(1).What is the main task of the United Nations Population Fund?(分数:1.00)填空项 1:_(2).How many people are there in the world today?(分数:1.00)填空项 1:_(3).Wha

4、ts the percentage of the population growth of the 49 least developed countries in 50 years?(分数:1.00)填空项 1:_(4).Who will do more harm to the environment, the developing countries or the developed countries?(分数:1.00)填空项 1:_(5).Who should be given more power in older to have slower population growth?(分

5、数:1.00)填空项 1:_三、BPart C/B(总题数:3,分数:10.00)Questions 11 13 are based on the following preholiday tips given by the Daily News Travel Information Line. You now have 15 seconds to read Questions 11 13.(分数:3.00)(1).Which of the following is NOT mentioned as the thing included in your list?(分数:1.00)A.Visa

6、B.Passport.C.Foreign currency.D.Food.(2).Which of the following is NOT TRUE about packing?(分数:1.00)A.Youll have to pay extra if your luggage is overweight.B.Liquid such as aerosol sprays are not allowed to be put in your case.C.Sharp objects like scissors are not allowed to be packed in your luggag

7、e.D.Its advisable to take with you an all-purpose adaptor and light traveling iron.(3).Which is the right thing to do on a long distance flight?(分数:1.00)A.Dont eat much through the day.B.Dont sleep during the flight.C.Dont drink water during the flight.D.Dont walk around the cabin.Questions 14 16 ar

8、e based on the following talk on library rules. You now have 15 seconds to rend Questions 14 16.(分数:3.00)(1).Why cant the library issue library cards to everyone who applies?(分数:1.00)A.Because it takes too long to process all the applications.B.Because it is a library for special purpose.C.Because i

9、ts resources are limited.D.Because there is a shortage of staff.(2).What will the library do if a reader fails to renew the video when it is due?(分数:1.00)A.Discard his application form.B.Forbid him to borrow any items.C.Ask him to apply again.D.Cancel his video card.(3).For how long can a reader kee

10、p the book before he renews it?(分数:1.00)A.One week.B.One month.C.Two weeks.D.Two months.Questions17 20 are based on the following talk. You now have 20 seconds to read Questions 17 20.(分数:4.00)(1).Why did the pilot throw a soda bottle out of his plane window?(分数:1.00)A.Because the bottle was empty a

11、nd useless.B.Because he wanted to lighten the load of his small plane.C.Because the bottle might be useful to the native Africans.D.Because he wanted to amuse the local tribes people.(2).What did the local people think the soda bottle was?(分数:1.00)A.A message from the outside world.B.A warning from

12、the gods.C.A symbol of misfortune.D.A gift from the gods.(3).What is the main idea of the story?(分数:1.00)A.The local Africans are peace-loving people.B.Soda bottles are very precious in some remote areas.C.A trivial thing may sometimes bring about undesirable consequences.D.Caution must be taken in

13、introducing new technology.(4).What do we know about the local people in the story?(分数:1.00)A.They thought that the gods were crazy.B.They were isolated from the outside world.C.They enjoyed living in the peaceful desert.D.They worshipped the gods all the more after the incident.四、BSection Use o(总题数

14、20,分数:20.00)A.speakB.talkC.tellD.mentionA.displayB.indicateC.demonstrateD.appearA.OnlyB.OrC.NorD.SoA.inB.fromC.atD.onA.completeB.fullC.totalD.wholeA.AllB.MostC.NoD.SomeA.healthB.bodyC.mindD.thoughtA.bigB.smallC.minorD.majorA.sameB.identicalC.similarD.alikeA.thatB.whatC.whicheverD.whateverA.somethin

15、gB.everythingC.nothingD.anythingA.ProvidedB.ConcerningC.GivenD.FollowingA.forB.toC.withinD.inA.makeB.causeC.moveD.turnA.ordinaryB.peculiarC.usualD.commonA.trueB.exactC.certainD.accurateA.remainB.increaseC.decreaseD.varyA.everB.thenC.neverD.onceA.sinceB.ifC.asD.whileA.andB.butC.thoughD.so五、BSection R

16、eadi(总题数:5,分数:5.00)21.The passage is mainly about _.(分数:1.00)A.the use of patentsB.the access to patentsC.an approach to patentsD.the application for patents22.George Valensis patent lasted until 1971 because _.(分数:1.00)A.there were not enough TV stations to provide color programsB.the color TV rece

17、iver was not available until that timeC.nobody would offer any reward for his patent prior to that timeD.his patent could not be put to use for an unusually long time23.The word “plagiarize“ in Paragraph 4 most probably means _.(分数:1.00)A.make publicB.give reward toC.steal and useD.take and change24

18、From the passage we learn that _.(分数:1.00)A.it is much cheaper to buy an old patent than a new oneB.products are actually inventions which were made a long time agoC.an invention will not benefit the inventor unless it is reduced to commercial practiceD.patent experts often recommend patents to oth

19、ers by conducting a search through dead patents25.Which of the following is TRUE according to the passage?(分数:1.00)A.A patent holder must publicize the details of his invention when its legal period is over.B.When a patent becomes out of effect, it can be re-patented or extended if necessary.C.It is

20、 necessary for an inventor to apply for a patent before he makes his invention public.D.One can get all the details of a patented invention from a library attached to the patent office.六、BPassage 2/B(总题数:5,分数:5.00)26.The relative pronoun “which“ in the last paragraph refers to _.(分数:1.00)A.theoriesB

21、expertsC.periodsD.issues27.It is implied in the first paragraph that Dr. Mahathir _.(分数:1.00)A.has correctly identified the financial problem in AsiaB.tries to manipulate anti-Western actions for political gainsC.detests the U. S. s controlling over the regional economiesD.believes in the effect of

22、 the ghostly influence from the West28.The author of this essay seems to suggest that _.(分数:1.00)A.the devaluation of Malaysias currency is due to an American plotB.the Asian Crisis is the result of ASEAN pandering to terrorist governmentsC.there is not a serious economic problem in Southeast Asia a

23、t allD.the economic problem in some Asian countries is partly the result of their overheating economy29.Which of the following is the tone of this essay?(分数:1.00)A.Sarcastic and prejudiced.B.Objective and detached.C.Piercing and indifferent.D.Impassive and hostile.30.The author suggests Dr. Mahathir

24、s comments on the currency problems _.(分数:1.00)A.prove that he has been a poor leader in generalB.are poor because they weaken his own credibilityC.are sharp in identifying the cause of the problemD.reveal his keen insight into the complex issue七、BPassage 3/B(总题数:5,分数:5.00)31.Apart from supplying fo

25、od, the farmers care for the landscape and _.(分数:1.00)A.offer tourists many advantagesB.form an essential part of the picture of Switzerland that tourists imagineC.develop animal husbandry in mountain areasD.solve the problems of mountain communities32.The building crane represents _.(分数:1.00)A.the

26、construction of hotels, ski-lifts, etc.B.parts of planned, developing regionsC.the districts of the Swiss AlpsD.the machine with a long arm used for lifting and moving heavy weights33.The magazine editor, Andress Werthemann, takes a different attitude towards the farms in that he thinks _.(分数:1.00)A

27、other kinds of employment apart from fanning, must be encouragedB.it is possible to create other jobs that will not completely destroy agricultureC.mountain farmers are aware of the benefits of city livingD.if tourism is allowed to spread too far, farming will disappear34.The majority of farmers in

28、 the Rhone Valley _.(分数:1.00)A.do the great part of the farm work in the valleyB.work in factories in the valley and travel from their farms in the mountains dailyC.work long hours a dayD.work at some other jobs besides farm work35.The phrase “a special breed of men“ in Paragraph 3 most probably mea

29、ns _.(分数:1.00)A.men who live a special lifeB.men who have a special experience in lifeC.men who have a different life from the othersD.men who are always the mountain farmers八、BPassage 4/B(总题数:5,分数:5.00)36.The authors attitude towards industrialism might best be summarized as one of _.(分数:1.00)A.tol

30、eranceB.suspicionC.approvalD.dissatisfaction37.From the passage we can infer that real happiness of life belongs to those _.(分数:1.00)A.who are higher up in their social statusB.who prove better than their fellow-competitorsC.who could keep far away from this competitive worldD.who are at the bottom

31、of the society38.To solve the present social problems the author suggests that we should _.(分数:1.00)A.take the fundamental realities for grantedB.enable man to fully develop his potentialitiesC.offer higher wages to the workers and employeesD.resort to the production mode of our ancestors39.The real

32、 cause of the anxiety of the workers and employees is that _.(分数:1.00)A.they are faced with the fundamental realities of human existenceB.they are deprived of their individuality and independenceC.they have no genuine satisfaction or interest in lifeD.they are likely to lose their jobs40.By “a well-

33、oiled cog in the machinery“ the author intends to render the idea that man is _.(分数:1.00)A.an unimportant part in comparison with the rest of society, though functioning smoothlyB.a necessary part of the society though each individuals function is negligibleC.a humble component of the society, espec

34、ially when working smoothlyD.working in complete harmony with the rest of the society九、BPart B/B(总题数:5,分数:15.00)_十、BSection Writi(总题数:1,分数:25.00)46.Study the following set of cartoons carefully and write an essay in which you should (1) describe the cartoons, (2) interpret its meaning, and (3) point

35、 out its implications in our life. You should write 160 -200 words on ANSWER SHEET 2. (分数:25.00)_公共英语四级-77 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、BSection Liste(总题数:1,分数:5.00)BPart A/BI For Questions 1 5, you will hear a passage introducing Henry Alfred Kissinger. While you listen, fill out the table with the

36、information youve heard. Some of the information has been given to you in the table. Write only 1 word in each numbered box. You will hear the recording twice. You now have 25 seconds to read the table below./IName Henry Alfred KissingerBirthday May 27, 1923Nationality _ 1.Birthplace GermanyMajor sc

37、ience 2.Degree Doctorate1938 Went to the U. S.1943 -1946 Served in the U.S. Army1954 -1969Taught at _ University 3.1969 Entered _ service 4.ExperienceWon Nobel Peace Prize 5.(分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:Jewish)解析:听力原文1-5 Henry Alfred Kissinger was born in Germany of Jewish nationality on May 27, 1923. He

38、came to the U. S. in 1938 and became a U. S. citizen in 1943. He served in the U.S. Army in World War from 1943 -1946. He studied political science at Harvard University and got his doctoral degree there. He also taught there from 1954 until 1969. He was a unique teacher and admired by his students.

39、 Dr. Kissinger entered government service in 1969 and eventually became the most celebrated American Secretary of State since Thomas Jefferson. He was chief foreign policy advisor and Secretary of State to Presidents Richard Nixon and Gerald Ford. Among Kissingers achievements were the restoration o

40、f U. S. relations with the Peoples Republic of China and the arrangement - by “shuttle diplomacy“- of a cease-fire between the Israelis and the Arabs in the Arab-Israeli War of 1973. He also negotiated a cease-fire in Vietnam and was awarded the Nobel Peace Prize for 1973 for his role in U. S. troop

41、s withdrawing from Vietnam.填空项 1:_ (正确答案:political)解析:填空项 1:_ (正确答案:Harvard)解析:填空项 1:_ (正确答案:government)解析:填空项 1:_ (正确答案:1973)解析:二、BPart B/B(总题数:1,分数:5.00)(1).What is the main task of the United Nations Population Fund?(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:Studying population growth.)解析:听力原文6-10 A news report says

42、 the growing population around the world is harming the environment. More people are using more of the earths natural resources than ever before. Experts say poor people around the world will suffer most in the future unless environmental damage is stopped. They say more should be done to balance hu

43、man and environmental needs. The United Nations Population Fund is responsible for studying population growth. It released the report about the subject. It examines the links among environmental conditions, population growth and efforts to help poor people in developing countries. The world populati

44、on is now more than 6 billion people. That number has increased by 100% since 1960. The population is expected to increase to more than 9 billion by the year 2050. The report says about 2 billion people lack food security. Water supplies and agricultural lands are heavily used. In 50 years, experts

45、say more than 4 billion people will be living in countries that can not meet peoples daily needs. The report says all of the expected growth in world population will take place in developing countries. The 49 least developed countries are expected to increase by almost 200% in 50 years. Yet, the UN

46、agency says people in the richest countries use much more of the worlds resources than people in developing countries. It says a child born today in the United States, France or Japan will do more harm to the environment during his lifetime than as many as 50 children born in developing countries. The UN Population Fund says international policies need to be put into effect to improve poor conditions, in

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1