ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:22 ,大小:102KB ,
资源ID:1460531      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460531.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-283 (1)及答案解析.doc)为本站会员(roleaisle130)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-283 (1)及答案解析.doc

1、公共英语四级-283 (1)及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:1,分数:5.00)The probable relationship between the two speakers is doctor and 1.(分数:5.00)填空项 1:_三、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).The percentage of people who send cards to themselves on February 14 is _.(分数:1.00)填空项 1:_(

2、2).Some people send cards to themselves on February 14 to _.(分数:1.00)填空项 1:_(3).The 1/10 of the people questioned get the cards on that day by _.(分数:1.00)填空项 1:_(4).The least romantic nation according to the passage is _.(分数:1.00)填空项 1:_(5).The best gift for the French on February 14 is _.(分数:1.00)填

3、空项 1:_四、Part C(总题数:0,分数:0.00)五、Questions 11 13 ar(总题数:1,分数:3.00)A.Stanford university.B.Harvard University.C.Massachusetts Institute of Technology.D.University of Michigan.A.Appreciation.B.Dislike.C.Indifference.D.Anger.A.1925.B.1935.C.1945.D.1955.六、Questions 14 16 ar(总题数:1,分数:3.00)A.47 million.B.4

4、billion.C.25 million.D.44 million.A.Tears.B.Breast milk.C.Saliva.D.Nervous system tissuA.Sexual contact.B.Blood transfusion.C.By toilet seats.D.Pregnant woman to her fetus.七、Questions 17 20 ar(总题数:1,分数:4.00)A.People with a taste for science fiction.B.People who read thrillers.C.Women who like to rea

5、d.D.Children who are able to reaA.The novels has nothing to do with our real life.B.Books are literally the stuff of dreams.C.There is no link between the waking world and dream.D.Women had more nightmares than men do.A.Women.B.Men.C.The old.D.Children.A.58%.B.44%.C.33%.D.50%.八、Section Use of Eng(总题

6、数:0,分数:0.00)九、As we enter the 21st(总题数:20,分数:20.00)2.(分数:1.00)A.loyaltyB.faithC.prospectD.anticipation3.(分数:1.00)A.ifB.unlessC.whetherD.whereas4.(分数:1.00)A.trailB.maskC.filmD.veil5.(分数:1.00)A.inflationB.expansionC.provisionD.performance6.(分数:1.00)A.speciesB.specimensC.creaturesD.beings7.(分数:1.00)A.p

7、rovedB.demonstratedC.manifestedD.verified8.(分数:1.00)A.affectedB.effectedC.diminishedD.weakened9.(分数:1.00)A.occur toB.impact onC.spring fromD.dawn on10.(分数:1.00)A.retainB.containC.reviveD.sustain11.(分数:1.00)A.prosperityB.priorityC.liabilityD.welfare12.(分数:1.00)A.In allB.In briefC.In other wordsD.In f

8、act13.(分数:1.00)A.rememberedB.cheeredC.celebratedD.proclaimed14.(分数:1.00)A.forwardB.overC.beyondD.across15.(分数:1.00)A.idealB.designC.objectiveD.ambition16.(分数:1.00)A.settingB.catchingC.puttingD.going17.(分数:1.00)A.sinceB.betweenC.fromD.lately18.(分数:1.00)A.resulted fromB.given offC.turned upD.brought o

9、n19.(分数:1.00)A.hingesB.decidesC.livesD.revolves20.(分数:1.00)A.tooB.ratherC.asD.just21.(分数:1.00)A.profoundB.turbulentC.tentativeD.prominent十、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十一、Part A(总题数:0,分数:0.00)十二、Passage 1(总题数:5,分数:5.00)22.The achievements from Human Genome Project enable researchers to _.(分数:1.0

10、0)A.diagnose a chromosome abnormality more accuratelyB.develop cancer treatment drugs like GleevecC.administer cancer treatment with less side effectD.come up with chemotherapy as an effective tool for cancer treatment23.As is used in the text, the word “profile“ in the second paragraph most probabl

11、y means _.(分数:1.00)A.graphic presentationB.scientific discoveryC.inherited sourceD.specific treatment plan24.Sarada and her team are convinced that _.(分数:1.00)A.research on genes offers them greater predictive powerB.lung cancer is caused by variation of genesC.patients can survive lung cancer by al

12、tering their genesD.chemotherapy can save even the worst lung cancer patients25.The text is mainly about _.(分数:1.00)A.the search for effective cancer treatment drugsB.the goals of cancer therapyC.the success in reading genesD.the advances in cancer treatment26.The purpose of the author in mentioning

13、 the three researches is to _.(分数:1.00)A.make a contrastive analysis of themB.illustrate the achievements in cancer therapyC.present the similarities and differences between themD.show how altered genes can cause cancer十三、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)27.We can safely infer from the article that video gam

14、es can NOT improve peoples _.(分数:1.00)A.ability to handle new situationsB.skills in getting along with othersC.physical power and forbearanceD.hand-and-eye coordination28.“Six-Pack Man“ is probably a video game that can _.(分数:1.00)A.test for drunken drivingB.cost you a lot of moneyC.be a danger to p

15、ublic moralsD.help conduct experimental research29.Which of the following most appropriately describes the authors logic of writing this passage ?(分数:1.00)A.Cite two different views concerning one issue, and then give comments of them.B.Analyze an issue and then express his own attitude.C.List diffe

16、rent aspects of an issue and give a summary at the end.D.Cite a view at the beginning and then argue against it through giving sufficient proofs.30.The authors general attitude towards video games is that _.(分数:1.00)A.video games create a world which reflect our real lifeB.most video games are helpf

17、ul rather than harmful to peopleC.more research should be done regarding the benefits of video gamesD.video games mirror a balance between reality and our own wishes31.According to the article, the video game player can _.(分数:1.00)A.be successful in his life if success is clearly definedB.control th

18、e world of our own for a timeC.forget about the uneasiness of real life for a whileD.never lose the game when he plays a hero十四、Passage 3(总题数:5,分数:5.00)32.When mentioning “the $4 million to $10 million range“ in Paragraph 3, the author is talking about _.(分数:1.00)A.gold marketB.real estateC.stock ex

19、changeD.venture investment33.How do the public feel about the current economic situation?(分数:1.00)A.Optimistic.B.Confused.C.Carefree.D.Panicke34.To which of the following is the author likely to agree?(分数:1.00)A.A new boom, on the horizon.B.Tighten the belt, the single remedy.C.Caution all right, pa

20、nic not.D.The more ventures, the more chances.35.Why can many people see “silver linings“ to the economic slowdown?(分数:1.00)A.They would benefit in certain ways.B.The stock market shows signs of recovery.C.Such a slowdown usually precedes a boom.D.The purchasing power would be enhance36.By “Ellen Sp

21、ero isnt biting her nails just yet“ in Paragraph 1, the author means _.(分数:1.00)A.Spero can hardly maintain her businessB.Spero is too much engaged in her workC.Spero has grown out of her bad habitD.Spero is not in a desperate situation十五、Passage 4(总题数:5,分数:5.00)37.What is mainly discussed in the te

22、xt?(分数:1.00)A.The uniqueness of film.B.The importance of film analysis.C.How to identify the techniques a film uses.D.The relationship between film analysis and literary analysis.38.Why cant we divide film into various elements for analysis?(分数:1.00)A.Because these elements are interwoven with each

23、other and cannot keep be separated without failing to appreciate a film as a whole.B.Because films cannot be written down and it is inconvenient to analyse them.C.Because films elements are too complicated.D.Because films need not to be analysed in detail.39.Why is it not handy to study film?(分数:1.0

24、0)A.Because screenplay is not as well written as literary works.B.Because a film cannot be effectively represented by a printed screenplay.C.Because a film is too complicated.D.Because publishers prefer to publish literary works.40.From Paragraph S we learn that _.(分数:1.00)A.the means by which we an

25、alyze a literary work cannot be applied to the analysis of the filmB.a good film and a good story have many elements in commonC.we should not pay extra effort to study filmsD.using the principles of literary analysis makes no difference in film analysis41.What does the word “it“ refer to in the last

26、 paragraph of the passage?(分数:1.00)A.The analytical method.B.The fragmenting technique.C.Ease.D.Convenienc十六、Part B(总题数:0,分数:0.00)十七、The case for college(总题数:5,分数:15.00)42.(分数:3.00)_43.(分数:3.00)_44.(分数:3.00)_45.(分数:3.00)_46.(分数:3.00)_十八、Section Writing(总题数:1,分数:25.00)47.Title: ChallengeYour composit

27、ion should be based on the outlines below.Outlines:(1) Everyone meets with challenges now and then.(2) Different men treat challenges differently.(3) How I think we should treat challenges.You should write 160 - 200 words neatly on ANSWER SHEET 2.(分数:25.00)_公共英语四级-283 (1)答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、

28、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:1,分数:5.00)The probable relationship between the two speakers is doctor and 1.(分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:aspirin)解析:三、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).The percentage of people who send cards to themselves on February 14 is _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:1/9)解析:听力原文6-10Its

29、the most romantic day of the year, lint for many people the cards they receive on February 14 are not from a Valentine, but from themselves. One in nine love message received on Valentines Day were sent by people to themselves “to save face on the dreaded V-day“, according to a survey released by on

30、line retailer amazon, co. uk. Amazon, which questioned more than 1,000 people in Britain, France and Germany, also found one in three cards was received by a parent and one person in 10 admitted to stealing a card from a sibling or housemate. Amazon said Germans were the least romantic, with 69% sa

31、ying Valentines Day was unimportant, compared to 54% of Britain and 46% of French. Germans were also the most likely to forget to give their partners a present while the French spent the most on their loved ones. One in three French lovers splashed out between $42 and $84 on a gift, and 11% spent mo

32、re than $84. The most common romantic gift in Britain and Germany was flowers. The French were more likely to apt for a romantic dinner.(2).Some people send cards to themselves on February 14 to _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:save face)解析:(3).The 1/10 of the people questioned get the cards on that day by

33、分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:stealing (from others))解析:(4).The least romantic nation according to the passage is _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:German)解析:(5).The best gift for the French on February 14 is _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:a romantic dinner)解析:四、Part C(总题数:0,分数:0.00)五、Questions 11 13 ar(总题数:1,分数:3.00)A

34、Stanford university.B.Harvard University. C.Massachusetts Institute of Technology.D.University of Michigan.解析:听力原文11-13What is it about Paris? For the last two centuries it has been the single most visited city in the world. Tourists still go for the art and the food, even if they have to brave the

35、 disdain of ticket takers and waiters. Revolutionaries on the run, artists in search of the galleries and writers looking for the license to explore their inner selves went looking for people like themselves and created their own fields filled with experimentation and constant arguments. Would world

36、wide communist revolution have been conceivable without the Paris that was home to Marx, Lenin and Ho Chi Minh? Would Impressionism or Cubism have become “isms“ without Paris as a place to work and as a subject to paint? How did Paris come to be, for such a long time, “capital of the world“ ?The ans

37、wer lies in the citys “myths“, according to the distinguished Harvard historian Patrice Higonnet in Paris: Capital of the World. In his book, Paris came to stand for all the contradictions of modern life; you went there to experience more fully what modem life had to offer. Paris was imagined, by lo

38、cals and foreigners alike, as the hothouse of individualism, revolution, scientific progress, urbanism, artistic innovation and cultural sophistication, but it also offered the most dangerous enticements of pornography, prostitution, alienation and, at the end of the line, crime.Higonnet fully appre

39、ciates how the two sides of the “myth“ complemented each other. A product of two cultures himself - he wrote this book in French - Higonnet is ideally placed to serve as the guide to the riches of the Parisian Golden Age, which ran roughly from the French Revolution to 1945. His book is beautifully

40、produced and worth purchasing.A.Appreciation. B.Dislike.C.Indifference.D.Anger.解析:A.1925.B.1935.C.1945. D.1955.解析:六、Questions 14 16 ar(总题数:1,分数:3.00)A.47 million. B.4 billion.C.25 million.D.44 million.解析:听力原文14-16Today, as AIDS licks the whole world, we should no longer term it as taboo, but take a

41、scientific view of it.AIDS is the fifth leading cause of death among persons between ages 25 and 44 in the United States. About 47 million people worldwide have been infected with HI since the start of the epidemic.AIDS stands for “Acquired Immune Deficiency Syndrome“. It is caused by the Human Immu

42、nodeficiency Virus(HIV). AIDS is the final and most serious stage of HIV disease, in which the signs and symptoms of severe immune deficiency have developed.HIV has been found in saliva, tears, nervous system tissue, blood, semen, vaginal fluid, and breast milk. However, only blood, semen, vaginal s

43、ecretions, and breast milk have been proven to transmit infection to others.Transmission of the virus occurs through sexual contact, blood transfusions or needle sharing, and from mother to child. A pregnant woman can passively transmit the virus to her fetus, or a nursing mother can transmit it to

44、her baby.Other transmission methods are rare and include accidental needle injury, artificial insemination through donated semen, and through a donated organ.HIV infection is not spread by casual contact such as hugging and touching, by touching dishes, doorknobs, or by mosquitoes. It is not transmi

45、tted to a person who donates Blood or organs. However, it can be transmitted to the person receiving blood or organs from an infected donor. This is why blood banks and organ donor programs screen donors blood and tissues thoroughly.A.Tears.B.Breast milk. C.Saliva.D.Nervous system tissu解析:A.Sexual c

46、ontact.B.Blood transfusion.C.By toilet seats. D.Pregnant woman to her fetus.解析:七、Questions 17 20 ar(总题数:1,分数:4.00)A.People with a taste for science fiction. B.People who read thrillers.C.Women who like to read.D.Children who are able to rea解析:听力原文17-20Psychologists have confirmed what writers have a

47、lways believed: that books are literally the stuff of dreams. A survey has confirmed that people with a taste for fiction experienced dreams that contained more improbable events, and their dreams were more emotionally intense. The survey also found that people who read thrillers were no more likely t

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1