ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:25 ,大小:125KB ,
资源ID:1460551      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460551.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-301及答案解析.doc)为本站会员(brainfellow396)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-301及答案解析.doc

1、公共英语四级-301 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_四、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).How many zones is the London underground network divided into?(分数:1.00)填空项 1:_(2).Generally, the more zones someone trave

2、ls through, his fare will(分数:1.00)填空项 1:_(3).If someone wants to start his journey, he can buy his ticket from a ticket office or(分数:1.00)填空项 1:_(4).If someone wants a days tourist trip in London, the best way buying a(分数:1.00)填空项 1:_(5).If someone wants to buy a travel card season ticket, what shou

3、ld he bring with him?(分数:1.00)填空项 1:_五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11-13 are (总题数:1,分数:3.00)A.Several explorers.B.Representatives of Congress.C.President Grant.D.A group of animal lovers.A.It was the first region explored by pioneers.B.It was the first national park.C.It is not accessible to ev

4、eryone.D.It is not managed by the National Park Service.A.To build fires.B.To conduct scientific studies.C.To train other staff members.D.To guide nature walks.七、Questions 14-16 are (总题数:1,分数:3.00)A.About five million.B.About two and a half million.C.About one point eight million.D.About six hundred

5、 and twenty-five thousand.A.About one month.B.About half a year.C.About one year.D.About three months.A.They wrote their own books to mark their wedding ceremonies.B.They didnt wear special clothes or went even without shoes.C.They had their wedding ceremonies in a church or a law office.D.They spen

6、t their honeymoons on a sandy beach or on a mountainside.八、Questions 17-20 are (总题数:1,分数:4.00)A.Writing papers for his classes.B.Meeting with his professors.C.Doing extra work in the chemistry lab.D.Working overtime as a librarian.A.Spend more time in the library.B.Write just one paper for all his c

7、lasses.C.Drop one of his courses.D.Do his research on closely related topics.A.She once wrote about it.B.She thinks the man should write about it.C.Shes been studying it recently.D.She particularly likes Romantic poetry.A.She knows hes very busy.B.Hes already helped her enough.C.He doesnt know enoug

8、h about chemistry.D.She doesnt need any help.九、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)十、Proper street behavi(总题数:20,分数:20.00)1.(分数:1.00)A.self-confidentB.self-consciousC.self-contentedD.self-centered2.(分数:1.00)A.awareB.curiousC.ignorantD.upset3.(分数:1.00)A.glancesB.touchesC.talksD.sights4.(分数:1.00)A.whyB.w

9、hichC.whenD.that5.(分数:1.00)A.consciousB.innocentC.suspiciousD.indifferent6.(分数:1.00)A.inducedB.cheatedC.distractedD.realized7.(分数:1.00)A.surveysB.observationsC.experimentsD.interviews8.(分数:1.00)A.ChancesB.PossibilitiesC.OpportunitiesD.Expectations9.(分数:1.00)A.soB.orC.andD.but10.(分数:1.00)A.friendB.fo

10、reignerC.passerbyD.stranger11.(分数:1.00)A.interviewersB.applicantsC.subjectsD.psychologists12.(分数:1.00)A.other thanB.rather thanC.better thanD.less than13.(分数:1.00)A.demonstratesB.describesC.deducesD.narrates14.(分数:1.00)A.noticedB.analyzedC.interpretedD.observed15.(分数:1.00)A.discussionB.communication

11、C.greetingD.conversation16.(分数:1.00)A.inquiredB.interviewedC.investigatedD.interfered17.(分数:1.00)A.peepB.stareC.gazeD.eye18.(分数:1.00)A.commonB.averageC.ordinaryD.normal19.(分数:1.00)A.vagueB.obscureC.subtleD.uncertain20.(分数:1.00)A.asideB.apartC.awayD.ahead十一、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十二、Part A(

12、总题数:0,分数:0.00)十三、Passage 1(总题数:5,分数:5.00)21.According to the passage, which of the following is NOT a factor in the complete understanding of price?(分数:1.00)A.Instructions that come with a product.B.The quantity of a product.C.The quality of a product.D.Warranties that over a product.22.The paragrap

13、h following the passage most likely discusses(分数:1.00)A.unusual ways to advertise products.B.types of payment plans for service.C.theories about how products affect different levels of society.D.bow certain elements of a price “package“ influence its market value.23.According to the passage, the pri

14、ce system is related primarily to(分数:1.00)A.labor and education.B.transportation and insurance.C.utilities and repairs.D.products and services.24.What is the best title for the passage?(分数:1.00)A.The Inherent Weaknesses of the Price System.B.The Complexities of the Price SystemC.Credit Terms in Tran

15、sactions.D.Resource Allocation and the Public Sector.25.In the last sentence of the passage, the word “they“ refers to(分数:1.00)A.return privileges.B.all the factors.C.buyer and seller.D.money.十四、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)26.Why didnt Elizabeth get killed in the accident?(分数:1.00)A.Because she knew wha

16、t to do.B.Because the power was cut off.C.Because she did not touch two lines simultaneously.D.Because her parachute was entangled around the lines.27.What really happened to Elizabeth at 800 feet?(分数:1.00)A.She could not find where the landing zone was.B.She was swept away from the landing zone by

17、the wind.C.She was terrified and was unable to open her parachute.D.Something went wrong with her parachute strings.28.Which of the following statement is NOT tree?(分数:1.00)A.Elizabeth went straight back home after the accident.B.Her friends didnt expect that Elizabeth would come back unhurt.C.The p

18、ower supply of the area was cut off because of the accident.D.Elizabeth would not give up parachute jumping in spite of the accident.29.Elizabeth would have been killed(分数:1.00)A.if she had landed on the main road.B.if her parachute strings had got caught in the trees.C.if she had crashed into the p

19、ower lines.D.if she had touched two of the power lines at the same time.30.Which of the following statement is true?(分数:1.00)A.Elizabeth was not at all experienced in parachute jumping.B.Elizabeth jumped from the twin-engine plane all by herself.C.The wind was a bit strong when Elizabeth jumped out.

20、D.It was by sheer luck that Elizabeth escaped death.十五、Passage 3(总题数:5,分数:5.00)31.The authors opinion regarding the possibility of machines thinking seems to be that(分数:1.00)A.there are already machines that think.B.this is somewhat impossible.C.this is totally improbable.D.new designs have to be wo

21、rked out before it is possible.32.In the authors view, mental activities are characteristic of(分数:1.00)A.ail plants and animals.B.some animals.C.human beings alone.D.some machines.33.The author believes that such words as thought and thinking(分数:1.00)A.are terms that are not clear and will never be

22、exactly defined.B.might come to be better understood because of research into artificial intelligence and computers.C.have precise biological meanings that refer only to human mental processes.D.should not be used to describe computers.34.The author feels that by calling these early computers “high-

23、speed idiots“, people were really implying that computers(分数:1.00)A.would never be capable of thought.B.were already somewhat intelligent.C.can never work as rapidly as people.D.were only as clever as human idiots.35.The first electronic computers were(分数:1.00)A.slow and reliable.B.creative and accu

24、rate.C.large and fast.D.only capable of additions.十六、Passage 4(总题数:5,分数:5.00)36.It can be inferred from the passage that(分数:1.00)A.instincts most often misguide the monetary policies.B.Greenspan has lost his control of the central bank.C.consensus is often the case among Feds policymakers.D.Greenspa

25、n wouldnt tolerate such a dissent.37.From the fifth paragraph, we can learn that(分数:1.00)A.economy is now well on its way to recovery.B.economists are uncertain about consumer demand.C.corporate performance is generally not encouraging.D.businesses have been investing the way the Fed hoped.38.The au

26、thor seems to regard Greenspans manipulation of interest rates with(分数:1.00)A.disapproval.B.doubt.C.approval.D.admiration.39.Gramleys remarks are mentioned to indicate that(分数:1.00)A.Greenspan didnt rule out the possibility of a future rate reduction.B.Greenspans monetary policy may turn out to be a

27、 failure.C.Greenspans refusal to cut rates now was justified.D.Greenspan will definitely cut the rates before Nov. 6.40.Alan Greenspan owes his reputation much to(分数:1.00)A.his successful predictions of economy.B.his timely handling of interest rates.C.his unusual economic policies.D.his unique sens

28、e of dangers.十七、Part B(总题数:0,分数:0.00)十八、61) The teaching of (总题数:5,分数:15.00)41.(分数:3.00)_42.(分数:3.00)_43.(分数:3.00)_44.(分数:3.00)_45.(分数:3.00)_十九、Section Writing(总题数:1,分数:25.00)46.The following chart shows the number of scholars returning from overseas over the past years. Study the following chart ca

29、refully and write an essay in which you should1) describe the chart, and2) account for the fact revealed in the chart.In your essay, make full use of the information provided in the pictures printed below. You should write about 160-200 words neatly on ANSWER SHEET 2.(分数:25.00)_公共英语四级-301 答案解析(总分:10

30、0.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:6)解析:听力原文1-5W: I enjoy going through second-hand bookstores, dont you? Its interesting to see what people used to enjoy reading. Did you see this old book of childrens stories?M: Some of thes

31、e books are not so old, see? This mystery was published only six years ago. It costs 75 cents. You cant beat that.W: Here, look at this.M: What? Are you getting interested in the 19th century poetry all of a sudden?W: Everything on that shelf is worth 50 cents. But if this is the signature of someon

32、e who was well-known, it might bring a lot more. I hear William Shakespeares signature is worth about a million dollars.M: Oh, I can hardly read what that one says. Who wrote it?W: The name looks like Harold Dodgson, maybe. Wasnt he a politician or something? I am going to buy this book and see if I

33、 can find a name like that in the library.M: Good luck. Your poetry may make you rich, but Ill bet my 75-cent mystery is a better buy.填空项 1:_ (正确答案:75)解析:填空项 1:_ (正确答案:19th)解析:填空项 1:_ (正确答案:50)解析:填空项 1:_ (正确答案:valuable)解析:四、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).How many zones is the London underground network di

34、vided into?(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:Five)解析:听力原文6-10W: Underground tickets are available at all underground stations. Ticket prices for the underground vary according to the distance you travel. The network is divided into five zones, a central zone and four outer zones. Generally, your fare will incr

35、ease, the more zones you travel through. You must buy your ticket before you start your journey, from a ticket office or machine. Keep your ticket for inspection and collection at your destination.The easiest and most economical way to travel around London is with a travel card. This gives you the f

36、reedom of Londons trains, tubes and buses in whichever zones you choose. Its perfect for the visitor because one ticket combines travel on the trains of Network Southeast with the underground, Dockland Light railway and most London buses. Its more convenient than buying separate tickets for each jou

37、rney. Travel cards are available from any train or tube station.A one-day travel card is ideal for a days shopping, sightseeing, and all tourist trips in London. You can travel anywhere you like within the vast 650 square mile travel card area. No need to keep queuing for tickets or carry a pocketfu

38、l of change for ticket machines, just use whatever form of transport that suits you best for any combination of trips. One-day travel cards can be bought from staffed train or tube stations after 9:30 a.m. on weekdays and any time at weekends.Travel card season tickets include 7-day, monthly and ann

39、ual tickets. This is the modem, convenient and flexible ticket for your daily journey to work. For travel card season tickets, please bring a passport size photograph with you. Smoking is not allowed anywhere on the underground. Smoking is permitted, however, at the back of the upper deck of buses.解

40、析 本题考查细节理解。把握题干中的关键词“zones,underground network”,注意找关键词出现的位置,即答案可能出现的位置。我们发现,短文开头提到:“The network is divided into five zones,a central zone and four outer zones(伦敦地铁网被分成 5 个区)”。由此判断,答案为 Five。(2).Generally, the more zones someone travels through, his fare will(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:increase)解析:解析 本题考查细

41、节理解。浏览题干,其中的关键信息在于“zones”和“fare”这两个单词,集中注意力寻找关键词出现的地方。原文中提到:“Generally,your fare will increase,the more zones you travel through (通常,乘坐地铁穿过的区越多,票价就会相应增加),”可见,第 7 个空应填 increase。(3).If someone wants to start his journey, he can buy his ticket from a ticket office or(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:ticket machin

42、e)解析:解析 本题考查细节理解。浏览题干,其中的关键信息为“buy ticket”,原文中提到:“You must buy your ticket before you start your journey,from a ticket office or machine(出行前必须买票,可以在售票处或自动售票机上买票)”,听到的就是答案,即:“ticket machine”。(4).If someone wants a days tourist trip in London, the best way buying a(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:one-day travel

43、 card)解析:解析 本题考查细节理解。浏览题干,其中的关键信息为“a days tourist trip”,原文中提到:“A one-day travel card is ideal for a days shopping,sightseeing,and all tourist trips in London(日票卡对于全天购物,观光及所有短途旅游的人都是最理想的)”,由此可知,答案为one-day travel card。(5).If someone wants to buy a travel card season ticket, what should he bring with h

44、im?(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:a photograph)解析:解析 本题考查细节理解。浏览题干,其中的关键信息为“travel card season ticket”,根据关键信息出现的位置:“For travel card season tickets,please bring a passport size photograph with you(办公交季卡,请带一张护照照片)”,可见原文的信息基本和题干中的信息提示词完全吻合,听到的就是答案,即:“a photograph”。五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11-13 are (

45、总题数:1,分数:3.00)A.Several explorers. B.Representatives of Congress.C.President Grant.D.A group of animal lovers.解析:听力原文11-13M: Welcome to Yellow Stone National Park. Before we begin our nature walk today, Id like to give you a short history of our national park service. The national park service began

46、 in the late 1800s. A small group of explorers had just completed a month long exploration of the region that is now Yellow Stone. They gathered around the campfire and after hours of discussion, they decided that they should not claim this land for themselves. They felt it should be accessible to everyone so they began a campaign to preserve this land for everyones enjoyment. Two years later, in die late 19th century, an Act of Congress signed by President Ulysses S. Grant proclaimed the Yellow Stone region a public park. It was the first national park in th

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1