ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:23 ,大小:107KB ,
资源ID:1460573      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460573.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-323及答案解析.doc)为本站会员(syndromehi216)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-323及答案解析.doc

1、公共英语四级-323 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:1,分数:5.00)(1).The man says they dont have any proper conversation in his family because they spend too much time watching _.(分数:1.00)填空项 1:_(2).The man thinks that many movies are filled with crime and _.(分数:1.00)填

2、空项 1:_(3).According to the man, watching TV can kill childrens _.(分数:1.00)填空项 1:_(4).For housewives and lonely people, the woman believes TV is a good _.(分数:1.00)填空项 1:_(5).In terms of those good or bad TV programs, the woman thinks that people can be _.(分数:1.00)填空项 1:_三、Part B(总题数:0,分数:0.00)四、Infor

3、mation about Br(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 13 ar(总题数:1,分数:3.00)A.oil refineryB.linen textilesC.food productsD.deep-water portA.Soap.B.Grain.C.Steel.D.Tobacco.A.In 1177.B.In 1315.C.In the 16th century.D.In the 17th century.七、Questions 14 16

4、ar(总题数:1,分数:3.00)A.The nuclear transfer.B.The process of taking DNAC.The normal reproductive process.D.The creation of cells.A.It makes a clone from an ordinary, adult cell.B.It makes the first normal and healthy cloned animal.C.It paves the way to the cloning of human beings.D.It makes a cloned ani

5、mal with only mother.A.The United States.B.The United Kingdom.C.Switzerland.D.Russi八、Questions 17 20 ar(总题数:1,分数:4.00)A.It needs cleaning.B.It needs regular servicing.C.It needs a new battery.D.It was ruined by water.A.$3.99.B.$5.50.C.$6.99.D.$9.50.A.At 10a. m. tomorrow morning.B.At 3 p. m. this aft

6、ernoon.C.At 5 p. m. this afternoon.D.In ten minutes.A.The shop guarantees the battery for a year.B.The man will clean it at no extra charge.C.The man can repair watches very quickly.D.The shop is offering a special discount.九、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)十、Some call it the Sma(总题数:20,分数:20.00)1.

7、分数:1.00)A.exactlyB.preciselyC.accuratelyD.correctly2.(分数:1.00)A.visionB.sightC.observationD.speculation3.(分数:1.00)A.novelB.brilliantC.powerfulD.awkward4.(分数:1.00)A.aimB.coverC.risksD.heed5.(分数:1.00)A.landB.groundC.earthD.base6.(分数:1.00)A.UsedB.FixedC.UsingD.Fixing7.(分数:1.00)A.sprayB.spatterC.splash

8、D.sprinkle8.(分数:1.00)A.put upB.count inC.pay forD.look for9.(分数:1.00)A.terrainB.domainC.fieldD.territory10.(分数:1.00)A.atB.inC.beyondD.around11.(分数:1.00)A.overB.onC.aboveD.upon12.(分数:1.00)A.removedB.ironedC.madeD.drawn13.(分数:1.00)A.pushB.pullC.pressD.jerk14.(分数:1.00)A.putB.shownC.checkedD.given15.(分数

9、1.00)A.estimatedB.calculatedC.seededD.timed16.(分数:1.00)A.injuredB.hurtC.harmedD.wounded17.(分数:1.00)A.realityB.affectC.effectD.operation18.(分数:1.00)A.atB.overC.intoD.through19.(分数:1.00)A.asB.thatC.thanD.much20.(分数:1.00)A.prideB.anxietyC.honorD.expectation十一、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十二、Part A

10、总题数:0,分数:0.00)十三、Passage 1(总题数:5,分数:5.00)21.What does the author mean by “that would in the end be a very bad thing“?(分数:1.00)A.Less and less people will use English.B.Foreign languages will become less important.C.Foreign languages will be perceived less important.D.We must realize the importance

11、of foreign languages.22.Which of the following is TRUE?(分数:1.00)A.If a language is not good for practicality, we can drop it.B.We can understand another cultural and intellectual system by learning language.C.Time devoted to language teaching has never declined.D.We should spend more time in learnin

12、g language than playing chess.23.Why cant a computer translation substitute for knowledge of different languages?(分数:1.00)A.Because computer can alleviate much drudgery.B.Because computer is always behind the times.C.Because computer cant get the inner meaning of words.D.Because computer has no sens

13、ation.24.From Paragraph 1 we can infer that _.(分数:1.00)A.English is the universal languageB.Chinese would become the universal languageC.languages always take kinds of formsD.English has no variants, but Chinese does25.Which is the best title of the passage?(分数:1.00)A.Learning Foreign LanguagesB.Lan

14、guage Continuing to DivergeC.The Limitation of Technology in Learning Foreign LanguageD.The Inner Meaning of Words十四、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)26.Before the change, Harvard _.(分数:1.00)A.was short of financial aidB.offered a narrower range of subjectsC.was not strict with its studentsD.All of the abov2

15、7.Which of the following is the authors main purpose in writing the passage?(分数:1.00)A.To present the history of Harvard College and compare it with that of Yale University.B.To criticize the conditions of the U. S. universities in the 19th century.C.To describe innovations in the U. S. higher educa

16、tion in the late 180Os.D.To introduce what was happening in major U. S. universities before the turn of the century.28.Which of the following is NOT included in Dr. Eliots reform program?(分数:1.00)A.Diversification of the courses offered.B.Elevation of the admissions standards.C.Enlargement of the en

17、rollment.D.Enforced professional training in some fiel29.From the passage, which of the following can be inferred about Harvard College before progressive changes occurred?(分数:1.00)A.Admission standards were lower.B.Students were younger.C.Classes ended earlier.D.Courses were more practical.30.Accor

18、ding to the passage, the educational changes were the result of _.(分数:1.00)A.plans developed by conservative and church leadersB.efforts of interested individuals to redefine the educational systemC.the demands of social organization seeking financial reliefD.rallies held by westerners wanting to co

19、mpete with eastern schools十五、Passage 3(总题数:5,分数:5.00)31.From the passage, we can infer that _.(分数:1.00)A.drivers just sit back and enjoy the journey, not driving on the future motorwaysB.the cars drive automatically on the future motorwaysC.the future motorways are mainly used to ship goods at the b

20、eginningD.it will take a long time to construct the future motorways32.The word “absorb“ in Paragraph 4 means _.(分数:1.00)A.driveB.suck inC.acquireD.run33.Which statement is TRUE concerned with ears in the future?(分数:1.00)A.It is not necessary to have drivers in cars.B.Cars with electric motors will

21、become popular.C.Cars will become greener and safer.D.Cars will disappear.34.Which is NOT mentioned about the characteristics of automated roads?(分数:1.00)A.Comfort.B.Economy.C.Safety.D.High spee35.What does the last sentence of the passage mean?(分数:1.00)A.In the future proceeding cars will be contro

22、lled by electronic systems.B.People driving at a high speed are crazy.C.On the motorways private cars are divided from the lorries.D.Automatic cars will become popular.十六、Passage 4(总题数:5,分数:5.00)36.According to the passage, Ted Hughes translation of Ovids works is _.(分数:1.00)A.accurate English versi

23、ons of the originalB.rather free and not easy to understandC.close to the original but mediocre in styleD.quite literal but not very good37.The following works demonstrate Ovids historical impact EXCEPT _.(分数:1.00)A.Marina Warners Fantastic Metamorphoses, Other WorldsB.Jeffrey Eugenidess MiddlesexC.

24、Ovid MetamorphosedD.Paula Regos Metamorphosis38.The play Metamorphoses was successful because _.(分数:1.00)A.it was based on Ovids work written in 7 A,DB.people were impressed by the ability to transformC.people were touched by what it depictsD.the world seems increasingly out of control39.What inspir

25、ed peoples interest in Ovid once again?(分数:1.00)A.Harry Potter and Buffy, the Vampire Slayer.B.The play Metamorphoses.C.Tales from Ovid.D.The exhibit “Metamorphosing“.40.What is an appropriate title for this passage?(分数:1.00)A.Change In EverywhereB.The Return of OvidC.MetamorphosesD.Ovids Historical

26、 Impact十七、Part B(总题数:0,分数:0.00)十八、Even though she was (总题数:5,分数:15.00)41.(分数:3.00)_42.(分数:3.00)_43.(分数:3.00)_44.(分数:3.00)_45.(分数:3.00)_十九、Section Writing(总题数:1,分数:25.00)46.Study the following table carefully and write an essay based on the outline below:(1) Describe the table.(2) Possible reasons fo

27、r changes.(分数:25.00)_公共英语四级-323 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:1,分数:5.00)(1).The man says they dont have any proper conversation in his family because they spend too much time watching _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:TV)解析:听力原文1-5W: Did you watch the movie on TV l

28、ast night?M: No. Im thinking of getting rid of our TV set.W: Why?M: Thats not the point. The problem is that all our free time is taken up by the TV. We dont have any proper conversation any more. The kids come back home just to have time for TV programs.W: Yes. But dont you think some of the progra

29、ms are interesting?M: Occasionally yes, but most of the time theyre rubbish. Theyre either silly comedies or the sort of films filled with crime and violence.W: But television is not to blame for that.M: Im sure it is. The TV has killed childrens creativity. Its so easy to sit there watching others

30、working.W: I dont quite agree with yon. Too much television is bad. But I think it is also teaching children many things. For example, what is going on in the world and how people live in other countries.M: But that is the exception.W: Anyhow, television is absolutely a good company to those who don

31、t work, like housewives and lonely old people.M: Well, you have a point there, but TV programs are full of lies.W: You can be selective after all. You can always switch the program off if you dont like it.(2).The man thinks that many movies are filled with crime and _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:violence

32、解析:(3).According to the man, watching TV can kill childrens _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:creativity)解析:(4).For housewives and lonely people, the woman believes TV is a good _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:company)解析:(5).In terms of those good or bad TV programs, the woman thinks that people can be _.(分数:1.00)

33、填空项 1:_ (正确答案:selective)解析:三、Part B(总题数:0,分数:0.00)四、Information about Br(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:growth and stability)解析:听力原文6-10Im pleased to talk about the recent developments in the British economy and its short-term outlook. I should like to say that we have now already enjoyed 5 years of st

34、rong growth and economic stability. During this period, CDP growth has averaged 3. 5% per year. The unemployment rate has sunk to below 10% , and it is decreasing further. Inflation has been kept well under control.The outlook for the British economy is bright. In this year, .total production growth

35、 will exceed 3%. The driving factor is exports to China: its value decreased by 16% in the first 7 months of this year. The most dynamic and important industry is production of IT equipment, which increased its output by 30%. The increased share of exports and the recent success in IT industry refle

36、cts the excellent competitive position the British economy has gained in the past few years. This success and growth gives us the confidence that the British economy will continue developing steadily.填空项 1:_ (正确答案:3.5 %)解析:填空项 1:_ (正确答案:bright)解析:填空项 1:_ (正确答案:exports to China)解析:填空项 1:_ (正确答案:IT in

37、dustry)解析:五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 13 ar(总题数:1,分数:3.00)A.oil refineryB.linen textiles C.food productsD.deep-water port解析:听力原文11-13Belfast is the capital of Northern Ireland and the major city in commerce and industry. And it is one of the most important ship-building and repairing cente

38、rs of the United Kingdom, and has long been known for its linen textiles. Its manufactures include aircraft, guided weapons, and tobacco and food products. A large petroleum refinery here is supplied by imported petroleum, which is received fit the citys deep-water port. Other imports include grain,

39、 coal, chemicals, and iron and steel. Among the chief exports are petroleum products, soap, food stuffs and textiles.In Belfast, there are the notable Ulster Museum and the Protestant Cathedral of St. Anne. As an educational center, the city is home to Queens University of Belfast and Belfast Colleg

40、e of Technology.Although theres evidence that people once settled in this place during the Stone and Bronze Age, the founding of Belfast dates from 1177 when a Norman castle was erected. Edward Bruce destroyed the settlement in 1315, the year he became the Irish King. The city was taken by the Engli

41、sh in the 16th century. In the late 17th century, French refugees arrived here and developed the linen industry. The harbor was improved in the late 18th century. And ship-building was begun on a large scale. The city was made the capital of Northern Ireland in 1920. During World War , Belfast was h

42、eavily damaged by German bombing raids. Beginning in 1969, the city was the scene of religious disorder involving civil rights agitation and increased violence.A.Soap. B.Grain.C.Steel.D.Tobacco.解析:A.In 1177. B.In 1315.C.In the 16th century.D.In the 17th century.解析:七、Questions 14 16 ar(总题数:1,分数:3.00)

43、A.The nuclear transfer.B.The process of taking DNAC.The normal reproductive process. D.The creation of cells.解析:听力原文14-16What is cloning? Cloning is the creation of cells or whole animals using DNA from a single “parent“, bypassing the normal reproductive process. The clone has the same DNA as the p

44、arent.The most common process takes DNA from one cell and puts it in a hollowed-out egg. Chemicals and electricity are then used to encourage the new DNA to fuse with the egg and develop into an embryo. This technique is called nuclear transfer.The first cloned animal in human history was a sheep ca

45、lled Dolly. It was very important because it was the first mammal to be cloned using DNA taken from an adult cell. Previously, animals had only been cloned using embryo cells, which already have the potential to become complete embryos in their own right. The big breakthrough with Dolly was that a c

46、lone was made from an ordinary, adult cell.When it comes to the question of whether cloned animals are normal and healthy, the answer is YES. Dolly is, but scientists do not yet know whether this is the exception or the rule. Some early evidence suggests that clones may have health problems and that they may age prematurely.With the birth of Dolly, many people are worried that a human clone may be born soon. Its possible in theory. But the technology of reproduc

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1