ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:23 ,大小:109.50KB ,
资源ID:1460591      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460591.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-341及答案解析.doc)为本站会员(inwarn120)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-341及答案解析.doc

1、公共英语四级-341 及答案解析(总分:95.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、A student who really(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_四、Part B(总题数:0,分数:0.00)五、Where did the Olympi(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_六、Part C(总题数:0,分数:0.00)七、Questions 111

2、3 are (总题数:1,分数:3.00)A.Learned film producers.B.Established directors.C.Enthusiastic audiences.D.Academy members.A.An American sculptor who created the human figure for the award.B.A famous actor who won Oscars more than once in the history of Oscars.C.The man who first presented Academy Awards.D.An

3、 American motion-picture art director who sketched the image of the world.A.Her friend told her.B.She once attended the award ceremony.C.She got the knowledge from the course she attended.D.She works in a film industry.八、Questions 1416 are (总题数:1,分数:3.00)A.Interviews with radio producers.B.A large v

4、ariety of pop songs.C.News from the music library.D.Stories about the good old days.A.The History of Pop.B.The Road to Music.C.Pop Words.D.About the Big Hits.A.effortlessB.impossibleC.difficultD.unnecessary九、Questions 1720 are (总题数:1,分数:4.00)A.To win medals.B.To break world records.C.To win first pl

5、aces.D.To take part in the Games.A.The runner enters the stadium with the torch.B.Teams of different countries put on a wonderful display.C.The host country marches in last.D.There must be both men and women in all teams.A.world celebrations of sportsB.world-wide movements for peaceC.great displays

6、of the best sportsmenD.chances for women to be equal with menA.In 1900.B.In 1912.C.In 1928.D.In 1930.十、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)十一、Most musicians agree(总题数:20,分数:20.00)1.(分数:1.00)A.HereB.TheyC.ItD.That2.(分数:1.00)A.YetB.HenceC.ThusD.Besides3.(分数:1.00)A.SurelyB.May beC.PerhapsD.Might4.(分数:1.00

7、A.some dayB.some timesC.some timeD.sometimes5.(分数:1.00)A.strangeB.peculiarC.specialD.odd6.(分数:1.00)A.somethingB.anythingC.nothingD.some thing7.(分数:1.00)A.remainB.leaveC.remainedD.left8.(分数:1.00)A.eitherB.neitherC.tooD.nor9.(分数:1.00)A.in whichB.whatC.whateverD.that10.(分数:1.00)A.soB.whateverC.whereas

8、D.however11.(分数:1.00)A.likeB.as wellC.alikeD.as12.(分数:1.00)A.can beB.may beC.must not beD.may not be13.(分数:1.00)A.mysteryB.successC.characteristicD.secret14.(分数:1.00)A.equipmentB.devicesC.instrumentsD.facilities15.(分数:1.00)A.better thanB.worse. thanC.more thanD.rather than16.(分数:1.00)A.whyB.howC.whe

9、reD.in that17.(分数:1.00)A.lookB.soundC.seeD.watch18.(分数:1.00)A.tooB.soC.veryD.much19.(分数:1.00)A.better thanB.as well asC.as wellD.as good as20.(分数:1.00)A.shapeB.modelC.figureD.form十二、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十三、Part A(总题数:0,分数:0.00)十四、Text 1(总题数:5,分数:5.00)21.In the eyes of the author, an odd

10、phenomenon nowadays is that_.(分数:1.00)A.the Duchess of Windsor is regarded as a woman of virtueB.looking slim is a symbol of having a large fortuneC.being thin is viewed as a much desired qualityD.religious people are not necessarily virtuous22.Whats the authors advice to women who are absorbed in t

11、he idea of thinness?(分数:1.00)A.They should be more concerned with their overall lifestyle.B.They should be more watchful for fatal diseases.C.They should gain weight to 10ok healthy.D.They should rid themselves of fantasies about designer clothes.23.Swept by the prevailing trend the author_.(分数:1.00

12、A.had to go on a diet for the great part of her lifeB.could still prevent herself from going off the trackC.had-to seek help from rich distant relativesD.had to wear highly fashionable clothes24.The author criticizes womens obsession with thinness_.(分数:1.00)A.from an economic and educational perspe

13、ctiveB.from sociological and medical points of viewC.from a historical and religious standpointD.in the light of moral principles25.In human history, peoples views on body weight_.(分数:1.00)A.were closely related to their religious beliefsB.changed from time to timeC.varied between the poor and the r

14、ichD.led to different moral standards十五、Text 2(总题数:5,分数:5.00)26.Which of the following techniques is NOT mentioned in this article?(分数:1.00)A.Telling the meaning of an unfamiliar word directly.B.Bringing out the meaning of an unfamiliar word in different words.C.Explaining an unfamiliar word by exam

15、ples.D.Comparing an unfamiliar word with common experience.27.In the authors opinion, looking up all the words you dont know when you are reading in English is_.(分数:1.00)A.a very difficult and impractical jobB.not reasonable and interestingC.a waste of time and a bore to youD.impossible because you

16、havent time28.The author uses the word “euphemism“ as an example to maintain that_.(分数:1.00)A.you cant understand the exact meaning of an unfamiliar word according to its surrounding wordsB.you can always guess the meanings of difficult words because of the contextC.you express yourself in an indire

17、ct and less harsh way sometimesD.you can sometimes find clues to the meanings of unfamiliar words in their context29.When the author uses the phrase “eager to mix socially“, he means_.(分数:1.00)A.ready to be helpful and friendly to othersB.eager to take part in social activitiesC.wanting very much to

18、 enjoy social lifeD.willing to improve bad social conditions30.According to the author_.(分数:1.00)A.context can often be used to explain the meanings of unfamiliar wordsB.it is not practical to check unfamiliar words with a dictionaryC.it is not necessary to consult a dictionary when reading in your

19、native languageD.you usually enjoy guessing the meanings unfamiliar words十六、Text 3(总题数:5,分数:5.00)31.Which of the following questions does the author answer in the passage?(分数:1.00)A.What are some of the secondary problems faced by the past generation?B.How can we improve the performance of our polit

20、ical society?C.What is the chief objective of a university education?D.Why is the university of today better than the university of the past?32.It is implied in the second paragraph that universities_.(分数:1.00)A.mistake literature as of little or no practical valueB.attach great importance to social

21、 sciences and humanitiesC.can distinguish primary problems from secondary problemsD.do not offer undergraduate courses like history, literature and philosophy33.The author suggests that the universitys greatest shortcoming is its failure to_.(分数:1.00)A.attempt to provide equal opportunity for allB.o

22、ffer courses in philosophy and the humanitiesC.prepare students adequately for professional studiesD.help students see the relevance of the humanities problems34.The development discussed in the passage is primarily a problem of_.(分数:1.00)A.political philosophyB.educational philosophyC.scientific ph

23、ilosophyD.practical science35.The primary purpose of the passage is to_.(分数:1.00)A.discuss a problem and propose a solutionB.analyze a system and defend itC.present both sides of an issue and allow the reader to draw a conclusionD.outline a new idea and criticize it十七、Text 4(总题数:5,分数:5.00)36.Accordi

24、ng to the author, the conventional notion of intelligence measured in terms of ones ability to read, write and compute_.(分数:1.00)A.is a widely held but wrong conceptB.will help eliminate intellectual prejudiceC.is the root of all mental distressD.win contribute to ones self-fulfillment37.It is impli

25、ed in the passage that holding a university degree_.(分数:1.00)A.may result in ones inability to solve Complex real-life problemsB.does not indicate ones ability to write properly worded documentsC.may make one mentally sick and physically weakD.does not mean that one is highly intelligent38.In the la

26、st paragraph, the author tells us that_.(分数:1.00)A.difficulties are nothing but part of everyones lifeB.depression and unhappiness are unavoidable in lifeC.everybody should learn to avoid trying circumstancesD.good feelings can contribute to eventual academic excellence39.According to the passage, w

27、hat kind of people are rare?(分数:1.00)A.Those who dont emphasize bookish excellence in their pursuit of happiness.B.Those who are aware of difficulties in life but know how to avoid unhappiness.C.Those who measure happiness by an absence of problems but seldom suffer from N. B. D. s.D.Those who are a

28、ble to secure happiness though having to struggle against trying circumstances.40.The author thinks that an intelligent person knows_.(分数:1.00)A.how to put up with some very prevalent mythsB.how to find the best way to achieve success in lifeC.how to avoid depression and make his life worthwhileD.ho

29、w to persuade others to compromise十八、Part B(总题数:0,分数:0.00)十九、The evidence as to t(总题数:5,分数:15.00)41.(分数:3.00)_42.(分数:3.00)_43.(分数:3.00)_44.(分数:3.00)_45.(分数:3.00)_二十、Section Writing(总题数:1,分数:20.00)46. Direction:For this part you are allowed 35 minutes to write a composition on the topic “Cars and Air

30、 Pollution“. You should base your composition on the following lines.1) 私家轿车越来越多,有些问题随之产生;2) 比较明显的大问题有3) 我对这种现象的看法。You should write 160 200 words neatly on ANSWER SHEET2.(分数:20.00)_公共英语四级-341 答案解析(总分:95.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、A student who really(总题

31、数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:studies)解析:听力原文1-5It has often been said by people involved in language teaching that a student who really wants to learn will succeed in whatever circumstances under which he studies. It is certainly true that students do learn in unfavorable conditions, and it is also tru

32、e that students often succeed in using methods that experts have considered unsatisfactory. All teachers can think of some students who are significantly better than their peers, and it seems reasonable to suggest that the motivation of the student is perhaps the single most important thing that he

33、brings to the classroom.Motivation is some kind of internal drive that encourages somebody to pursue a course of action. It seems to be the case that if we perceive a goal and if that goal is sufficiently attractive, we will be strongly motivated to do whatever is necessary to reach that goal. Langu

34、age learners who are motivated also perceive goals of various types, and here we might immediately make a distinction between short-term goals and long-term goals. Long-term goals might have something to do with a students wish to get a better job or become a member of the target language community.

35、 Short-term goals might include such things as the urge to pass an end-ofterm or end-of-semester exam or complete a unit successfully.填空项 1:_ (正确答案:classroom)解析:填空项 1:_ (正确答案:action)解析:填空项 1:_ (正确答案:goal)解析:填空项 1:_ (正确答案:successfully)解析:四、Part B(总题数:0,分数:0.00)五、Where did the Olympi(总题数:1,分数:5.00)填空项

36、 1:_ (正确答案:In Greece)解析:听力原文6-10The words “gymnastics“ and “gym“ come from the Greek language, for it was in Greece that Olympic competitions started. There are also records of gymnastics being performed in China and some other Asian countries. Modem gymnastics began in the 19th century. In 1811 an

37、outdoor gymnastics center for men was opened in Berlin where they could do body-building and exercises on a high bar and other pieces of equipment. At the same time, gymnastics, without equipment, was developed in Sweden as a keep-fit program for schools.Dance is an important part of training as it

38、prepares you for the types of movements required in gymnastics. One of the aims is to make the body stronger for jumps and turns and for movements of balance. It also helps your body bend forwards, backwards and sideways, and improves the way you hold your body. In competitions women perform some of

39、 their exercises to music, so dance, gymnastics and music are all connected.To become a top gymnast, it is important to start when very young. In fact, most gymnasts start with simple exercises while they are still at kindergarten. Girls are already performing in competitions by the age of 10, and O

40、lympic medals are often won by 14-year-old or 15-year-old girls. Boys develop physically later than girls and so Olympic gymnastics medals are usually won by men between the ages of 19 and 25.In competitions, gymnasts have to perform on different pieces of equipment. Only men perform on the rings, o

41、n the double bars, on the high bar, and on a type of “horse“ with four legs which has two handles fixed to the top surface. Only women perform on the high-and-low bars, one of which is higher than the other, and on the “beam“, which is a length of wood only four inches wide which is fixed at a heigh

42、t of 1.2 meters above the ground. Both men and women do floor exercises on the mat.填空项 1:_ (正确答案:modern gymnastics)解析:填空项 1:_ (正确答案:19 and 25)解析:填空项 1:_ (正确答案:high-and-low bars/“beam/)解析:填空项 1:_ (正确答案:Floor exercises)解析:六、Part C(总题数:0,分数:0.00)七、Questions 1113 are (总题数:1,分数:3.00)A.Learned film produc

43、ers.B.Established directors.C.Enthusiastic audiences.D.Academy members. 解析:听力原文11-13M: Hey. Have you ever heard of Oscars, or Academy Awards?W: Well, I should say Ive done more than hearing of it. I know it quite well. Academy Awards or Oscars, are given every year in the United States by the Academ

44、y of Motion Picture Arts and Sciences for excellence in the creation and production of motion pictures. First presented in 1929, Oscars are among the film industrys most desired prizes.M: That seems very interesting. I wonder whether you know the principal categories for Academy Awards winners.W: Th

45、ey include Best Picture, Best Director, Best Actor, Best Actress, Best Supporting Actor, Best Supporting Actress, Best Foreign Language Film, Best Special Effect, Best Sound, Best Musical Score, etc.M: Oh, it seems quite inclusive.W: But not many can get one during the whole life. And for most award

46、 categories, a maxi mum of five entrants are first nominated by the academy members who are in that particular field. That is, actors select actors, directors select directors and so on. From among these nominees, all academy members select the winners by secret ballot. The winners are publicly announced at a formal ceremony each spring.M: Yeah. Thats really competitive, but what will each winner get? A certain amount of bonus?W: No. Actually, a gold plated bronze human figure created by America

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1