ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:23 ,大小:111KB ,
资源ID:1460595      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460595.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-345及答案解析.doc)为本站会员(Iclinic170)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-345及答案解析.doc

1、公共英语四级-345 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section I Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_三、Part B(总题数:0,分数:0.00)四、Many people can reme(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 1113 are (总题数:1,分数:3.00)A.16,000.B.10

2、000.C.67,000.D.54,000.A.Most competitors did not finish the race within two hours.B.Most competitors were interested in the race.C.Most competitors were trying to run as fast as they could.D.Most competitors wanted to know if they could run 26 miles.A.50 meters from the end.B.15 meters from the end

3、C.10 meters from the end.D.5 meters from the end.七、Questions 1416 are (总题数:1,分数:3.00)A.Interviews with radio producers.B.A large variety of pop songs.C.News from the music library.D.Stories about the good old days.A.The History of Pop.B.The Road to Music.C.Pop Words.D.About The Big Hits.A.effortles

4、s.B.impossible.C.difficult.D.unnecessary.八、Questions 1720 are (总题数:1,分数:4.00)A.Different animals yawn.B.Humans yawn.C.Fishs yawn.D.Social animals yawn.A.Animals yawn for a number of reasons.B.Yawning results only from fatigue of boredom.C.Human yawns are the same as those of other animals.D.Only soc

5、ial animals yawn.A.When they are swimming.B.When they are quarreling.C.When they are socializing.D.When they are eating.A.To exercise the jaw muscles.B.To eliminate fatigue.C.To get greater strength for attacking.D.To gain more oxygen.九、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)十、Computers are now be(总题数:20,

6、分数:20.00)1.(分数:1.00)A.computer-aidedB.computer-presentedC.computer- designedD.computer-developed2.(分数:1.00)A.promiseB.introduceC.encourageD.require3.(分数:1.00)A.missingB.disappearingC.expellingD.retaining4.(分数:1.00)A.stimulatedB.animatedC.developedD.interested5.(分数:1.00)A.guidedB.preparedC.tailoredD.

7、sold6.(分数:1.00)A.immediateB.freeC.versatileD.instant7.(分数:1.00)A.decisionB.agreementC.contractD.plan8.(分数:1.00)A.reservesB.handlesC.subscribesD.transmits9.(分数:1.00)A.nearB.upC.closeD.back10.(分数:1.00)A.resultB.markC.impressionD.difference11.(分数:1.00)A.occasionB.substituteC.changeD.compromise12.(分数:1.

8、00)A.lifeB.aliveC.livingD.live13.(分数:1.00)A.mailB.depositC.sendD.save14.(分数:1.00)A.appreciateB.recallC.commentD.produce15.(分数:1.00)A.dismantleB.confineC.discriminateD.isolate16.(分数:1.00)A.schoolworkB.exerciseC.teamworkD.research17.(分数:1.00)A.communicationB.commerceC.businessD.program18.(分数:1.00)A.ov

9、erB.withC.byD.in19.(分数:1.00)A.butB.justC.andD.therefore20.(分数:1.00)A.recommendB.guessC.betD.urge十一、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十二、Part A(总题数:0,分数:0.00)十三、Text 1(总题数:5,分数:5.00)21.It can be concluded from the passage that(分数:1.00)A.men suffer more from suns radiation than women do.B.men will be m

10、ore exhausting than women after long trip.C.the higher proportion of fat in womens body makes them easier to lose weight.D.an aged man can still exercise his body as he is young.22.Which of the following statements is NOT true according to the passage?(分数:1.00)A.More oxygen needs to be prepared when

11、 a man is having surgery.B.Mans courage has nothing to do with males body structure.C.A woman usually stays cooler in summer and warmer in winter.D.It is easier for a man to lose his weight.23.The different ways men and women move their body indicate that(分数:1.00)A.bone structures in men and women a

12、re arranged differently.B.womens bones are more ready to movement.C.men always move their bodies with waste motions.D.women is good at climbing upwards.24.The best title for above article is(分数:1.00)A.“why men lack capacity for exercise over the years“B.“how mens bones are arranged differently from

13、women“.C.“studies on differences and similarities between men and women“.D.“men and women: some differences“.25.That boys suffer more from air pollution can possibly be justified by the fact that(分数:1.00)A.the male have larger bones than the female.B.women can manufacture blood more efficiently than

14、 men.C.men usually breathe more deeply than women.D.women breathe as often as men.十四、Text 2(总题数:5,分数:5.00)26.Wearing a seat belt in a vehicle(分数:1.00)A.reduces road accidents to more than half.B.saves lives while driving at a speed up to 30 miles per hour.C.reduces the death rate in traffic accident

15、s.D.saves more than 15,000 lives each year.27.It is the drivers responsibility to(分数:1.00)A.make the front seat passenger wear a seat belt.B.make the front seat children under 14 wear a seat belt.C.stop children riding in the front seat.D.wear a seat belt each time he drives.28.How many people in fr

16、ont of the vehicles are killed or seriously injured every year?(分数:1.00)A.30,000.B.60,000.C.Approximately 30,000.D.Above 30,000.29.For some people, it may be better(分数:1.00)A.to wear a seat belt for health reasons.B.not to wear a seat belt for health reasons.C.to get a valid medical certificate befo

17、re wearing a seat belt.D.to pay a fine rather than wear a seat belt.30.According to the text, which of the following people riding in the front does NOT have to wear a seat belt?(分数:1.00)A.Someone who is backing into a parking space.B.Someone who is picking up the children from the local school.C.So

18、meone who is delivering invitation letters.D.Someone who is under 14.十五、Text 3(总题数:5,分数:5.00)31.It can be inferred from the passage that lighthouses in the Northeast did NOT need high towers because(分数:1.00)A.ships there had high masts.B.coastal waters were safe.C.the coast was straight and unobstru

19、cted.D.the lighthouses were built on high places.32.According to the passage, where can the tallest brick lighthouse in the United States be found?(分数:1.00)A.Little Brewster Island.B.The Florida Keys.C.Cape Hatteras.D.Cape Cod.33.Which is the best title for the passage?(分数:1.00)A.The Lighthouse on L

20、ittle Brewster IslandB.The Life of a Lighthouse KeeperC.Early Lighthouses in the United StatesD.The Modem Profession of Lighthouse Keeping34.It can be inferred from the passage that the Treasury Department, after assuming control of the lighthouse, improved which of the following?(分数:1.00)A.The trai

21、ning of the lighthouse keepers.B.The sturdiness of the lighthouses.C.The visibility of the lights.D.The locations of the lighthouses.35.Why does the author mention the Massachusetts Bay Colony?(分数:1.00)A.It was the headquarters of the United States Lighthouse Board.B.Many of the tallest lighthouses

22、were built there.C.The first lantern wicks were developed there.D.The first lighthouse in North America was built there.十六、Text 4(总题数:5,分数:5.00)36.The author says that old family firms(分数:1.00)A.were ruined by the younger generations.B.failed for lack of individual initiative.C.lacked efficiency com

23、pared with modem companies.D.were able to supply adequate services to taxpayers.37.The text indicates that(分数:1.00)A.some countries developed quickly because of the emergence of the limited liability company.B.the tide of industralisation would wide benefited British shareholders greatly.C.sharehold

24、ers contributed a lot to the fast growth of the British economy.D.the system of shareholding impaired the management of modem companies.38.We learn from the text that(分数:1.00)A.shareholders often cast negative influence on the well-being of workers.B.owners of traditional firm enjoyed a good relatio

25、nship with their employees.C.limited liability companies were too large to run smoothly.D.trade unions had a positive role on workers and the management.39.The growth of limited liability companies resulted in(分数:1.00)A.the separation of capital from management.B.the ownership of capital by managers

26、C.the emergence of capital and labour as two classes.D.the participation of shareholders in land ownership.40.The author appears to be very critical of(分数:1.00)A.family firm owners.B.shareholders.C.managers.D.landowners.十七、Part B(总题数:0,分数:0.00)十八、61) In a family wher(总题数:5,分数:15.00)41.(分数:3.00)_42.

27、分数:3.00)_43.(分数:3.00)_44.(分数:3.00)_45.(分数:3.00)_十九、Section Writing(总题数:1,分数:25.00)46.The Spring Festival is a traditional festival in China, and Chinese have been accustomed to celebrating it at home. But now more and more people choose to travel during this most important festival.Here is a discus

28、sion on this topic:(1) Some people think it is more interesting to travel during the Spring Festival.(2) Other people think it is better to stay at home with their families during the Spring Festival.(3) My opinion on this topic.In your essay, you should use the three pieces of information mentioned

29、 above.You should write 160 - 200 words on ANSWER SHEET 2.(分数:25.00)_公共英语四级-345 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section I Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:Thursday)解析:填空项 1:_ (正确答案:7:30)解析:填空项 1:_ (正确答案:bicycle)解析:填空项 1:_ (正确答案:1)解析:填空项 1:_ (正确答案:6:00)解析:听力原文 15Announcer: An

30、d now here are some of the things you can listen to this evening here on Radio 3.Our Thursday play is at nine and is called Wisdom People Talking; its about a small group of old age men sitting in a social club remembering the past. Before at 7:30 we have “my favorite disc“ in which Jenny Lindley ta

31、lks about the records that influenced her musical career. At 10:30 there is an account by James Farmer of his travels in the Middle East by bicycle and at 11:00 there is a service from St. Panls. On radio 4 the big event of the evening is the broadcast of La Traviata from the Albert Hall; its at 9:0

32、0 and it has Felicity Newcombe in the major role. The interval talk at 9:15 is Peter Morris remembering his adventures while fishing in Scotland. Radio 1 has as usual continuous pop music; from 6 to 8 its the Tommy Brian Show with interviews with live pop stars; from 10 till midnight its Joe Newland

33、 with his friend. So if you are in for the evening or listening on the car radio there should be some- thing for you; stay tuned.三、Part B(总题数:0,分数:0.00)四、Many people can reme(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:surrounded by people)解析:填空项 1:_ (正确答案:get rid of)解析:填空项 1:_ (正确答案:show of sel-confidenee)解析:填空项 1

34、 (正确答案:a big city)解析:填空项 1:_ (正确答案:exciting and fulfilling)解析:听力原文 610Loneliness is a curious thing. Many people Can remember feeling most lonely when they were not in fact alone at all, but when they were surrounded by people. Everyone of us has experienced, at some time, that utter sense of isol

35、ation that comes over you when you are at a party or an audience at a lecture. It suddenly seems to you as if everybody knows everybody else; everybody is sure of himself; everybody, i.e. ,except you.This feeling of loneliness which can come over you when you are in a crowd is very difficult to over

36、come. People living alone are advised to deal with their loneliness by joining a club or a society, by going out and meeting people. Does this really help?There are no easy solutions. Your first day at work, or at a new school or university, is a typical situation in which you are likely to feel lon

37、ely. You feel that everybody else is very confident and knows what to do, but you are adrift and helpless. The fact of the matter is, that in order to survive, we all put on a show of self-confidence to hide our uncertainties and doubts.In a big city it is particularly easy to get the feeling that e

38、verybody except you is leading a full, rich and busy life. Everybody is going somewhere, and you tend to assume that they are going somewhere nice and interesting, whereas your destination is less exciting and fulfilling. 五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 1113 are (总题数:1,分数:3.00)A.16,000.B.10,000.C

39、67,000.D.54,000. 解析:A.Most competitors did not finish the race within two hours.B.Most competitors were interested in the race.C.Most competitors were trying to run as fast as they could. D.Most competitors wanted to know if they could run 26 miles.解析:A.50 meters from the end. B.15 meters from the

40、end.C.10 meters from the end.D.5 meters from the end.解析:听力原文 1113A million people came to London on May 9th to watch 16,000 people nm 26 miles. The event was the London Marathon, which looks like one of the fastest growing sports in the 1980s.70,000 people had applied to take part in the race, but t

41、he numbers had to be restricted to 16,000 for safety reasons. Running through a big and friendly crowd which lined the whole course, the competitors followed a route which took them through the center of London, finishing near the House of Parliament.Well, they werent really competitors. The fastest

42、 man finished in 2 hours 9 minutes, and the fastest woman in 2 hours 29 but most people werent trying to beat the clock, they were just interested in seeing if they could actually run 26 miles.However, one of the runners collapsed 50 meters from the end: The crowd yelled encouragement and applauded

43、as three times he tried to stand up and three times fell down. Then, on his fourth attempt, he managed to stand up, and finished the race. Another was so exhausted that he crossed the finish line on his hands and knees.七、Questions 1416 are (总题数:1,分数:3.00)A.Interviews with radio producers.B.A large v

44、ariety of pop songs. C.News from the music library.D.Stories about the good old days.解析:A.The History of Pop.B.The Road to Music.C.Pop Words.D.About The Big Hits. 解析:A.effortless.B.impossible.C.difficult. D.unnecessary.解析:听力原文 1416Good evening. You are listening to Pop World of BCD International. Im

45、 Sally Brown. Today, we are going to hear several current hits of the worlds most popular artists.Well, at the beginning, I would like to say a few words to my dear listeners who are not very familiar with this program.Because many people want to listen to and understand pop songs, radio producers a

46、t BCD International have made hundreds of programs over the years. We not only have access to the stars of the music world, but we have a vast library of “golden oldish“ Classics, as well as the “latest releases“.For those of you who like a bit of background with your favorite music theres The History of Pop or The Road to Music. These two series bring you the language of pop music and information about the periods and the artists.If you want to hear from the artists themselves ,theres a new series called About The Big Hits. This is based on interviews with pop

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1