ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:23 ,大小:110KB ,
资源ID:1460623      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460623.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-373及答案解析.doc)为本站会员(amazingpat195)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-373及答案解析.doc

1、公共英语四级-373 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_四、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).How much tea does one Englishman consume each year?(分数:1.00)填空项 1:_(2).When did Indian tea begin to find its way into Lon

2、don market?(分数:1.00)填空项 1:_(3).During which period was China the sole exporter of tea to Britain?(分数:1.00)填空项 1:_(4).What is Chinas ranking position as an exporter of tea to Britain today?(分数:1.00)填空项 1:_(5).How much do Englishmen have to pay for a pound of tea now?(分数:1.00)填空项 1:_五、Part C(总题数:0,分数:

3、0.00)六、Questions 11-13 are (总题数:1,分数:3.00)A.He was very busy.B.He arrived late.C.He was sick.D.He missed the appointment.A.He was busy sightseeing.B.He didnt want to see Mr. Jordan any more.C.He couldnt visit Mr. Jordan in his office.D.He didnt want to take the trouble making it.A.The trip didnt do

4、any good to his health.B.The trip helped him meet many interesting people.C.The trip was enjoyable but not fruitful in terms of business.D.The trip was a complete disappointment.七、Questions 14-16 are (总题数:1,分数:3.00)A.Successful language learners are more intelligent than others.B.Some people have go

5、od teachers and good books.C.Successful language learners use special techniques.D.Some people learn grammar more quickly than others.A.They find it easy to communicate.B.They look for exact information.C.They want to learn from the people who speak the language.D.They want to teach the language to

6、others.A.To explain why language learning is difficult.B.To teach people to speak English.C.To compare language learning with other types of learning.D.To encourage language learners to use these techniques.八、Questions 17-20 are (总题数:1,分数:4.00)A.Bicycles and cars.B.Building codes.C.New housing const

7、ruction.D.Energy conservation.A.To limit discussion on heating bills.B.To determine temperature in homes.C.To prevent heat loss.D.To convert homes to electric heat.A.To avoid direct Sunlight.B.To keep out the cold.C.To limit space used.D.To conform to other houses.A.Special paths.B.More parking spac

8、es.C.Resurfaces highways.D.Better street lighting.九、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)十、Every place is diffe(总题数:20,分数:20.00)1.(分数:1.00)A.manageB.suggestC.needD.receive2.(分数:1.00)A.worksB.jobsC.professionsD.assignments3.(分数:1.00)A.worldB.countryC.seaD.sun4.(分数:1.00)A.inB.aboveC.fromD.on5.(分数:1.00)A.o

9、neselfB.oneC.youD.yourself6.(分数:1.00)A.workingB.glancingC.lookingD.getting7.(分数:1.00)A.toB.forC.againstD.toward8.(分数:1.00)A.inB.underC.overD.beyond9.(分数:1.00)A.sendsB.introducesC.teachesD.transfers10.(分数:1.00)A.whetherB.thatC.howD.because11.(分数:1.00)A.thatB.whichC.whatD.all12.(分数:1.00)A.geographerB.

10、geographysC.geographersD.geographers13.(分数:1.00)A.amongB.withC.betweenD.except14.(分数:1.00)A.excitementB.exciteC.excitedD.exciting15.(分数:1.00)A.ThoughB.OrC.AsD.But16.(分数:1.00)A.restrictsB.broadensC.lengthensD.relaxes17.(分数:1.00)A.turnB.designC.makeD.improve18.(分数:1.00)A.IB.weC.theyD.it19.(分数:1.00)A.f

11、ashionableB.interestedC.comfortableD.inclined20.(分数:1.00)A.rareB.difficultC.basicD.mere十一、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十二、Part A(总题数:0,分数:0.00)十三、Passage 1(总题数:0,分数:0.00)十四、Looking back on my c(总题数:5,分数:5.00)21.The first paragraph tells us the author _.(分数:1.00)A.was interested in flowers and in

12、sects in his childhoodB.lost his hearing when he was a childC.was born to a naturalists familyD.didnt like his brothers and sisters22.According to the author, a born naturalist should first of all be _.(分数:1.00)A.full of ambitionB.self-disciplinedC.full of enthusiasmD.knowledgeable23.It can be infer

13、red from the passage that the author was _.(分数:1.00)A.first of all a scientistB.a naturalist but not a scientistC.no more than a born naturalistD.a scientist as well as a naturalist24.The author cant remember his relatives clearly because _.(分数:1.00)A.he didnt live very long with themB.he was fully

14、occupied with observing natureC.the family was extremely largeD.he was too young when he lived with them25.The author says that he is a naturalist rather than a scientist probably because he thinks he _.(分数:1.00)A.has a great deal of trouble doing mental arithmeticB.comes up with solutions in a most

15、 natural wayC.lacks some of the qualities required of a scientistD.just reads about other peoples observations and discoveries十五、Passage 2(总题数:0,分数:0.00)十六、Prices determine how(总题数:5,分数:5.00)26.the paragraph following this passage most likely discusses _.(分数:1.00)A.types of payment plans for service

16、B.unusual ways to advertise productsC.how certain elements of a price “package“ influence its market valueD.theories about how products affect different levels of society27.What is the best title for the passage?(分数:1.00)A.The Inherent Weaknesses of the Price System.B.Credit Terms in Transactions.C.

17、Resource Allocation and the Public Sector.D.The Complexities of the Price System.28.is the last sentence, the word “they“ refers to _.(分数:1.00)A.cash and creditsB.buyers and sellersC.return privilegesD.all the factors29.According to the passage, which of the following is NOT a factor in the complete

18、 understanding of price?(分数:1.00)A.The quality of a product.B.Warranties that cover a product.C.The quantity of a product.D.Instructions that come with a product.30.According to the passage, the price system is related primarily to _.(分数:1.00)A.products and servicesB.transportation and insuranceC.la

19、bour and educationD.utilities and repairs十七、Passage 3(总题数:0,分数:0.00)十八、The other forms of f(总题数:5,分数:5.00)31.According to the passage which of the following is NOT true about tall tales?(分数:1.00)A.Tall tales were compiled in earlier times in Europe and Asia.B.The compilers of tall tales regarded the

20、m as true stories.C.The citizens in the U. S. thought of tall tales as real life of frontiers.D.Tall tales intend to deceive the childish audience.32.The author mentioned “Yankee“ in his article was to _.(分数:1.00)A.show his hatred towards westernersB.give a vivid image of tall tales to usC.laugh at

21、AmericanD.illustrate the characteristic of tall tales33.According to the passage which tale has its moralistic ending?(分数:1.00)A.Tales in the medieval beast cycles.B.Tall tales.C.The trickster tale.D.The Brer Rabbit stories.34.From the first paragraph we know that _.(分数:1.00)A.animal tales were crit

22、icizes were not humorous and mythological at allB.animal tales sometimes were not humorous and mythological at allC.animal tales sometimes were connected with politicsD.animal tales should not be believed35.The word “scouts“ ( Line 8, Para. 2) probably means“ _.(分数:1.00)A.bodyguardsB.observersC.auth

23、orsD.investigators十九、Passage 4(总题数:0,分数:0.00)二十、Those who welcomed t(总题数:5,分数:5.00)36.All boys and girls in large families know that _.(分数:1.00)A.a boy and a girl usually fight when they are togetherB.railway leads the world to peaceC.people tend to be together more than they used to beD.a lot of pe

24、ople being together makes fights likely37.According to the anti-railway group, all the followings are true but _.(分数:1.00)A.tunnels are dangerous to public healthB.the noise and the glare of the engine fire may affect peoples nervesC.to those with high blood pressure, the rapid speed of the train ca

25、uses them to dieD.the rapid speed through the air does damage to peoples lungs38.What is the tone of this passage?(分数:1.00)A.Humorous.B.Satirical.C.Exaggerated.D.Practical.39.According, to those who welcomed the railway, the railway itself should include all the following except _.(分数:1.00)A.the rai

26、lway enables people travel fastB.the railway brings comfort to peopleC.the railway makes the world peacefulD.the railway leads the world to war as well40.We may safely conclude that _.(分数:1.00)A.the author belongs to the anti-railway groupB.the author belongs to the pro-railway groupC.the author spe

27、aks highly of the railwayD.the author may never take train because of its potential dangers二十一、Part B(总题数:0,分数:0.00)二十二、Laws of nature are o(总题数:5,分数:15.00)41.(分数:3.00)_42.(分数:3.00)_43.(分数:3.00)_44.(分数:3.00)_45.(分数:3.00)_二十三、Section Writing(总题数:1,分数:25.00)46.For this part, you are allowed 35 minutes

28、 to write a composition based on the following directions:1) The topic is Unemployment.2) Your composition should be based on the outline given in Chinese below. A下岗被视为目前中国面临的头号问题。 B政府已采取了一系列措施来解决这一问题。 C随着政府和社会的共同努力,我们相信一定能解决下岗问题。You should write 160 -200 words on ANSWER SHEET 2.(分数:25.00)_公共英语四级-37

29、3 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:less)解析:听力原文 Part AW: The world of ballet is a world of beauty and fantasy. It is an escape from the real world. But ballet exists in the real world and in the real world everythi

30、ng needs money. The money we can afford for art is getting more and more scarce. Can ballet and other expensive arts survive ? I spoke to Tony Barlow, who used to be a ballet dancer and is now a press officer for the London Festival Ballet.M: We must sell ourselves. You have to do this in the modern

31、 world. Art must compete in the market place.W: You make art sound like business.M: Well, in some ways we are a business. Today we have posters, leaflets and advertisements. We have to use these in order to survive.W: But can art pay for itself?M: No. We must pay our orchestras and our seventy dance

32、rs. We have to buy scenery and costumes and the cost of travelling and administration is very high. When the theatres are full, the money we get is not enough. So, we are given money by the Arts Council and the Greater London Council.W: How much?M: About 1,875,300 pounds.W: So how much does a ballet

33、 ticket really cost the public?M: The cheapest ticket is 2. But if we didnt get a subsidy it would cost from 20 to 25. The Royal Opera is already charging 37 and thats with the subsidy.W: But art is “truth and beauty“. Does truth and beauty really need so much money?M: Yes. This is spectacular art.

34、Ballets such as “Sleeping Beauty“ and“ Swan Lake“ were made in a time of splendour. We are not in a time of splendour now, but people still want to see these ballets. However, if we find that we cant do ballets in the traditional way, we find other ways. You can do a lot with lighting and cheap mate

35、rials. Also, we are looking for the ballets which dont need such expensive costumes and scenery. We are training our dancers to do more than dance. They are taught acting, make-up and stage-lighting. Ballet is becoming more a part of the theatre.填空项 1:_ (正确答案:marketplace)解析:填空项 1:_ (正确答案: 1,875,300)

36、解析:填空项 1:_ (正确答案:37)解析:填空项 1:_ (正确答案:more/better)解析:四、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).How much tea does one Englishman consume each year?(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:4 kilos)解析:听力原文 Part BToday the British drink more tea than any other nation-an average of 4 kilos a person each year, or 1,650 cups annually. They

37、 drink it in bed in the morning, round the fire on winter afternoons and .out in the garden on sunny summer days. In times of trouble, the kettle was quickly put on, the tea is made and comforting cups of the warm brown liquid are passed round.Tea has even played its part in wars. When George III of

38、 England tried to make the Americans disguised as Red. Indians dump 342 boxes of tea into the sea in Boston Harbour. The Boston Tea Party led to the War of Independence.In another war the Duke of Wellington sensibly had a cup of tea saying to clear his head before starting the Battle of Waterloo. Th

39、e Victorian Prime Minister once said, “If you are cold, tea will warm you; if you are heated, it will, cool you; if you are depressed, it will cheer you; if you are excited, it will calm you. “What exactly is tea? Basically it is a drink made from the dried leaves of a plant that only grows in hot a

40、reas. The British first heard of tea in 1598 and first tasted it in about 1650. For nearly two centuries all tea was imported from China. Until, in 1823, a tea plant was found growing naturally in India. Sixteen years later the first eight chests of Indian tea were sold in London, and today, Londons

41、 tea markets deal in tea from India, Sri Lanka, and Africa more than from China.In Britain tea is the drink that cheers, and that is cheap. But there is darker side to the “nice cup of tea“, Life is far from cheerful for many of those who produce tea in other parts of the world, Many workers on tea

42、farms suffer from poverty and poor food, and there is a high infant death-rate. A male labourers wages for a day-mere 36 pence-is equal to the cost of a pound of tea to an Englishman, and that should make about two hundred cups of tea! In 1784 tea cost one shilling and six pence a pound in England (

43、20 pounds in todays money). Before long, Britains national drink may be nearly expensive again,(2).When did Indian tea begin to find its way into London market?(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:In 1839)解析:(3).During which period was China the sole exporter of tea to Britain?(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:1650 to 1823)

44、解析:(4).What is Chinas ranking position as an exporter of tea to Britain today?(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:In fourth)解析:(5).How much do Englishmen have to pay for a pound of tea now?(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:36 pence)解析:五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11-13 are (总题数:1,分数:3.00)A.He was very busy.B.He arriv

45、ed late.C.He was sick. D.He missed the appointment.解析:解析 细节题。由文章第二句中的 I got sick and couldnt meet with himI had to call our appointment off(我感到恶心,不能去见 Mr. Jordan,不得不取消我们的约会。)可直接得出答案为 C。听力原文 Questions -I flew to San Francisco to take care of some business with Mr. Jordan. But as soon as I arrived, I

46、got sick and couldnt meet with him. I had to call our appointment off. Then, when I felt better I thought about visiting him at his home, but he lived too far away. I tried to telephone him during office hours, but he was busy. The receptionist said that Mr. Jordan would call me back, but he didnt. I gave up trying to make a new appointment because it would take more time and effort than I wanted to spend. A few days later, I saw a man on the street who looked like Mr. Jordan, a

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1