ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:22 ,大小:107KB ,
资源ID:1460648      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460648.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-398及答案解析.doc)为本站会员(李朗)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-398及答案解析.doc

1、公共英语四级-398 及答案解析(总分:95.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_四、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).Two of the most vital functions performed in any economy are(分数:1.00)填空项 1:_(2).The concept of saving is said to be at least as old as(分数:1.00)

2、填空项 1:_(3).The two ways individuals use income are(分数:1.00)填空项 1:_(4).If too much is spent, the economys capacity to produce will(分数:1.00)填空项 1:_(5).There is a reason for companies to invest only when people(分数:1.00)填空项 1:_五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 1113 are (总题数:1,分数:3.00)A.They often take

3、place in its major industries.B.British trade unions are more powerful.C.There arc more trade onion members in Britain.D.Britain loses more working days through strikes every year.A.Such strikes are against the British law.B.Such strikes are unpredictable.C.Such strikes are more difficult to control

4、D.Such strikes are very common these days.A.Trade unions in Britain are becoming more popular.B.Most strikes in Britain arc against the British law.C.Unofficial strikes in Britain are easier m deal with now.D.Employer-worker relations in Britain have become tenser.七、Questions 1416 are (总题数:1,分数:3.0

5、0)A.He was so pleased that he wanted to share the mushroom with it.B.The dog would enjoy the mushroom.C.He liked the dog very much.D.He was afraid of mushroom poisoning and wanted to test the mushroom by the dog.A.Throw away the mushrooms left behind.B.Get medical treatment for themselves.C.Save the

6、 dying dog.D.Announce that the dog was dead.A.It suffered a lot before death.B.It died of mushroom poisoning.C.It was killed by a passing car.D.It had escaped.八、Questions 1720 are (总题数:1,分数:4.00)A.Learning a foreign language.B.Finding a job to continue to live.C.Communicating with foreigners.D.Makin

7、g their work less hard.A.They are actually useless.B.They have a practical problem.C.They should be designed in more phrases.D.They dont provide enough useful phrases.A.Because he has a phrase book which can talk.B.Because he has a tape recorder.C.Because he knows four different languages.D.Because

8、his phrase book produces phrases in four languages.A.Keiths phrase book is smaller than any others.B.Foreigners cant understand phrases in books.C.Phrase books provide people with right phrases.D.A foreign language is not difficult to learn.九、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)十、Each company has man(总

9、题数:20,分数:20.00)1.(分数:1.00)A.managementsB.managerialC.managersD.management2.(分数:1.00)A.specializedB.specialC.specialtyD.specialization3.(分数:1.00)A.parentB.motherC.head officeD.original4.(分数:1.00)A.productionB.productC.producingD.by-product5.(分数:1.00)A.businessB.co-operationC.incorporateD.corporate6.(

10、分数:1.00)A.limitingB.limitsC.limitD.limited7.(分数:1.00)A.resultedB.compoundedC.derivedD.changed8.(分数:1.00)A.broadlyB.sizablyC.competitivelyD.largely9.(分数:1.00)A.headquartersB.plantsC.agentsD.subsidiaries10.(分数:1.00)A.diversificationB.diversifyingC.diversifyD.diversified11.(分数:1.00)A.createdB.coinedC.m

11、adeD.imagined12.(分数:1.00)A.decreasedB.increasinglyC.increasedD.compounded13.(分数:1.00)A.analyticalB.analystC.analysisD.analysts14.(分数:1.00)A.andB.butC.soD.however15.(分数:1.00)A.passB.transferC.conveyD.transmit16.(分数:1.00)A.firstB.startC.beginD.starling17.(分数:1.00)A.elseB.othersC.otherD.rest18.(分数:1.00

12、A.inB.underC.withD.have19.(分数:1.00)A.andB.butC.howeverD.either20.(分数:1.00)A.glanceB.viewC.watchD.consideration十一、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十二、Part A(总题数:0,分数:0.00)十三、Text 1(总题数:5,分数:5.00)21.What is the authors attitude towards euthanasia?(分数:1.00)A.Hostile.B.Suspicious.C.Approving.D.Indiffer

13、ent.22.When Lloyd Nickson is close to death, he will _.(分数:1.00)A.undergo a cooling off period of seven daysB.experience the suffering of a lung cancer patientC.have an intense fear of terrible sufferingD.face his death with the calm characteristic of euthanasia23.We can infer from the text that the

14、 author believes the success of the right-to-die movement is _.(分数:1.00)A.only a matter of timeB.far from certainC.just an illusionD.a shattered hope24.By saying that “observers are waiting for the dominoes to start falling“, the author means that _.(分数:1.00)A.observers are taking a wait-and-see att

15、itude towards the future of euthanasiaB.there is a possibility of similar bills being passed in the U.S. and CanadaC.observers are waiting to see the movement end up in failureD.the process of the bill taking effect may Finally come to a stop25.From the second paragraph we learn that _.(分数:1.00)A.th

16、e objection to euthanasia is diminishing in some countriesB.physicians and citizens have the same view on euthanasiaC.technological changes are chiefly responsible for the new lawD.it takes time to appreciate the significance of laws passed十四、Text 2(总题数:5,分数:5.00)26.The decision-making process is of

17、ten influenced by _.(分数:1.00)A.the operational aspects of managementB.the theoretical aspects of managementC.the environment and structure of the organizationD.the method of decision-making itself27.Which of the following is TRUE according to the article?(分数:1.00)A.The amount of time available is us

18、ually decided by management in decision-making.B.Individual decision-maker may lessen the risk of decision-making rather than a group.C.The reality of decision process concerns without time.D.Decision theory is not thoroughly suitable to the reality.28.Which of the following is the least important f

19、actor that may alter the ideal decision-making process?(分数:1.00)A.The amount of flexibility within an organization.B.The control of data available.C.The amount of technical training the company can offer.D.The abundance of resources.29.Groups of experts often come up with _.(分数:1.00)A.better solutio

20、ns than individualsB.worse solutions than individualsC.no solution at allD.a lot of solutions30.The social and cultural background can affect _.(分数:1.00)A.the interaction among people involved in the decisionB.the cultural frameworkC.the traditional life-time employmentD.the social and cultural rest

21、rictions十五、Text 3(总题数:5,分数:5.00)31.According to the article, which of the following statements is TRUE?(分数:1.00)A.Chimpanzees sense of time is as good as mans.B.Man developed from apes.C.Memory and foresight contribute to intelligence.D.Monkeys and apes are almost as intelligent as man.32.From the s

22、entence “Like Proust, the French author whose experiences became his literary capital, man can recapture the past.“, you can tell that Proust _.(分数:1.00)A.wrote primarily to improve his future lifeB.discovered thing about his future lifeC.described mans development of time senseD.wrote about past ex

23、periences33.It is significant that chimpanzees make tools, but it is more important that _.(分数:1.00)A.they never make tools before they need themB.they can make up simple equationsC.they stack items to make platformsD.the tools are crude34.The word “contingencies“ in the 5th paragraph means _.(分数:1.

24、00)A.uncertaintiesB.dependent conditionsC.incidental thoughtsD.events that may occur35.This article is about _.(分数:1.00)A.time sense in animalsB.how mans time sense separates him from animalsC.mans preoccupation with past and future eventsD.how apes understand time relationships十六、Text 4(总题数:5,分数:5.

25、00)36.Physicists recent investigations of the decay of the vacuum, as described in the passage, most closely resemble which of the following hypothetical events in other disciplines?(分数:1.00)A.On the basis of data gathered in a carefully controlled laboratory experiment, a chemist predicts and then

26、demonstrates the physical properties of a newly synthesized polymer.B.On the basis of manipulations of macroeconomic theory, an economist predicts that, contrary to accepted economic theory, inflation and unemployment will both decline under conditions of rapid economic growth.C.On the basis of a re

27、reading of the texts of Jane Austens novels, a literary critic suggests that, contrary to accepted literary interpretations, Austens plots were actually metaphors for political events in early nineteenth-century England.D.On the basis of data gathered in carefully planned observations of several spe

28、cies of birds, a biologist proposes a modification in the accepted theory of interspecies competition.37.According to the passage, the author considers the reduction of energy in an empty region of space to which a real particle has been added to be _.(分数:1.00)A.a well-known processB.a frequent occu

29、rrenceC.a fleeting existenceD.an unexpected outcome38.The authors assertions concerning the conditions that lead to the decay of the vacuum would be most weakened if which of the following occurred?(分数:1.00)A.Scientists created an electric field next to a vacuum, but found that the electric field wa

30、s not intense enough to create a charged vacuum.B.Scientists assembled a super heavy atomic nucleus next to a vacuum, but found that no virtual particles were created in the vacuums region of space.C.Scientists assembled a super heavy atomic nucleus next to a vacuum, but found that they could not th

31、en detect any real particles in the vacuums region of space.D.Scientists introduced a virtual electron and a virtual positron into a vacuums region of space, but found that vacuum did not then fluctuate.39.It can be inferred from the passage that scientists are currently making efforts to observe wh

32、ich of the following events?(分数:1.00)A.The decay of a vacuum in the presence of virtual particles.B.The decay of a vacuum next to a super heavy atomic nucleus.C.The creation of a super heavy atomic nucleus next to an intense electric field.D.The creation of a virtual electron and a virtual positron

33、as a result of fluctuations of a vacuum.40.Which of the following titles best describes the passage as a whole?(分数:1.00)A.The Vacuum: Its Fluctuations and Decay.B.The Vacuum: Its Creation and Instability.C.The Vacuum: a State of Absence.D.Particles that Materialize in the Vacuum.十七、Part B(总题数:0,分数:0

34、00)十八、Do animals have figh(总题数:5,分数:15.00)41.(分数:3.00)_42.(分数:3.00)_43.(分数:3.00)_44.(分数:3.00)_45.(分数:3.00)_十九、Section Writing(总题数:1,分数:20.00)46.A fable is a story that usually has animals as the main characters and teaches a moral or a lesson. Tell the fable “The Fox and the Grapes“ written by the

35、Greek writer Aesop in writing and give the moral at the end.You should write 160200 words on ANSWER SHEET 2.(分数:20.00)_公共英语四级-398 答案解析(总分:95.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)填空项 1:_ (正确答案:7)解析:听力原文1-5Interviewer: Could you tell me something about your working d

36、ay, especially about the times you do different things.Secretary: Yes, all right. Where would you like me to start?Interviewer: Well, what time do you get up in the morning?Secretary: Usually about seven.Interviewer: And what time do you have your breakfast?Secretary: Oh, about half past seven. It t

37、akes me about 20 minutes. I only have a cup of tea and some cereal, usually corn-flakes. Sometimes I have a bit of toast, but not often.Interviewer: What time do you have to leave home to get to work?Secretary: Haft past eight. It usually takes me three quarters of an hour to get there in the rush h

38、our. I go by bus and I like to get there a bit early. I dont really start work till half past nine.Interviewer: Do you have a coffee break in the morning?Secretary: Yes, at about 11 o clock for fifteen minutes.Interviewer: What about your lunch break? What times that?Secretary: I get an hour and a q

39、uarter, and I usually take it from a quarter to one till two.Interviewer: I see. Do you get any break in the afternoon?Secretary: Yes, a-quarter-of-an-hours tea break, usually at about half past three.Interviewer: And what time do you finish work in the after noon?Secretary: Half past five. Then I g

40、et home at about half past six. If were lucky, dinners ready at a bout seven oclock. After that I watch TV for a bit, and perhaps do a few odd jobs about the house and then it seems to be time for bed. I m usually in bed and asleep by eleven.Interviewer: Your day seems to be as busy as mine! Thank y

41、ou.填空项 1:_ (正确答案:breakfast)解析:填空项 1:_ (正确答案:eight)解析:填空项 1:_ (正确答案:break)解析:填空项 1:_ (正确答案:11)解析:四、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).Two of the most vital functions performed in any economy are(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:saving and investment)解析:听力原文6-10Two of the most key functions performed by individuals and in

42、stitutions in any economy are saving and investment. Without these, economies would not grow and flourish. The concept of saving is at least as old as an Aesops fable “The Ant and the Grasshopper.“ The ant worked hard all summer to put away enough food for the winter, while the frivolous grasshopper

43、 chirped and played. When winter arrived the grasshopper had no food to eat, but the ant had plenty.In any economy, individuals have two ways to use in comethey can spend it or save it. Much of what is spent is used to buy goods, much of what is saved is used to invest in the companies that produce

44、the goods. If too much is spent and too little saved, the economys capacity to pre duce will be diminished. If, on the other hand, too much is saved and too little spent, there will be more money available for investment than can possibly be used, and not enough people will buy what is produced. Und

45、er such circumstances, only when people begin to spend more will there be any reason for companies to invest in new buildings, machinery, or employees.(2).The concept of saving is said to be at least as old as(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:an Aesops fable/a(famous)fable)解析:(3).The two ways individuals use i

46、ncome are(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:spending or saving)解析:(4).If too much is spent, the economys capacity to produce will(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:be diminished)解析:(5).There is a reason for companies to invest only when people(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:spend more(money))解析:五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 1113 are (总题数:1,分数:3.00)A.They often take place in its major industries. B.British trade unions are more powerful.C.There arc more trade onion members in Britain.D.Britain loses more working days through strikes every

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1