ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:22 ,大小:104KB ,
资源ID:1460651      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460651.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-401及答案解析.doc)为本站会员(李朗)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-401及答案解析.doc

1、公共英语四级-401 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、Information about Pe(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_四、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).The topic of this talk is _.(分数:1.00)填空项 1:_(2).Busy families like to buy plastic bags because they can _

2、分数:1.00)填空项 1:_(3).While going grocery shopping, the speaker suggests people should take to grocery store _.(分数:1.00)填空项 1:_(4).As a great amount of paper is consumed at work and school, the speaker calls on people to _.(分数:1.00)填空项 1:_(5).Whats the final proposal put forward by the speaker?(分数:1.

3、00)填空项 1:_五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 13 ar(总题数:1,分数:3.00)A.Because it bas simple themes.B.Because the lyrics are in English.C.Because it depicts the feelings of the common people.D.Because it has a fast pace and rhythmic beat.A.Its performers are from rural areas of the south U.S.B.It dep

4、icts the sad feelings of country people.C.Its style is influenced by the blues.D.It has melodies describing everyday situation of country peoplA.Country music.B.The blues.C.Rock music.D.Disco musi七、Questions 14 16 ar(总题数:1,分数:3.00)A.the change of Americans attitude toward AfghanistanB.the necessity

5、for university students to better understand foreign cultureC.the fact that Afghanistan is affecting Americans lifeD.the urgency for university students to understand Afghanistan issueA.must give their students a better grasp of science and foreign cultureB.should seek to meet the challenge of great

6、er global integrationC.need to adapt to the challenge of more advanced scienceD.are fully qualified to serve oar societyA.Role of UniversitiesB.Serving Our SocietyC.Pursuing DiversityD.New Assignment for Universities八、Questions 17 20 ar(总题数:1,分数:4.00)A.To apply for a student loan.B.To discuss a deci

7、sion he has to make.C.To ask for a letter of recommendation.D.To find out which colleges accepted him.A.The laboratories are not well equipped.B.The classes are too large.C.Its too expensive,D.Its too far away from homA.It has a beautiful campus.B.Professors regularly publish their results.C.Its in

8、an urban setting,D.Faculty members interact with students.A.Investigate borrowing money for college.B.Choose a new major.C.Accept an internship at the State University.D.Look for a job as a biologist.九、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)Mr1.(分数:1.00)A.takeB.getC.makeD.keep2.(分数:1.00)A.avoidB.rejectC.r

9、efuseD.neglect3.(分数:1.00)A.objectedB.accusedC.chargedD.exposed4.(分数:1.00)A.inB.withC.ofD.for5.(分数:1.00)A.proposeB.mentionC.suggestD.complain6.(分数:1.00)A.suggestionB.causeC.reasonD.excuse7.(分数:1.00)A.lastB.restC.mostD.latest8.(分数:1.00)A.aboutB.would not beC.withD.of9.(分数:1.00)A.viewB.spiteC.caseD.rel

10、ation10.(分数:1.00)A.passengerB.judgeC.officerD.author11.(分数:1.00)A.whoB.whileC.andD.because12.(分数:1.00)A.receiveB.acceptC.admitD.acquire13.(分数:1.00)A.bordersB.edgesC.sidesD.ranges14.(分数:1.00)A.forB.toC.againstD.towards15.(分数:1.00)A.situationB.accidentC.conditionD.case16.(分数:1.00)A.should not beB.woul

11、d not beC.was notD.were not17.(分数:1.00)A.regularB.respectiveC.reasonableD.relative18.(分数:1.00)A.primitiveB.preciousC.previousD.precise19.(分数:1.00)A.thereforeB.moreoverC.otherwiseD.however20.(分数:1.00)A.guiltyB.sorryC.crazyD.rude十一、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十二、Part A(总题数:0,分数:0.00)十三、Passage 1(

12、总题数:5,分数:5.00)21.What can we learn from Paragraph 2?(分数:1.00)A.Socrates can be regarded as the first social scientist in the Western world.B.The universities in Italy have no buildings.C.Socrates created the “Socratic method“.D.Greece is not as civilized as Italy.22.We can infer from the text that _

13、分数:1.00)A.social science is a united science, and cannot be divided into subfieldsB.social science may be further divided into smaller parts as the amount of knowledge and information expandingC.there may be a Renaissance Man in the futureD.the best way to deal with the expansion of information is

14、 to know everything23.What does the underlined word “exponentially“ mean in the last paragraph?(分数:1.00)A.Promisingly.B.Continuously.C.Drastically.D.Rapidly.24.Why does the author say “people were even more sexist then than they are now“?(分数:1.00)A.Because they are so covetous that they want to know

15、 all there was to know.B.Because it is the Renaissance “Man“, not Renaissance “Woman“ or“ Human“.C.Because no woman was formally educated at that time.D.Because all Renaissance men were men.25.What is the main idea of this text?(分数:1.00)A.Social science is unified.B.Social science is a newborn scien

16、ce.C.What is social science.D.Specialization in social science is not goo十四、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)26.In the last paragraph, “smothering“ the present caverns means that they would be _.(分数:1.00)A.eliminatedB.enlargedC.preventedD.hollowed27.According to the passage, heat from Mount Rainiers summit c

17、raters rises from _.(分数:1.00)A.crystalline iceB.rimsC.chambersD.fumaroles28.According to the passage, long periods of volcanic inactivity can lead to a volcanic cones _.(分数:1.00)A.strongest eruptionB.sudden growthC.destructionD.unpredictability29.Paragraph 2 mentions all of the following as necessar

18、y elements in the creation of steam caves EXCEPT _.(分数:1.00)A.a glacierB.a craterC.heatD.snow30.What topic is the passage mainly concerned with?(分数:1.00)A.The importance of snowfall for Mount Rainier.B.The steam caves of Mount Rainier.C.How ice covers are destroyed.D.The eruption of Mount Saint Hele

19、ns in 1980,十五、Passage 3(总题数:5,分数:5.00)31.Why does At Home want to buy Excite?(分数:1.00)A.Because Tom Jermoluk wants to control his strongest competitor.B.Because it wants to expand its business through Excites present resources.C.Because both companies are based in Redwood City, California.D.Because

20、it has lost $9.7 million in the last three months.32.From what he said at the end of Paragraph 3, we can conclude that Michael Harris _.(分数:1.00)A.was surprised at the At Home-Excite dealB.was not satisfied with the At Home-Excite dealC.accused At Home of accumulating its wealth from warsD.considere

21、d the At Home-Excite deal desirable to At Home33.Excite is eager to join such powerful companies as AT we should teach them not to litter. We should also teach them by being good role models and recycling as much as we can every day. Finally, plant trees. Plant a tree, each person, each year.(2).Bus

22、y families like to buy plastic bags because they can _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:save their time)解析:(3).While going grocery shopping, the speaker suggests people should take to grocery store _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:with their bags)解析:(4).As a great amount of paper is consumed at work and school, the s

23、peaker calls on people to _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:recycle paper)解析:(5).Whats the final proposal put forward by the speaker?(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:Plant trees.)解析:五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 13 ar(总题数:1,分数:3.00)A.Because it bas simple themes.B.Because the lyrics are in English.C.Because it

24、 depicts the feelings of the common people.D.Because it has a fast pace and rhythmic beat. 解析:听力原文11-13One of Americas most important exports is her modem music. American music is alive all over the world. It is enjoyed by the people of all ages in all countries. Although the lyrics are in English,

25、people not speaking English enjoy it. The reasons for its popularity are its fast pace and rhythmic beat.Music has many origins in the United States. Country music which comes from the rural areas in the southern United States is one source. Country music features simple themes and melodies describi

26、ng day-to-day situations and the feelings of country people. Many people appreciate this music because of the emotions expressed by country music songs.The second origin of American popular music is the blues. It depicts mostly sad feelings reflecting the difficult lives of American blacks. It is us

27、ually played and sung by black musicians, but it is popular with all Americans.Rock music is a newer form of music. This music style, featuring fast and repetitious rhythms, was influenced by the blues and the country music. It was first known as rock-and-roll in the 1950s. Since then there have bee

28、n many forms of rock music: hard rock, soft rock, disco music and others. Many performers of popular music are young musicians.American popular music is marketed to a demanding audience. Now popular songs are heard on the radio several times a day. Some songs have become popular all over the world.

29、People hear these songs sung in their original English or sometimes translated into other languages. The words may differ but the enjoyment of the music is universal.A.Its performers are from rural areas of the south U.S.B.It depicts the sad feelings of country people.C.Its style is influenced by th

30、e blues.D.It has melodies describing everyday situation of country peopl 解析:A.Country music.B.The blues. C.Rock music.D.Disco musi解析:七、Questions 14 16 ar(总题数:1,分数:3.00)A.the change of Americans attitude toward AfghanistanB.the necessity for university students to better understand foreign cultureC.t

31、he fact that Afghanistan is affecting Americans lifeD.the urgency for university students to understand Afghanistan issue 解析:听力原文14-16In this century, the wealth and success of nations will depend like never before on the ability to produce and use knowledge. Universities have long been instrumental

32、 in generating knowledge and ideas. But in an increasingly globalized world, and in the face of rapid scientific change, they will need to think about a set of new challenges and how to best prepare their students for the coming decades.It will be vital, as never before, for university graduates to

33、have a grasp of foreign cultures and global issues. Before September 11,2001, if you had asked the average American to name a remote country that matters little to the United States, the response might well have been Afghanistan. Today, it is clear that no country is so remote that it cannot affect

34、our way of life. Universities, especially in the United States, will need to evolve to reflect the reality of interdependence, to educate more foreign students, to send more of their students abroad and to incorporate international perspectives in every area of study.Universities will need to teach

35、a new kind of literacy, defined not only by global awareness. They also need to grapple with the dilemmas posed by the accelerating pace of change brought on by scientific and technological advances. We are on the brink of once-in-human-history progress in combating disease through the application o

36、f modem science. Doctors will have at their disposal blood tests that will tell you with substantial predictive power how long you will live and from what diseases you are likely to suffer. The Internet and the application of information technology may well represent the most profound change in the

37、way knowledge is disseminated since the printing press. We are close to understanding the first second of the history of the cosmos.Beyond their contribution to scientific progress, universities are uniquely suited to grapple with the important ethical questions raised by modem science. This means t

38、hat those who wish to be educated members of our society will need to understand something of science and technology. It may once have been acutely embarrassing to not know the names of five plays by Shakespeare, but acceptable to not know the difference between a gene and a chromosome. This can no

39、longer be the case. Institutions of higher learning have begun adapting to this reality, but they still have a long way to go.A.must give their students a better grasp of science and foreign culture B.should seek to meet the challenge of greater global integrationC.need to adapt to the challenge of

40、more advanced scienceD.are fully qualified to serve oar society解析:A.Role of Universities B.Serving Our SocietyC.Pursuing DiversityD.New Assignment for Universities解析:八、Questions 17 20 ar(总题数:1,分数:4.00)A.To apply for a student loan.B.To discuss a decision he has to make. C.To ask for a letter of reco

41、mmendation.D.To find out which colleges accepted him.解析:听力原文17-20W: Hello, John, you must be pleased. After all, how many students are lucky enough to be accepted at their first and second choices?M: Not many I know. But I am not sure yet which one to choose.W: You seem to have doubts about the Stat

42、e University. But its biology department has good facilities all the biology majors want.M: Yeah. They aim have internship for seniors. But a friend told me that for the first two years some lectures had a hundred and fifty students. You probably wouldnt get to know any of your teachers.W: Well, you

43、 might actually because those classes also have small discussion sections twice a week which have no more than twenty students.M: I know. But Ive heard they were usually taught by graduate students. At White Stone College all classes are taught by professors.W: What about studying? Do you prefer a s

44、mall town like White Stone or a bigger place like the state capital?M: That doesnt matter to me. What I do care about is getting individual attention from the faculty and making friends.W: Look, Ive known you for four years now, and you seem to be a pretty out-going person. I dont think yonIl have a

45、ny trouble making friends at State University. It sounds to me like you are leaning toward White Stone though.M: I am. The only problem is that the white Stones tuition fee is really high and Im not sure I can afford it.W: You could still apply for a student loan or sign up for a work-study program.

46、M: yeah, I think Ill look into that.A.The laboratories are not well equipped.B.The classes are too large. C.Its too expensive,D.Its too far away from hom解析:A.It has a beautiful campus.B.Professors regularly publish their results.C.Its in an urban setting,D.Faculty members interact with students. 解析:

47、A.Investigate borrowing money for college. B.Choose a new major.C.Accept an internship at the State University.D.Look for a job as a biologist.解析:九、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)Mr1.(分数:1.00)A.take B.getC.makeD.keep解析:解析 takeinto account 意为“考虑到”,是固定搭配。2.(分数:1.00)A.avoid B.rejectC.refuseD.neglect解

48、析:解析 从结构上看,avoid 后要求接名词或动名词;从语义上看,avoid paying the fare=evade paying the fare,意为“逃票”,因此 avoid 符合题意。reject= refuse to accept,意为“不采纳”;refuse to do sth意为“拒绝、不肯做某事”; neglect=pay no attention to,意为“疏忽”。从结构搭配和语义搭配上看, reject、refuse 和 neglect 均不合题意。3.(分数:1.00)A.objectedB.accusedC.chargedD.exposed 解析:解析 be exposed to sth意为“面临”,从结构搭配和语义搭配看,应选 D。其他选项均与题意不符。4.(分数:1.00)A.inB.with C.ofD.for解析:解析 interfere with 意为“妨碍,打扰”;interfere in 意为“干涉,干预”。根据句意,此处应选 B。C 项和 D 项无法与 interfere 搭配。5.(分数:1.00)A.proposeB.mention C.suggestD.com

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1