ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:23 ,大小:107KB ,
资源ID:1460668      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460668.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-418及答案解析.doc)为本站会员(吴艺期)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-418及答案解析.doc

1、公共英语四级-418 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_四、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).At college, John is going to _.(分数:1.00)填空项 1:_(2).Thomas would probably go to America with _.(分数:1.00)填空项 1:_(3).Steven

2、would like to be _.(分数:1.00)填空项 1:_(4).According to Simon, the kind of job that has more pleasant future is _.(分数:1.00)填空项 1:_(5).Peter thinks that job-hunting _.(分数:1.00)填空项 1:_五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 13 ar(总题数:1,分数:3.00)A.Sick.B.Dizzy.C.Exhausted and weak.D.Painful.A.He had a minor o

3、peration.B.He had pneumonia.C.He had a car accident.D.He had long aftereffects.A.He overworks.B.He has a cold.C.He does not stay at home often enough.D.The work he does.七、Questions 1416 are (总题数:1,分数:3.00)A.The Internet is different from television in which its more convenient.B.The Internet may gre

4、atly affect the ways of college education and business.C.The Internet is the cheapest way of communication with other people.D.The Internet is composed of many computers.A.The databases of information.B.The public access networks.C.The super computer networks.D.Intranets.A.the amount of information

5、available on itB.the number of Internet societiesC.the profit it makesD.the number of networks八、Questions 1720 are (总题数:1,分数:4.00)A.Something to conquer.B.A model for movement.C.A place to find peace.D.A symbol of disorder.A.The music.B.The stage sets.C.Costumes.D.Movements.A.costlyB.colorfulC.grace

6、fulD.restrictiveA.The evolution of dance in the 20th century.B.Artists of the last century.C.Natural movement in dance.D.A pioneer in modem danc九、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)十、Human beings are ani(总题数:20,分数:20.00)1.(分数:1.00)A.forB.toC.withD.by2.(分数:1.00)A.intellectB.equipmentC.competenceD.cultu

7、re3.(分数:1.00)A.residenceB.colonyC.homeD.empire4.(分数:1.00)A.filledB.loadedC.stuffedD.scattered5.(分数:1.00)A.connectionsB.relationsC.activitiesD.accesses6.(分数:1.00)A.animalB.animalsC.creaturesD.creature7.(分数:1.00)A.meaningB.judgementC.perspectiveD.sense8.(分数:1.00)A.add upB.break upC.make upD.cut up9.(分

8、数:1.00)A.intelligentB.impressiveC.influentialD.incentive10.(分数:1.00)A.maneuverB.manageC.manipulateD.manufacture11.(分数:1.00)A.processesB.actsC.modesD.procedures12.(分数:1.00)A.thisB.thusC.henceD.that13.(分数:1.00)A.abilitiesB.potentialsC.capabilitiesD.possibilities14.(分数:1.00)A.OnB.WithC.ForD.By15.(分数:1.

9、00)A.betB.chanceC.factD.luck16.(分数:1.00)A.artificialB.fakeC.unrealD.unauthentic17.(分数:1.00)A.StrippedB.ParedC.PeeledD.Removed18.(分数:1.00)A.Apart fromB.With regard toC.With the exception ofD.In spite of19.(分数:1.00)A.infiniteB.unknownC.boundlessD.ceaseless20.(分数:1.00)A.barelyB.hardlyC.nearlyD.scarcely

10、十一、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十二、Part A(总题数:0,分数:0.00)十三、Passage 1(总题数:5,分数:5.00)21.Brandos success is evidenced by his ability to _.(分数:1.00)A.modulate his voice as well as change his appearance for any role he may playB.retain his own personality while playing other peopleC.“become“ the char

11、acter he portraysD.utilize make-up effectively22.Marion Brando symbolizes an artistic generation _.(分数:1.00)A.of conformistsB.that is incredibly romanticC.that is in the throes of revolutionD.which must reconcile itself to the realism of this world23.The author suggests that Brandos success as an ac

12、tor is due, in part, to _.(分数:1.00)A.his great sizeB.his manly chestC.his magnetic voiceD.the physical impression which he creates24.Brandos style is characterized by _.(分数:1.00)A.understatementB.the liberal use of pausesC.Both A and BD.Neither A nor B25.The artistic vein of the 20th century is _.(分

13、数:1.00)A.realismB.wild romanticismC.elaborate majestyD.classic elegance十四、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)26.Many parents now remember the teachers E-mail address and the schools website because _.(分数:1.00)A.by doing so they neednt go to the store to buy stationery for their childrenB.they can reach their c

14、hildrens school and the teachers without traveling thereC.the E-mail and the website can help them find out what their children doD.they can observe how the Internet affect their childrens education every day27.According to the content of this passage _.(分数:1.00)A.the relationship between teachers a

15、nd schools will be changed mostB.the connection between students and schools will be changed mostC.the relationship between parents and schools will be changed mostD.the association between websites and schools will be changed most28.The example of Ithaca high school is used to show _.(分数:1.00)A.how

16、 important the school website is for parents to be involved in educationB.that the school online can reassure the parents about what their children doC.how the parents of the students got to be part of a class trip to EuropeD.it is more likely for parents to send teachers E-mails than to phone them2

17、9.The underlined sentence in Paragraph 2 means that _.(分数:1.00)A.the schools and parents are connected by the Internet so that teachers will leave schoolB.parents can find out what happens with their children in school by visiting the Internet and so will the teachersC.parents and educators may disc

18、over that schools are strange by using computersD.the schools are online; parents now can teach their children and the teachers are to go30.The passage can be best titled as _.(分数:1.00)A.Get Ready to Go to SchoolB.Spread School Online TechnologyC.Start School with a ClickD.Become School Webmaster十五、

19、Passage 3(总题数:5,分数:5.00)31.How can a person acquire the greatest pleasure in the authors mind?(分数:1.00)A.One fulfils all his desires.B.One obeys the nature and fulfils necessary desires.C.One pursues the greatest wealth, honor and respect.D.One has great empty imaginings.32.Through which of the foll

20、owing cant unhappiness come according to the author?(分数:1.00)A.Fear.B.Vain.C.Unlimited desires.D.Natural desires.33.What does the author imply in the last sentence of the passage?(分数:1.00)A.If you want to get pleasure, you have to be rich.B.If you are rich, youll create for yourself unlimited fears

21、and troubles and have a lot of trouble.C.A poor but fearless person will feel more happiness than a rich one who has a lot of trouble.D.Poorer people will acquire more pleasure than the ric34.Why does the author think many pains better than pleasures?(分数:1.00)A.Some pleasures bring us pains.B.Pains

22、are evil, but should not be avoided.C.After enduring difficulties, we can feel a greater pleasure.D.Pleasures are not good and natural.35.What does “greater discomfort accrues to us“ in Paragraph 1 mean here?(分数:1.00)A.We get greater discomfort over a period of time.B.We are tortured by greater disc

23、omfort.C.Greater discomfort exists in our body.D.Greater discomfort makes us miserabl十六、Passage 4(总题数:5,分数:5.00)36.The basketball example implied that _.(分数:1.00)A.too much patriotism was displayed in the incidentB.the announcement to prolong the match was wrongC.the appeal jury was too hesitant in

24、making the decisionD.the American team was right in rejecting the silver medals37.The author gives the two examples in Paragraphs 2 and 3 to show _.(分数:1.00)A.how false national pride led to undesirable incidents in international gamesB.that sportsmen have been more obedient than they used to beC.th

25、at competitiveness in the games sometimes discourages international friendshipD.that Unfair decisions are common in Olympic Games38.According to the author, recent Olympic Games have _.(分数:1.00)A.created goodwill between the nationsB.bred only false national prideC.barely showed any international fr

26、iendshipD.led to more and more misunderstanding and hatred39.What conclusion can be drawn from the passage?(分数:1.00)A.The organization of the Olympic Games must be improved.B.Athletes should compete as individuals in the Olympic Games.C.Sport should be played competitively rather than for the love o

27、f the game.D.International contests are liable for misunderstanding between nations.40.What did the manager mean by saying, “. Hockey and the International Hockey Federation are finished“?(分数:1.00)A.His team would no longer take part in international games.B.Hockey and the Federation are both ruined

28、 by the unfair decisions.C.There should be no more hockey matches organized by the Federation.D.The Federation should he dissolve十七、Part B(总题数:0,分数:0.00)十八、In recent years, rai(总题数:5,分数:15.00)41.(分数:3.00)_42.(分数:3.00)_43.(分数:3.00)_44.(分数:3.00)_45.(分数:3.00)_十九、Section Writing(总题数:1,分数:25.00)46.Some p

29、eople like to share a room with a stranger, while others dislike it. Write an essay to describe your opinion about it. Your essay should include:(1) both advantages and disadvantages of sharing a room with a stranger;(2) your preference.You should write 160 200 words on ANSWER SHEET 2.(分数:25.00)_公共英

30、语四级-418 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:agreements)解析:听力原文1-5W: Now, lets check whether you are clear with what we have ,learned just now. Robert, what is the WTO?M: WTO is the abbreviation of the World Trade Orga

31、nization. It is the only international organization dealing with the global rules of trade between nations.W: Where is its office located? Is it in the United States too?M: No, its headquarters are in Geneva, Switzerland.W: When did it come into being? Jason?M: It came into being in 1995.W: What is

32、the objective of the WTO?M: The WTOs most important objective is to help trade flow smoothly, freely, fairly and predictably.W: How does it achieve its goal? Or what are the tasks?M: Er, there are many points. First, it administers trade agreements. Second, it acts as a forum for trade talks. Third,

33、 it settles trade disputes among different countries.W: Anything else, Tom?M: It reviews national trade policies, and cooperates with other international organizations. Since over three-quarters of WTO members are developing or least-developed countries, it will also help developing countries in tra

34、de policy issues through technical assistance and training programs.W: Great! What do you know about the WTO agreements? Martin?M: The WTOs agreements are the result of talks between the members. Through these agreements, WTO members operate a fair trading system that spells out their rights and the

35、ir obligations. Each country receives guarantees that its exports will be treated fairly in other countries that it trades with. The system also gives developing countries some flexibility in carrying out their duties.W: Good!填空项 1:_ (正确答案:disputes)解析:填空项 1:_ (正确答案:assistance)解析:填空项 1:_ (正确答案:3/4)解析

36、填空项 1:_ (正确答案:obligations)解析:四、Part B(总题数:1,分数:5.00)(1).At college, John is going to _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:study business)解析:听力原文6-10W: Good afternoon, everyone. In the last of this series of High School Forum we are discussing the problem of unemployment and how it will change the lives of our

37、audience. Whats the opinion of the young? Lets ask our audience. John?M1: Well, Im going to study business at college. You see, I dont think that the unemployment problem will get any better. I think itll probably get worse and I want a job.W: Do you think that business studies will help?M1: Oh yes,

38、 itll definitely help; I mean, its a very practical subject.W: Thank you, John. What are you going to do, Thomas?M2: I dont know. You see, my brother left university four years ago and he still hasnt found a job, so I dont think hell stay here.W: So, wherell he go?M2: Well, hell probably go to Ameri

39、ca. He says there are lots of jobs there. I think Ill go with him.W: Thank you, Thomas. What about you, Steven?M3: Im going to be a teacher.W: You sound very definite. Do you think unemployment will get better?M3: No, I dont, but therell always be jobs for teachers. You know, when people cant find j

40、obs, they stay on at school, so theyll need teachers.W: Thank you, Steven. And you, Simon?M4: Well, I think the problem will get better. I dont think well ever have full employment again, but I think there will be more jobs in some subjects, like computers.W: So you want to work with computers?M4: Y

41、es, Im going to take a computer training course. Ill probably start it this summer, and Ill definitely get a job afterwards.W: Thats very good. Peter, youre not so optimistic, are you?M5: Well, I wont get a job, will I7 Its depressing. You know, my friends cant find jobs now, and therell be even few

42、er jobs when I leave.W: Thank you, Peter.(2).Thomas would probably go to America with _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:his brother)解析:(3).Steven would like to be _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:a teacher)解析:(4).According to Simon, the kind of job that has more pleasant future is _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:computer)解

43、析:(5).Peter thinks that job-hunting _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:is depressing)解析:五、Part C(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 13 ar(总题数:1,分数:3.00)A.Sick.B.Dizzy.C.Exhausted and weak. D.Painful.解析:听力原文11-13M: Doctor, I just dont know whats wrong with me. I always feel tired and rundown. My wife finally persuad

44、ed me to visit you to find out what the trouble is.W: Looking at your case history I see that you had pneumonia four years ago and that you also had a minor operation last year. Did you have any long after effects?M: Well. I dont remember so.W: For instance, how long did you stay at home each time?M

45、 Just a couple of days. But about six months ago I was at home for about two weeks with a cold or something.W: Did you see a doctor at that time or did you just stay at home?M: No, I didnt see a doctor. The symptoms were about the same as this time. When I began to feel better, I returned to work.W

46、 And when did you start feeling so tired again?M: It must have been about ten days ago. When I came home from work one night there just didnt seem to be any reason to go back the next day.W: Well, it sounds as if your problem may be the kind of work you do. The tests I just made really dont show anything wrong. But I would like to make some further tests in the hospital.M: Thats fine with me.W: All right, you can check in tonight

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1