ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:27 ,大小:118.50KB ,
资源ID:1460680      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460680.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-430及答案解析.doc)为本站会员(刘芸)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-430及答案解析.doc

1、公共英语四级-430 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_四、Part B(总题数:0,分数:0.00)五、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_六、Part C(总题数:0,分数:0.00)七、Questions 1113 are (总题数:1,分数:3.00)A.He set u

2、p the first university in America.B.He was one of the earliest settlers in America.C.He can best represent the spirit of early American.D.He was the most distinguished diplomat in American history.A.He provided Washington with a lot of money.B.He persuaded France to support Washington.C.He served as

3、 a general in Washingtons army.D.He represented Washington in negotiations with Britain.A.As one of the greatest American scholars.B.As one of Americas most ingenious inventors.C.As one of the founding fathers of the United States.D.As one of the most famous activists for human rights.八、Questions 14

4、17 are (总题数:1,分数:4.00)A.Because we might be offered a dish of insects.B.Because nothing but freshly cooked insects are servedC.Because some yuppies like to horrify guests with insects as food.D.Because we might meet many successful executives in the media industry.A.From yuppie clubs.B.In the seafoo

5、d market.C.In the supermarket.D.On the Internet.A.Its easy to prepare.B.Its tasty and healthful.C.Its exotic in appearance.D.Its safe to eat.A.It will be consumed by more and more young people.B.It will become the first course at dinner parties.C.It will have to be changed to suit local tastes.D.It

6、is unlikely to be enjoyed by most people.九、Questions 1820 are (总题数:1,分数:3.00)A.Their business hours are limited.B.Their safety measures are inadequate.C.Their banking procedures are complicated.D.They dont have enough service windows.A.People who are in the habit of switching from one bank to anothe

7、r.B.Young people who are fond of modern technology.C.Young people who are wealthy and well-educated.D.People who have computers at home.A.To compete for customers.B.To reduce the size of their staff.C.To provide services for distant clients.D.To expand their operations at a lower cost.十、Section Use

8、of Eng(总题数:0,分数:0.00)十一、Teachers need to be (总题数:20,分数:20.00)1.(分数:1.00)A.claimedB.admiredC.ignoredD.surpassed2.(分数:1.00)A.thoughtB.ideaC.opinionD.advice3.(分数:1.00)A.particularlyB.barelyC.definitelyD.rarely4.(分数:1.00)A.IfB.AlthoughC.WhereasD.Because5.(分数:1.00)A.similarB.longC.differentD.short6.(分数:1

9、00)A.On the contraryB.On the averageC.On the wholeD.On the other hand7.(分数:1.00)A.displayingB.describingC.creatingD.exchanging8.(分数:1.00)A.consentB.insuranceC.admissionD.security9.(分数:1.00)A.everythingB.anythingC.nothingD.something10.(分数:1.00)A.makingB.standingC.planningD.taking11.(分数:1.00)A.durabl

10、eB.excessiveC.surplusD.multiple12.(分数:1.00)A.careB.nutritionC.exerciseD.leisure13.(分数:1.00)A.in effectB.as a resultC.for exampleD.in a sense14.(分数:1.00)A.improperB.riskyC.fairD.wise15.(分数:1.00)A.offB.downC.outD.alone16.(分数:1.00)A.assistanceB.guidanceC.confidenceD.tolerance17.(分数:1.00)A.strengthenB.a

11、ccommodateC.stimulateD.enhance18.(分数:1.00)A.capabilitiesB.responsibilitiesC.proficiencyD.efficiency19.(分数:1.00)A.if onlyB.now thatC.so thatD.even if20.(分数:1.00)A.groupB.individualC.personnelD.corporation十二、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十三、Part A(总题数:0,分数:0.00)十四、Passage 1(总题数:5,分数:5.00)21.Accordi

12、ng to the passage, the disappear of the Wests advantage may be due to_.(分数:1.00)A.the global communications revolution.B.the rising of the Oriental.C.some technological change happened.D.globalization.22.The word “reciprocating“ in paragraph 2 is closest in meaning to _.(分数:1.00)A.acting on behalf o

13、f both sides.B.show ones gratitude.C.do something in return for the help of others.D.help.23.The best title for the passage may be_.(分数:1.00)A.Rising of the Oriental.B.The Wests Nightmare.C.Tomorrows Honor Has Gone.D.Globalization Cause Crisis.24.It can be inferred from the passage that the author m

14、entioned that Japanese ship-owner sighs because_.(分数:1.00)A.his goods is not in good sales at that time.B.the West is not reciprocating.C.Japan is in bad condition with America.D.he can only de basic items for America.25.The authors attitude towards the situation described in the passage maybe descr

15、ibed as_.(分数:1.00)A.worried.B.indifferent.C.urgent.D.frustrated.十五、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)26.The passage may be _.(分数:1.00)A.A news report.B.A remark by an socialist on a publication.C.A government report by an officer.D.A lesson in a colleges class.27.The author do not do which of the following th

16、ings?(分数:1.00)A.Give some facts.B.Point out the underlying causes of some problems.C.Raise some problems.D.Give some suggestions.28.It can be inferred from the passage that the author expects that the corruption in some countries of the South-East Asia will_.(分数:1.00)A.disappear by the governments e

17、ffort.B.go on for at least a short time.C.disappear for the time being.D.go on forever.29.By saying “this flurry of righteousness“, the author points to _.(分数:1.00)A.the arrest of the corrupt.B.the solving of all the corruption cases .C.the appearance of the righteous people.D.the disappearance of t

18、he justice.30.According to the passage, Rafidah Azizs critic will welcome her threat because _.(分数:1.00)A.they could take advantage of it to accuse her.B.it show her weak points.C.they could make it evidence.D.she has given them bribe.十六、Passage 3(总题数:5,分数:5.00)31.The authors attitude towards Barber

19、s theory in Fears Empire can be best described as(分数:1.00)A.minor disapproval.B.suspect.C.objective.D.indifferent.32.According to the passage, globalization takes over the part of empire because it_.(分数:1.00)A.promotes the progress of other countries.B.stimulates the independence of other countries.

20、C.gives birth to the dependence of America on other countries.D.integrate the world into a whole.33.It can be inferred from the passage that the temptation which the Bush administration has increasingly succumbed to comes from _.(分数:1.00)A.Washingtons inability to run a global order driven by milita

21、ry action and the fear of terror- ism.B.Washingtons vacillating between appealing to law and undermining it.C.a misunderstanding of the consequences of global interdependence and the character of democracy.D.American empires unsustainablility.34.The author writes this passage mainly to _.(分数:1.00)A.

22、say something about a new viewpoint.B.introduce an authors theory.C.discuss a fact.D.persuade some related people.35.It can be inferred from the passage that the war on terrorism can not draw enough support to justify a U. S. -dominated order because_.(分数:1.00)A.it is not a justified war.B.it is not

23、 to the approval of other countries.C.it betrays the principle of community.D.it aims at hegemony.十七、Passage 4(总题数:5,分数:5.00)36.The Deep Sea Drilling Project was of great significance because it was_.(分数:1.00)A.the first attempt to use a special technique.B.the first extensive exploration of the oce

24、an bottom.C.attracting many geologists from all over the world.D.of great importance to funds of the gas and oil industry.37.Tire authors attitude towards the research of ocean bottom might be best summarize as one of_.(分数:1.00)A.optimistic.B.indifferent.C.impartial.D.critical.38.Which of the follow

25、ing is true of the Glomar Challenger?(分数:1.00)A.It is a type of submarine made especially for a project.B.It is as ongoing project to explore the earth.C.It provides such strong evidence that all earth scientists agree on the theories of plate tectonics and continental drift.D.It makes great contrib

26、ution to the understanding of the earths structure.39.The word “yield“ in paragraph 4 is closest in meaning to _.(分数:1.00)A.give up.B.produce.C.release.D.unpack.40.The author compare the ocean bottom to a “frontier“ in paragraph 1 because it_.(分数:1.00)A.is a quite promising place.B.is out of the und

27、erstanding of many scientists.C.attracts courageous explorers.D.is an unknown research area to the scientists.十八、Part B(总题数:0,分数:0.00)十九、Do animals have righ(总题数:5,分数:15.00)41.(分数:3.00)_42.(分数:3.00)_43.(分数:3.00)_44.(分数:3.00)_45.(分数:3.00)_二十、Section Writing(总题数:1,分数:25.00)46.For this part, you are al

28、lowed 35 minutes to write a composition entitled“ On Power Failure“. You should write at least 150 words according to the following guidelines (given in Chinese ) :(1)很多城市缺电现象严重;(2)分析原因;(3)提出建议。(分数:25.00)_公共英语四级-430 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)

29、三、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:raincoat)解析:听力原文1-5Assistant: Good morning, sir.Man: Good morning. I wonder if you can help. Ive lost my coat.Assistant: Where did you lose it, sir?Man: Er . I left it on the . um . underground yesterday morning.Assistant: Can you describe it?Man: Well, its a full-

30、length brown overcoat with a check pattern on it. Its got a wide belt, and one of those thick furry collars that keep your ears warm. Its a very nice coat actually.Assistant: Hmm. Im afraid we havent got anything like that, sir. Sorry.Man: Well, to tell you the truth, I lost another coat last week.

31、On the bus, Its a three-quarter length coat. Its grey, with big black buttons and a black belt.Assistant: Sorry, sir. Nothing like that.Man: Hmm. And then only this morning I left my white raincoat in a park. Its got a silk lin- ing.Assistant: Look, sir. Im a busy woman. If you really need a coat so

32、 badly, theres a very good second-hand clothes shop just round the corner.填空项 1:_ (正确答案:white)解析:填空项 1:_ (正确答案:park)解析:填空项 1:_ (正确答案:coat)解析:填空项 1:_ (正确答案:grey)解析:四、Part B(总题数:0,分数:0.00)五、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:sitting)解析:听力原文6-10Cathy: Im fed up with sitting on packing cases, Joe. Dont yo

33、u think we could buy at least two chairs?Joe: Do you know how much a new chair cost? One cheap comfortable armchair. eighty pounds.Cathy: Yes, I know. Its terrible. But I have an idea. Why dont we look for chairs at a street market? Ive always wanted to see one.Joe: All right. Which one shall we go

34、to?Cathy: Portobello Road, I think. There are a lot of second-hand things there. But well have to go tomorrow. Its only open on Saturdays.Joe: What time do you want to go? Net too early I hope.Cathy: The guide-book says the market is open from nine to six. Its a very popular market, so wed better be

35、 there when it opens.Joe: Right. Ill set the alarm.Cathy: Oh, Joe. Look at the crowd.Joe: They must have the same guide-book that we have.Cathy: But its very exciting . look at that old table-cloth and those beautiful curtains.Joe: Arent we looking for chairs?Cathy: Yes, but we need curtains. Come o

36、n.Cathy: Whew. Im so tired that I cant even remember what weve bought.Joe: I can. A lot of rubbish. Ill make some tea. You can have a look at our “bargains“.Cathy: Joe, the curtains are beautiful but theyre very dirty.Joe: What did you say?Cathy: I said the curtains were very dirty.Joe: Why dont you

37、 wash them?Cathy: I cant. Theyre too big. Ill have them dry-cleaned.Joe: And what are you going to do about those holes. Can you mend them?Cathy: I cant. I cant sew. Ill have them mended.Joe: How much will all that cost? I never want to see another bargain. and we still havent got any chairs.填空项 1:_

38、 (正确答案:80 Pounds)解析:填空项 1:_ (正确答案:9:00 Saturday morning)解析:填空项 1:_ (正确答案:curtain)解析:填空项 1:_ (正确答案:dirty)解析:六、Part C(总题数:0,分数:0.00)七、Questions 1113 are (总题数:1,分数:3.00)A.He set up the first university in America.B.He was one of the earliest settlers in America.C.He can best represent the spirit of ear

39、ly American. D.He was the most distinguished diplomat in American history.解析:听力原文11-13Few people can stand for the spirit of early American as much as Benjamin Franklin. He lived through almost the whole of the eighteenth century. He was born 6 years after the century began and died ten years before

40、 it ended. During this time, he saw the American colonys grow from tiny settlement into a nation. And he also contributed much to the new state. He was deeply interested in science and natural history and experiments electricity of lightening that directly to the invention of lightening road. He was

41、 also interested in improving the conditions of his fellowman. He was involved in a number of projects in his native Philadelphia, including the settling up of the library, a university, a philosophical society and a fire prevention service. He worked hard to enable the America colony to gain indepe

42、ndence from Britain. As ambassador to France, he encouraged the French to help George Washington. After the war he attended the American Constitutional Congress. This was his last contribution, for he died later that year. He is still fondly remembered by Americans as one of the Creators of the Unit

43、ed States.精解 出题点在文章首句表强调的部分。没有人能比 Benjamin Franklin 更能代表早期美国人的精神“Few people can stand for the spirit of early America as much as Benjamin Franklin”。答案选 C。A.He provided Washington with a lot of money.B.He persuaded France to support Washington. C.He served as a general in Washingtons army.D.He repres

44、ented Washington in negotiations with Britain.解析:精解 出题点在文章中部。Benjamin Franklin 鼓励法国支持华盛顿。“he encouraged the French to help George Washington”。答案选 B。A.As one of the greatest American scholars.B.As one of Americas most ingenious inventors.C.As one of the founding fathers of the United States. D.As one

45、 of the most famous activists for human rights.解析:精解 出题点在文章末句。Benjamin Franklin 作为国父被美国人民怀念至今“He is still fondly remembered by Americans as one of the creators of the United States”。答案选 C。八、Questions 1417 are (总题数:1,分数:4.00)A.Because we might be offered a dish of insects. B.Because nothing but fresh

46、ly cooked insects are servedC.Because some yuppies like to horrify guests with insects as food.D.Because we might meet many successful executives in the media industry.解析:听力原文14-17Yuppies are young people who earn a lot of money and live in a style that is too expensive for most people. If you are invited to a yuppie dinner party, dont be surprised if you are offered freshly -cooked insects as a first course. While the idea of eating fri

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1