ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:27 ,大小:119.50KB ,
资源ID:1460683      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1460683.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(公共英语四级-433及答案解析.doc)为本站会员(bowdiet140)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

公共英语四级-433及答案解析.doc

1、公共英语四级-433 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_四、Part B(总题数:0,分数:0.00)五、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_六、Part C(总题数:0,分数:0.00)七、Questions 1113 are (总题数:1,分数:3.00)A.The hear

2、t of London was flooded.B.An emergency exercise was conducted.C.100 people in the suburbs were drowned.D.One of the bridges between North and South London collapsed.A.A flood wall was built.B.Rescue teams were formed.C.An Mann system was set up.D.50 underground stations were made waterproof.A.Most L

3、ondoners took Exercise Flood Call calmly.B.Most Londoners were frightenedC.Most Londoners became rather confused.D.Most Londoners complained about the trouble caused by Exercise Flood Call.八、Questions 14 to 16 a(总题数:1,分数:3.00)A.It limited their supply of food.B.It destroyed many of their nests kille

4、dC.It many baby bald eagles.D.It made their eggshells too fragile.A.They brought in bald eagles from Canada.B.They explored new ways to hatch baby bald eagles.C.They developed new types of feed for baby bald eagles.D.They found ways to speed up the reproduction of bald eagles.A.Pollution of the envi

5、ronment.B.Over-killing by hunters.C.Destruction of their natural homes.D.A new generation of pest killers.九、Questions 1720 are (总题数:1,分数:4.00)A.Whether global warming will speed up in the future.B.Whether it will lead to widespread food shortage.C.Whether it can be detected and checked.D.Whether it

6、will affect their own lives.A.Many species have developed a habit of migration.B.Many species have become less sensitive to climate.C.Many new species have come into existence.D.Many species have moved further north.A.Storms and floods.B.Disease and fire.C.Rapid increase of the animal population.D.L

7、ess space for their growA.They will face extinction without artificial reproduction.B.They will have to migrate to find new homes.C.They will be able to survive in the preserves.D.They will gradually die out.十、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)十一、The horse and carria(总题数:20,分数:20.00)1.(分数:1.00)A.simi

8、larB.identicalC.diverseD.differential2.(分数:1.00)A.referingB.showingC.takingD.working3.(分数:1.00)A.positionB.associationC.contractD.contacts4.(分数:1.00)A.inB.atC.onD.for5.(分数:1.00)A.lessB.ratherC.manyD.fewer6.(分数:1.00)A.butB.otherwiseC.orD.likewise7.(分数:1.00)A.HoweverB.MoreoverC.ThereforeD.Furthermore8

9、分数:1.00)A.mobilityB.motiveC.moralD.mission9.(分数:1.00)A.raiseB.obtainC.growD.unite10.(分数:1.00)A.probableB.likelyC.reluctantD.readily11.(分数:1.00)A.datingB.appointmentC.engagementD.matching12.(分数:1.00)A.moreB.lessC.otherD.rather13.(分数:1.00)A.scarceB.rareC.scaredD.relieved14.(分数:1.00)A.certainB.embarr

10、assedC.hesitatedD.free15.(分数:1.00)A.involvingB.linkingC.connectingD.correlating16.(分数:1.00)A.sourceB.originC.resourceD.base17.(分数:1.00)A.forB.likelyC.dueD.because18.(分数:1.00)A.giveB.influenceC.makeD.offer19.(分数:1.00)A.workB.serveC.stayD.remain20.(分数:1.00)A.personalB.emotionalC.mutualD.magnetic十二、Sec

11、tion Reading Co(总题数:0,分数:0.00)十三、Part A(总题数:0,分数:0.00)十四、Passage 1(总题数:5,分数:5.00)21.The author write this passage mainly to_.(分数:1.00)A.introduce a new book.B.introduce an authors new theory.C.discuss a theory proposed by one other socialist.D.criticize a author on his incomplete theory.22.It can be

12、 inferred from the passage that the author and Walzer differ in which of the following aspects?(分数:1.00)A.Those qualities unrelated to the production of material goods are rewarded with material goods.B.It brings predominant positions to people who often lack those other qualities that evoke affecti

13、on or admiration.C.Those who excel in “sensitivity“ or “the ability to express compassion“ merit equal wealth with those who excel in qualities.D.In any society that, like a capitalist society, seeks to become ever wealthier in material terms, disproportionate rewards are bound to flow to the people

14、 who are instrumental in producing the increase in its wealth.23.According to the passage, which of the following is closest to the concept of “tyranny“ mentioned in this passage?(分数:1.00)A.an man without civil earns too much money.B.the degrade of civilian because of the pursuit of money.C.a specia

15、l honor is only attribute to those who can afford.D.the allowance of a people to achieve his fame by money.24.The authors attitude towards Walzers theory in “In Defense of Equality“ can be best de- scribed as_.(分数:1.00)A.minor disapproval.B.suspect.C.objective.D.indifferent.25.The word “egalitarian“

16、 in paragraph 1 is closest in meaning to which of the following words?(分数:1.00)A.Justified.B.Equal.C.Liberal.D.Attractive.十五、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)26.It can be inferred from the passage that the author believes which of the following states-merit ?(分数:1.00)A.Art plays the major part in the design

17、of an machine.B.Art should be given at least equal importance as mathematics in engineering lessons.C.Compared with art, mathematics is not so important in engineering.D.Without art, there will be no successful work in engineering.27.According to the passage, the author mentioned that “when once the

18、 staff of the Historic American Engineering Record wished to have drawings made of machines and isometric views of industrial processes for its historical record of American engineering“ in order to _.(分数:1.00)A.point out the inability of engineering students.B.point out the omission of conventional

19、 engineering lessons.C.praise the architectural schools.D.encourage contests of such kind.28.The word “aberrations“ in paragraph 4 is closest in meaning to which of the following words?(分数:1.00)A.Anomaly.B.Error.C.Incomplete.D.Misfortune.29.The author write this passage mainly to_.(分数:1.00)A.introdu

20、ce a new idea.B.stress the importance of nonverbal thinking.C.criticize the education for omitting an important part of knowledge.D.propose a suggestion.30.The authors attitude towards mathematics in design science can be best described as _.(分数:1.00)A.Crucial.B.Of core importance.C.Trivial.D.Of ref

21、erence use.十六、Passage 3(总题数:5,分数:5.00)31.According to the passage, which of the following is true?(分数:1.00)A.Without the North American Free Trade Agreement, Mexico would have developed better.B.Wall Street lenders did not help Mexico recover from the financial crisis of December 1994.C.Not all the

22、citizens in Mexico suffer from the low price of corn.D.Mexico have natural advantage over China.32.Mexico can not benefit from the North American Free Trade Agreement because it_.(分数:1.00)A.can not win the competition between China and other countries.B.relies on the prosperity of American economy.C

23、can not develop into an independently productive economy.D.mainly engage itself in agriculture.33.Which of the following has the highest growth rate in the past ten years?(分数:1.00)A.Latin America.B.Mexico.C.Korean.D.China.34.The authors attitude towards the North American Free Trade Agreement might

24、 be best summarize as one of_.(分数:1.00)A.pessimistic.B.indiffrret.C.disappointed but expecting.D.critical.35.The word “giant sucking sound of jobs being pulled out of this country“ in paragraph 2 means_.(分数:1.00)A.disappearance of jobs.B.hiring worker from other countries.C.being deprived of jobs by

25、 competition from other country.D.increasing of job opportunities.十七、Passage 4(总题数:5,分数:5.00)36.It can be inferred from the passage that, Jimmy Wales initiated the Wikipedia project in order to_.(分数:1.00)A.built a peoples encyclopedia .B.make himself known.C.make resources available useful again.D.e

26、xecute a project ordered by his superior.37.The author called Wikipedia peoples encyclopedia because it_.(分数:1.00)A.is accessible by all the passersby.B.can be edited by everyone.C.is run by ordinary people.D.is built to the taste of common citizens.38.The word “languish“ in paragraph 4 is closest i

27、n meaning to_.(分数:1.00)A.give up.B.be aborted.C.reduce.D.sink.39.The authors attitude towards Wikipedia might be best summarize as one of_.(分数:1.00)A.optimistic.B.indifferent.C.encourage.D.suspicious.40.Which can be inferred form the passage about Wikipedia?(分数:1.00)A.It has once ran into trouble.B.

28、It has a foreseeable bright future.C.It will soon take the part of Google.D.It makes great contribution to the spreading of information.十八、Part B(总题数:0,分数:0.00)十九、According to the new(总题数:5,分数:15.00)41.(分数:3.00)_42.(分数:3.00)_43.(分数:3.00)_44.(分数:3.00)_45.(分数:3.00)_二十、Section Writing(总题数:1,分数:25.00)46

29、For this part you are allowed 35 minutes to write a composition on the topic“ Cars and Air Pollution“. You should base your composition on the following lines.(1)私家轿车越来越多,有些问题随之产生;(2)比较明显的人问题有(3)我对这种现象的看法。You should write 160200 words neatly on ANSWER SHEET 2(分数:25.00)_公共英语四级-433 答案解析(总分:100.00,做题时

30、间:90 分钟)一、Section Listening (总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:3)解析:听力原文1-5What do you want me to get then?Er. well, go to the green grocers first.Yeah, the green grocers. OK.Let me see, potatoes, new potatoes, not mottled ones. I mean theyre really not very goo

31、d any more. Urm, three pounds.Hang on. Im trying to write this down. New potatoes.Right.Three pounds.Three pounds. Yes.Spring onions, one bunch.One bunch of spring onions.Yeah.OK.And a pound of bananas.And a pound of bananas. OK.And then, could you go to the supermarket as well?Yes, yes.Mm, let me s

32、ee. A packet of sugar cubes.A packet of sugar cubes.Yeah. Cubes, mind you, not the other stuff.Right.Coffee, instant coffee, please get Nescafe, Nescafe gold blend.Nescafe?Yeah. I dont really like any other kinds.OK. Nescafe. what did you say?Gold blend.Gold blend. Yeah.You know one of those eight-o

33、unce jars.Eight ounces. Yes, yes.Cooking oil.Cooking oil.Sunflower you see, I need it for.What is it? Whats that?Sunflower.Sunflower?I need it for a special recipe.Never heard of that.Sunflower cooking oil.Yeah.Right.Wine.Any special kind?Dry white.Dry white wine. Yeah.And some bread.Some bread. Any

34、 particular kind?No.Any kind?Any kind, yeah.OK. Yeah. Anything else?Oh yes, hang on. I forget apples. Golden delicious, urm, from the green grocers.Golden delicious apples. How many?Two pounds.Two pounds.Yes.填空项 1:_ (正确答案:spring)解析:填空项 1:_ (正确答案:2)解析:填空项 1:_ (正确答案:1)解析:填空项 1:_ (正确答案:8 ounce)解析:四、Par

35、t B(总题数:0,分数:0.00)五、综合题型(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:travel agency)解析:听力原文6-10Traveler: Hello. Id like some information about your trips to Kathmandu.Travel Agent: Yes, of course. What can I tell you.?Traveler: Well, how do we travel?Travel Agent: Its a specially adapted bus with room for sleeping a

36、nd .Traveler: And, and, er, how many people in a group?Travel Agent: Well, the bus sleeps ten. Usually there are eight travelers and two drivers, a guide to look after you.Traveler: So, so we sleep, um, normally, in, in the bus?Travel Agent: Yes, and its fully equipped for cooking and its got a show

37、er system that we put up every evening, weather permitting.Traveler: Er, um. We leave from London?Travel Agent: Yes, and return to London.Traveler: Is there anything special wed have to bring?Travel Agent: Oh, we give everyone a list of suitable clothes to bring. Of course, space is limited.Traveler

38、 Oh, oh yes, I understand that. Now, how long in advance would I have to book?Travel Agent: Well, it depends. Usually six or eight months, Its amazing the number of people who are interested.Traveler: Well, Im interested in the ten-week trip next spring.Travel Agent: Um, that one leaves on the four

39、th of April.Traveler: Yeah. Thats right, yeah. Itll be for two people.Travel Agent: That would be fine. Could you come in and we can go over all the details.Traveler: Yes, I think that would be best, um, but can you tell me how much thatll cost.Travel Agent: Spring for ten weeks. Um, we havent got t

40、he exact figures at the moment, but, er, something like, er, 1,100 pounds per person.Traveler: OK. Um, Ill come and see you one day next week.Travel Agent: Yes. Thanks for ringing.Traveler: Thank you. Bye.Travel Agent: Bye bye.填空项 1:_ (正确答案:customer)解析:填空项 1:_ (正确答案:London)解析:填空项 1:_ (正确答案:2 or 8)解析

41、填空项 1:_ (正确答案:1,100 pounds)解析:六、Part C(总题数:0,分数:0.00)七、Questions 1113 are (总题数:1,分数:3.00)A.The heart of London was flooded.B.An emergency exercise was conducted. C.100 people in the suburbs were drowned.D.One of the bridges between North and South London collapsed.解析:听力原文11-13A few months ago, mill

42、ions of people in London heard alarms all over the town. Emergency services, the Fire Department, the Police, hospitals, and ambulances stood by, ready to go into action. In railway and underground stations, people read notices and maps, which told them where to go and what to do in the emergency. T

43、his was Exercise Flood Call, to prepare people for a flood emergency. London wasnt flooded yet, but it is possible that it would be. In 1232 and in 1223, Lon- don was badly flooded. In 1928, people living in Westminster, the heart of London, drowned in floods. And in 1953, one hundred people, living

44、 on the eastern edge of the London suburbs were killed again in the floods. At last, Greater London Council took action to prevent this disaster from happening again. Though a flood wall was built in the 1980s, Londoners still must be prepared for the possible disaster. If it happens, 50 underground

45、 stations will be underwater. Electricity, gas and phone services will be out of action. Roads will be drowned. It will be impossible to cross any of the bridges between north and south London. Imagine: London will look like the famous Italian city, Venice. But this Exercise Flood Call didnt cause p

46、anic among Londoners. Most people knew it was just a warning. One lady said, “Its a flood warning, isnt it? The water doesnt look high to me.“精解 出题点在文章开头部分。伦敦居民在做防洪演习“This was Exercise Flood Call,to prepare people for a flood emergency.”。答案选 B。A.A flood wall was built. B.Rescue teams were formed.C.An Mann system was set up.D.50 underground stations were made waterproof.解析:精解 出题点在文章中间表强调的部分。尽管 80 年代,伦敦修筑了一道防洪墙,伦敦人仍然必须要为可能发生的灾难做准备“Though a flood wa

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1