ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:21 ,大小:94KB ,
资源ID:1463441      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1463441.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(剑桥商务英语中级-132及答案解析.doc)为本站会员(ideacase155)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

剑桥商务英语中级-132及答案解析.doc

1、剑桥商务英语中级-132 及答案解析(总分:95.00,做题时间:90 分钟)一、READING(总题数:0,分数:0.00)二、PART ONE(总题数:0,分数:0.00)A1.The need for good managers is increasing.(分数:1.00)填空项 1:_2.The raw number of managers needed is decreasing.(分数:1.00)填空项 1:_3.Being a good manager must enjoy people.(分数:1.00)填空项 1:_4.An effective leader has a q

2、uality that makes him/her easily noticed.(分数:1.00)填空项 1:_5.Anyone can be a good manager.(分数:1.00)填空项 1:_6.A good manager must let others trust him/her.(分数:1.00)填空项 1:_7.A good manager dares to take some risks.(分数:1.00)填空项 1:_四、PART TWO(总题数:0,分数:0.00)五、A CONDENSED EMPLOYEE(总题数:5,分数:5.00)8.(分数:1.00)填空

3、项 1:_9.(分数:1.00)填空项 1:_10.(分数:1.00)填空项 1:_11.(分数:1.00)填空项 1:_12.(分数:1.00)填空项 1:_六、PART THREE(总题数:0,分数:0.00)七、ON ADVERTISEMENT(总题数:6,分数:6.00)13.In the passage, which of the following is NOT included in the advantages of advertising?(分数:1.00)A.Securing greater fame.B.Providing more jobs.C.Enhancing li

4、ving standards.D.Reducing newspaper cost.14.By the first sentence of the passage the author means that _.(分数:1.00)A.he is fairly familiar with the cost of advertisingB.everybody knows well that advertising is money consumingC.advertising costs money like everything elseD.it is worthwhile to spend mo

5、ney on advertising15.The passage most probably is _.(分数:1.00)A.an official documentB.a news storyC.an advertisementD.a comment16.The author deems that the well-known TV personality is _.(分数:1.00)A.very precise in passing his judgment on advertisingB.interested in nothing but the buyers attentionC.co

6、rrect in telling the difference between persuasion and informationD.obviously partial in his views on advertising17.In the authors opinion _.(分数:1.00)A.advertising can seldom bring material benefit to man by providing informationB.advertising informs people of new ideas rather than wins them overC.t

7、here is nothing wrong with advertising in persuading the buyerD.the buyer is not interested in getting information from an advertisement18.The phrase “live up to“ in Line 4, Paragraph 2 can be replaced by _.(分数:1.00)A.surviveB.complementC.agree withD.carry on八、PART FOUR(总题数:0,分数:0.00)九、Advertisement

8、总题数:15,分数:15.00)19.(分数:1.00)A.reservesB.keepsC.maintainD.preserves20.(分数:1.00)A.requestsB.requirementsC.standardsD.needs21.(分数:1.00)A.accessibleB.availableC.reachedD.got22.(分数:1.00)A.expensiveB.cheapC.severeD.bad23.(分数:1.00)A.separatelyB.differentlyC.partlyD.annually24.(分数:1.00)A.functionB.workC.en

9、terD.operate25.(分数:1.00)A.takesB.costsC.spendsD.shares26.(分数:1.00)A.booksB.onesC.subjectsD.titles27.(分数:1.00)A.handfulB.severalC.littleD.score28.(分数:1.00)A.includesB.concludesC.containsD.takes29.(分数:1.00)A.testsB.needsC.claimsD.proclaims30.(分数:1.00)A.similarityB.differenceC.resemblanceD.disagreement

10、31.(分数:1.00)A.throughB.overC.inD.out32.(分数:1.00)A.solutionB.wayC.keyD.method33.(分数:1.00)A.careB.concernC.interestD.firm十、PART FIVE(总题数:0,分数:0.00)十一、Am I Making Any Mone(总题数:12,分数:12.00)34.(分数:1.00)填空项 1:_35.(分数:1.00)填空项 1:_36.(分数:1.00)填空项 1:_37.(分数:1.00)填空项 1:_38.(分数:1.00)填空项 1:_39.(分数:1.00)填空项 1:_4

11、0.(分数:1.00)填空项 1:_41.(分数:1.00)填空项 1:_42.(分数:1.00)填空项 1:_43.(分数:1.00)填空项 1:_44.(分数:1.00)填空项 1:_45.(分数:1.00)填空项 1:_十二、WRITING(总题数:0,分数:0.00)十三、PART ONE(总题数:1,分数:5.00)46. NOTEDear Mr. Simon,(分数:5.00)_十四、PART TWO(总题数:1,分数:5.00)47. (分数:5.00)_十五、LISTENING(总题数:0,分数:0.00)十六、PART ONE(总题数:0,分数:0.00)十七、Convers

12、ation One(总题数:0,分数:0.00)十八、Telephone Message(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十九、Conversation Two(总题数:0,分数:0.00)二十、Phone Message Pad(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二十一、Conversation Three(总题数:0,分数:0.00)二十二、Message(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二十三、PART TWO(总题数:0,分数:0.0

13、0)二十四、Section One(总题数:0,分数:0.00)二十五、A to send a telex(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二十六、Section Two(总题数:0,分数:0.00)二十七、A cloth(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二十八、PART THREE(总题数:1,分数:8.00)A.European Committee of EconomicsB.European Committee of EconomicsC.Economic

14、Committee of EuropeA.very different problemsB.almost the same problemsC.the similar problemsA.in packaging featuresB.to minor extentC.to great extentA.quick orderingB.effective managementC.long lead-timeA.have close relations with the suppliersB.have close contact with the marketC.keep close attenti

15、on to your productsA.adjust themselves quickly to the marketB.be invented quickly to the manufacturersC.keep steady amount to the clientsA.eastern enterpriseB.western enterpriseC.local supplierA.Package certificateB.Package priceC.Package colour二十九、SPEAKING(总题数:0,分数:0.00)三十、PART ONE(总题数:0,分数:0.00)三十

16、一、PART TWO(总题数:1,分数:5.00)48.A: WHAT IS IMPORTANT WHEN CHOOSING A FOREIGN UNIVERSITY?REPUTATIONSCHOLARSHIPB: WHAT IS IMPORTANT WHEN CHOOSING A PLACE TO LIVE IN?BIG CITIESSMALL TOWNSC: WHAT IS IMPORTANT WHEN LOOKING FOR A JOB?SALARYOUTLOOK(分数:5.00)_三十二、PART THREE(总题数:1,分数:5.00)49.Discuss with your par

17、tner about kinds of taxationprogressive taxproportional taxregresssive taxation(分数:5.00)_剑桥商务英语中级-132 答案解析(总分:95.00,做题时间:90 分钟)一、READING(总题数:0,分数:0.00)二、PART ONE(总题数:0,分数:0.00)A1.The need for good managers is increasing.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:2.The raw number of managers needed is decreasing.(分

18、数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:3.Being a good manager must enjoy people.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:4.An effective leader has a quality that makes him/her easily noticed.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:5.Anyone can be a good manager.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:6.A good manager must let others trust him/her.(

19、分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:7.A good manager dares to take some risks.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:四、PART TWO(总题数:0,分数:0.00)五、A CONDENSED EMPLOYEE(总题数:5,分数:5.00)8.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:9.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:10.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:11.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:12.(分数:1.00)填空项 1:_

20、 (正确答案:G)解析:六、PART THREE(总题数:0,分数:0.00)七、ON ADVERTISEMENT(总题数:6,分数:6.00)13.In the passage, which of the following is NOT included in the advantages of advertising?(分数:1.00)A.Securing greater fame. B.Providing more jobs.C.Enhancing living standards.D.Reducing newspaper cost.解析:14.By the first sentenc

21、e of the passage the author means that _.(分数:1.00)A.he is fairly familiar with the cost of advertisingB.everybody knows well that advertising is money consuming C.advertising costs money like everything elseD.it is worthwhile to spend money on advertising解析:15.The passage most probably is _.(分数:1.00

22、A.an official documentB.a news storyC.an advertisementD.a comment 解析:16.The author deems that the well-known TV personality is _.(分数:1.00)A.very precise in passing his judgment on advertisingB.interested in nothing but the buyers attentionC.correct in telling the difference between persuasion and i

23、nformationD.obviously partial in his views on advertising 解析:17.In the authors opinion _.(分数:1.00)A.advertising can seldom bring material benefit to man by providing informationB.advertising informs people of new ideas rather than wins them overC.there is nothing wrong with advertising in persuading

24、 the buyer D.the buyer is not interested in getting information from an advertisement解析:18.The phrase “live up to“ in Line 4, Paragraph 2 can be replaced by _.(分数:1.00)A.surviveB.complementC.agree with D.carry on解析:八、PART FOUR(总题数:0,分数:0.00)九、Advertisement(总题数:15,分数:15.00)19.(分数:1.00)A.reservesB.kee

25、psC.maintainD.preserves 解析:20.(分数:1.00)A.requestsB.requirementsC.standards D.needs解析:21.(分数:1.00)A.accessibleB.available C.reachedD.got解析:22.(分数:1.00)A.expensive B.cheapC.severeD.bad解析:23.(分数:1.00)A.separatelyB.differentlyC.partlyD.annually 解析:24.(分数:1.00)A.functionB.work C.enterD.operate解析:25.(分数:1

26、00)A.takes B.costsC.spendsD.shares解析:26.(分数:1.00)A.booksB.onesC.subjectsD.titles 解析:27.(分数:1.00)A.handful B.severalC.littleD.score解析:28.(分数:1.00)A.includesB.concludesC.contains D.takes解析:29.(分数:1.00)A.tests B.needsC.claimsD.proclaims解析:30.(分数:1.00)A.similarityB.difference C.resemblanceD.disagreemen

27、t解析:31.(分数:1.00)A.throughB.over C.inD.out解析:32.(分数:1.00)A.solution B.wayC.keyD.method解析:33.(分数:1.00)A.careB.concern C.interestD.firm解析:十、PART FIVE(总题数:0,分数:0.00)十一、Am I Making Any Mone(总题数:12,分数:12.00)34.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:it)解析:35.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:correct)解析:36.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:to)解

28、析:37.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:for)解析:38.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:correct)解析:39.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:already)解析:40.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:CORRECT)解析:41.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:out)解析:42.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:correct)解析:43.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:that)解析:44.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:something)解析:45.(分数:1.00

29、填空项 1:_ (正确答案:CORRECT)解析:十二、WRITING(总题数:0,分数:0.00)十三、PART ONE(总题数:1,分数:5.00)46. NOTEDear Mr. Simon,(分数:5.00)_正确答案:(Dear Mr. Simon,A customer complained that he had received 100 green colour bicycles instead of 50 green and 50 blue colour bicycles, which had been shipped on 11th May. Could you pleas

30、e send me the immediate invoice under contract No. TXI 2-1 in duplicate?)解析:十四、PART TWO(总题数:1,分数:5.00)47. (分数:5.00)_正确答案:(This chart shows the weekly hours of unpaid labor for married men and women with and without children.Married women with no children work almost twice as many unpaid hours at hom

31、e than do their husbands do. According to the chart, this disproportion only increases with the number of children a married couple has. Married women with one to two children work almost three times more unpaid hours per week than their husbands do, while married women with three or more children w

32、ork five times more unpaid hours of work per week than their husbands do.As seen here and in most societies, women contribute tremendously towards the running of their households, all in the absence of monetary benefit.)解析:十五、LISTENING(总题数:0,分数:0.00)十六、PART ONE(总题数:0,分数:0.00)十七、Conversation One(总题数:

33、0,分数:0.00)十八、Telephone Message(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_ (正确答案:Jackson)解析:听力原文1-4Woman A: Hello. Could I speak to Mr. Jacksons secretary please?Woman B: Yes, its Mr. Jacksons secretary speaking. What can I do for you?Woman A: Oh hello, Im Lucy, Mr. Martins secretary. I want to check that you know Mr. Ma

34、rtin changed the flight and will arrive in Tokyo around 2:30 Tokyo time on Tuesday afternoon.Woman B: I already know about it. Is it Pan-Am H1287?Woman A: Yes.Woman B: Mr. Jackson himself is going to meet Mr. Martin at the Airport himself. Could you tell me what he looks like?Woman A: Well, Mr. Mart

35、in has a moustache with dark, curly hair.Woman B: Does he wear glasses?Woman A: Oh, yes, he does. And Mr. Martin is also tall. I remember he wears sweaters when he was aboard.Woman B: Thank you for your help.Woman A: Youre welcome.填空项 1:_ (正确答案:Tuesday)解析:填空项 1:_ (正确答案:H1287)解析:填空项 1:_ (正确答案:curly)解

36、析:十九、Conversation Two(总题数:0,分数:0.00)二十、Phone Message Pad(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_ (正确答案:Sommersby)解析:听力原文5-8Woman: Hello. Mount Wood Company.Man: May I speak to Mr. Harry Stewart, please?Woman: Im sorry, but Mr. Stewart is out of town until next Monday. Do you want to leave a message?Man: Oh, yes. Im B

37、ruce Sommersby. I represent the Quick Office Supply Company.Woman: Is it B-R-U-C-E, S-O-M-M-E-R-S-B-Y?Man: Thats right. Last week your company purchased feeder paper for your word processors from us. Mr. Stewart seemed very satisfied. So I would like to see Mr. Stewart and try to convince him to pla

38、ce more orders with us. As we sell all kinds of stationary supplies at low prices and with prompt delivery.Woman: OK. Ill let Mr. Stewart know your calling when he comes back.Man: Thank you. And my contact number is 081225475. So Mr. Stewart may call me if he finds it convenient.Woman: 081225475.Man

39、 Thats right. By the way, I will not be in on Wednesday morning.Woman: Ill tell Mr. Stewart. Bye-bye.Man: Thank you very much.填空项 1:_ (正确答案:Office)解析:填空项 1:_ (正确答案:more)解析:填空项 1:_ (正确答案:081225475)解析:二十一、Conversation Three(总题数:0,分数:0.00)二十二、Message(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_ (正确答案:Textiles)解析:听力原文9-12Wom

40、an: Hello, Edmund Hotel.Man: Hello, Im John Lee of National Textiles Import and Export Corporation.Woman: What can I do for you?Man: Well, I would like to invite a customer of mine to a banquet tomorrow evening.Woman: How many people will there be?Man: Four, two from our corporation and two European

41、s.Woman: When do you want to start your banquet?Man: Around 6:30.Woman: Do you have any special requirements?Man: Yes, we do not want to be disturbed during dinner.Woman: OK. Ill arrange a quiet room for you.Man: Thank you very much.Woman: Youre welcome.填空项 1:_ (正确答案:4)解析:填空项 1:_ (正确答案:6:30)解析:填空项 1

42、 (正确答案:isolated)解析:二十三、PART TWO(总题数:0,分数:0.00)二十四、Section One(总题数:0,分数:0.00)二十五、A to send a telex(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:听力原文Woman: You see, we have to buy the food anyway, so why not find a more economical way to do it? I will read the newspaper to see if anything is on sale that we nee

43、d. Since we have a fridge, we can buy some items and freeze them for later use.填空项 1:_ (正确答案:H)解析:听力原文Man: Im going to stay in New York for next week. During my stay, Ill be attending a few parties and social gatherings. Of course, I cant wear the same thing all the time. I need two new suits and garments for the evening.填空项

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1