ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:22 ,大小:108.50KB ,
资源ID:1463444      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1463444.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(剑桥商务英语中级-137及答案解析.doc)为本站会员(confusegate185)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

剑桥商务英语中级-137及答案解析.doc

1、剑桥商务英语中级-137 及答案解析(总分:95.00,做题时间:90 分钟)一、READING(总题数:0,分数:0.00)二、PART ONE(总题数:0,分数:0.00)A1.Halloween in office(分数:1.00)填空项 1:_2.The purpose of celebrating Halloween at office(分数:1.00)填空项 1:_3.The plan for a Halloween celebration(分数:1.00)填空项 1:_4.Through the Halloween celebration, you get to know mor

2、e about your employees(分数:1.00)填空项 1:_5.The best time for a Halloween party is at lunch time(分数:1.00)填空项 1:_6.A volunteer is needed to organize the event(分数:1.00)填空项 1:_7.Traditional trick-or-treat festivities of Halloween(分数:1.00)填空项 1:_四、PART TWO(总题数:0,分数:0.00)五、GIVING MEMORABLE GIF(总题数:5,分数:5.00)

3、8.(分数:1.00)填空项 1:_9.(分数:1.00)填空项 1:_10.(分数:1.00)填空项 1:_11.(分数:1.00)填空项 1:_12.(分数:1.00)填空项 1:_六、PART THREE(总题数:0,分数:0.00)七、Employment Situation(总题数:6,分数:6.00)13.Which of the following is NOT suggested as a possible means to cope with the current situation?(分数:1.00)A.Create situations in which people

4、work for themselves.B.Treat employment as the norm.C.Endeavor to revive the household and the neighborhood as centers of production.D.Encourage people to work in circumstances other than normal working conditions.14.What does the word “daunting“ in the third paragraph mean?(分数:1.00)A.Shocking.B.Inte

5、resting.C.Confusing.D.Stimulatin15.Which of the following was NOT mentioned as a factor contributing to the spread of employment?(分数:1.00)A.The enclosures of the 17th and 18th centuries.B.The development of factories.C.Relief from housework on the part of women.D.Development of modern means of trans

6、portation.16.The passage most probably is _.(分数:1.00)A.an official documentB.a research reportC.an advertisementD.a news story17.What is the main idea of the passage?(分数:1.00)A.Employment became widespread in the 17th and 18th centuries.B.Unemployment will remain a major problem for industrialized n

7、ations.C.The industrial age may now be coming to an end.D.Some efforts and resources should be devoted to helping more people cope with the problem of unemployment.18.It can be inferred from the passage that _.(分数:1.00)A.most people who have been polled believe that the problem of unemployment may n

8、ot be solved within a short period of timeB.many farmers lost their land when new railways and factories were being constructedC.in perindustrial societies housework and community service was mainly carried out by womenD.some of the changes in work pattern that the industrial age brought have been r

9、eversed八、PART FOUR(总题数:0,分数:0.00)九、A News Report(总题数:15,分数:15.00)19.(分数:1.00)A.armyB.numberC.groupD.handful20.(分数:1.00)A.ownerB.businessmanC.salesmanD.trader21.(分数:1.00)A.tracedB.trackedC.chasedD.pursued22.(分数:1.00)A.actionB.businessC.stepsD.commerce23.(分数:1.00)A.escapedB.jailedC.fledD.run24.(分数:1.0

10、0)A.customerB.counterC.customsD.custody25.(分数:1.00)A.spareB.sectionC.divisionD.part26.(分数:1.00)A.tripsB.travelsC.voyagesD.hikes27.(分数:1.00)A.includedB.containedC.involvedD.connected28.(分数:1.00)A.estimatedB.saidC.reportedD.thought29.(分数:1.00)A.chargedB.paidC.dischargedD.owed30.(分数:1.00)A.expensiveB.t

11、astyC.cheapD.illegal31.(分数:1.00)A.wholesaleB.drinkC.businessD.retail32.(分数:1.00)A.givingB.payingC.spendingD.buying33.(分数:1.00)A.assignedB.givenC.distributedD.sold十、PART FIVE(总题数:0,分数:0.00)十一、Managing Older Worke(总题数:12,分数:12.00)34.(分数:1.00)填空项 1:_35.(分数:1.00)填空项 1:_36.(分数:1.00)填空项 1:_37.(分数:1.00)填空项

12、 1:_38.(分数:1.00)填空项 1:_39.(分数:1.00)填空项 1:_40.(分数:1.00)填空项 1:_41.(分数:1.00)填空项 1:_42.(分数:1.00)填空项 1:_43.(分数:1.00)填空项 1:_44.(分数:1.00)填空项 1:_45.(分数:1.00)填空项 1:_十二、WRITING(总题数:0,分数:0.00)十三、PART ONE(总题数:1,分数:5.00)46. NOTEDear Emily,(分数:5.00)_十四、PART TWO(总题数:1,分数:5.00)47. Road accidents in America/r/n /r/n

13、 When/Where/r/n accidents occurred/r/n Age/r/n 1-3/r/n Age/r/n 4-6/r/n Age/r/n 7-10/r/n Age/r/n 11-14/r/n /r/n /r/n Going to school/r/n 1/r/n 11/r/n 7/r/n 1/r/n /r/n /r/n Going home from school/r/n 1/r/n 16/r/n 9/r/n 2/r/n /r/n /r/n Playing in the street/r/n 97/r/n 80/r/n 27/r/n 4/r/n /r/n /r/n Cycl

14、ing in the street/r/n 1/r/n 9/r/n 24/r/n 7/r/n /r/n /r/n Shopping for their parents/r/n 4/r/n 31/r/n 11/r/n 1/r/n /r/n(分数:5.00)_十五、LISTENING(总题数:0,分数:0.00)十六、PART ONE(总题数:0,分数:0.00)十七、Conversation One(总题数:0,分数:0.00)十八、Telephone Message(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十九、Conversation Two(总题

15、数:0,分数:0.00)二十、Phone Message Pad(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二十一、Conversation Three(总题数:0,分数:0.00)二十二、Ticket Booking Card(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二十三、PART TWO(总题数:0,分数:0.00)二十四、Section One(总题数:0,分数:0.00)二十五、A 51 pounds(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_

16、二十六、Section Two(总题数:0,分数:0.00)二十七、A claiming(总题数:1,分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二十八、PART THREE(总题数:1,分数:8.00)A.higher than that of the calls out of AmericaB.far lower than that of the calls out of AmericaC.is the same as that of the calls out of America as it is decided by the cartelA.

17、redial the telephoneB.know the free telephone number to a computerized switch in another countryC.find another person to call you backA.calling via another countryB.finding a person in the third country to callC.calling through three countriesA.ring-back techniqueB.discounting techniqueC.third-count

18、ry calling techniqueA.prosperousB.limited to an extentC.short-livedA.American Telephone & TelexB.Associated Telephone & TelevisionC.American Telephone & TelegraphA.to encourage the foreigners to use American callsB.to supplement the call-home servicesC.to enlarge the communication between the U.S. a

19、nd the worldA.IraqB.JapanC.Syria二十九、SPEAKING(总题数:0,分数:0.00)三十、PART ONE(总题数:0,分数:0.00)三十一、PART TWO(总题数:1,分数:5.00)48.A: WHAT IS IMPORTANT WHEN CHOOSING AN EMPLOYEE?SINCERITYWORKING ABILITYB: WHAT IS IMPORTANT WHEN DECIDING WHETHER OR NOT TO SIGN A CONTRACT?TERMSSINCERITY OF THE OTHER PARTYC: WHAT IS I

20、MPORTANT WHEN STUDYING IN UNIVERSITIES?PARTICIPATING IN ACTIVITIESSTUDYING(分数:5.00)_三十二、PART THREE(总题数:1,分数:5.00)49.Discuss with your partner about culture differences in leadership.job satisfactionworking attitudes and performance(分数:5.00)_剑桥商务英语中级-137 答案解析(总分:95.00,做题时间:90 分钟)一、READING(总题数:0,分数:0.

21、00)二、PART ONE(总题数:0,分数:0.00)A1.Halloween in office(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:2.The purpose of celebrating Halloween at office(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:3.The plan for a Halloween celebration(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:4.Through the Halloween celebration, you get to know more about your employees(分

22、数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:5.The best time for a Halloween party is at lunch time(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:6.A volunteer is needed to organize the event(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:7.Traditional trick-or-treat festivities of Halloween(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:四、PART TWO(总题数:0,分数:0.00)五、GIVING MEMO

23、RABLE GIF(总题数:5,分数:5.00)8.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:9.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:10.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:11.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:12.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:六、PART THREE(总题数:0,分数:0.00)七、Employment Situation(总题数:6,分数:6.00)13.Which of the following is NOT suggested as a possible me

24、ans to cope with the current situation?(分数:1.00)A.Create situations in which people work for themselves.B.Treat employment as the norm.C.Endeavor to revive the household and the neighborhood as centers of production.D.Encourage people to work in circumstances other than normal working conditions. 解析

25、14.What does the word “daunting“ in the third paragraph mean?(分数:1.00)A.Shocking. B.Interesting.C.Confusing.D.Stimulatin解析:15.Which of the following was NOT mentioned as a factor contributing to the spread of employment?(分数:1.00)A.The enclosures of the 17th and 18th centuries.B.The development of f

26、actories.C.Relief from housework on the part of women. D.Development of modern means of transportation.解析:16.The passage most probably is _.(分数:1.00)A.an official documentB.a research report C.an advertisementD.a news story解析:17.What is the main idea of the passage?(分数:1.00)A.Employment became wides

27、pread in the 17th and 18th centuries.B.Unemployment will remain a major problem for industrialized nations.C.The industrial age may now be coming to an end.D.Some efforts and resources should be devoted to helping more people cope with the problem of unemployment. 解析:18.It can be inferred from the p

28、assage that _.(分数:1.00)A.most people who have been polled believe that the problem of unemployment may not be solved within a short period of timeB.many farmers lost their land when new railways and factories were being constructedC.in perindustrial societies housework and community service was main

29、ly carried out by womenD.some of the changes in work pattern that the industrial age brought have been reversed 解析:八、PART FOUR(总题数:0,分数:0.00)九、A News Report(总题数:15,分数:15.00)19.(分数:1.00)A.army B.numberC.groupD.handful解析:20.(分数:1.00)A.ownerB.businessmanC.salesmanD.trader 解析:21.(分数:1.00)A.tracedB.track

30、ed C.chasedD.pursued解析:22.(分数:1.00)A.actionB.business C.stepsD.commerce解析:23.(分数:1.00)A.escapedB.jailed C.fledD.run解析:24.(分数:1.00)A.customerB.counterC.customs D.custody解析:25.(分数:1.00)A.spareB.sectionC.divisionD.part 解析:26.(分数:1.00)A.trips B.travelsC.voyagesD.hikes解析:27.(分数:1.00)A.includedB.contained

31、C.involved D.connected解析:28.(分数:1.00)A.estimated B.saidC.reportedD.thought解析:29.(分数:1.00)A.chargedB.paidC.discharged D.owed解析:30.(分数:1.00)A.expensiveB.tastyC.cheap D.illegal解析:31.(分数:1.00)A.wholesaleB.drinkC.businessD.retail 解析:32.(分数:1.00)A.givingB.paying C.spendingD.buying解析:33.(分数:1.00)A.assigned

32、B.givenC.distributed D.sold解析:十、PART FIVE(总题数:0,分数:0.00)十一、Managing Older Worke(总题数:12,分数:12.00)34.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:quite)解析:35.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:on)解析:36.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:warm)解析:37.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:in)解析:38.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:correct)解析:39.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:differen

33、t)解析:40.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:correct)解析:41.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:are)解析:42.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:correct)解析:43.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:correct)解析:44.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:a)解析:45.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:to)解析:十二、WRITING(总题数:0,分数:0.00)十三、PART ONE(总题数:1,分数:5.00)46. NOTEDear Emily,(分数:5.00)_正确答案:(De

34、ar Emily,As no one in the office has been to Italy, it will be a good idea to visit it. We may stay in the Grand Palazzo Hotel and the telephone is 809-775-3333. Please contact them to get further information.)解析:十四、PART TWO(总题数:1,分数:5.00)47. Road accidents in America/r/n /r/n When/Where/r/n acciden

35、ts occurred/r/n Age/r/n 1-3/r/n Age/r/n 4-6/r/n Age/r/n 7-10/r/n Age/r/n 11-14/r/n /r/n /r/n Going to school/r/n 1/r/n 11/r/n 7/r/n 1/r/n /r/n /r/n Going home from school/r/n 1/r/n 16/r/n 9/r/n 2/r/n /r/n /r/n Playing in the street/r/n 97/r/n 80/r/n 27/r/n 4/r/n /r/n /r/n Cycling in the street/r/n 1

36、/r/n 9/r/n 24/r/n 7/r/n /r/n /r/n Shopping for their parents/r/n 4/r/n 31/r/n 11/r/n 1/r/n /r/n(分数:5.00)_正确答案:( Report On Road Accidents in AmericaThe chart organizes data about road accidents involving children in America by age and by when and where the accidents occurred.For all ages, the most co

37、mmon situation leading to an accident is playing in the street but young children were particularly affected. Children between the ages of 46 seemed to get into accidents while engaging in activities appropriate to their age, such as shopping for their parents or going home from school. Children bet

38、ween 710 had the most accidents cycling in the street. After age 10, the number of accidents dropped considerably in all situations.The chart demonstrates that playing in the street is the most common and universal site of accidents for all ages, but the risks that other situations present vary with

39、 the childrens ages.)解析:十五、LISTENING(总题数:0,分数:0.00)十六、PART ONE(总题数:0,分数:0.00)十七、Conversation One(总题数:0,分数:0.00)十八、Telephone Message(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_ (正确答案:21)解析:听力原文1-4Man: Good morning. Can I help you?Woman: Good morning. I wonder if you have a job for a part-time.Man: Oh, yes, were going to e

40、mploy two more part-time to send our newspapers to the people living in Flight Street and Fortunate Road. Are you interested?Woman: Oh, yes, I live at No. 52 Pine Road which is quite near Flight Street. I would like to take the job.Man: Ok, then, could you deliver the newspapers from 8:30 on Monday,

41、 Wednesday, Friday and Sunday or on Tuesday, Thursday on Saturday?Woman: Er, I can work on Monday, Wednesday and Friday, but not on Sunday. Is it OK?Man: Well, Ok. Have you ever done anything like that before?Woman: I have sold some books door to door for Economic Publishing House.Man: Good, are you

42、 a student?Woman: Yes, Im a student at Oxford University.Man: Whats your name and how old are you?Woman: My name is Mary King, K-I-N-G. Im 21.Man: Do you have a telephone number?Woman: Yes, 254751367.Man: Then, well call you after we have talked it over.Woman: Thank you, Sir! I hope to hear from you

43、 soon.填空项 1:_ (正确答案:No.52)解析:填空项 1:_ (正确答案:Economic)解析:填空项 1:_ (正确答案:Wednesday)解析:十九、Conversation Two(总题数:0,分数:0.00)二十、Phone Message Pad(总题数:1,分数:4.00)填空项 1:_ (正确答案:Hanks)解析:听力原文5-8Woman: Good morning, sir. Can I help you?Man: Good morning. I have reserved a room in your hotel.Woman: Could you tell me your name, please?Man: Hanks, H-A-N-K-S.Woman: Er, yes. Heres the booking card. Its a single room and the room number is 207.Man: Its on the second floor then?Woman: Yes. How long will you be staying?Man: From now until Fri

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1