ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:89.50KB ,
资源ID:1465030      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465030.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语理工类A级-14及答案解析.doc)为本站会员(roleaisle130)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语理工类A级-14及答案解析.doc

1、职称英语理工类 A级-14 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.Its impolite to cut in when two persons are holding a conversation.(分数:1.00)A.leaveB.talk loudlyC.stand upD.interrupt2.As a writer, he turned out three novels that year.(分数:1.00)A.refusedB.readC.producedD.accepted3.If wool is

2、 put into hot water, it tends to shrink.(分数:1.00)A.disappearB.expandC.breakD.contract4.A plastic wheel can be as tough as a metal one.(分数:1.00)A.usefulB.tightC.weakD.strong5.During his lifetime he was able to accumulate quite a fortune,(分数:1.00)A.controlB.spendC.collectD.exchange6.We consume a lot m

3、ore than we are able to produce.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.useD.sell7.Almost all economists agree that nations gain by trading with one another.(分数:1.00)A.workB.profitC.relyD.prove8.The chemical is deadly to rats but safe to cattle.(分数:1.00)A.fatalB.hatefulC.goodD.useful9.The company recommended that a

4、new gas station be built here.(分数:1.00)A.orderedB.insistedC.suggestedD.demanded10.The conference explored the possibility of closer trade links.(分数:1.00)A.deniedB.investigatedC.stressedD.created11.It doesnt stand to reason that he would lie.(分数:1.00)A.seem logicalB.look pleasantC.appear obviousD.sou

5、nd important12.We tried to restrict our conversation to arguments relevant to the topic.(分数:1.00)A.putB.suitC.confineD.resort13.Of all the planets in this solar system, Mercury is nearest the Sun.(分数:1.00)A.most likeB.closest toC.hotter thanD.heavier than14.The train came to an abrupt stop, making u

6、s wonder where we were.(分数:1.00)A.an uncertainB.a slowC.an unexpectedD.a smooth15.Winston Churchill gave a moving speech.(分数:1.00)A.nervousB.foolishC.stirringD.fast二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Grasses and flowers in desert are able to survive because they stay in the(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wron

7、g C.C. Not mentioned17.Desert perennials lose their leaves after the rainy season just as trees lose theirs in wetter climates before winter arrives, but the reasons for this feature are different.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.The theme of the second last paragraph is why the p

8、erennials can survive as plants for several years.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.The shoot system of perennials can help the plants absorb less of the suns ray.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.Winter is the toughest season for grasses and flowers to survive in

9、 desert.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Net mentioned21.Ordinary plants are unable to survive in the desert mainly because of the changeable weather.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Net mentioned22.Grasses and flowers in the desert whose life cycles are short shows their ability to adapt to t

10、he quick disappearance of rainwater there after it falls in spring.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_27.British people have

11、the habit of reading newspapers in the 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Many iocal newspapers in Britain are making 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.Local newspapers are well received because they carry articles that please 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.Local newspapers rarely give opinions on 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:

12、5,分数:15.00)31.Why does the president of Sony Corporation mention restaurants in the first paragraph?(分数:3.00)A.To praise Japanese restaurants for offering good services.B.To explain that Japanese restaurants are distinctive.C.To explain what has just been said.D.To emphasize that restaurants are all

13、 alike.32.What is the presidents view on digital cameras and traditional ones?(分数:3.00)A.Digital cameras will be cheaper than traditional ones in the near future.B.Digital cameras and traditional cameras will co-exist for ever.C.The prices of digital cameras will go down very soon.D.Digital cameras

14、will not take the place of traditional ones in the next few years.33.What does the president say he is doing?(分数:3.00)A.He is designing jobs for the next generation.B.He is preparing for the fly stage.C.He is doing something for the takeoff stage.D.He is flying an aircraft.34.How long does each busi

15、ness cycle last, according to the president?(分数:3.00)A.10 years.B.14 or15 years.C.25 years.D.50 years.35.What will take place in the next few years, according to the president?(分数:3.00)A.A big change in technologies and in the way of thinking.B.A change in digitalisation.C.A change in the way of man

16、ufacturing.D.A change in the business cycle.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Which of the following statements is NOT true of laughter, according to the passage?(分数:3.00)A.It reduces pain.B.It exercises the body.C.It improves the bodys immune system.D.It can cure cancer.37.The writers attitude towards lau

17、ghter is(分数:3.00)A.critical.B.doubtful.C.positive.D.negative.38.Doctors have found that laughter(分数:3.00)A.keeps down blood pressure.B.has similar effects to physical exercise.C.decreases the heart rate.D.increases stress.39.We learn from the first paragraph that laughter(分数:3.00)A.is good for ones

18、health.B.is related to some illness.C.has been investigated long since.D.has no effect on the body.40.In a laughter clinic, doctors(分数:3.00)A.laugh at their patients.B.encourage their patients to laugh.C.smile when they dont feel like laughing.D.never stop laughing.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Without

19、 the greenhouse gases, the earth would(分数:3.00)A.become warmer.B.be much colder.C.move more slowly.D.move quickly.42.According to the passage, chlorofluorocarbon gases differ from carbon dioxide in that(分数:3.00)A.they are more useful.B.they are much heavier.C.they are more efficient in making the wo

20、rld colder.D.they are more effective in catching the heat from the sun.43.A major cause of the increase in the greenhouse gases is(分数:3.00)A.the burning of trees and crops.B.the building of many greenhouses.C.the burning of large quantities of coal and oil.D.the flooding of large areas of the world.

21、44.A small increase in the earths temperature may bring about(分数:3.00)A.a decline in agriculture.B.a drop of the sea level.C.the death of all animals.D.a delay in the greenhouse effect.45.According to the passage, a greenhouse is built to(分数:3.00)A.keep the plants warm.B.prevent air pollution.C.stop

22、 the greenhouse effect.D.produce useful gases.七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.usedB.rejectedC.misusedD.soughtA.mistakesB.misunderstandingC.calculationD.problemsA.necessaryB.importantC.availableD.changeableA.creativityB.abilityC.inte

23、lligenceD.ingenuityA.conveyB.acquireC.modifyD.proveA.more largeB.largestC.largeD.largerA.inventiveB.mentalC.scientificD.manualA.whoseB.sheC.heD.whoA.wasB.hadC.couldD.didA.resultsB.experimentsC.publicationsD.suggestionsA.inB.aboutC.forD.onA.searchB.learningC.teachingD.dialogueA.clauseB.slangC.idiomD.

24、phraseA.eitherB.bothC.neitherD.neverA.helpfulB.seriousC.happyD.wrong职称英语理工类 A级-14 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.Its impolite to cut in when two persons are holding a conversation.(分数:1.00)A.leaveB.talk loudlyC.stand up D.interrupt解析:2.As a writer, he turned out three no

25、vels that year.(分数:1.00)A.refusedB.readC.produced D.accepted解析:3.If wool is put into hot water, it tends to shrink.(分数:1.00)A.disappearB.expandC.breakD.contract 解析:4.A plastic wheel can be as tough as a metal one.(分数:1.00)A.usefulB.tightC.weakD.strong 解析:5.During his lifetime he was able to accumula

26、te quite a fortune,(分数:1.00)A.controlB.spendC.collectD.exchange 解析:6.We consume a lot more than we are able to produce.(分数:1.00)A.waste B.buyC.useD.sell解析:7.Almost all economists agree that nations gain by trading with one another.(分数:1.00)A.workB.profit C.relyD.prove解析:8.The chemical is deadly to r

27、ats but safe to cattle.(分数:1.00)A.fatalB.hateful C.goodD.useful解析:9.The company recommended that a new gas station be built here.(分数:1.00)A.orderedB.insistedC.suggested D.demanded解析:10.The conference explored the possibility of closer trade links.(分数:1.00)A.deniedB.investigatedC.stressedD.created 解析

28、11.It doesnt stand to reason that he would lie.(分数:1.00)A.seem logical B.look pleasantC.appear obviousD.sound important解析:12.We tried to restrict our conversation to arguments relevant to the topic.(分数:1.00)A.putB.suitC.confine D.resort解析:13.Of all the planets in this solar system, Mercury is neare

29、st the Sun.(分数:1.00)A.most likeB.closest to C.hotter thanD.heavier than解析:14.The train came to an abrupt stop, making us wonder where we were.(分数:1.00)A.an uncertainB.a slowC.an unexpected D.a smooth解析:15.Winston Churchill gave a moving speech.(分数:1.00)A.nervousB.foolishC.stirring D.fast解析:二、B第 2部分:

30、阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Grasses and flowers in desert are able to survive because they stay in the(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Desert perennials lose their leaves after the rainy season just as trees lose theirs in wetter climates before winter arrives, but the reasons for

31、this feature are different.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.The theme of the second last paragraph is why the perennials can survive as plants for several years.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.The shoot system of perennials can help the plants absorb less

32、 of the suns ray.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.Winter is the toughest season for grasses and flowers to survive in desert.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Net mentioned解析:21.Ordinary plants are unable to survive in the desert mainly because of the changeable weather.(分数:1

33、00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Net mentioned解析:22.Grasses and flowers in the desert whose life cycles are short shows their ability to adapt to the quick disappearance of rainwater there after it falls in spring.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.

34、Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:27.British people have the habit of reading newspapers in the 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:28.Many iocal newspapers in Britain

35、 are making 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:29.Local newspapers are well received because they carry articles that please 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:30.Local newspapers rarely give opinions on 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Why does the president of Sony Corporation

36、 mention restaurants in the first paragraph?(分数:3.00)A.To praise Japanese restaurants for offering good services.B.To explain that Japanese restaurants are distinctive.C.To explain what has just been said. D.To emphasize that restaurants are all alike.解析:32.What is the presidents view on digital cam

37、eras and traditional ones?(分数:3.00)A.Digital cameras will be cheaper than traditional ones in the near future.B.Digital cameras and traditional cameras will co-exist for ever.C.The prices of digital cameras will go down very soon.D.Digital cameras will not take the place of traditional ones in the n

38、ext few years. 解析:33.What does the president say he is doing?(分数:3.00)A.He is designing jobs for the next generation.B.He is preparing for the fly stage.C.He is doing something for the takeoff stage. D.He is flying an aircraft.解析:34.How long does each business cycle last, according to the president?

39、分数:3.00)A.10 years.B.14 or15 years.C.25 years.D.50 years. 解析:35.What will take place in the next few years, according to the president?(分数:3.00)A.A big change in technologies and in the way of thinking. B.A change in digitalisation.C.A change in the way of manufacturing.D.A change in the business c

40、ycle.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Which of the following statements is NOT true of laughter, according to the passage?(分数:3.00)A.It reduces pain.B.It exercises the body.C.It improves the bodys immune system.D.It can cure cancer. 解析:37.The writers attitude towards laughter is(分数:3.00)A.critical.B.do

41、ubtful.C.positive. D.negative.解析:38.Doctors have found that laughter(分数:3.00)A.keeps down blood pressure.B.has similar effects to physical exercise. C.decreases the heart rate.D.increases stress.解析:39.We learn from the first paragraph that laughter(分数:3.00)A.is good for ones health. B.is related to

42、some illness.C.has been investigated long since.D.has no effect on the body.解析:40.In a laughter clinic, doctors(分数:3.00)A.laugh at their patients.B.encourage their patients to laugh. C.smile when they dont feel like laughing.D.never stop laughing.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Without the greenhouse

43、gases, the earth would(分数:3.00)A.become warmer.B.be much colder. C.move more slowly.D.move quickly.解析:42.According to the passage, chlorofluorocarbon gases differ from carbon dioxide in that(分数:3.00)A.they are more useful.B.they are much heavier.C.they are more efficient in making the world colder.D

44、they are more effective in catching the heat from the sun. 解析:43.A major cause of the increase in the greenhouse gases is(分数:3.00)A.the burning of trees and crops.B.the building of many greenhouses.C.the burning of large quantities of coal and oil. D.the flooding of large areas of the world.解析:44.A

45、 small increase in the earths temperature may bring about(分数:3.00)A.a decline in agriculture. B.a drop of the sea level.C.the death of all animals.D.a delay in the greenhouse effect.解析:45.According to the passage, a greenhouse is built to(分数:3.00)A.keep the plants warm. B.prevent air pollution.C.sto

46、p the greenhouse effect.D.produce useful gases.解析:七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:C)解析:八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.used B.rejectedC.misusedD.sought解析:A.mistakesB.misunderstandingC.calculation D.problems解析:

47、A.necessaryB.important C.availableD.changeable解析:A.creativityB.abilityC.intelligence D.ingenuity解析:A.conveyB.acquire C.modifyD.prove解析:A.more largeB.largest C.largeD.larger解析:A.inventiveB.mentalC.scientific D.manual解析:A.whoseB.sheC.heD.who 解析:A.wasB.hadC.couldD.did 解析:A.results B.experimentsC.publicationsD.suggestions解析:A.inB.aboutC.for D.on解析:A.search B.learningC.teachingD.dialogue解析:A.clauseB.slangC.idiomD.phrase 解析:A.either B.bothC.neitherD.never解析:A.helpfulB.seriousC.happyD.wrong 解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1