ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:89.50KB ,
资源ID:1465036      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465036.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语理工类A级-1及答案解析.doc)为本站会员(priceawful190)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语理工类A级-1及答案解析.doc

1、职称英语理工类 A 级-1 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.I expect that she will be able to cater for your particular needs.(分数:1.00)A.supplyB.reachC.provide.D.meet2.She has been the subject of massive media coverage.(分数:1.00)A.extensiveB.negativeC.responsiveD.explosive3.The conclu

2、sion can be deduced from the premises.(分数:1.00)A.arguedB.derivedC.permittedD.come4.Alice is a fascinating girl.(分数:1.00)A.a beautifulB.a prettyC.an attractiveD.a pleasant5.The price of vegetables fluctuates according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes6.The old lady let her flat t

3、o an English couple.(分数:1.00)A.offeredB.rentedC.providedD.sold7.Our plan is to allocate one member of staff to handle appointments.(分数:1.00)A.askB.persuadeC.assignD.order8.Did you do that to irritate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoyD.protect9.The water in this part of the river has been contamin

4、ated by sewage (污水)(分数:1.00)A.pollutedB.downgradedC.mixedD.blackened10.I can no longer tolerate his actions.(分数:1.00)A.put up withB.acceptC.takeD.suffer from11.Her treatment of the subject is exhaustive.(分数:1.00)A.very boringB.very thoroughC.very interesting.D.very touching12.They strolled around th

5、e lake for an hour or so.(分数:1.00)A.ranB.rolledC.walkedD.raced13.Mary looked pale and weary.(分数:1.00)A.iiiB.tiredC.worriedD.peaceful14.She stood there, crying and trembling with fear.(分数:1.00)A.shakingB.staggeringC.strugglingD.murmuring15.Her mood can be gauged by her reaction to the most trivial of

6、 incidents.(分数:1.00)A.displayedB.shownC.provedD.assessed二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The quakes recorded during the first week of April in the area of Mount Saint Helens warned scientists of a new eruption.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.A new crater, which was to the south

7、of the old one, was formed after the second eruption.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.Pilots flying at the height of more than 2,100 meters saw a thick black column of ash and steam shooting up into the air from the crater.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.Most o

8、f the dreadful eruptions of Mount Saint Helens took place in early May.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.The eruption of Mount Saint Helens attracted a large number of foreign tourists.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.American scientists predicted that Mount Sain

9、t Helens was to erupt soon.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.Two scientists lost their lives during the second eruption of Mount Saint Helens.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 4 1(分数:1.00)

10、填空项 1:_25.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 6 1(分数:1.00)填空项 1:_27.One can get a sunburn even 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Infrared radiation can produce heat 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.X-rays and gamma rays can be used to detect and treat cancer 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.Chemical energy is generated 1.(分数:1.00

11、填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the statements is NOT true according to this passage?(分数:3.00)A.Parents should strengthen moral instruction.B.Schools should help create a moral sense in children.C.Law enforcement agencies should do more to help children understand laws.D.Youth or

12、ganizations play no role in building character.32.The boys in Jonesboro and Chicago apparently lacked a sense of(分数:3.00)A.right and wrong.B.discipline.C.shame.D.safety.33.The two boys in Chicago were(分数:3.00)A.shot.B.murdered.C.accused.D.sentenced.34.According to politicians, when children commit c

13、rimes, they should be treated in the same way as(分数:3.00)A.murderers.B.criminals.C.victims,D.adults.35.Which of the following does the writer cite as a source of moral void?(分数:3.00)A.Official corruption.B.Social injustice.C.Family instability.D.Racial discrimination.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.One o

14、f the reasons why business or government has not taken tough measures to stop hacking is that(分数:3.00)A.it will cause fear among the public.B.hacking has not caused much damage.C.tough measures are illegal.D.communication may be interrupted.37.The writer mentions “a thief“ in the second paragraph(分数

15、3.00)A.to show that a hacker is more dangerous than a thief.B.to tell people that thieves like to steal computers nowadays.C.to demand that a protective computer system should be set up against thieves.D.to demonstrate that hackers and thieves are the same people.38.The word “vandalizing“ in Line 1

16、7 means(分数:3.00)A.“stealing“.B.“creating“.C.“destroying“.D.“updating“.39.According to the passage, which of the following statements is NOT true?(分数:3.00)A.Hacking is also known as computer break-in.B.Experts on computer networks consider hacking nothing serious.C.Hacking is a widespread concern.D.H

17、acking is potentially disastrous.40.Which of the following is NOT mentioned in the passage as an instance of attack by a hacker?(分数:3.00)A.Deleting information in the computers memory.B.Shutting down the computer whenever he wishes.C.Entering your house to steal.D.Spoiling a system for air traffic.六

18、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Which of the following is true of the sand-buried landscape?(分数:3.00)A.It was an old avenue.B.It was an underground river.C.It was shaped by flowing water.D.It was shaped by the old Nile River.42.With the help of the space-shuttle-carried radar, archeologists found(分数:3.00)

19、A.a new stretch of the Sahara desert.B.traces of ancient riverbeds under the Sahara Desert.C.some traditional archeological tools in the Sahara Desert.D.a mountain beneath the Sahara Desert.43.“They“ in the second line of the last paragraph refers to(分数:3.00)A.old New England fences.B.the stretch of

20、 walled fields.C.the expedition members.D.ancient villages.44.The stream-rounded pebbles and Stone-Age axes which were found along the ancient river banks show that(分数:3.00)A.an early human civilization once existed along the old river banks.B.ancient people didnt know how to make weapons.C.most spe

21、cies of animals in Sahara have disappeared.D.early humans were good at fighting with sharp weapons.45.Which of the following best summarizes the main information of the passage?(分数:3.00)A.High-tech helps locate many fascinating archeological sites.B.Without high-tech, the archeologists work would co

22、me to a stopC.High-tech is has taken the place of shovels and picks.D.High-tech makes the archeologists work more fruitful.七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.districtB.rangeC.bandD.aspectA.inventedB.expandedC.modifiedD.developedA.occ

23、asionsB.timesC.casesD.examplesA.workB.reduceC.controlD.changeA.actionsB.activitiesC.actsD.activationA.foundB.changedC.reachedD.influencedA.donationB.conversionC.auctionD.introductionA.complexB.basicC.seriousD.favorableA.useB.usageC.activityD.constructionA.withB.toC.forD.byA.estimatedB.taughtC.called

24、D.recommendedA.innovativeB.necessaryC.accurateD.strictA.takeB.haveC.makeD.getA.ThatB.ThisC.SuchD.SoA.untilB.beforeC.whileD.when职称英语理工类 A 级-1 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.I expect that she will be able to cater for your particular needs.(分数:1.00)A.supplyB.reachC.provid

25、e.D.meet 解析:2.She has been the subject of massive media coverage.(分数:1.00)A.extensive B.negativeC.responsiveD.explosive解析:3.The conclusion can be deduced from the premises.(分数:1.00)A.arguedB.derived C.permittedD.come解析:4.Alice is a fascinating girl.(分数:1.00)A.a beautifulB.a prettyC.an attractive D.a

26、 pleasant解析:5.The price of vegetables fluctuates according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes 解析:6.The old lady let her flat to an English couple.(分数:1.00)A.offeredB.rented C.providedD.sold解析:7.Our plan is to allocate one member of staff to handle appointments.(分数:1.00)A.askB.per

27、suadeC.assign D.order解析:8.Did you do that to irritate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoy D.protect解析:9.The water in this part of the river has been contaminated by sewage (污水)(分数:1.00)A.polluted B.downgradedC.mixedD.blackened解析:10.I can no longer tolerate his actions.(分数:1.00)A.put up with B.accep

28、tC.takeD.suffer from解析:11.Her treatment of the subject is exhaustive.(分数:1.00)A.very boringB.very thorough C.very interesting.D.very touching解析:12.They strolled around the lake for an hour or so.(分数:1.00)A.ranB.rolledC.walked D.raced解析:13.Mary looked pale and weary.(分数:1.00)A.iiiB.tired C.worriedD.p

29、eaceful解析:14.She stood there, crying and trembling with fear.(分数:1.00)A.shaking B.staggeringC.strugglingD.murmuring解析:15.Her mood can be gauged by her reaction to the most trivial of incidents.(分数:1.00)A.displayedB.shownC.provedD.assessed 解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The quakes recorded duri

30、ng the first week of April in the area of Mount Saint Helens warned scientists of a new eruption.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.A new crater, which was to the south of the old one, was formed after the second eruption.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Pil

31、ots flying at the height of more than 2,100 meters saw a thick black column of ash and steam shooting up into the air from the crater.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.Most of the dreadful eruptions of Mount Saint Helens took place in early May.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C

32、 Not mentioned解析:20.The eruption of Mount Saint Helens attracted a large number of foreign tourists.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.American scientists predicted that Mount Saint Helens was to erupt soon.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.Two scientists lo

33、st their lives during the second eruption of Mount Saint Helens.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:24.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:25.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:26.Paragraph 6 1(分

34、数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:27.One can get a sunburn even 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:28.Infrared radiation can produce heat 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:29.X-rays and gamma rays can be used to detect and treat cancer 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:30.Chemical energy is generated 1.(分数:1.00)填空项 1:_

35、正确答案:F)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the statements is NOT true according to this passage?(分数:3.00)A.Parents should strengthen moral instruction.B.Schools should help create a moral sense in children.C.Law enforcement agencies should do more to help children understand laws.D.Youth

36、 organizations play no role in building character. 解析:32.The boys in Jonesboro and Chicago apparently lacked a sense of(分数:3.00)A.right and wrong. B.discipline.C.shame.D.safety.解析:33.The two boys in Chicago were(分数:3.00)A.shot.B.murdered.C.accused. D.sentenced.解析:34.According to politicians, when ch

37、ildren commit crimes, they should be treated in the same way as(分数:3.00)A.murderers.B.criminals.C.victims,D.adults. 解析:35.Which of the following does the writer cite as a source of moral void?(分数:3.00)A.Official corruption.B.Social injustice.C.Family instability. D.Racial discrimination.解析:五、B第二篇/B(

38、总题数:5,分数:15.00)36.One of the reasons why business or government has not taken tough measures to stop hacking is that(分数:3.00)A.it will cause fear among the public.B.hacking has not caused much damage.C.tough measures are illegal.D.communication may be interrupted. 解析:37.The writer mentions “a thief“

39、 in the second paragraph(分数:3.00)A.to show that a hacker is more dangerous than a thief. B.to tell people that thieves like to steal computers nowadays.C.to demand that a protective computer system should be set up against thieves.D.to demonstrate that hackers and thieves are the same people.解析:38.T

40、he word “vandalizing“ in Line 17 means(分数:3.00)A.“stealing“.B.“creating“.C.“destroying“. D.“updating“.解析:39.According to the passage, which of the following statements is NOT true?(分数:3.00)A.Hacking is also known as computer break-in.B.Experts on computer networks consider hacking nothing serious. C

41、Hacking is a widespread concern.D.Hacking is potentially disastrous.解析:40.Which of the following is NOT mentioned in the passage as an instance of attack by a hacker?(分数:3.00)A.Deleting information in the computers memory.B.Shutting down the computer whenever he wishes.C.Entering your house to stea

42、l. D.Spoiling a system for air traffic.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Which of the following is true of the sand-buried landscape?(分数:3.00)A.It was an old avenue.B.It was an underground river.C.It was shaped by flowing water. D.It was shaped by the old Nile River.解析:42.With the help of the space-shut

43、tle-carried radar, archeologists found(分数:3.00)A.a new stretch of the Sahara desert.B.traces of ancient riverbeds under the Sahara Desert. C.some traditional archeological tools in the Sahara Desert.D.a mountain beneath the Sahara Desert.解析:43.“They“ in the second line of the last paragraph refers t

44、o(分数:3.00)A.old New England fences.B.the stretch of walled fields. C.the expedition members.D.ancient villages.解析:44.The stream-rounded pebbles and Stone-Age axes which were found along the ancient river banks show that(分数:3.00)A.an early human civilization once existed along the old river banks. B.

45、ancient people didnt know how to make weapons.C.most species of animals in Sahara have disappeared.D.early humans were good at fighting with sharp weapons.解析:45.Which of the following best summarizes the main information of the passage?(分数:3.00)A.High-tech helps locate many fascinating archeological

46、 sites.B.Without high-tech, the archeologists work would come to a stopC.High-tech is has taken the place of shovels and picks.D.High-tech makes the archeologists work more fruitful. 解析:七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:

47、 (正确答案:B)解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.districtB.range C.bandD.aspect解析:A.inventedB.expandedC.modifiedD.developed 解析:A.occasionsB.timesC.cases D.examples解析:A.workB.reduceC.control D.change解析:A.actionsB.activities C.actsD.activation解析:A.foundB.changedC.reached D.influenced解析:A.donationB.conversionC.auctionD.introduction 解析:A.complexB.basic C.seriousD.favorable解析:A.use B.usageC.activityD.construction解析:A.with B.toC.forD.by解析:A.estimated B.taughtC.calledD.recommended解析:A.innovativeB.necessaryC.accurate D.strict解析:A.takeB.haveC.make D.get解析:A.ThatB.ThisC.Such D.So解析

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1