ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:88KB ,
资源ID:1465048      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465048.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语理工类A级-3及答案解析.doc)为本站会员(brainfellow396)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语理工类A级-3及答案解析.doc

1、职称英语理工类 A级-3 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The book provides a concise analysis of the countrys history.(分数:1.00)A.cleanB.perfectC.realD.brief2.Her faith upheld her in times of sadness.(分数:1.00)A.supportedB.excitedC.inspiredD.directed3.It has been said that the Acts pr

2、ovided a new course of action and did not merely regulate or enlarge an old one.(分数:1.00)A.manageB.controlC.reviseD.outset4.The fuel tanks had a capacity of 140 liters.(分数:1.00)A.functionB.abilityC.powerD.volume5.A red flag was placed there as a token of danger.(分数:1.00)A.signB.substituteC.proofD.ta

3、rget6.He talks tough but has a tender heart.(分数:1.00)A.heavyB.mildC.kindD.wild7.The union representative put across her argument very effectively.(分数:1.00)A.explainedB.inventedC.consideredD.accepted8.The council meeting terminated at 2 oclock.(分数:1.00)A.beganB.continuedC.endedD.resumed9.It is laid d

4、own in the regulations that all members must carry their membership cards at all times.(分数:1.00)A.suggestedB.warnedC.statedD.described10.The secretary is expected to explore ideas for post-war reconstruction of the area.(分数:1.00)A.denyB.investigateC.stressD.create11.Our lives are intimately bound up

5、 with theirs.(分数:1.00)A.tenselyB.nearlyC.carefullyD.closely12.The steadily rising cost of labor on the waterfront has greatly increased the cost of shipping cargo by water.(分数:1.00)A.graduallyB.suddenlyC.excessivelyD.exceptionally13.Our statistics show that we consume all that we are capable of prod

6、ucing.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.useD.sell14.It is no use debating the relative merits of this policy.(分数:1.00)A.makingB.takingC.discussingD.expecting15.However bad the situation is, the majority is unwilling to risk change.(分数:1.00)A.reluctantB.eagerC.pleasedD.angry二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The

7、dolphin leapt up into the air because Sagan was too near the water.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.Sounds can be called a language only when they have a structure and a grammar.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.Parts of the dolphins brain are particularly well d

8、eveloped to handle different kinds of sound.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.Some scientists believe that dolphins have a language of their own.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.Dolphins travel faster in water than any other animals.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong

9、 C.C. Not mentioned21.The astronomer was not interested in the way dolphins communicate with each other.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.Dolphins are the most useful animals to humans.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 1

10、1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_27.The machinery outside the calorimeters records everything 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Nicola Walters had time for the experiments 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.Volunteers have to get prepared for the

11、time in the calorimeter 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.The experiments show that high-fat diets 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the following statements about Flowers and Yeo is true?(分数:3.00)A.They are students at Sussex University.B.They are rice breeders.C.They are husband and

12、wife.D.They are colleagues at an institution of higher learning.32.Flowers and Yeo have started a programme(分数:3.00)A.to find ways to prevent water pollution.B.to identify genes that promote growth in salty soil.C.to breed rice plants that taste salty.D.to find ways to remove excessive salt from soi

13、l.33.Which of the following is NOT mentioned as a cause of the problem discussed in the passage?(分数:3.00)A.Natural barriers to sea water have been destroyed.B.The water table has gone down after droughts.C.Sea level has been continuously rising.D.Evaporation of water leaves salt behind.34.The attitu

14、de of the author towards the research project is(分数:3.00)A.positive.B.negative.C.suspicious.D.indifferent.35.The word “affect“ in Paragraph 6 could be best replaced by(分数:3.00)A.“influence“.B.“effect“.C.“stop“.D.“present“.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.We learn from the passage that the writer(分数:3.00)A

15、is fed up with the Net opponents.B.prefers people to the computer.C.is addicted to the computer.D.does not like human contact.37.The passage implies that the writer and her boyfriend live in(分数:3.00)A.England.B.different countries.C.the same city.D.the same country.38.Compared with the clear words

16、of her boyfriend on screen, his accent is(分数:3.00)A.obscure.B.distinct.C.unreal.D.misleading.39.The phrase “coming back out of the cave“ in the fifth paragraph means(分数:3.00)A.“coming back home“.B.“giving up the present job“.C.“living a luxurious life“.D.“restoring real human contact“.40.Living alon

17、e in a house, the writer seems to(分数:3.00)A.have totally forgotten her work.B.be afraid of her neighbors.C.get some comfort from TV programs.D.have gone crazy.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.The role of the body clock is to(分数:3.00)A.enable us to sleep 6 hours a day.B.help us adapt to a 24-hour cycle.C.r

18、egulate the bodys functions.D.interfere with the bodys functions.42.The word “malady“ in Paragraph 4 is closest in meaning to(分数:3.00)A.“condition“,B.“discomfort“.C.“injury“.D.“excitement“.43.Which of the following is NOT mentioned as a reason for the disrupted sleep of travelers?(分数:3.00)A.Crossing

19、 different time zones.B.Changing light and activity levels.C.Working longer hours.D.Watching out of the plane for a long time.44.It can be seen from the last two paragraphs that(分数:3.00)A.you can control your own body clock.B.it is not difficult to adjust to a new time zone.C.adjusting your watch ca

20、n help you avoid jet lag.D.there isnt much you can do to avoid jet lag.45.Flying in a westward direction will(分数:3.00)A.help you sleep better.B.increase the degree of jet lag.C.shrink your day.D.make you overeat.七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15

21、分数:15.00)A.planningB.makingC.usingD.searchingA.conveyB.destroyC.modifyD.acquireA.fearedB.saidC.suggestedD.expectedA.unusualB.mentalC.scientificD.manualA.resultsB.experimentsC.ideasD.suggestionsA.howeverB.thenC.thoughD.thereforeA.ofB.overC.inD.withA.ifB.whileC.becauseD.althoughA.collectsB.inventsC.m

22、isusesD.enablesA.taughtB.believedC.triedD.allowedA.creativityB.reliabilityC.intelligenceD.originalityA.studiesB.eventsC.developmentsD.decisionsA.createdB.writtenC.examinedD.producedA.wasB.hadC.couldD.didA.sizeB.shapeC.tissueD.cell职称英语理工类 A级-3 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00

23、)1.The book provides a concise analysis of the countrys history.(分数:1.00)A.cleanB.perfectC.realD.brief 解析:2.Her faith upheld her in times of sadness.(分数:1.00)A.supported B.excitedC.inspiredD.directed解析:3.It has been said that the Acts provided a new course of action and did not merely regulate or en

24、large an old one.(分数:1.00)A.manageB.control C.reviseD.outset解析:4.The fuel tanks had a capacity of 140 liters.(分数:1.00)A.functionB.abilityC.powerD.volume 解析:5.A red flag was placed there as a token of danger.(分数:1.00)A.sign B.substituteC.proofD.target解析:6.He talks tough but has a tender heart.(分数:1.0

25、0)A.heavyB.mildC.kind D.wild解析:7.The union representative put across her argument very effectively.(分数:1.00)A.explained B.inventedC.consideredD.accepted解析:8.The council meeting terminated at 2 oclock.(分数:1.00)A.beganB.continuedC.ended D.resumed解析:9.It is laid down in the regulations that all members

26、 must carry their membership cards at all times.(分数:1.00)A.suggestedB.warnedC.stated D.described解析:10.The secretary is expected to explore ideas for post-war reconstruction of the area.(分数:1.00)A.denyB.investigate C.stressD.create解析:11.Our lives are intimately bound up with theirs.(分数:1.00)A.tensely

27、B.nearlyC.carefullyD.closely 解析:12.The steadily rising cost of labor on the waterfront has greatly increased the cost of shipping cargo by water.(分数:1.00)A.gradually B.suddenlyC.excessivelyD.exceptionally解析:13.Our statistics show that we consume all that we are capable of producing.(分数:1.00)A.wasteB

28、buyC.use D.sell解析:14.It is no use debating the relative merits of this policy.(分数:1.00)A.makingB.takingC.discussing D.expecting解析:15.However bad the situation is, the majority is unwilling to risk change.(分数:1.00)A.reluctant B.eagerC.pleasedD.angry解析:二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The dolphin lea

29、pt up into the air because Sagan was too near the water.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Sounds can be called a language only when they have a structure and a grammar.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Parts of the dolphins brain are particularly well develo

30、ped to handle different kinds of sound.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.Some scientists believe that dolphins have a language of their own.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.Dolphins travel faster in water than any other animals.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wron

31、g C.C. Not mentioned解析:21.The astronomer was not interested in the way dolphins communicate with each other.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.Dolphins are the most useful animals to humans.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Pa

32、ragraph 1 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:24.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:25.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:26.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:27.The machinery outside the calorimeters records everything 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:28.Nicola Walters had time for the exp

33、eriments 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:29.Volunteers have to get prepared for the time in the calorimeter 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:30.The experiments show that high-fat diets 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the following statements about Flowers and Yeo

34、is true?(分数:3.00)A.They are students at Sussex University.B.They are rice breeders.C.They are husband and wife.D.They are colleagues at an institution of higher learning. 解析:32.Flowers and Yeo have started a programme(分数:3.00)A.to find ways to prevent water pollution.B.to identify genes that promote

35、 growth in salty soil. C.to breed rice plants that taste salty.D.to find ways to remove excessive salt from soil.解析:33.Which of the following is NOT mentioned as a cause of the problem discussed in the passage?(分数:3.00)A.Natural barriers to sea water have been destroyed.B.The water table has gone do

36、wn after droughts.C.Sea level has been continuously rising. D.Evaporation of water leaves salt behind.解析:34.The attitude of the author towards the research project is(分数:3.00)A.positive. B.negative.C.suspicious.D.indifferent.解析:35.The word “affect“ in Paragraph 6 could be best replaced by(分数:3.00)A.

37、influence“. B.“effect“.C.“stop“.D.“present“.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.We learn from the passage that the writer(分数:3.00)A.is fed up with the Net opponents.B.prefers people to the computer.C.is addicted to the computer. D.does not like human contact.解析:37.The passage implies that the writer and

38、her boyfriend live in(分数:3.00)A.England.B.different countries. C.the same city.D.the same country.解析:38.Compared with the clear words of her boyfriend on screen, his accent is(分数:3.00)A.obscure. B.distinct.C.unreal.D.misleading.解析:39.The phrase “coming back out of the cave“ in the fifth paragraph me

39、ans(分数:3.00)A.“coming back home“.B.“giving up the present job“.C.“living a luxurious life“.D.“restoring real human contact“. 解析:40.Living alone in a house, the writer seems to(分数:3.00)A.have totally forgotten her work.B.be afraid of her neighbors.C.get some comfort from TV programs. D.have gone craz

40、y.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.The role of the body clock is to(分数:3.00)A.enable us to sleep 6 hours a day.B.help us adapt to a 24-hour cycle.C.regulate the bodys functions. D.interfere with the bodys functions.解析:42.The word “malady“ in Paragraph 4 is closest in meaning to(分数:3.00)A.“condition“,B.

41、discomfort“. C.“injury“.D.“excitement“.解析:43.Which of the following is NOT mentioned as a reason for the disrupted sleep of travelers?(分数:3.00)A.Crossing different time zones.B.Changing light and activity levels.C.Working longer hours.D.Watching out of the plane for a long time. 解析:44.It can be see

42、n from the last two paragraphs that(分数:3.00)A.you can control your own body clock.B.it is not difficult to adjust to a new time zone.C.adjusting your watch can help you avoid jet lag.D.there isnt much you can do to avoid jet lag. 解析:45.Flying in a westward direction will(分数:3.00)A.help you sleep bet

43、ter. B.increase the degree of jet lag.C.shrink your day.D.make you overeat.解析:七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.planningB.makingC.using D.searching解析:A.conveyB.destroyC.modif

44、yD.acquire 解析:A.fearedB.said C.suggestedD.expected解析:A.unusualB.mentalC.scientific D.manual解析:A.results B.experimentsC.ideasD.suggestions解析:A.howeverB.thenC.thoughD.therefore 解析:A.ofB.over C.inD.with解析:A.ifB.while C.becauseD.although解析:A.collects B.inventsC.misusesD.enables解析:A.taughtB.believed C.triedD.allowed解析:A.creativityB.reliabilityC.intelligence D.originality解析:A.studies B.eventsC.developmentsD.decisions解析:A.createdB.writtenC.examined D.produced解析:A.wasB.hadC.couldD.did 解析:A.size B.shapeC.tissueD.cell解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1