ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:66KB ,
资源ID:1465342      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465342.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(雅思阅读-练习十一及答案解析.doc)为本站会员(terrorscript155)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

雅思阅读-练习十一及答案解析.doc

1、雅思阅读-练习十一及答案解析(总分:40.00,做题时间:90 分钟)一、Reading passage 1(总题数:3,分数:13.00)Questions 1-6Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 1In boxes 1-6 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informat

2、ionNOT GIVEN if there is no information on this(分数:6.00)(1).Unmarried people think Yelp is an irrelevant option for internet dating.(分数:1.00)填空项 1:_(2).Yelp cannot lead to romance though its users can find and date others.(分数:1.00)填空项 1:_(3).Yelp not only has communication features like other dating

3、 sites, but provide more “event“ section.(分数:1.00)填空项 1:_(4).Users of Yelp are more difficult to date with one another than they do in traditional dating sites.(分数:1.00)填空项 1:_(5).Yelp officials said the main purpose of the site was not for dating, but for social communication.(分数:1.00)填空项 1:_(6).Ye

4、lp is as successful a mating destination as OkCupid and eHarmony.(分数:1.00)填空项 1:_Questions 7-12Complete the summary below.Choose NO MORE THAN TWO WORDS from the passage for each answer.Write your answer in boxes 7-12 on your answer sheet.Three years ago, Jenn wrote her first (7) on Yelp. She and Sco

5、tt made familiar (8) and they first met for (9) , but they didnt begin dating (10) as Scott thought himself as an eternal (11) The course lasted for over a year. Another couple, Victoria and Steven, attended the same (12) and finally married in 2008.(分数:6.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:

6、1.Question 13The best title of the short passage is A. Yelp, the best dating site. B. Yelp, the best communicating site. C. Yelp, the next dating site. D. Yelp, the better choic(分数:1.00)A.B.C.D.二、Reading passage 2(总题数:3,分数:14.00)Questions 14-17Do the following statements agree with the information

7、given in Reading Passage 2 ?In boxes 14-17 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informationNOT GIVEN if there is no information on this(分数:4.00)(1).There are black holes that weigh less the mass of sun.(分数:1.00)填空项 1:_(2).

8、Stars with mass of 8 times of the sun can form black holes before collapsing with each other.(分数:1.00)填空项 1:_(3).Westerlund 1, which is located over ten thousand light-years from Earth, is one super star clusters.(分数:1.00)填空项 1:_(4).Based on calculation, it is proven that the magnetar-begetting star

9、 formed a black hole since it was more than 40 times heavier that the sun.(分数:1.00)填空项 1:_Questions 18-22Complete the summary using the list of words, A-N, below.Write the correct letter, A-N, in boxes 18-22 on your answer sheet.(18) the formation of black holes requires huge mass of stars, while sm

10、aller stars can only (19) or expand. However, based on the calculation of Dr Clarks team, although the magnetar-begetting star of Westerlund 1 was met the requirement of (20) , it was not a black hole, which was not fully astrophysically solved. Lucio Mayer with his colleagues (21) the merge which (

11、22) occurred between massive protogalaxies in early universe, and they have obtained results which satisfied the observed dat a.A. Simulated B. Experimentally C. collapse D. merge E. TheoreticallyF. windle away G. obviously H. mass L volume J. calculatedK. normally L. occasionally M. concluded N. pr

12、ecisely(分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_Questions 23-27Whose idea or words contains the following information ?Write the correct letter, A-C in boxes 23-27 on your answer sheet A. Dr Clarks team B. Lucio MaTers team C. Other people(分数:5.00)(1).The observation of black holes larger weight

13、compared to the sun(分数:1.00)A.B.C.(2).The explanation why a heavy star cannot form a black hole(分数:1.00)A.B.C.(3).A good simulation which satisfied the observed data(分数:1.00)A.B.C.(4).The statement that protogalaxies may occasionally merge with each other(分数:1.00)A.B.C.(5).The statement that Westerl

14、und 1 is the closest super star cluster(分数:1.00)A.B.C.三、Reading passage 3(总题数:3,分数:13.00)Questions 28-32Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 2 ?In boxes 28-32 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement

15、 contradicts the informationNOT GIVEN if there is no information on this(分数:5.00)(1).Frank Rose suggested that technological change has created a new art form during the past two decades.(分数:1.00)填空项 1:_(2).Art is only something to be viewed as much as something to be lived.(分数:1.00)填空项 1:_(3).Roses

16、 book is based on the obsolete Walter Benjamins milestone essay.(分数:1.00)填空项 1:_(4).It is not easy to read The Art of Immersion as the ultimate leading edge of arts democratization.(分数:1.00)填空项 1:_(5).Rose suggests that the web has influenced much more on the means we spend money by than the art we

17、appreciate.(分数:1.00)填空项 1:_Questions 33-38Complete the summary below.Choose NO MORE THAN TWO WORDS from the passage for each answer.Write your answer in boxes 33-38 on your answer sheet.75 years later, Benjamins assertion seems especially (33) . Nowadays anyone can give remarks on an online story. A

18、nyone can hear two songs and post his own mash-up. Anyone can engage in a Twitter conversation with Kanye West. It is (34) that the Web and (35) have further leveled the stratified world of the fine arts, and though Rose never references Benjamin, its tough to read The Art of Immersion as anything b

19、ut the (36) of this process, the last boundary of arts (37) . But Rose thinks that firstly our desire to entirely lose ourselves in a (38) has sent directors on a grail quest for the holodeck.(分数:6.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_Questions 39-40Choose TWO letters A-E.Write your answers

20、in boxes 39-40 on your answer sheet.The list below gives some descriptions from the passage.In face of a new era of immersive art,the auther regards we are immersing ourselves in A. the works B. the space C. delusion D. ourselves E. imagination(分数:2.00)填空项 1:_填空项 1:_雅思阅读-练习十一答案解析(总分:40.00,做题时间:90 分钟

21、)一、Reading passage 1(总题数:3,分数:13.00)Questions 1-6Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 1In boxes 1-6 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informationNOT GIVEN if there is no inform

22、ation on this(分数:6.00)(1).Unmarried people think Yelp is an irrelevant option for internet dating.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(2).Yelp cannot lead to romance though its users can find and date others.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:(3).Yelp not only has communication features like other dating sites, bu

23、t provide more “event“ section.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(4).Users of Yelp are more difficult to date with one another than they do in traditional dating sites.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:(5).Yelp officials said the main purpose of the site was not for dating, but for social communication.(分数:1.00

24、填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(6).Yelp is as successful a mating destination as OkCupid and eHarmony.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:Questions 7-12Complete the summary below.Choose NO MORE THAN TWO WORDS from the passage for each answer.Write your answer in boxes 7-12 on your answer sheet.Three years ago, Jenn w

25、rote her first (7) on Yelp. She and Scott made familiar (8) and they first met for (9) , but they didnt begin dating (10) as Scott thought himself as an eternal (11) The course lasted for over a year. Another couple, Victoria and Steven, attended the same (12) and finally married in 2008.(分数:6.00)填空

26、项 1:_ (正确答案:review)解析:填空项 1:_ (正确答案:online)解析:填空项 1:_ (正确答案:brunch)解析:填空项 1:_ (正确答案:right away)解析:填空项 1:_ (正确答案:bachelor)解析:填空项 1:_ (正确答案:elite parties)解析:1.Question 13The best title of the short passage is A. Yelp, the best dating site. B. Yelp, the best communicating site. C. Yelp, the next dating

27、 site. D. Yelp, the better choic(分数:1.00)A.B.C. D.解析:二、Reading passage 2(总题数:3,分数:14.00)Questions 14-17Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 2 ?In boxes 14-17 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement

28、contradicts the informationNOT GIVEN if there is no information on this(分数:4.00)(1).There are black holes that weigh less the mass of sun.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:(2).Stars with mass of 8 times of the sun can form black holes before collapsing with each other.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:(3).West

29、erlund 1, which is located over ten thousand light-years from Earth, is one super star clusters.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(4).Based on calculation, it is proven that the magnetar-begetting star formed a black hole since it was more than 40 times heavier that the sun.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:Que

30、stions 18-22Complete the summary using the list of words, A-N, below.Write the correct letter, A-N, in boxes 18-22 on your answer sheet.(18) the formation of black holes requires huge mass of stars, while smaller stars can only (19) or expand. However, based on the calculation of Dr Clarks team, alt

31、hough the magnetar-begetting star of Westerlund 1 was met the requirement of (20) , it was not a black hole, which was not fully astrophysically solved. Lucio Mayer with his colleagues (21) the merge which (22) occurred between massive protogalaxies in early universe, and they have obtained results

32、which satisfied the observed dat a.A. Simulated B. Experimentally C. collapse D. merge E. TheoreticallyF. windle away G. obviously H. mass L volume J. calculatedK. normally L. occasionally M. concluded N. precisely(分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:H)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填

33、空项 1:_ (正确答案:L)解析:Questions 23-27Whose idea or words contains the following information ?Write the correct letter, A-C in boxes 23-27 on your answer sheet A. Dr Clarks team B. Lucio MaTers team C. Other people(分数:5.00)(1).The observation of black holes larger weight compared to the sun(分数:1.00)A.B.C

34、 解析:(2).The explanation why a heavy star cannot form a black hole(分数:1.00)A. B.C.解析:(3).A good simulation which satisfied the observed data(分数:1.00)A.B. C.解析:(4).The statement that protogalaxies may occasionally merge with each other(分数:1.00)A.B.C. 解析:(5).The statement that Westerlund 1 is the clos

35、est super star cluster(分数:1.00)A.B.C. 解析:三、Reading passage 3(总题数:3,分数:13.00)Questions 28-32Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 2 ?In boxes 28-32 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts

36、the informationNOT GIVEN if there is no information on this(分数:5.00)(1).Frank Rose suggested that technological change has created a new art form during the past two decades.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(2).Art is only something to be viewed as much as something to be lived.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解

37、析:(3).Roses book is based on the obsolete Walter Benjamins milestone essay.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(4).It is not easy to read The Art of Immersion as the ultimate leading edge of arts democratization.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(5).Rose suggests that the web has influenced much more on the means

38、 we spend money by than the art we appreciate.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:Questions 33-38Complete the summary below.Choose NO MORE THAN TWO WORDS from the passage for each answer.Write your answer in boxes 33-38 on your answer sheet.75 years later, Benjamins assertion seems especially (33) . Nowada

39、ys anyone can give remarks on an online story. Anyone can hear two songs and post his own mash-up. Anyone can engage in a Twitter conversation with Kanye West. It is (34) that the Web and (35) have further leveled the stratified world of the fine arts, and though Rose never references Benjamin, its

40、tough to read The Art of Immersion as anything but the (36) of this process, the last boundary of arts (37) . But Rose thinks that firstly our desire to entirely lose ourselves in a (38) has sent directors on a grail quest for the holodeck.(分数:6.00)填空项 1:_ (正确答案:prescient)解析:填空项 1:_ (正确答案:undeniable

41、解析:填空项 1:_ (正确答案:social media)解析:填空项 1:_ (正确答案:maximum extension)解析:填空项 1:_ (正确答案:democratization)解析:填空项 1:_ (正确答案:fictional universe)解析:Questions 39-40Choose TWO letters A-E.Write your answers in boxes 39-40 on your answer sheet.The list below gives some descriptions from the passage.In face of a new era of immersive art,the auther regards we are immersing ourselves in A. the works B. the space C. delusion D. ourselves E. imagination(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:D/A)解析:填空项 1:_ (正确答案:A/D)解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1