ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:60.50KB ,
资源ID:1465350      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465350.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(雅思阅读-练习十及答案解析.doc)为本站会员(figureissue185)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

雅思阅读-练习十及答案解析.doc

1、雅思阅读-练习十及答案解析(总分:40.00,做题时间:90 分钟)一、Reading passage 1(总题数:3,分数:14.00)Questions 1-2Choose TWO letters A-E.Write your answers in boxes 1-2 on your answer sheet.The list below gives some reasons from the passage.Which TWO of these reasons for ancient mega mammal extinctions are NOT mentioned in the pas

2、sage 1 ? A. The significant changes in the Earths climate B. The reversion of magnetism of the Earths poles C. The emission of some specific gases in the Earth D. Frequent collision of comets to the Earth E. Excessive murder of human beings(分数:2.00)填空项 1:_填空项 1:_Questions 3-9Classify the following f

3、eatures of species group A. be easily vulnerable to climate change B. be easily adapted to climate change C. include both of themWrite the correct letter A, B or C in boxes 3-9 on your answer sheet.(分数:7.00)(1).Animals adapting to certain temperature(分数:1.00)A.B.C.(2).Animals who apt to survive in c

4、ities and rural fields(分数:1.00)A.B.C.(3).Animals living in plain(分数:1.00)A.B.C.(4).Animals reliant on ocean ice(分数:1.00)A.B.C.(5).Frogs(分数:1.00)A.B.C.(6).Butterflies(分数:1.00)A.B.C.(7).Pests(分数:1.00)A.B.C.Questions 10-14Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 1

5、 ?In boxes 10-14 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informationNOT GIVEN if there is no information on this(分数:5.00)(1).It is more likely for land animals to be extinct when facing climate change than for marine animals.

6、分数:1.00)填空项 1:_(2).It is impossible for those animals living in human beings environment to disappear in the Earth.(分数:1.00)填空项 1:_(3).Reasons why some of animals could survive in climate-changing environment include a decline in the number of their predators.(分数:1.00)填空项 1:_(4).Those animals whose

7、 habitats are located in different climatic zones easily survived with global warming.(分数:1.00)填空项 1:_(5).Genetic variation in animals could solve their problems against global warming.(分数:1.00)填空项 1:_二、Reading passage 2(总题数:2,分数:13.00)Questions 15-22Reading passage 2 has nine paragraphs, A-I.Which

8、paragraph contains the following information ?Write the correct letter, A-I, in boxes 15-22 on your answer sheet.NB you may use any letter more than once.(分数:8.00)(1).The historic booming of modern cooperation in the world(分数:1.00)填空项 1:_(2).A wide range of human pursuits for longevity(分数:1.00)填空项 1

9、3).Positive comments on part of theory presented by Ormerod(分数:1.00)填空项 1:_(4).Traditional theory on company developments is far from realistic(分数:1.00)填空项 1:_(5).A case on expanding scale of a big company(分数:1.00)填空项 1:_(6).The location of the first modern company(分数:1.00)填空项 1:_(7).Average prop

10、ortion of the American companies which have bankrupted(分数:1.00)填空项 1:_(8).Analogy of developments between companies and species(分数:1.00)填空项 1:_strongQuestions 23-27Complete the summary below.Choose NO MORE THAN THREE WORDS from the passage for each answer.Write your answer in boxes 23-27 on your ans

11、wer sheet.The author thinks that the (23) theory could not explain rise and fall in companies fates because many factors deriving from innate energy rather than (24) that have influenced them and this has already been proven by other scholars. But some interesting things in Ormerods theory is how (2

12、5) challenged traditional causality concept and a case on collapse of (26) could prove that. Also, the most critical in Ormerods theory is that companies may run successfully without (27) .(分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_三、Reading passage 3(总题数:2,分数:13.00)Questions 28-36Do the following

13、statements agree with the information given in Reading Passage 3 ?In boxes 28-36 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informationNOT GIVEN if there is no information on this(分数:9.00)(1).Fritz Zwicky now is more respected t

14、han Aristotle in astronomy.(分数:1.00)填空项 1:_(2).Fritz Zwicky was not regarded as a qualified expert in astronomy in his early age.(分数:1.00)填空项 1:_(3).Bernhard Schmidt was an intimate friend of Fritz Zwicky in astronomy.(分数:1.00)填空项 1:_(4).Fritz Zwicky could apply contemporarily advanced camera by his

15、 paying for rent.(分数:1.00)填空项 1:_(5).Fritz Zwicky claimed that the ratio of input-output in his research was the higher than that of other scientist prior to him.(分数:1.00)填空项 1:_(6).Fritz Zwicky has participated in the research of weapon during the Second World War.(分数:1.00)填空项 1:_(7).The reason for

16、 receiving the Medal of Freedom was his contribution to anti-war.(分数:1.00)填空项 1:_(8).The theory of morphological approach means to find out the most suitable way to tackle problems.(分数:1.00)填空项 1:_(9).The reason why Fritz Zwicky has been looked upon as the first modern astronomer is his theory capab

17、le for solving problems of theory and practice.(分数:1.00)填空项 1:_Questions 37-40Complete the summary below.Choose NO MORE THAN TWO WORDS from the passage for each answer.In 1930, Fritz Zwicky has caught an opportunity to watch the sky through a new and advanced telescope which could cover a broad area

18、 by (37) After obtaining the treasure and with the help of his assistant, he discovered supernovae and (38) . His survey has been regarded as a foundation of astronomy research and many scientific breakthroughs have followed, one of which is (39) . It could capture (40) in the sky.(分数:4.00)填空项 1:_填空

19、项 1:_填空项 1:_填空项 1:_雅思阅读-练习十答案解析(总分:40.00,做题时间:90 分钟)一、Reading passage 1(总题数:3,分数:14.00)Questions 1-2Choose TWO letters A-E.Write your answers in boxes 1-2 on your answer sheet.The list below gives some reasons from the passage.Which TWO of these reasons for ancient mega mammal extinctions are NOT me

20、ntioned in the passage 1 ? A. The significant changes in the Earths climate B. The reversion of magnetism of the Earths poles C. The emission of some specific gases in the Earth D. Frequent collision of comets to the Earth E. Excessive murder of human beings(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:B/D)解析:填空项 1:_ (正确答

21、案:D/B)解析:Questions 3-9Classify the following features of species group A. be easily vulnerable to climate change B. be easily adapted to climate change C. include both of themWrite the correct letter A, B or C in boxes 3-9 on your answer sheet.(分数:7.00)(1).Animals adapting to certain temperature(分数:

22、1.00)A. B.C.解析:(2).Animals who apt to survive in cities and rural fields(分数:1.00)A.B. C.解析:(3).Animals living in plain(分数:1.00)A.B.C. 解析:(4).Animals reliant on ocean ice(分数:1.00)A. B.C.解析:(5).Frogs(分数:1.00)A. B.C.解析:(6).Butterflies(分数:1.00)A.B.C. 解析:(7).Pests(分数:1.00)A.B. C.解析:Questions 10-14Do the

23、following statements agree with the information given in Reading Passage 1 ?In boxes 10-14 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informationNOT GIVEN if there is no information on this(分数:5.00)(1).It is more likely for land

24、 animals to be extinct when facing climate change than for marine animals.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:(2).It is impossible for those animals living in human beings environment to disappear in the Earth.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:(3).Reasons why some of animals could survive in climate-changing env

25、ironment include a decline in the number of their predators.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:(4).Those animals whose habitats are located in different climatic zones easily survived with global warming.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(5).Genetic variation in animals could solve their problems against global

26、 warming.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:二、Reading passage 2(总题数:2,分数:13.00)Questions 15-22Reading passage 2 has nine paragraphs, A-I.Which paragraph contains the following information ?Write the correct letter, A-I, in boxes 15-22 on your answer sheet.NB you may use any letter more than once.(分数:8.00)(

27、1).The historic booming of modern cooperation in the world(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:(2).A wide range of human pursuits for longevity(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:(3).Positive comments on part of theory presented by Ormerod(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:I)解析:(4).Traditional theory on company developments is

28、far from realistic(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:G)解析:(5).A case on expanding scale of a big company(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:(6).The location of the first modern company(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:(7).Average proportion of the American companies which have bankrupted(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:(8).Analog

29、y of developments between companies and species(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:strongQuestions 23-27Complete the summary below.Choose NO MORE THAN THREE WORDS from the passage for each answer.Write your answer in boxes 23-27 on your answer sheet.The author thinks that the (23) theory could not explain r

30、ise and fall in companies fates because many factors deriving from innate energy rather than (24) that have influenced them and this has already been proven by other scholars. But some interesting things in Ormerods theory is how (25) challenged traditional causality concept and a case on collapse o

31、f (26) could prove that. Also, the most critical in Ormerods theory is that companies may run successfully without (27) .(分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:general equilibrium)解析:填空项 1:_ (正确答案:outside perturbations)解析:填空项 1:_ (正确答案:power laws)解析:填空项 1:_ (正确答案:(the) Dow Jones index)解析:填空项 1:_ (正确答案:excessive gov

32、ernment intervention)解析:三、Reading passage 3(总题数:2,分数:13.00)Questions 28-36Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 3 ?In boxes 28-36 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informationNO

33、T GIVEN if there is no information on this(分数:9.00)(1).Fritz Zwicky now is more respected than Aristotle in astronomy.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:(2).Fritz Zwicky was not regarded as a qualified expert in astronomy in his early age.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(3).Bernhard Schmidt was an intimate fr

34、iend of Fritz Zwicky in astronomy.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:(4).Fritz Zwicky could apply contemporarily advanced camera by his paying for rent.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:(5).Fritz Zwicky claimed that the ratio of input-output in his research was the higher than that of other scientist prior to h

35、im.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:(6).Fritz Zwicky has participated in the research of weapon during the Second World War.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(7).The reason for receiving the Medal of Freedom was his contribution to anti-war.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:(8).The theory of morphological approach m

36、eans to find out the most suitable way to tackle problems.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:(9).The reason why Fritz Zwicky has been looked upon as the first modern astronomer is his theory capable for solving problems of theory and practice.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:Questions 37-40Complete the summary

37、below.Choose NO MORE THAN TWO WORDS from the passage for each answer.In 1930, Fritz Zwicky has caught an opportunity to watch the sky through a new and advanced telescope which could cover a broad area by (37) After obtaining the treasure and with the help of his assistant, he discovered supernovae

38、and (38) . His survey has been regarded as a foundation of astronomy research and many scientific breakthroughs have followed, one of which is (39) . It could capture (40) in the sky.(分数:4.00)填空项 1:_ (正确答案:high-resolution photography)解析:填空项 1:_ (正确答案:dark matter)解析:填空项 1:_ (正确答案:Pan-STARRS)解析:填空项 1:_ (正确答案:short-lived phenomena)解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1