ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:91.50KB ,
资源ID:1465464      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465464.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语卫生类A级-4及答案解析.doc)为本站会员(deputyduring120)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语卫生类A级-4及答案解析.doc

1、职称英语卫生类 A级-4 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The price of vegetables fluctuates according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes2.The water in this part of the river has been contaminated by sewage (污水).(分数:1.00)A.pollutedB.downgradedC.mixedD.blackened3.H

2、er treatment of the subject is exhaustive.(分数:1.00)A.very boringB.very thoroughC.very interestingD.very touching4.The conclusion can be deduced from the premises.(分数:1.00)A.arguedB.derivedC.permittedD.come5.She has been the subject of massive media coverage.(分数:1.00)A.extensiveB.negativeC.responsive

3、D.explosive6.Our plan is to allocate one member of staff to handle appointments.(分数:1.00)A.askB.persuadeC.assignD.order7.I can no longer tolerate his actions.(分数:1.00)A.put up withB.acceptC.takeD.suffer from8.She stood there, crying and trembling with fear.(分数:1.00)A.shakingB.staggeringC.strugglingD

4、murmuring9.Did you do that to irritate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoyD.protect10.The old lady let her flat to an English couple.(分数:1.00)A.offeredB.rentedC.providedD.sold11.Her mood can be gauged by her reaction to the most trivial of incidents:(分数:1.00)A.displayedB.shownC.provedD.assessed12.

5、Alice is a fascinating girl.(分数:1.00)A.a beautifulB.a prettyC.an attractiveD.a pleasant13.Mary looked pale and weary.(分数:1.00)A.illB.tiredC.worriedD.peaceful14.They strolled around the lake for an hour or so.(分数:1.00)A.ranB.rolledC.walkedD.raced15.I expect that she will be able to cater for your par

6、ticular needs.(分数:1.00)A.supplyB.reachC.provideD.meet二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.None of the five people killed by inhalational anthrax had been vaccinated against influenza.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.Those who get the flu vaccine are surely protected from the disease.(

7、分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.Asking all healthy adults to get a flu shot may result in a shortage of the flu shots for those who are most vulnerable to the infection.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.Quite a few New Yorkers took their mayors recent advice and

8、got a flu shot.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.It is not easy to tell anthrax from flu in the early days of the infection.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.Some other illnesses may exhibit symptoms similar to those of flu and anthrax.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wro

9、ng C.C. Not mentioned22.People who care for those most vulnerable to the influenza infection neednt get flu shots.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Parag

10、raph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_27.What a parent is most concerned with upon the birth of a child is 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.The day her daughter was born, the writers heart was mostly filled with 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.All those who met the little girl were touched by her 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.A parent should de

11、 as much as he or she can so as to give his or her child 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.The author wore the red socks her grandmother had knitted for her(分数:3.00)A.when she went to school.B.when she went sightseeing.C.when she celebrated Christmas.D.when she went skating.32.Why

12、did many women feel that knitting was out-of date?(分数:3.00)A.Because their mothers didnt teach them.B.Because they were influenced by feminism and consumerism.C.Because they were feminists.D.Because they were consumerists.33.The word “quit“ in Paragraph 2 is closest in meaning to(分数:3.00)A.“give up“

13、B.“speed up“.C.“slow down“.D.“build up“.34.Which of the following is NOT the writers purpose of knitting?(分数:3.00)A.To save money.B.To make full use of her leisure time.C.To enrich her life.D.To show her love for the family.35.According to the passage, which of the following statements about knitti

14、ng is NOT true?(分数:3.00)A.Knitting helps one get rid of bad habits.B.Knitting helps one get free from a bad mood.C.Knitting requires patience.D.Knitting is a profit-making business.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.How many diagnosed diabetes patients are there in Britain?(分数:3.00)A.About twenty thousand.B

15、About-one million and four hundred thousand.C.About one million and four thousand.D.About one million and four hundred.37.What kind of child may be at the highest risk of developing insulin-dependent diabetes?(分数:3.00)A.The children whose fathers are five years younger than their mothers.B.The chil

16、dren whose mothers are five years younger than their fathers.C.The third-born children whose fathers got married late.D.The first-born children whose mothers started their fatuities late.38.According to the passage, the alarming increase in the rate of diabetes among children in the UK may partly be

17、 explained by the rise in(分数:3.00)A.the proportion of children born to mothers aged above 30.B.the incidence of diabetes in the whole country.C.the supply of diabetes medicines.D.the number of newborn babies.39.According to the passage, the risk of a child developing insulin-dependent diabetes is li

18、nked to all the following factors EXCEPT(分数:3.00)A.the maternal age at delivery.B.the age of the father.C.birth order.D.the amount of sugar he or she consumes.40.What is the correlation between the mothers age and the time when the child develops insulin-dependent diabetes?(分数:3.00)A.The younger the

19、 mother, the earlier the start of diabetes in the child.B.The older the mother, the earlier the start of diabetes in the child.C.The older the mother, the later the start of diabetes in the child.D.The mothers age has little to do with the time when the child develops insulin-dependent diabetes.六、B第

20、三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.In Dr. Roses test, frogs with cut-off legs(分数:3.00)A.didnt survive.B.began to grow new limbs.C.bled freely from their open wounds.D.started to grow tails.42.What kind of animal has a greater ability to regenerate a lost part?(分数:3.00)A.Younger and more highly-developed ones.B.

21、Younger and less-developed ones.C.Older and less-developed ones.D.Older and more highly-developed ones.43.Regeneration of a part of the body is impossible without(分数:3.00)A.general purpose cells.B.bone cells.C.muscle cells.D.skin cells.44.Which of the following statements is NOT true?(分数:3.00)A.Rege

22、neration is a process discovered centuries ago.B.How severe a wound is determines the strength of the current flowing around it.C.The lizard, unlike man, is a less-developed animal.D.Scientists have lately found that a lizard will grow a new tail if the old one is broken off.45.The passage indicates

23、 that(分数:3.00)A.humans can never regenerate limbs.B.humans might be able to regenerate limbs in the future.C.human limbs may be regenerated on some animals first.D.regeneration of human limbs will soon become a reality.七、B第 5部分:补全对话/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6部分:完形填空/B

24、总题数:15,分数:15.00)A.coveredB.removedC.foundD.pressedA.stoppingB.acceleratingC.detectingD.delayingA.sufferersB.gainersC.killersD.losersA.againstB.withC.forD.likeA.severelyB.doubtfullyC.hardlyD.significantlyA.AccordingB.AsC.RunningD.RespondingA.whenB.howC.thatD.whyA.capableB.impossibleC.possibleD.respo

25、nsibleA.afterB.beforeC.althoughD.nearA.forB.atC.ofD.toA.contractedB.equippedC.issuedD.copingA.had testedB.had to testC.have testedD.have been testingA.ifB.unlessC.whetherD.whereasA.withB.throughoutC.withoutD.forA.determinedB.directedC.plannedD.described职称英语卫生类 A级-4 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分

26、词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The price of vegetables fluctuates according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes 解析:2.The water in this part of the river has been contaminated by sewage (污水).(分数:1.00)A.polluted B.downgradedC.mixedD.blackened解析:3.Her treatment of the subject is exhaustiv

27、e.(分数:1.00)A.very boringB.very thorough C.very interestingD.very touching解析:4.The conclusion can be deduced from the premises.(分数:1.00)A.arguedB.derived C.permittedD.come解析:5.She has been the subject of massive media coverage.(分数:1.00)A.extensive B.negativeC.responsiveD.explosive解析:6.Our plan is to

28、allocate one member of staff to handle appointments.(分数:1.00)A.askB.persuadeC.assign D.order解析:7.I can no longer tolerate his actions.(分数:1.00)A.put up with B.acceptC.takeD.suffer from解析:8.She stood there, crying and trembling with fear.(分数:1.00)A.shaking B.staggeringC.strugglingD.murmuring解析:9.Did

29、you do that to irritate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoy D.protect解析:10.The old lady let her flat to an English couple.(分数:1.00)A.offeredB.rented C.providedD.sold解析:11.Her mood can be gauged by her reaction to the most trivial of incidents:(分数:1.00)A.displayedB.shownC.provedD.assessed 解析:12.Alic

30、e is a fascinating girl.(分数:1.00)A.a beautifulB.a prettyC.an attractive D.a pleasant解析:13.Mary looked pale and weary.(分数:1.00)A.illB.tired C.worriedD.peaceful解析:14.They strolled around the lake for an hour or so.(分数:1.00)A.ranB.rolledC.walked D.raced解析:15.I expect that she will be able to cater for

31、your particular needs.(分数:1.00)A.supplyB.reachC.provideD.meet 解析:二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.None of the five people killed by inhalational anthrax had been vaccinated against influenza.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Those who get the flu vaccine are surely protected fro

32、m the disease.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Asking all healthy adults to get a flu shot may result in a shortage of the flu shots for those who are most vulnerable to the infection.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.Quite a few New Yorkers took their mayo

33、rs recent advice and got a flu shot.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.It is not easy to tell anthrax from flu in the early days of the infection.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.Some other illnesses may exhibit symptoms similar to those of flu and anthrax.(

34、分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.People who care for those most vulnerable to the influenza infection neednt get flu shots.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空

35、项 1:_ (正确答案:A)解析:25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:27.What a parent is most concerned with upon the birth of a child is 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:28.The day her daughter was born, the writers heart was mostly filled with 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正

36、确答案:B)解析:29.All those who met the little girl were touched by her 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:30.A parent should de as much as he or she can so as to give his or her child 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.The author wore the red socks her grandmother had knitted for

37、her(分数:3.00)A.when she went to school.B.when she went sightseeing.C.when she celebrated Christmas.D.when she went skating. 解析:32.Why did many women feel that knitting was out-of date?(分数:3.00)A.Because their mothers didnt teach them.B.Because they were influenced by feminism and consumerism. C.Becau

38、se they were feminists.D.Because they were consumerists.解析:33.The word “quit“ in Paragraph 2 is closest in meaning to(分数:3.00)A.“give up“. B.“speed up“.C.“slow down“.D.“build up“.解析:34.Which of the following is NOT the writers purpose of knitting?(分数:3.00)A.To save money. B.To make full use of her l

39、eisure time.C.To enrich her life.D.To show her love for the family.解析:35.According to the passage, which of the following statements about knitting is NOT true?(分数:3.00)A.Knitting helps one get rid of bad habits.B.Knitting helps one get free from a bad mood.C.Knitting requires patience.D.Knitting is

40、 a profit-making business. 解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.How many diagnosed diabetes patients are there in Britain?(分数:3.00)A.About twenty thousand.B.About-one million and four hundred thousand. C.About one million and four thousand.D.About one million and four hundred.解析:37.What kind of child may b

41、e at the highest risk of developing insulin-dependent diabetes?(分数:3.00)A.The children whose fathers are five years younger than their mothers.B.The children whose mothers are five years younger than their fathers.C.The third-born children whose fathers got married late.D.The first-born children who

42、se mothers started their fatuities late. 解析:38.According to the passage, the alarming increase in the rate of diabetes among children in the UK may partly be explained by the rise in(分数:3.00)A.the proportion of children born to mothers aged above 30. B.the incidence of diabetes in the whole country.

43、C.the supply of diabetes medicines.D.the number of newborn babies.解析:39.According to the passage, the risk of a child developing insulin-dependent diabetes is linked to all the following factors EXCEPT(分数:3.00)A.the maternal age at delivery.B.the age of the father.C.birth order.D.the amount of sugar

44、 he or she consumes. 解析:40.What is the correlation between the mothers age and the time when the child develops insulin-dependent diabetes?(分数:3.00)A.The younger the mother, the earlier the start of diabetes in the child.B.The older the mother, the earlier the start of diabetes in the child. C.The o

45、lder the mother, the later the start of diabetes in the child.D.The mothers age has little to do with the time when the child develops insulin-dependent diabetes.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.In Dr. Roses test, frogs with cut-off legs(分数:3.00)A.didnt survive.B.began to grow new limbs. C.bled freely

46、from their open wounds.D.started to grow tails.解析:42.What kind of animal has a greater ability to regenerate a lost part?(分数:3.00)A.Younger and more highly-developed ones.B.Younger and less-developed ones. C.Older and less-developed ones.D.Older and more highly-developed ones.解析:43.Regeneration of a

47、 part of the body is impossible without(分数:3.00)A.general purpose cells. B.bone cells.C.muscle cells.D.skin cells.解析:44.Which of the following statements is NOT true?(分数:3.00)A.Regeneration is a process discovered centuries ago.B.How severe a wound is determines the strength of the current flowing a

48、round it.C.The lizard, unlike man, is a less-developed animal.D.Scientists have lately found that a lizard will grow a new tail if the old one is broken off. 解析:45.The passage indicates that(分数:3.00)A.humans can never regenerate limbs.B.humans might be able to regenerate limbs in the future. C.human limbs may be regenerated on some animals first.D.regeneration of human limbs will

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1