ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:88.50KB ,
资源ID:1465520      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465520.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语卫生类B级-13及答案解析.doc)为本站会员(unhappyhay135)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语卫生类B级-13及答案解析.doc

1、职称英语卫生类 B 级-13 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.Did you do that to irritate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoyD.protect2.The old lady let her flat to an English couple.(分数:1.00)A.offeredB.rentedC.providedD.sold3.A ship was reported to be in distress a few miles out at

2、sea.(分数:1.00)A.disorderB.formationC.serviceD.danger4.The nursery is bright and cheerful.(分数:1.00)A.pleasantB.colorfulC.fashionableD.different5.The dentist has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.pull outB.repairC.takeD.dig6.Foreign money can be converted into the local currency at this bank.

3、分数:1.00)A.alteredB.changedC.boughtD.sold7.Human facial expressions differ from those of animals in the degree to which they can be deliberately controlled and modified.(分数:1.00)A.sufficientlyB.noticeablyC.intentionallyD.absolutely8.Merge the following two short sentences into one new sentence.(分数:1

4、00)A.SplitB.CombineC.BreakD.Divide9.The price of vegetables varies according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes10.Gunpowder was used extensively in firearms prior to 1990.(分数:1.00)A.inB.aroundC.fromD.before11.The childs abnormal behavior puzzled the doctor.(分数:1.00)A.funnyB.frig

5、hteningC.repeatedD.unusual12.His handwriting is flowing and graceful.(分数:1.00)A.pleasingB.formalC.informalD.flowery13.You should cultivate the habit of reading carefully.(分数:1.00)A.inventB.beginC.developD.initiate14.The sisters cant tolerate each other.(分数:1.00)A.bearB.hateC.likeD.criticize15.He is

6、but a child.(分数:1.00)A.probablyB.notC.onlyD.hardly二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.A nurse is not qualified if she does not have patience and show concern for her patients.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.Nurses often earn as much money as physicians do because they tend to work

7、long days and at odd hours.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.The nurses in a hospital usually spend more time with the patients than the physicians.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.The nurses station is the only place where nurses in a hospital ward can be found.

8、分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.Nurses who work in the intensive care unit in a hospital are better trained than other nurses.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.Nursing services in a hospital are generally available around the clock.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong

9、 C.C. Not mentioned22.The physicians in a hospital are less important than the nursing staff.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项

10、 1:_27.What a parent Is most concerned with upon the birth of a child is 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.The day her daughter was born, the writers heart was mostly filled with 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.All those who met the little girl were touched by her 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.A parent should do as much as he or sh

11、e can so as to give his or her child 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.What do the majority of the people in the world use for health care?(分数:3.00)A.Strange and wonderful equipment.B.Factory-produced chemicals.C.Modern medicines.D.Plants.32.The passage indicates that ancient trea

12、tments for injury and disease were(分数:3.00)A.much more successful than modern ones.B.successful enough for humans to survive.C.successful in all cases.D.of little help to humans.33.Which of the following statements is NOT true?(分数:3.00)A.Modern medicines are now available all over the world.B.Many b

13、ig and modern hospitals are expensive.C.Traditional medicines are neither mysterious nor magical.D.Humans have used some kinds of medicines since earliest days.34.It can be seen from the passage that the earths supply of natural medicines(分数:3.00)A.may never be exhausted.B.may be dropping rapidly.C.

14、is surprisingly big.D.is as rich as ever.35.It is believed by scientists that traditional medicines(分数:3.00)A.can cure all kinds of diseases.B.may cure some of todays most serious diseases.C.are no longer useful for modern men.D.are too cheap to be useful.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Which of the foll

15、owing does NOT indicate peoples enhanced awareness of the importance of memory?(分数:3.00)A.More demand for books on memory.B.More demand for seminars on memory.C.More demand for memory-enhancing supplements.D.More demand for coca cola and cigarettes.37.Many baby-boomers living in the Information Age

16、feel that(分数:3.00)A.their financial status is declining.B.their political influence is declining.C.their physical power is declining.D.their will power is declining.38.What does Stan Field take at breakfast?(分数:3.00)A.Food only.B.Food and pills.C.Nothing.D.A plateful of pills only.39.What is the mea

17、ning of “working round the clock“?(分数:3.00)A.Repairing clocks.B.Making clocks.C.Working with a clock nearby.D.Working day and night.40.According to the writer, the secret to perfect memory(分数:3.00)A.has been found.B.will never be found.C.was found a long time ago.D.is not in sight yet.六、B第三篇/B(总题数:5

18、分数:15.00)41.The word “quit“ in Paragraph 2 is closest in meaning to(分数:3.00)A.“give up“.B.“speed up“.C.“slow down“.D.“build up“.42.The author wore the red socks her grandmother had knitted for her(分数:3.00)A.when she went to school.B.when she went sightseeing.C.when she celebrated Christmas.D.when s

19、he went skating.43.According to the passage, which of the following statements about knitting is NOT true?(分数:3.00)A.Knitting helps one get rid of bad habits.B.Knitting helps one get free from a bad mood.C.Knitting requires patience.D.Knitting is a profit-making business.44.Which of the following is

20、 NOT the writers purpose of knitting?(分数:3.00)A.To save money.B.To make full use of her leisure time.C.To enrich her life.D.To show her love for the family.45.Why did many women feel that knitting was out of date?(分数:3.00)A.Because their mothers didnt teach them.B.Because they were influenced by fem

21、inism and consumerism.C.Because they were feminists.D.Because they were consumerists.七、B第 5 部分:补全对话/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.stoppedB.startedC.keptD.continuedA.regardsB.suggestsC.countersD.supportsA.withB.ofC.forD.toA.moreB.adequatelyC.en

22、oughD.considerablyA.asB.thanC.forD.overA.concernedB.popularC.loyalD.relatedA.onB.atC.toD.byA.questionedB.acceptedC.confirmedD.favoredA.permittedB.knewC.heldD.suspectedA.than never beforeB.than before everC.than ever beforeD.than before neverA.denyingB.includingC.linkingD.understandingA.offeredB.refu

23、sedC.beganD.tookA.problemsB.beliefsC.gossipsD.doubtsA.developedB.developingC.poorD.acceptableA.includeB.spreadC.forbidD.exclude职称英语卫生类 B 级-13 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.Did you do that to irritate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoy D.protect解析:2.The old lady let h

24、er flat to an English couple.(分数:1.00)A.offeredB.rented C.providedD.sold解析:3.A ship was reported to be in distress a few miles out at sea.(分数:1.00)A.disorderB.formationC.serviceD.danger 解析:4.The nursery is bright and cheerful.(分数:1.00)A.pleasant B.colorfulC.fashionableD.different解析:5.The dentist has

25、 decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.pull out B.repairC.takeD.dig解析:6.Foreign money can be converted into the local currency at this bank.(分数:1.00)A.alteredB.changed C.boughtD.sold解析:7.Human facial expressions differ from those of animals in the degree to which they can be deliberately contr

26、olled and modified.(分数:1.00)A.sufficientlyB.noticeablyC.intentionally D.absolutely解析:8.Merge the following two short sentences into one new sentence.(分数:1.00)A.SplitB.Combine C.BreakD.Divide解析:9.The price of vegetables varies according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes 解析:10.Gun

27、powder was used extensively in firearms prior to 1990.(分数:1.00)A.inB.aroundC.fromD.before 解析:11.The childs abnormal behavior puzzled the doctor.(分数:1.00)A.funnyB.frighteningC.repeatedD.unusual 解析:12.His handwriting is flowing and graceful.(分数:1.00)A.pleasing B.formalC.informalD.flowery解析:13.You shou

28、ld cultivate the habit of reading carefully.(分数:1.00)A.inventB.beginC.develop D.initiate解析:14.The sisters cant tolerate each other.(分数:1.00)A.bear B.hateC.likeD.criticize解析:15.He is but a child.(分数:1.00)A.probablyB.notC.only D.hardly解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.A nurse is not qualified if sh

29、e does not have patience and show concern for her patients.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Nurses often earn as much money as physicians do because they tend to work long days and at odd hours.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.The nurses in a hospital usua

30、lly spend more time with the patients than the physicians.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.The nurses station is the only place where nurses in a hospital ward can be found.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.Nurses who work in the intensive care unit in a ho

31、spital are better trained than other nurses.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.Nursing services in a hospital are generally available around the clock.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.The physicians in a hospital are less important than the nursing staff.(分数

32、1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:27.What a parent Is most concerned with u

33、pon the birth of a child is 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:28.The day her daughter was born, the writers heart was mostly filled with 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:29.All those who met the little girl were touched by her 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:30.A parent should do as much as he or she can so

34、as to give his or her child 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.What do the majority of the people in the world use for health care?(分数:3.00)A.Strange and wonderful equipment.B.Factory-produced chemicals.C.Modern medicines.D.Plants. 解析:32.The passage indicates that ancie

35、nt treatments for injury and disease were(分数:3.00)A.much more successful than modern ones.B.successful enough for humans to survive. C.successful in all cases.D.of little help to humans.解析:33.Which of the following statements is NOT true?(分数:3.00)A.Modern medicines are now available all over the wor

36、ld. B.Many big and modern hospitals are expensive.C.Traditional medicines are neither mysterious nor magical.D.Humans have used some kinds of medicines since earliest days.解析:34.It can be seen from the passage that the earths supply of natural medicines(分数:3.00)A.may never be exhausted.B.may be drop

37、ping rapidly. C.is surprisingly big.D.is as rich as ever.解析:35.It is believed by scientists that traditional medicines(分数:3.00)A.can cure all kinds of diseases.B.may cure some of todays most serious diseases. C.are no longer useful for modern men.D.are too cheap to be useful.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.

38、00)36.Which of the following does NOT indicate peoples enhanced awareness of the importance of memory?(分数:3.00)A.More demand for books on memory.B.More demand for seminars on memory.C.More demand for memory-enhancing supplements.D.More demand for coca cola and cigarettes. 解析:37.Many baby-boomers liv

39、ing in the Information Age feel that(分数:3.00)A.their financial status is declining.B.their political influence is declining.C.their physical power is declining. D.their will power is declining.解析:38.What does Stan Field take at breakfast?(分数:3.00)A.Food only.B.Food and pills. C.Nothing.D.A plateful

40、of pills only.解析:39.What is the meaning of “working round the clock“?(分数:3.00)A.Repairing clocks.B.Making clocks.C.Working with a clock nearby.D.Working day and night. 解析:40.According to the writer, the secret to perfect memory(分数:3.00)A.has been found.B.will never be found.C.was found a long time a

41、go.D.is not in sight yet. 解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.The word “quit“ in Paragraph 2 is closest in meaning to(分数:3.00)A.“give up“. B.“speed up“.C.“slow down“.D.“build up“.解析:42.The author wore the red socks her grandmother had knitted for her(分数:3.00)A.when she went to school.B.when she went sight

42、seeing.C.when she celebrated Christmas.D.when she went skating. 解析:43.According to the passage, which of the following statements about knitting is NOT true?(分数:3.00)A.Knitting helps one get rid of bad habits.B.Knitting helps one get free from a bad mood.C.Knitting requires patience.D.Knitting is a

43、profit-making business. 解析:44.Which of the following is NOT the writers purpose of knitting?(分数:3.00)A.To save money. B.To make full use of her leisure time.C.To enrich her life.D.To show her love for the family.解析:45.Why did many women feel that knitting was out of date?(分数:3.00)A.Because their mot

44、hers didnt teach them.B.Because they were influenced by feminism and consumerism. C.Because they were feminists.D.Because they were consumerists.解析:七、B第 5 部分:补全对话/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分

45、数:15.00)A.stoppedB.startedC.keptD.continued 解析:A.regardsB.suggestsC.counters D.supports解析:A.with B.ofC.forD.to解析:A.moreB.adequatelyC.enoughD.considerably 解析:A.asB.than C.forD.over解析:A.concernedB.popularC.loyalD.related 解析:A.onB.atC.to D.by解析:A.questioned B.acceptedC.confirmedD.favored解析:A.permittedB

46、knewC.held D.suspected解析:A.than never beforeB.than before everC.than ever before D.than before never解析:A.denyingB.including C.linkingD.understanding解析:A.offeredB.refusedC.began D.took解析:A.problems B.beliefsC.gossipsD.doubts解析:A.developed B.developingC.poorD.acceptable解析:A.includeB.spreadC.forbidD.exclude 解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1