ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:86.50KB ,
资源ID:1465576      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465576.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语卫生类B级-8及答案解析.doc)为本站会员(syndromehi216)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语卫生类B级-8及答案解析.doc

1、职称英语卫生类 B 级-8 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.We will take your recent illness into consideration when marking your exams.(分数:1.00)A.effectB.accountC.effortD.discount2.He endured great pain before he finally expired.(分数:1.00)A.firedB.resignedC.diedD.retreated3.Mary has

2、blended the ingredients.(分数:1.00)A.madeB.mixedC.cookedD.eaten4.They agreed to modify their policy.(分数:1.00)A.clarifyB.defineC.changeD.develop5.The economy continued to exhibit signs of decline in September.(分数:1.00)A.playB.showC.sendD.tell6.Have you talked to her lately?(分数:1.00)A.lastlyB.finallyC.s

3、hortlyD.recently7.This table is strong and durable.(分数:1.00)A.long-lastingB.extensiveC.far-reachingD.eternal8.The chairman proposed that we should stop the meeting.(分数:1.00)A.showedB.suggestedC.agreedD.believed9.About one million Americans are diagnosed annually with skin cancer.(分数:1.00)A.every yea

4、rB.severelyC.activelyD.every month10.Enormous sums of money have been spent on space exploration.(分数:1.00)A.MuchB.LargeC.SmallD.Fixed11.There are a limited number of books on this subject in the library.(分数:1.00)A.smallB.totalC.goodD.great12.The girl is gazing at herself in the mirror.(分数:1.00)A.smi

5、lingB.laughingC.shoutingD.staring13.While we dont agree, we continue to be friends.(分数:1.00)A.WhoeverB.WhereC.AlthoughD.Whatever14.The policeman wrote down all the particulars of the accident.(分数:1.00)A.secretsB.detailsC.benefitsD.words15.The dentist has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.t

6、ake outB.break offC.push inD.dig up二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The study was the first to tell the difference between 7 and 8 hours of sleep a night.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.More than one million Americans participated in the six-year study.(分数:1.00)A.A. Right B.B. W

7、rong C.C. Not mentioned18.Sleeping for less than 5 hours each night is better than sleeping for 5 hours.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.Most of the participants slept for 7 hours a night during the study.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.The findings indicate th

8、at it is all right to sleep for 6.5 hours a night.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.All the participants were from the state of California.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.The study shows that the longer you sleep each night, the longer youll live.(分数:1.00)A.A. R

9、ight B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 1 1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_27.The assembly line made it possible to 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Ford was the first to adopt 1.(分数:1.00)填空项

10、 1:_29.Higher wages enabled many people to 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.Fords higher-wage and lower-cost strategy was. strongly 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Florence Nightingale was born into a rich(分数:3.00)A.Italian family.B.Russian family.C.English family.D.German family.32.Nightin

11、gales parents did not approve of her decision(分数:3.00)A.to work as a doctor.B.to care for sick people.C.to fight in the war with Russia.D.to travel to hospitals all over Europe.33.It was not until the war with Russia that Nightingale(分数:3.00)A.got to work in a hospital.B.began to study nursing.C.sta

12、rted to care for sick people in their homes.D.became the head of Gentlewomen During Illness.34.On the battlefields Nightingale and her nurses proved to be(分数:3.00)A.as bad as the doctors had expected.B.quite generous.C.less than useful.D.very helpful.35.Nightingale played a great role in(分数:3.00)A.t

13、he building of war hospitals.B.the education of women.C.the development of nursing.D.the improvement of working conditions for women.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.One special feature of Crystal Ear is that(分数:3.00)A.you can control its volume.B.you neednt take it off every day.C.it is solar-powered.D.i

14、t saves power.37.Initially the writer did not want to buy a hearing aid because(分数:3.00)A.it would make him look old.B.it would make him nervous.C.it was too expensive.D.it was old-styled.38.Many people leave their hearing problem untreated because(分数:3.00)A.it is not serious.B.Crystal Ear is not ye

15、t available.C.it is not easy to have it treated.D.they dont want to look old.39.According to the passage, hearing loss is(分数:3.00)A.only a minor health problem.B.the worlds most common health problem.C.merely a teenage disease,D.an incurable disease.40.Which of the following is NOT true of Crystal E

16、ar?(分数:3.00)A.It is highly sensitive.B.It is powerful.C.It is invisible.D.It is wireless.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.The risk of dying from cancer in developed countries is(分数:3.00)A.double that in developing countries.B.much higher than that in developing countries.C.the same as that in developing c

17、ountries.D.much lower than that in developing countries.42.According to Paul Kleihues, cancer was once regarded as(分数:3.00)A.an incurable disease.B.a mysterious disease.C.a “Western“ disease.D.a world disease.43.The report says that steps could be taken to reduce about(分数:3.00)A.50% of new cancers.B

18、33% of new cancers.C.12%of new cancers.D.80% of new cancers.44.All the following factors may increase cancer rates EXCEPT(分数:3.00)A.occupational carcinogens.B.lack of access to tobacco.C.unhealthy habits.D.aging populations.45.Which of the following statements is NOT correct?(分数:3.00)A.There were 1

19、0 million cancer patients worldwide in 2000.B.Generally, cancer accounted for 12% of all deaths in 2000.C.Cancer is the cause of over 25% of all deaths in many countries.D.It is expected that global cancer rates will go up by 50% by 2020.七、B第 5 部分:补全对话/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空

20、项 1:_八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.wayB.pathC.passD.wheelA.releasedB.heldC.securedD.regardedA.curingB.fightingC.knowingD.gettingA.storyB.informationC.truthD.fearA.familiesB.childrenC.friendsD.doctorsA.asB.exceptC.likeD.despiteA.withB.fromC.aboutD.onA.unlessB.sinceC.afterD.whileA.worseB.differen

21、tC.separatedD.similarA.notB.neitherC.norD.noA.whyB.howC.whenD.whatA.asB.sinceC.thatD.farA.holdB.putC.shakeD.washA.alreadyB.yetC.enoughD.somewhatA.calledB.encouragedC.supportedD.warned职称英语卫生类 B 级-8 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.We will take your recent illness into cons

22、ideration when marking your exams.(分数:1.00)A.effectB.account C.effortD.discount解析:2.He endured great pain before he finally expired.(分数:1.00)A.firedB.resignedC.died D.retreated解析:3.Mary has blended the ingredients.(分数:1.00)A.madeB.mixed C.cookedD.eaten解析:4.They agreed to modify their policy.(分数:1.00

23、A.clarifyB.defineC.change D.develop解析:5.The economy continued to exhibit signs of decline in September.(分数:1.00)A.playB.show C.sendD.tell解析:6.Have you talked to her lately?(分数:1.00)A.lastlyB.finallyC.shortlyD.recently 解析:7.This table is strong and durable.(分数:1.00)A.long-lasting B.extensiveC.far-re

24、achingD.eternal解析:8.The chairman proposed that we should stop the meeting.(分数:1.00)A.showedB.suggested C.agreedD.believed解析:9.About one million Americans are diagnosed annually with skin cancer.(分数:1.00)A.every year B.severelyC.activelyD.every month解析:10.Enormous sums of money have been spent on spa

25、ce exploration.(分数:1.00)A.MuchB.Large C.SmallD.Fixed解析:11.There are a limited number of books on this subject in the library.(分数:1.00)A.small B.totalC.goodD.great解析:12.The girl is gazing at herself in the mirror.(分数:1.00)A.smilingB.laughingC.shoutingD.staring 解析:13.While we dont agree, we continue t

26、o be friends.(分数:1.00)A.WhoeverB.WhereC.Although D.Whatever解析:14.The policeman wrote down all the particulars of the accident.(分数:1.00)A.secretsB.details C.benefitsD.words解析:15.The dentist has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.take out B.break offC.push inD.dig up解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,

27、分数:7.00)16.The study was the first to tell the difference between 7 and 8 hours of sleep a night.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.More than one million Americans participated in the six-year study.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Sleeping for less than 5 h

28、ours each night is better than sleeping for 5 hours.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.Most of the participants slept for 7 hours a night during the study.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.The findings indicate that it is all right to sleep for 6.5 hours a ni

29、ght.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.All the participants were from the state of California.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.The study shows that the longer you sleep each night, the longer youll live.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B

30、第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 1 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:24.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:25.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:26.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:27.The assembly line made it possible to 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:28.Ford was the first

31、to adopt 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:29.Higher wages enabled many people to 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:30.Fords higher-wage and lower-cost strategy was. strongly 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Florence Nightingale was born into a rich(分数:3.00)A.Italian family.B

32、Russian family.C.English family. D.German family.解析:32.Nightingales parents did not approve of her decision(分数:3.00)A.to work as a doctor.B.to care for sick people. C.to fight in the war with Russia.D.to travel to hospitals all over Europe.解析:33.It was not until the war with Russia that Nightingale

33、分数:3.00)A.got to work in a hospital. B.began to study nursing.C.started to care for sick people in their homes.D.became the head of Gentlewomen During Illness.解析:34.On the battlefields Nightingale and her nurses proved to be(分数:3.00)A.as bad as the doctors had expected.B.quite generous.C.less than

34、useful.D.very helpful. 解析:35.Nightingale played a great role in(分数:3.00)A.the building of war hospitals.B.the education of women.C.the development of nursing. D.the improvement of working conditions for women.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.One special feature of Crystal Ear is that(分数:3.00)A.you can

35、control its volume.B.you neednt take it off every day.C.it is solar-powered.D.it saves power. 解析:37.Initially the writer did not want to buy a hearing aid because(分数:3.00)A.it would make him look old. B.it would make him nervous.C.it was too expensive.D.it was old-styled.解析:38.Many people leave thei

36、r hearing problem untreated because(分数:3.00)A.it is not serious.B.Crystal Ear is not yet available.C.it is not easy to have it treated. D.they dont want to look old.解析:39.According to the passage, hearing loss is(分数:3.00)A.only a minor health problem.B.the worlds most common health problem. C.merely

37、 a teenage disease,D.an incurable disease.解析:40.Which of the following is NOT true of Crystal Ear?(分数:3.00)A.It is highly sensitive.B.It is powerful.C.It is invisible. D.It is wireless.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.The risk of dying from cancer in developed countries is(分数:3.00)A.double that in deve

38、loping countries.B.much higher than that in developing countries.C.the same as that in developing countries.D.much lower than that in developing countries. 解析:42.According to Paul Kleihues, cancer was once regarded as(分数:3.00)A.an incurable disease.B.a mysterious disease.C.a “Western“ disease. D.a w

39、orld disease.解析:43.The report says that steps could be taken to reduce about(分数:3.00)A.50% of new cancers.B.33% of new cancers. C.12%of new cancers.D.80% of new cancers.解析:44.All the following factors may increase cancer rates EXCEPT(分数:3.00)A.occupational carcinogens.B.lack of access to tobacco. C.

40、unhealthy habits.D.aging populations.解析:45.Which of the following statements is NOT correct?(分数:3.00)A.There were 10 million cancer patients worldwide in 2000. B.Generally, cancer accounted for 12% of all deaths in 2000.C.Cancer is the cause of over 25% of all deaths in many countries.D.It is expect

41、ed that global cancer rates will go up by 50% by 2020.解析:七、B第 5 部分:补全对话/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.way B.pathC.passD.wheel解析:A.released B.heldC.securedD.regarded解析:A.curingB.fighti

42、ngC.knowingD.getting 解析:A.storyB.informationC.truth D.fear解析:A.familiesB.children C.friendsD.doctors解析:A.asB.exceptC.like D.despite解析:A.withB.fromC.about D.on解析:A.unless B.sinceC.afterD.while解析:A.worseB.different C.separatedD.similar解析:A.not B.neitherC.norD.no解析:A.whyB.how C.whenD.what解析:A.as B.sinceC.thatD.far解析:A.holdB.putC.shakeD.wash 解析:A.alreadyB.yetC.enough D.somewhat解析:A.calledB.encouraged C.supportedD.warned解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1