ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:89KB ,
资源ID:1465577      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465577.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语卫生类B级-9及答案解析.doc)为本站会员(syndromehi216)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语卫生类B级-9及答案解析.doc

1、职称英语卫生类 B级-9 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.UP to now, the work has been easy.(分数:1.00)A.SoB.So longC.So thatD.So far2.The union representative put across her argument very effectively.(分数:1.00)A.explainedB.inventedC.consideredD.accepted3.Norman Blarney is an artist of

2、deep convictions.(分数:1.00)A.statementsB.beliefsC.suggestionsD.claims4.The outlook from the top of the mountain is breathtaking.(分数:1.00)A.viewB.sightC.lookD.point5.The fuel tanks had a capacity of 140 liters.(分数:1.00)A.functionB.abilityC.powerD.volume6.Our lives are intimately bound up with theirs.(

3、分数:1.00)A.tenselyB.nearlyC.carefullyD.closely7.It is no use debating the relative merits of this policy.(分数:1.00)A.makingB.takingC.discussingD.expecting8.In the latter case the outcome can be serious indeed.(分数:1.00)A.resultB.judgmentC.decisionD.event9.He talks tough but has a tender heart.(分数:1.00)

4、A.heavyB.mildC.kindD.wild10.Even in a highly modernized country, manual work is still needed.(分数:1.00)A.physicalB.mentalC.naturalD.hard11.Our statistics show that we consume all that we are capable of producing.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.useD.sell12.The high-speed trains can have a major impact on trave

5、l preferences.(分数:1.00)A.forceB.influenceC.surpriseD.power13.The report advocated setting up day training colleges.(分数:1.00)A.supposedB.excitedC.suggestedD.discussed14.Accordingly, a number of other methods have been employed.(分数:1.00)A.ThereforeB.AfterwardsC.HoweverD.Furthermore15.Can you follow th

6、e plot so far?(分数:1.00)A.changeB.investigateC.writeD.understand二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The idea of using HIV for a beneficial purpose has been widely accepted.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.Other countries are also expected to begin clinical gene therapy trials soon.(分数

7、1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.FDA has approved the plan of using HIV to cure cancer in humans.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.The HIV virus is an excellent warrior to fight the bodys immune cells.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.It is the lac

8、k of money that has held up the progress In using replacement genes to cure cancer.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.HIV can be safely used to cure cancer only if the deadly genes have been removed.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.The HIV virus has caused more de

9、aths in developed countries.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_27.If you had no one to share your feelings, your life would b

10、e 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.The warm feeling of belongingness may give you 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.The ability to establish fine relations with others will keep you 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.You will find it hard to make friends with people 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the followi

11、ng is said to be the most expensive and harmful?(分数:3.00)A.Consuming alcohol.B.Using heroin.C.Taking cocaine.D.Smoking cigarettes.32.Which of the following can help a person quit smoking?(分数:3.00)A.Reading cigarette advertisements.B.Using nicotine patches.C.Chewing ordinary gum.D.Participating in so

12、cial activities.33.Which of the following is NOT mentioned as a step to control smoking?(分数:3.00)A.Forbidding smoking in all public places.B.Collecting a special tax on cigarettes.C.Banning cigarette advertising from radio and TV.D.Requiring a warning on each cigarette package:34.The benefits of giv

13、ing up smoking include all the following EXCEPT(分数:3.00)A.the formation of a good habit.B.the reduction of expenses.C.the reduction of harm to ones health.D.easier access to institutions that ban smoking.35.Nicotine gum is used to help a smoker(分数:3.00)A.reduce weight.B.stop smoking.C.clean his teet

14、h.D.absorb nicotine immediately.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.What is the effect of exercise on elderly people with type 2 diabetes?(分数:3.00)A.It can help the body make better use of insulin.B.It can worsen their symptoms.C.It can help them to eat more.D.It can cure them of the disease.37.It is recomme

15、nded that diabetics maintain sufficient exercise since otherwise(分数:3.00)A.their symptoms will get worse.B.the blood sugar level will go up.C.the desired effect cannot be achieved.D.their condition will be out of control.38.It can be seen from the passage that most diabetics are ignorant of(分数:3.00)

16、A.the necessity of watching their diet.B.the significance of regular exercise.C.the need to control their weight.D.the consequences of taking too much insulin,39.The researchers checked how well the test subjects insulin worked by measuring(分数:3.00)A.the blood sugar level in their bodies.B.the lengt

17、h of time they could cycle at one breath.C.the amount of insulin they took.D.the amount of sugar their muscles could make use of.40.The exercise that the researchers tried on their test subjects was(分数:3.00)A.walking briskly for thirty minutes three times a week.B.cycling six times a week for three

18、months.C.swimming twice a day.D.running once a day.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.In administering first aid to a victim, you should first of all(分数:3.00)A.remove him from the accident scene.B.turn him over.C.examine him carefully.D.call for professional medical help.42.You may assess a victims conditio

19、n by all the following EXCEPT(分数:3.00)A.checking whether there is a pulse.B.looking, listening and feeling for breathing.C.examining whether the airway is open and clear.D.replacing his medical bracelet or card.43.The purpose of the passage is to tell the reader(分数:3.00)A.some basic facts about firs

20、t aid.B.the importance of protecting the accident scene.C.what professional medical help is.D.who can administer first aid.44.First aid may bring about all the following results EXCEPT(分数:3.00)A.saving a victims life.B.preventing a victims condition from getting worse.C.helping a person avoid sudden

21、 illness or injury,D.relieving a victim from pain.45.Before we administer first aid to a victim, it is very important for us(分数:3.00)A.to refer to all kinds of handbooks on first aid.B.to make sure what to do and what not to do.C.to remove the ring or bracelet he may be wearing.D.to take him to a ho

22、spital at once.七、B第 5部分:补全对话/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.shapeB.typeC.colorD.formA.adoptB.affectC.avoidD.expressA.buildB.demandC.controlD.reflectA.flightB.operationC.movementD.transportationA.preventedB.derivedC.originatedD.protectedA.unlessB

23、butC.thereforeD.ifA.leaveB.reachC.escapeD.enterA.biologicalB.physicalC.mentalD.portableA.lengthB.valueC.numberD.amountA.saysB.asksC.tellsD.talksA.monthsB.daysC.minutesD.weeksA.sleepB.lieC.standD.walkA.functionsB.placesC.cellsD.actionsA.ideasB.partsC.sortsD.imagesA.triesB.likesC.wantsD.seems职称英语卫生类

24、B级-9 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.UP to now, the work has been easy.(分数:1.00)A.SoB.So longC.So thatD.So far 解析:2.The union representative put across her argument very effectively.(分数:1.00)A.explained B.inventedC.consideredD.accepted解析:3.Norman Blarney is an artist of d

25、eep convictions.(分数:1.00)A.statementsB.beliefs C.suggestionsD.claims解析:4.The outlook from the top of the mountain is breathtaking.(分数:1.00)A.view B.sightC.lookD.point解析:5.The fuel tanks had a capacity of 140 liters.(分数:1.00)A.functionB.abilityC.powerD.volume 解析:6.Our lives are intimately bound up wi

26、th theirs.(分数:1.00)A.tenselyB.nearlyC.carefullyD.closely 解析:7.It is no use debating the relative merits of this policy.(分数:1.00)A.makingB.takingC.discussing D.expecting解析:8.In the latter case the outcome can be serious indeed.(分数:1.00)A.result B.judgmentC.decisionD.event解析:9.He talks tough but has a

27、 tender heart.(分数:1.00)A.heavyB.mildC.kind D.wild解析:10.Even in a highly modernized country, manual work is still needed.(分数:1.00)A.physical B.mentalC.naturalD.hard解析:11.Our statistics show that we consume all that we are capable of producing.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.use D.sell解析:12.The high-speed trai

28、ns can have a major impact on travel preferences.(分数:1.00)A.forceB.influence C.surpriseD.power解析:13.The report advocated setting up day training colleges.(分数:1.00)A.supposedB.excitedC.suggested D.discussed解析:14.Accordingly, a number of other methods have been employed.(分数:1.00)A.Therefore B.Afterwar

29、dsC.HoweverD.Furthermore解析:15.Can you follow the plot so far?(分数:1.00)A.changeB.investigateC.writeD.understand 解析:二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The idea of using HIV for a beneficial purpose has been widely accepted.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Other countries are also e

30、xpected to begin clinical gene therapy trials soon.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.FDA has approved the plan of using HIV to cure cancer in humans.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.The HIV virus is an excellent warrior to fight the bodys immune cells.(分数:1

31、00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.It is the lack of money that has held up the progress In using replacement genes to cure cancer.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.HIV can be safely used to cure cancer only if the deadly genes have been removed.(分数:1.00)A.A. Righ

32、t B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.The HIV virus has caused more deaths in developed countries.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1

33、 (正确答案:F)解析:26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:27.If you had no one to share your feelings, your life would be 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:28.The warm feeling of belongingness may give you 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:29.The ability to establish fine relations with others will keep you

34、 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:30.You will find it hard to make friends with people 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the following is said to be the most expensive and harmful?(分数:3.00)A.Consuming alcohol.B.Using heroin.C.Taking cocaine.D.Smoking cigarettes. 解

35、析:32.Which of the following can help a person quit smoking?(分数:3.00)A.Reading cigarette advertisements.B.Using nicotine patches. C.Chewing ordinary gum.D.Participating in social activities.解析:33.Which of the following is NOT mentioned as a step to control smoking?(分数:3.00)A.Forbidding smoking in all

36、 public places. B.Collecting a special tax on cigarettes.C.Banning cigarette advertising from radio and TV.D.Requiring a warning on each cigarette package:解析:34.The benefits of giving up smoking include all the following EXCEPT(分数:3.00)A.the formation of a good habit. B.the reduction of expenses.C.t

37、he reduction of harm to ones health.D.easier access to institutions that ban smoking.解析:35.Nicotine gum is used to help a smoker(分数:3.00)A.reduce weight.B.stop smoking. C.clean his teeth.D.absorb nicotine immediately.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.What is the effect of exercise on elderly people with

38、 type 2 diabetes?(分数:3.00)A.It can help the body make better use of insulin. B.It can worsen their symptoms.C.It can help them to eat more.D.It can cure them of the disease.解析:37.It is recommended that diabetics maintain sufficient exercise since otherwise(分数:3.00)A.their symptoms will get worse.B.t

39、he blood sugar level will go up.C.the desired effect cannot be achieved. D.their condition will be out of control.解析:38.It can be seen from the passage that most diabetics are ignorant of(分数:3.00)A.the necessity of watching their diet.B.the significance of regular exercise. C.the need to control the

40、ir weight.D.the consequences of taking too much insulin,解析:39.The researchers checked how well the test subjects insulin worked by measuring(分数:3.00)A.the blood sugar level in their bodies.B.the length of time they could cycle at one breath.C.the amount of insulin they took.D.the amount of sugar the

41、ir muscles could make use of. 解析:40.The exercise that the researchers tried on their test subjects was(分数:3.00)A.walking briskly for thirty minutes three times a week.B.cycling six times a week for three months. C.swimming twice a day.D.running once a day.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.In administeri

42、ng first aid to a victim, you should first of all(分数:3.00)A.remove him from the accident scene.B.turn him over.C.examine him carefully.D.call for professional medical help. 解析:42.You may assess a victims condition by all the following EXCEPT(分数:3.00)A.checking whether there is a pulse.B.looking, lis

43、tening and feeling for breathing.C.examining whether the airway is open and clear.D.replacing his medical bracelet or card. 解析:43.The purpose of the passage is to tell the reader(分数:3.00)A.some basic facts about first aid. B.the importance of protecting the accident scene.C.what professional medical

44、 help is.D.who can administer first aid.解析:44.First aid may bring about all the following results EXCEPT(分数:3.00)A.saving a victims life.B.preventing a victims condition from getting worse.C.helping a person avoid sudden illness or injury, D.relieving a victim from pain.解析:45.Before we administer fi

45、rst aid to a victim, it is very important for us(分数:3.00)A.to refer to all kinds of handbooks on first aid.B.to make sure what to do and what not to do. C.to remove the ring or bracelet he may be wearing.D.to take him to a hospital at once.解析:七、B第 5部分:补全对话/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_

46、 (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.shapeB.typeC.color D.form解析:A.adoptB.affect C.avoidD.express解析:A.buildB.demandC.control D.reflect解析:A.flight B.operationC.movementD.transportation解析:A.prevented B.derivedC.originatedD.protected解析:A

47、unlessB.but C.thereforeD.if解析:A.leave B.reachC.escapeD.enter解析:A.biological B.physicalC.mentalD.portable解析:A.lengthB.valueC.number D.amount解析:A.saysB.asksC.tells D.talks解析:A.monthsB.days C.minutesD.weeks解析:A.sleep B.lieC.standD.walk解析:A.functionsB.placesC.cells D.actions解析:A.ideasB.parts C.sortsD.images解析:A.triesB.likesC.wantsD.seems 解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1