ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:90KB ,
资源ID:1465728      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465728.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语理工类B级-8及答案解析.doc)为本站会员(confusegate185)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语理工类B级-8及答案解析.doc

1、职称英语理工类 B 级-8 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.His handwriting is flowing and graceful.(分数:1.00)A.pleasingB.formalC.informalD.flowery2.The childs abnormal behavior puzzled the doctor.(分数:1.00)A.funnyB.frighteningC.repeatedD.unusual3.The old lady let her flat to an Englis

2、h couple.(分数:1.00)A.offeredB.rentedC.providedD.sold4.Foreign money can be Uconverted/U into the local currency at this bank. A altered B. changed C. bought D. sold(分数:1.00)A.B.C.D.5.He is but a child.(分数:1.00)A.probablyB.notC.onlyD.hardly6.You should cultivate the habit of reading carefully.(分数:1.00

3、A.inventB.beginC.developD.initiate7.The dentist has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.pull outB.repairC.takeD.dig8.A ship was reported to be in distress a few miles out at sea.(分数:1.00)A.disorderB.formationC.serviceD.danger9.Human facial expressions differ from those of animals in the deg

4、ree to which they can be deliberately controlled and modified.(分数:1.00)A.sufficientlyB.noticeablyC.intentionallyD.absolutely10.The nursery is bright and cheerful.(分数:1.00)A.pleasantB.colorfulC.fashionableD.different11.The sisters cant tolerate each other.(分数:1.00)A.bearB.hateC.likeD.criticize12.Merg

5、e the following two short sentences into one new sentence.(分数:1.00)A.SplitB.CombineC.BreakD.Divide13.Gunpowder was used extensively in firearms prior to 1990.(分数:1.00)A.inB.aroundC.fromD.before14.The price of vegetables varies according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes15.Did yo

6、u do that to irritate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoyD.protect二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Airbus plans to build a mini-restaurant in the lower hold of A3XX.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.No fasteners will be used in building A3XX because all components will be welded

7、together.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.A3XX will be bigger than the B-2 stealth bomber.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.The basic model of A3XX can carry more than 500 passengers.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.The first A3XX will be avail

8、able in 2003.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.A3XX will fly faster while consuming less oil.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.The wing of A3XX will not be spoiled when it is stricken by a strong wind because its surfaces are designed to be movable.(分数:1.00)A.A. R

9、ight B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 6 1(分数:1.00)填空项 1:_27.One can get a sunburn even 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Infrared radiation can produce heat 1.(分数:1.00)填空项 1:

10、29.X-rays and gamma rays can be used to detect and treat cancer 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.Chemical energy is generated 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.According to the passage, sea-water can be turned into fresh water by(分数:3.00)A.heating it up.B.treating it with chemicals.C.taking

11、salt out of it.D.drying it up.32.According to the passage, we can avoid a worldwide water shortage in the future, by(分数:3.00)A.increasing rainfall.B.musing water and utilizing sea-water.C.cutting down our consumption of water.D.reducing the number of factories producing steel.33.Which of the followi

12、ng statements, according to the passage, is NOT true?(分数:3.00)A.A limited water supply will affect industrial production.B.Every large city purifies and reuses its water.C.Purified water is not exactly as fresh as spring water.D.Oceans are the largest water source.34.What percentage of the earths wa

13、ter can man actually use at present?(分数:3.00)A.Nearly 75 per cent.B.About 97 per cent.C.Exactly 3 per cent.D.Less than 3 per cent.35.The phrase “the world“ in the first line of the passage refers to(分数:3.00)A.“man“.B.“you“.C.“woman“.D.“they“.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.The passage is mainly concerned

14、 with(分数:3.00)A.the modes of thinking that are used by technologists.B.the importance of nonverbal thinking in engineering design.C.the new role for nonscientific thinking in engineering.D.the difference between the goals of engineers and those of technologists.37.It can be inferred that the writer

15、thinks that engineering curricula are(分数:3.00)A.strengthened when they include courses in design.B.weakened by the courses designed to develop mathematical skills.C.weak because they include some nonscientific components.D.strong despite the absence of nonscientific modes of thinking.38.What contrib

16、utes to random failures in automatic control systems?(分数:3.00)A.Using too many inexperienced engineers in the field.B.Attaching too much importance to nonverbal thinking in engineering.C.Relying too heavily on the role of mathematics in design.D.Depending very little on verbal mathematical thought.3

17、9.The example of the diesel engine is used in the passage to illustrate that(分数:3.00)A.errors in engineering design are unavoidable.B.the nonscientific component design is primary.C.mathematics is a necessary part of the study of design.D.design courses form a part of engineering curricula.40.Which

18、of the following is NOT mentioned as an example involving nonverbal thinking in paragraphs 1 and 2?(分数:3.00)A.Building cathedrals.B.Creating rockets.C.Designing diesel engines.D.Making boats.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Which of the following does NOT fit the definition of the black hole?(分数:3.00)A.Th

19、e black hole is a region of space.B.The black hole sucks in any object that passes by it.C.The black hole is visible through an infrared telescope.D.The black hole has no matter.42.We learn from this passage that(分数:3.00)A.the sun is the heaviest star in the universe.B.a star in the sky might have a

20、n invisible partner.C.two black holes are dragged towards each other.D.the mass of a star is equal to that of its companion.43.According to Einsteins theory, objects in the area of a black hole(分数:3.00)A.are gathered in its center.B.strike against one another frequently.C.do not have absolute space.

21、D.are relatively brighter.44.Why does the author put “neutron star“ in quotation marks?(分数:3.00)A.It is a special term of astronomy.B.It is an invented term.C.He is quoting an authority.D.He is using the term ironically.45.What leads to the formation of a black hole?(分数:3.00)A.The structure of a sta

22、r.B.A collision between two stars.C.The attraction of two large stars.D.The shrinking of a large star by its own gravitational force.七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.holdB.fixC.keepD.retainA.shoutB.cryC.curseD.attackA.matterB.aimC.

23、problemD.objectA.vacantB.crowdedC.lonelyD.aloneA.lastB.leastC.endD.finalA.publishedB.spreadC.cancelledD.issuedA.discourageB.encourageC.removeD.declineA.worksB.qualificationsC.titlesD.jobsA.livableB.aliveC.alikeD.livingA.countrysideB.districtC.centerD.suburbsA.concludedB.reachedC.receivedD.conductedA

24、withB.withoutC.forD.onA.DespiteB.ConsideringC.Thanks forD.Prevented byA.cameraB.sceneC.sceneryD.siteA.wayB.methodC.rateD.space职称英语理工类 B 级-8 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.His handwriting is flowing and graceful.(分数:1.00)A.pleasing B.formalC.informalD.flowery解析:2.The ch

25、ilds abnormal behavior puzzled the doctor.(分数:1.00)A.funnyB.frighteningC.repeatedD.unusual 解析:3.The old lady let her flat to an English couple.(分数:1.00)A.offeredB.rented C.providedD.sold解析:4.Foreign money can be Uconverted/U into the local currency at this bank. A altered B. changed C. bought D. sol

26、d(分数:1.00)A.B. C.D.解析:5.He is but a child.(分数:1.00)A.probablyB.notC.only D.hardly解析:6.You should cultivate the habit of reading carefully.(分数:1.00)A.inventB.beginC.develop D.initiate解析:7.The dentist has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.pull out B.repairC.takeD.dig解析:8.A ship was reported

27、to be in distress a few miles out at sea.(分数:1.00)A.disorderB.formationC.serviceD.danger 解析:9.Human facial expressions differ from those of animals in the degree to which they can be deliberately controlled and modified.(分数:1.00)A.sufficientlyB.noticeablyC.intentionally D.absolutely解析:10.The nursery

28、 is bright and cheerful.(分数:1.00)A.pleasant B.colorfulC.fashionableD.different解析:11.The sisters cant tolerate each other.(分数:1.00)A.bear B.hateC.likeD.criticize解析:12.Merge the following two short sentences into one new sentence.(分数:1.00)A.SplitB.Combine C.BreakD.Divide解析:13.Gunpowder was used extens

29、ively in firearms prior to 1990.(分数:1.00)A.inB.aroundC.fromD.before 解析:14.The price of vegetables varies according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes 解析:15.Did you do that to irritate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoy D.protect解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Airbus plans

30、to build a mini-restaurant in the lower hold of A3XX.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.No fasteners will be used in building A3XX because all components will be welded together.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.A3XX will be bigger than the B-2 stealth bomber

31、分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.The basic model of A3XX can carry more than 500 passengers.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.The first A3XX will be available in 2003.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.A3XX will fly faster while consumi

32、ng less oil.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.The wing of A3XX will not be spoiled when it is stricken by a strong wind because its surfaces are designed to be movable.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 3 1(分数:1.00)

33、填空项 1:_ (正确答案:C)解析:24.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:25.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:26.Paragraph 6 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:27.One can get a sunburn even 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:28.Infrared radiation can produce heat 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:29.X-rays and gamma

34、rays can be used to detect and treat cancer 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:30.Chemical energy is generated 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.According to the passage, sea-water can be turned into fresh water by(分数:3.00)A.heating it up.B.treating it with chemicals.C.taki

35、ng salt out of it. D.drying it up.解析:32.According to the passage, we can avoid a worldwide water shortage in the future, by(分数:3.00)A.increasing rainfall.B.musing water and utilizing sea-water. C.cutting down our consumption of water.D.reducing the number of factories producing steel.解析:33.Which of

36、the following statements, according to the passage, is NOT true?(分数:3.00)A.A limited water supply will affect industrial production.B.Every large city purifies and reuses its water. C.Purified water is not exactly as fresh as spring water.D.Oceans are the largest water source.解析:34.What percentage o

37、f the earths water can man actually use at present?(分数:3.00)A.Nearly 75 per cent.B.About 97 per cent.C.Exactly 3 per cent.D.Less than 3 per cent. 解析:35.The phrase “the world“ in the first line of the passage refers to(分数:3.00)A.“man“. B.“you“.C.“woman“.D.“they“.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.The pass

38、age is mainly concerned with(分数:3.00)A.the modes of thinking that are used by technologists.B.the importance of nonverbal thinking in engineering design. C.the new role for nonscientific thinking in engineering.D.the difference between the goals of engineers and those of technologists.解析:37.It can b

39、e inferred that the writer thinks that engineering curricula are(分数:3.00)A.strengthened when they include courses in design. B.weakened by the courses designed to develop mathematical skills.C.weak because they include some nonscientific components.D.strong despite the absence of nonscientific modes

40、 of thinking.解析:38.What contributes to random failures in automatic control systems?(分数:3.00)A.Using too many inexperienced engineers in the field.B.Attaching too much importance to nonverbal thinking in engineering.C.Relying too heavily on the role of mathematics in design. D.Depending very little

41、on verbal mathematical thought.解析:39.The example of the diesel engine is used in the passage to illustrate that(分数:3.00)A.errors in engineering design are unavoidable.B.the nonscientific component design is primary. C.mathematics is a necessary part of the study of design.D.design courses form a par

42、t of engineering curricula.解析:40.Which of the following is NOT mentioned as an example involving nonverbal thinking in paragraphs 1 and 2?(分数:3.00)A.Building cathedrals.B.Creating rockets.C.Designing diesel engines.D.Making boats. 解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Which of the following does NOT fit the

43、 definition of the black hole?(分数:3.00)A.The black hole is a region of space.B.The black hole sucks in any object that passes by it.C.The black hole is visible through an infrared telescope. D.The black hole has no matter.解析:42.We learn from this passage that(分数:3.00)A.the sun is the heaviest star i

44、n the universe.B.a star in the sky might have an invisible partner. C.two black holes are dragged towards each other.D.the mass of a star is equal to that of its companion.解析:43.According to Einsteins theory, objects in the area of a black hole(分数:3.00)A.are gathered in its center.B.strike against o

45、ne another frequently.C.do not have absolute space. D.are relatively brighter.解析:44.Why does the author put “neutron star“ in quotation marks?(分数:3.00)A.It is a special term of astronomy. B.It is an invented term.C.He is quoting an authority.D.He is using the term ironically.解析:45.What leads to the

46、formation of a black hole?(分数:3.00)A.The structure of a star.B.A collision between two stars.C.The attraction of two large stars.D.The shrinking of a large star by its own gravitational force. 解析:七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:E

47、解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.holdB.fixC.keep D.retain解析:A.shout B.cryC.curseD.attack解析:A.matterB.aimC.problem D.object解析:A.vacant B.crowdedC.lonelyD.alone解析:A.last B.leastC.endD.final解析:A.publishedB.spreadC.cancelledD.issued 解析:A.discourage B.encourageC.removeD.decline解析:A.worksB.qualificationsC.titlesD.jobs 解析:A.livable B.aliveC.alikeD.living解析:A.countrysideB.districtC.centerD.suburbs 解析:A.concluded B.reachedC.receivedD.conducted解析:A.withB.without C.forD.on解析:A.Despite B.ConsideringC.Thanks forD.Prevented by解析:A.cameraB.scene

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1