ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:89KB ,
资源ID:1465830      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465830.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语理工类C级-6及答案解析.doc)为本站会员(tireattitude366)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语理工类C级-6及答案解析.doc

1、职称英语理工类 C 级-6 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The high-speed trains can have a major impact on travel preferences.(分数:1.00)A.forceB.influenceC.surpriseD.power2.The workers in that factory manufacture furniture.(分数:1.00)A.promoteB.paintC.produceD.polish3.In short, I am g

2、oing to live there myself.(分数:1.00)A.In other wordsB.That is to sayC.In a wordD.To be frank4.I am not certain whether he will come.(分数:1.00)A.determinedB.sureC.sorryD.glad5.Norman Blarney is an artist of deep convictions.(分数:1.00)A.statementsB.beliefsC.suggestionsD.claims6.Mr. Johnson evidently rega

3、rded this as a great joke.(分数:1.00)A.readilyB.casuallyC.obviouslyD.simply7.I had some difficulty in carrying out the plan.(分数:1.00)A.makingB.keepingC.changingD.implementing8.Can you follow the plot so far?(分数:1.00)A.changeB.investigateC.writeD.understand9.Please do not hesitate to call me if I can b

4、e of further assistance.(分数:1.00)A.contactB.seeC.helpD.touch10.Even in a highly modernized country, manual work is still needed.(分数:1.00)A.physicalB.mentalC.naturalD.hard11.We all think that Marys husband is a very boring person,(分数:1.00)A.shyB.stupidC.dullD.selfish12.She seemed to have detected som

5、e anger in his voice.(分数:1.00)A.noticedB.heardC.realizedD.got13.He has trouble understanding that other people judge him by his social skills and conduct.(分数:1.00)A.styleB.behaviorC.modeD.attitude14.14 In the latter case the outcome can be serious indeed.(分数:1.00)A.resultB.judgmentC.decisionD.event1

6、5.They only have a limited amount of time to get their points across.(分数:1.00)A.largeB.totalC.smallD.similar二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The heat released by burning oil and coal is the direct cause of global warming.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.The coral island nations o

7、f the Pacific have a long, history of civilization.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.Scientists are not sure how serious the effects of global warming will be.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.The people of the coral island nations are unable to do anything substa

8、ntial about-the problem of global warming.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.The people of Kiribati worry that one day their country will be taken away by a sudden high tide.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.High tides used to attack Kiribati when there was strong

9、wind or heavy rain.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.Some industrialized countries are unwilling to spend money in reducing pollution.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_2

10、5.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 6 1(分数:1.00)填空项 1:_27.Even the most sophisticated Japanese robots are 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Robots are less popular in Britain today partly because 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.One disadvantage of using robots is that they consume 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.It is claimed

11、 that introducing robots is 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Astronomers are particularly interested in Eta Carinae because(分数:3.00)A.it is in its final stage.B.it is a supernova.C.it exploded in 1987.D.it is brighter than the Sun.32.The word “period“ in Paragraph 3 means the len

12、gth of time(分数:3.00)A.over which stars vary in brightness.B.for which Eta Carinaes brightening lasts.C.Eta Carinae takes to become a supernova.D.it takes the laser from Eta Carinae to travel to the earth.33.Eta Carinae is now engaging in(分数:3.00)A.some very common behaviour.B.some very dull behaviou

13、r.C.some very frightening behaviour,D.some very strange behaviour.34.Eta Carinae is hard to observe because(分数:3.00)A.it is too far away.B.there is too much dust and gas around it.C.the binoculars are not powerful enough.D.it does not send out infrared light.35.Which of the following statements abou

14、t Eta Carinae is NOT true?(分数:3.00)A.It will end up as a supernova.B.It can be seen only through binoculars.C.It is the only star that sends out an ultraviolet laser.D.Its ultraviolet laser is brighter than that of the Sun.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.“Some“ in the last sentence of the first paragraph

15、 refers to(分数:3.00)A.some cocoa trees.B.some chocolate drinks.C.some shops.D.some South American Indians.37.According to the passage, which of the following has changed the most in the last 500 years?(分数:3.00)A.Food.B.Clothing.C.Ideology.D.Language.38.Which of the following statements is NOT true, a

16、ccording to the passage?(分数:3.00)A.One third of the worlds population drinks coffee.B.Coffee is native to Colombia.C.Coffee can keep one awake.D.Coffee drinks were first made by Arabs.39.Which country is the largest coffee producer?(分数:3.00)A.Brazil.B.Colombia.C.Ethiopia.D.Egypt.40.Thousands of Iris

17、h people starved during the “Potato Famine“ because(分数:3.00)A.they were so dependent on potatoes that they refused to eat anything else.B.they were forced to leave their homeland and move to America.C.the weather conditions in Ireland were not suitable for growing potatoes.D.the potato harvest was b

18、ad.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.We learn from the passage that the London & Blackwell railway(分数:3.00)A.now carries passengers to and from the docks,B.was a busy line a few years ago.C.used to employ many messengers and clerks.D.was not originally a steam railway.42.The passage tells us that Londons f

19、irst Light Rail System(分数:3.00)A.was constructed in the nineteenth century.B.will be finished in three years time.C.follows some of the original lines.D.took three years longer than expected to complete.43.The trains on the DLR are controlled by(分数:3.00)A.an on-board central computer.B.a computer en

20、gineer on board.C.two-way radios operated by the drivers.D.a computer center based somewhere along the line.44.It appears that the Poplar to Stratford section of the DLR route was originally developed to(分数:3.00)A.promote travel in the Midlands.B.encourage trade with the North of England.C.create em

21、ployment.D.make the transport of goods easier.45.“This line“ in Paragraph 3 refers to(分数:3.00)A.the line from the Tower Gateway Station to Poplar.B.the line from Poplar to Island Gardens.C.the Millwall Extension Railway.D.the line from, Poplar to Stratford.七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项

22、1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.unlikelyB.uncertainC.greatD.littleA.changeB.cureC.demandD.setA.processesB.producesC.takesD.refusesA.formB.affectC.createD.determineA.developedB.boughtC.discoveredD.sentA.toB.alongC.byD.withA.slowB.deafC.blindD.lameA.lifeB.wayC.methodD.skillA

23、closeB.wideC.smallD.highA.describeB.demandC.considerD.indicateA.watchedB.madeC.learntD.heardA.acceptedB.basedC.keptD.focusedA.tookB.spentC.usedD.hadA.featureB.qualityC.diagramD.sourceA.butB.evenC.soD.if职称英语理工类 C 级-6 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The high-speed trains

24、can have a major impact on travel preferences.(分数:1.00)A.forceB.influence C.surpriseD.power解析:2.The workers in that factory manufacture furniture.(分数:1.00)A.promoteB.paintC.produce D.polish解析:3.In short, I am going to live there myself.(分数:1.00)A.In other wordsB.That is to sayC.In a word D.To be fra

25、nk解析:4.I am not certain whether he will come.(分数:1.00)A.determinedB.sure C.sorryD.glad解析:5.Norman Blarney is an artist of deep convictions.(分数:1.00)A.statementsB.beliefs C.suggestionsD.claims解析:6.Mr. Johnson evidently regarded this as a great joke.(分数:1.00)A.readilyB.casuallyC.obviously D.simply解析:7

26、I had some difficulty in carrying out the plan.(分数:1.00)A.makingB.keepingC.changingD.implementing 解析:8.Can you follow the plot so far?(分数:1.00)A.changeB.investigateC.writeD.understand 解析:9.Please do not hesitate to call me if I can be of further assistance.(分数:1.00)A.contact B.seeC.helpD.touch解析:10

27、Even in a highly modernized country, manual work is still needed.(分数:1.00)A.physical B.mentalC.naturalD.hard解析:11.We all think that Marys husband is a very boring person,(分数:1.00)A.shyB.stupidC.dull D.selfish解析:12.She seemed to have detected some anger in his voice.(分数:1.00)A.noticed B.heardC.reali

28、zedD.got解析:13.He has trouble understanding that other people judge him by his social skills and conduct.(分数:1.00)A.styleB.behavior C.modeD.attitude解析:14.14 In the latter case the outcome can be serious indeed.(分数:1.00)A.result B.judgmentC.decisionD.event解析:15.They only have a limited amount of time

29、to get their points across.(分数:1.00)A.largeB.totalC.small D.similar解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The heat released by burning oil and coal is the direct cause of global warming.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.The coral island nations of the Pacific have a long, history

30、of civilization.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Scientists are not sure how serious the effects of global warming will be.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.The people of the coral island nations are unable to do anything substantial about-the problem of gl

31、obal warming.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.The people of Kiribati worry that one day their country will be taken away by a sudden high tide.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.High tides used to attack Kiribati when there was strong wind or heavy rain.(分数:

32、1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.Some industrialized countries are unwilling to spend money in reducing pollution.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案

33、E)解析:25.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:26.Paragraph 6 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:27.Even the most sophisticated Japanese robots are 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:28.Robots are less popular in Britain today partly because 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:29.One disadvantage of using robots

34、is that they consume 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:30.It is claimed that introducing robots is 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Astronomers are particularly interested in Eta Carinae because(分数:3.00)A.it is in its final stage. B.it is a supernova.C.it exploded in 1987

35、D.it is brighter than the Sun.解析:32.The word “period“ in Paragraph 3 means the length of time(分数:3.00)A.over which stars vary in brightness. B.for which Eta Carinaes brightening lasts.C.Eta Carinae takes to become a supernova.D.it takes the laser from Eta Carinae to travel to the earth.解析:33.Eta Ca

36、rinae is now engaging in(分数:3.00)A.some very common behaviour.B.some very dull behaviour.C.some very frightening behaviour,D.some very strange behaviour. 解析:34.Eta Carinae is hard to observe because(分数:3.00)A.it is too far away.B.there is too much dust and gas around it. C.the binoculars are not pow

37、erful enough.D.it does not send out infrared light.解析:35.Which of the following statements about Eta Carinae is NOT true?(分数:3.00)A.It will end up as a supernova.B.It can be seen only through binoculars.C.It is the only star that sends out an ultraviolet laser. D.Its ultraviolet laser is brighter th

38、an that of the Sun.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.“Some“ in the last sentence of the first paragraph refers to(分数:3.00)A.some cocoa trees.B.some chocolate drinks.C.some shops. D.some South American Indians.解析:37.According to the passage, which of the following has changed the most in the last 500 yea

39、rs?(分数:3.00)A.Food. B.Clothing.C.Ideology.D.Language.解析:38.Which of the following statements is NOT true, according to the passage?(分数:3.00)A.One third of the worlds population drinks coffee.B.Coffee is native to Colombia. C.Coffee can keep one awake.D.Coffee drinks were first made by Arabs.解析:39.Wh

40、ich country is the largest coffee producer?(分数:3.00)A.Brazil. B.Colombia.C.Ethiopia.D.Egypt.解析:40.Thousands of Irish people starved during the “Potato Famine“ because(分数:3.00)A.they were so dependent on potatoes that they refused to eat anything else.B.they were forced to leave their homeland and mo

41、ve to America.C.the weather conditions in Ireland were not suitable for growing potatoes.D.the potato harvest was bad. 解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.We learn from the passage that the London & Blackwell railway(分数:3.00)A.now carries passengers to and from the docks,B.was a busy line a few years ago.

42、C.used to employ many messengers and clerks.D.was not originally a steam railway. 解析:42.The passage tells us that Londons first Light Rail System(分数:3.00)A.was constructed in the nineteenth century.B.will be finished in three years time.C.follows some of the original lines. D.took three years longer

43、 than expected to complete.解析:43.The trains on the DLR are controlled by(分数:3.00)A.an on-board central computer. B.a computer engineer on board.C.two-way radios operated by the drivers.D.a computer center based somewhere along the line.解析:44.It appears that the Poplar to Stratford section of the DLR

44、 route was originally developed to(分数:3.00)A.promote travel in the Midlands.B.encourage trade with the North of England.C.create employment.D.make the transport of goods easier. 解析:45.“This line“ in Paragraph 3 refers to(分数:3.00)A.the line from the Tower Gateway Station to Poplar.B.the line from Pop

45、lar to Island Gardens.C.the Millwall Extension Railway. D.the line from, Poplar to Stratford.解析:七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.unlikelyB.uncertainC.great D.little解析:A.ch

46、ange B.cureC.demandD.set解析:A.processes B.producesC.takesD.refuses解析:A.formB.affectC.createD.determine 解析:A.developed B.boughtC.discoveredD.sent解析:A.toB.alongC.by D.with解析:A.slowB.deafC.blind D.lame解析:A.lifeB.way C.methodD.skill解析:A.closeB.wide C.smallD.high解析:A.describeB.demandC.considerD.indicate 解析:A.watchedB.madeC.learntD.heard 解析:A.acceptedB.based C.keptD.focused解析:A.took B.spentC.usedD.had解析:A.featureB.qualityC.diagramD.source 解析:A.but B.evenC.soD.if解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1