ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:88KB ,
资源ID:1465909      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465909.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语卫生类C级-15及答案解析.doc)为本站会员(livefirmly316)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语卫生类C级-15及答案解析.doc

1、职称英语卫生类 C 级-15 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The high-speed trains can have a major impact on travel preferences.(分数:1.00)A.forceB.influenceC.surpriseD.power2.Norman Blarney is an artist of deep convictions.(分数:1.00)A.statementsB.beliefsC.suggestionsD.claims3.Even in

2、a highly modernized country, manual work is still needed.(分数:1.00)A.physicalB.mentalC.naturalD.hard4.Please do not hesitate to call me if I can be of further assistance,(分数:1.00)A.contactB.seeC.helpD.touch5.Can you follow the plot so far?(分数:1.00)A.changeB.investigateC.writeD.understand6.I had some

3、difficulty in carrying out the plan.(分数:1.00)A.makingB.keepingC.changingD.implementing7.Mr. Johnson evidently regarded this as a great joke.(分数:1.00)A.readilyB.casuallyC.obviouslyD.simply8.They only have a limited amount of time to get their points across.(分数:1.00)A.largeB.totalC.smallD.similar9.I a

4、m not certain whether he will come.(分数:1.00)A.determinedB.sureC.sorryD.glad10.In the latter case the outcome can be serious indeed.(分数:1.00)A.resultB.judgmentC.decisionD.event11.She seemed to have detected some anger in his voice.(分数:1.00)A.noticedB.heardC.realizedD.got12.He has trouble understandin

5、g that other people judge him by his social skills and conduct.(分数:1.00)A.styleB.behaviorC.modeD.attitude13.We all think that Marys husband is a very boring person.(分数:1.00)A.shyB.stupidC.dullD.selfish14.In short, I am going to live there myself.(分数:1.00)A.In other wordsB.That is to sayC.In a wordD.

6、To be frank15.The workers in that factory manufacture furniture.(分数:1.00)A.promoteB.paintC.produceD.polish二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Henry Manley was already deeply in debt.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.If George took the job in Birmingham, he would have to leave his fam

7、ily at Wyeford.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.Henry Manley had no idea at all why George Strong wanted to see him.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.The job that had been offered to George in Birmingham paid better.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mention

8、ed20.George Strong was the best engineer in Henry Manleys company.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.Henry Manleys company was in deep trouble.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.Henry Manleys company was making enough profits to raise the workers wages.(分数:1.00)A.A.

9、 Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_27.If you had no one to share your feelings, your life would be 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.The warm feeling

10、of belongingness may give you 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.The ability to establish fine relations with others will keep you 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.You will find it hard to make friends with people 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.When a person should be considered dead is currently a matt

11、er(分数:3.00)A.which few people in the US care much about.B.which has caused heated argument in the US.C.which only doctors can settle.D.which has already been settled.32.Which of the following is NOT a phenomenon mentioned in the passage?(分数:3.00)A.The body may still be alive after the heart and the

12、brain have stopped working.B.The heart may keep beating after the brain has died.C.The brain may still be active after the heart has stopped beating.D.The lung may keep breathing after the brain has died.33.People in the past held that the difference between life and death(分数:3.00)A.did not exist.B.

13、was easy to tell.C.lay in the brain.D.was open to debate.34.More and more people are beginning to accept the idea that a person is dead(分数:3.00)A.when the heart stops beating.B.when the brain becomes less active.C.when the brain stops working.D.when doctors stop medical treatment.35.The brain contro

14、ls the other body activities through(分数:3.00)A.medical devices.B.small electrodes.C.the nerve cells.D.the brain waves.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.According to the passage, which of the following has changed the most in the last 500 years?(分数:3.00)A.Food.B.Clothing.C.Ideology.D.Language.37.Which of th

15、e following statements is NOT true, according to the passage?(分数:3.00)A.One third of the worlds population drinks coffee.B.Coffee is native to Colombia.C.Coffee can keep one awake.D.Coffee drinks were first made by Arabs.38.Thousands of Irish people starved during the “Potato Famine“ because(分数:3.00

16、A.they were so dependent on potatoes that they refused to eat anything else.B.they were forced to leave their homeland and move to America.C.the weather conditions in Ireland were not suitable for growing potatoes.D.the potato harvest was bad.39.Which country is the largest coffee producer?(分数:3.00

17、A.Brazil.B.Colombia.C.Ethiopia.D.Egypt.40.“Some“ in the last sentence of the first paragraph refers to(分数:3.00)A.some cocoa trees.B.some chocolate drinks.C.some shops.D.some South American Indians.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Nicotine gum is used to help a smoker(分数:3.00)A.reduce weight.B.stop smokin

18、g.C.clean his teeth.D.absorb nicotine immediately.42.Which of the following is said to be the most expensive and harmful?(分数:3.00)A.Consuming alcohol.B.Using heroin.C.Taking cocaine.D.Smoking cigarettes.43.Which of the following is NOT mentioned as a step to control smoking?(分数:3.00)A.Forbidding smo

19、king in all public places.B.Collecting a special tax on cigarettes.C.Banning cigarette advertising from radio and TV.D.Requiring a warning on each cigarette package.44.The benefits of giving up smoking include all the following EXCEPT(分数:3.00)A.the formation of a good habit.B.the reduction of expens

20、es.C.the reduction of harm to ones health.D.easier access to institutions that ban smoking.45.Which of the following can help a person quit smoking?(分数:3.00)A.Reading cigarette advertisements.B.Using nicotine patches.C.Chewing ordinary gum.D.Participating in social activities.七、B第 5 部分:补全对话/B(总题数:5,

21、分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.arrivedB.reachedC.changedD.cameA.mayB.mightC.mustD.couldA.getB.keepC.drawD.makeA.invitedB.admittedC.acceptedD.calledA.cancelledB.approvedC.solvedD.addedA.goingB.lastingC.going onD.taking onA.acceptedB.developedC.startedD.

22、changedA.aboutB.inC.withD.ofA.increasedB.reducedC.fixedD.offeredA.thanB.asC.inD.forA.treatmentB.reputationC.workD.resultsA.boringB.practicalC.excitingD.naturalA.anyoneB.anyonesC.anyone elseD.anyone elsesA.everyB.allC.bothD.manyA.publishedB.boughtC.issuedD.printed职称英语卫生类 C 级-15 答案解析(总分:100.00,做题时间:90

23、 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The high-speed trains can have a major impact on travel preferences.(分数:1.00)A.forceB.influence C.surpriseD.power解析:2.Norman Blarney is an artist of deep convictions.(分数:1.00)A.statementsB.beliefs C.suggestionsD.claims解析:3.Even in a highly modernized country, m

24、anual work is still needed.(分数:1.00)A.physical B.mentalC.naturalD.hard解析:4.Please do not hesitate to call me if I can be of further assistance,(分数:1.00)A.contact B.seeC.helpD.touch解析:5.Can you follow the plot so far?(分数:1.00)A.changeB.investigateC.writeD.understand 解析:6.I had some difficulty in carr

25、ying out the plan.(分数:1.00)A.makingB.keepingC.changingD.implementing 解析:7.Mr. Johnson evidently regarded this as a great joke.(分数:1.00)A.readilyB.casuallyC.obviously D.simply解析:8.They only have a limited amount of time to get their points across.(分数:1.00)A.largeB.totalC.small D.similar解析:9.I am not

26、certain whether he will come.(分数:1.00)A.determinedB.sure C.sorryD.glad解析:10.In the latter case the outcome can be serious indeed.(分数:1.00)A.result B.judgmentC.decisionD.event解析:11.She seemed to have detected some anger in his voice.(分数:1.00)A.noticed B.heardC.realizedD.got解析:12.He has trouble unders

27、tanding that other people judge him by his social skills and conduct.(分数:1.00)A.styleB.behavior C.modeD.attitude解析:13.We all think that Marys husband is a very boring person.(分数:1.00)A.shyB.stupidC.dull D.selfish解析:14.In short, I am going to live there myself.(分数:1.00)A.In other wordsB.That is to sa

28、yC.In a word D.To be frank解析:15.The workers in that factory manufacture furniture.(分数:1.00)A.promoteB.paintC.produce D.polish解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Henry Manley was already deeply in debt.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.If George took the job in Birmingham, he wo

29、uld have to leave his family at Wyeford.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Henry Manley had no idea at all why George Strong wanted to see him.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.The job that had been offered to George in Birmingham paid better.(分数:1.00)A.A. Ri

30、ght B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.George Strong was the best engineer in Henry Manleys company.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.Henry Manleys company was in deep trouble.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.Henry Manleys company was making enough profits

31、to raise the workers wages.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:27.If you h

32、ad no one to share your feelings, your life would be 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:28.The warm feeling of belongingness may give you 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:29.The ability to establish fine relations with others will keep you 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:30.You will find it hard to make frien

33、ds with people 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.When a person should be considered dead is currently a matter(分数:3.00)A.which few people in the US care much about.B.which has caused heated argument in the US. C.which only doctors can settle.D.which has already been se

34、ttled.解析:32.Which of the following is NOT a phenomenon mentioned in the passage?(分数:3.00)A.The body may still be alive after the heart and the brain have stopped working. B.The heart may keep beating after the brain has died.C.The brain may still be active after the heart has stopped beating.D.The l

35、ung may keep breathing after the brain has died.解析:33.People in the past held that the difference between life and death(分数:3.00)A.did not exist.B.was easy to tell. C.lay in the brain.D.was open to debate.解析:34.More and more people are beginning to accept the idea that a person is dead(分数:3.00)A.whe

36、n the heart stops beating.B.when the brain becomes less active.C.when the brain stops working. D.when doctors stop medical treatment.解析:35.The brain controls the other body activities through(分数:3.00)A.medical devices.B.small electrodes.C.the nerve cells. D.the brain waves.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00

37、)36.According to the passage, which of the following has changed the most in the last 500 years?(分数:3.00)A.Food. B.Clothing.C.Ideology.D.Language.解析:37.Which of the following statements is NOT true, according to the passage?(分数:3.00)A.One third of the worlds population drinks coffee.B.Coffee is nati

38、ve to Colombia. C.Coffee can keep one awake.D.Coffee drinks were first made by Arabs.解析:38.Thousands of Irish people starved during the “Potato Famine“ because(分数:3.00)A.they were so dependent on potatoes that they refused to eat anything else.B.they were forced to leave their homeland and move to A

39、merica.C.the weather conditions in Ireland were not suitable for growing potatoes.D.the potato harvest was bad. 解析:39.Which country is the largest coffee producer?(分数:3.00)A.Brazil. B.Colombia.C.Ethiopia.D.Egypt.解析:40.“Some“ in the last sentence of the first paragraph refers to(分数:3.00)A.some cocoa

40、trees.B.some chocolate drinks.C.some shops. D.some South American Indians.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Nicotine gum is used to help a smoker(分数:3.00)A.reduce weight.B.stop smoking. C.clean his teeth.D.absorb nicotine immediately.解析:42.Which of the following is said to be the most expensive and harm

41、ful?(分数:3.00)A.Consuming alcohol.B.Using heroin.C.Taking cocaine.D.Smoking cigarettes. 解析:43.Which of the following is NOT mentioned as a step to control smoking?(分数:3.00)A.Forbidding smoking in all public places. B.Collecting a special tax on cigarettes.C.Banning cigarette advertising from radio an

42、d TV.D.Requiring a warning on each cigarette package.解析:44.The benefits of giving up smoking include all the following EXCEPT(分数:3.00)A.the formation of a good habit. B.the reduction of expenses.C.the reduction of harm to ones health.D.easier access to institutions that ban smoking.解析:45.Which of th

43、e following can help a person quit smoking?(分数:3.00)A.Reading cigarette advertisements.B.Using nicotine patches. C.Chewing ordinary gum.D.Participating in social activities.解析:七、B第 5 部分:补全对话/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)

44、解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.arrivedB.reachedC.changedD.came 解析:A.mayB.mightC.mustD.could 解析:A.getB.keepC.draw D.make解析:A.invitedB.admitted C.acceptedD.called解析:A.cancelledB.approvedC.solvedD.added 解析:A.goingB.lastingC.going on D.taking on解析:A.acceptedB.developedC.startedD.changed 解析:A.about B.inC.withD.of解析:A.increasedB.reduced C.fixedD.offered解析:A.than B.asC.inD.for解析:A.treatment B.reputationC.workD.results解析:A.boringB.practicalC.exciting D.natural解析:A.anyoneB.anyonesC.anyone elseD.anyone elses 解析:A.every B.allC.bothD.many解析:A.publishedB.bought C.issuedD.printed解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1