ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:89KB ,
资源ID:1465969      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1465969.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语卫生类C级-6及答案解析.doc)为本站会员(outsidejudge265)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语卫生类C级-6及答案解析.doc

1、职称英语卫生类 C 级-6 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The soldier displayed remarkable courage in the battle.(分数:1.00)A.placedB.showedC.pointedD.decided2.The city has decided to do away with all the old buildings in its centre.(分数:1.00)A.get rid ofB.set upC.repairD.paint3.They

2、didnt realize how serious the problem was.(分数:1.00)A.knowB.forgetC.doubtD.remember4.He is certain that the dictionary is just what I want.(分数:1.00)A.sureB.angryC.doubtfulD.worried5.She was grateful to him for being so good to her.(分数:1.00)A.carefulB.hatefulC.beautifulD.thankful6.This kind of materia

3、l was seldom used in building houses during the Middle Ages.(分数:1.00)A.neverB.rarelyC.oftenD.only7.The last few weeks have been enjoyable.(分数:1.00)A.closeB.nearC.pastD.several8.The great changes of the city astonished every visitor to that city.(分数:1.00)A.attackedB.surprisedC.attractedD.interested9.

4、About one quarter of the workers in the country are employed in factories.(分数:1.00)A.thirdB.fourthC.tenthD.fifteenth10.How do you account for your absence from the class last Thursday?(分数:1.00)A.explainB.examineC.chooseD.expand11.There are only five minutes left, but the outcome of the match is stil

5、l in doubt.(分数:1.00)A.resultB.judgementC.estimationD.event12.People from many places were drawn to the city by its growing economy.(分数:1.00)A.fetchedB.carriedC.attractedD.pushed13.What were the consequences of the decision she had made?(分数:1.00)A.reasonsB.resultsC.causesD.bases14.The nursery is brig

6、ht and cheerful.(分数:1.00)A.pleasantB.cleanC.peacefulD.large15.We shall keep the money in a secure place.(分数:1.00)A.cleanB.secretC.distantD.safe二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Following the success of chewing gum, schools handed out gum to school children.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not men

7、tioned17.Building Wrigley empire took not only time and money, but creativity and business sense.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.Americans had been chewing gum since before Thomas Adams was born.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.William Wrigley sent free gum to

8、every pretty woman in the US.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.William Wrigley liked to do things in a big way.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.Americans began to chew more and more gum mainly because of Wrigleys continuous advertising.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wr

9、ong C.C. Not mentioned22.William Wrigley first started to experiment with chewing gum.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_27.

10、After they have driven for a year, young California drivers can get a full driving licence if they have no record of 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Before July 1st, many young people go to CMVD to get 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.Traffic accidents fell greatly in Maryland after they introduced 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.Sp

11、ecially trained testers were employed to examine new drivers in 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the following is INCORRECT?(分数:3.00)A.She suffered from a heart trouble.B.Her son didnt wish to see her at Christmas.C.She didnt like the atmosphere in the home.D.She was qui

12、te satisfied with her conditions.32.She was _ the people who worked there.(分数:3.00)A.criticized byB.disliked byC.popular withD.kept away from33.Which of the following words can best describe her life in the old peoples home?(分数:3.00)A.Busy.B.Unhappy.C.Varied.D.Happy.34.Mrs, White was moved out of he

13、r old house mainly because(分数:3.00)A.her son was going to work in Canada.B.she didnt want to do housework any more.C.her house was to be replaced by a new building.D.her friends had all moved away from the area.35.Why did her friends and neighbours stop seeing her after a few months?(分数:3.00)A.Becau

14、se they had to travel a long way to see her.B.Because they had found some new friends.C.Because they had fallen sick.D.Because they had lost interest in the new place.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Stone Hill Mall is popular with shoppers mainly because of its(分数:3.00)A.long business hours.B.attractive

15、restaurants.C.childrens stores.D.entertainment facilities.37.What makes Stone Hill Mall a more favourable shopping place is(分数:3.00)A.the prices in the shops.B.the weather in the area.C.the childcare facilities.D.the conditions inside the mall.38.Stone Hill Mall is different from other malls because

16、 it has(分数:3.00)A.more large department stores.B.more empty space to rent.C.many shops selling special goods.D.shops selling expensive goods.39.The main purpose of the passage is to(分数:3.00)A.compare Stone Hill Mall with other shopping centres.B.introduce the unique features of the mall.C.discuss it

17、s strengths and weaknesses.D.draw attention to the inadequacies of shopping centres.40.It is implied in the passage that the writer takes a(n)_attitude towards the mall.(分数:3.00)A.criticalB.indifferentC.fairD.one-sided六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.According to the passage, happiness can be defined as(分

18、数:3.00)A.a good mood and a pleasant psychological state.B.a positive mood and a good physical state.C.a positive mood and a positive attitude toward ones poor health.D.a positive mood and a. positive attitude toward ones social status.42.This passage mainly discuss(分数:3.00)A.the relationship between

19、 a good sex life and a loving affectionate relationship.B.various factors that may contribute to happiness.C.various views about happiness.D.ideal situations in which one finds himself happy.43.Which of the following statements is true?(分数:3.00)A.Five percent of Americans are very unhappy.B.Over fif

20、ty percent of Americans are very happy.C.Twenty percent of Americans are very unhappy.D.Sixty to seventy percent of Americans are not happy.44.According to the article, happiness depends mainly upon(分数:3.00)A.whether one had a happy childhood.B.whether one has great wealth.C.whether one feels that t

21、hings are changing for the better.D.whether one has good parents.45.Which of the following factors does NOT contribute to happiness?(分数:3.00)A.A well-paid job.B.Very poor health.C.A loving affectionate relationship.D.A good education.七、B第 5 部分:补全对话/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:

22、八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.ranB.walkedC.cycledD.droveA.battleB.attackC.fightD.lossA.hoursB.timeC.daysD.minutesA.talkB.exerciseC.timeD.moneyA.sometimesB.everC.alwaysD.neverA.meB.IC.mineD.yourA.BadlyB.PossiblyC.EagerlyD.LuckilyA.supportB.decideC.knowD.believeA.workB.learnC.earnD.moveA.advised

23、B.promisedC.threatenedD.pulledA.runningB.goingC.turningD.movingA.gettingB.doingC.puttingD.goingA.whatB.whereC.whetherD.whenA.twoB.anotherC.oneD.moreA.mostB.moreC.muchD.best职称英语卫生类 C 级-6 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The soldier displayed remarkable courage in the battl

24、e.(分数:1.00)A.placedB.showed C.pointedD.decided解析:2.The city has decided to do away with all the old buildings in its centre.(分数:1.00)A.get rid of B.set upC.repairD.paint解析:3.They didnt realize how serious the problem was.(分数:1.00)A.know B.forgetC.doubtD.remember解析:4.He is certain that the dictionary

25、 is just what I want.(分数:1.00)A.sure B.angryC.doubtfulD.worried解析:5.She was grateful to him for being so good to her.(分数:1.00)A.carefulB.hatefulC.beautifulD.thankful 解析:6.This kind of material was seldom used in building houses during the Middle Ages.(分数:1.00)A.neverB.rarely C.oftenD.only解析:7.The la

26、st few weeks have been enjoyable.(分数:1.00)A.closeB.nearC.past D.several解析:8.The great changes of the city astonished every visitor to that city.(分数:1.00)A.attackedB.surprised C.attractedD.interested解析:9.About one quarter of the workers in the country are employed in factories.(分数:1.00)A.thirdB.fourt

27、h C.tenthD.fifteenth解析:10.How do you account for your absence from the class last Thursday?(分数:1.00)A.explain B.examineC.chooseD.expand解析:11.There are only five minutes left, but the outcome of the match is still in doubt.(分数:1.00)A.result B.judgementC.estimationD.event解析:12.People from many places

28、were drawn to the city by its growing economy.(分数:1.00)A.fetchedB.carriedC.attracted D.pushed解析:13.What were the consequences of the decision she had made?(分数:1.00)A.reasonsB.results C.causesD.bases解析:14.The nursery is bright and cheerful.(分数:1.00)A.pleasant B.cleanC.peacefulD.large解析:15.We shall ke

29、ep the money in a secure place.(分数:1.00)A.cleanB.secretC.distantD.safe 解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Following the success of chewing gum, schools handed out gum to school children.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Building Wrigley empire took not only time and money, but

30、 creativity and business sense.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Americans had been chewing gum since before Thomas Adams was born.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.William Wrigley sent free gum to every pretty woman in the US.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong

31、C.C. Not mentioned解析:20.William Wrigley liked to do things in a big way.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.Americans began to chew more and more gum mainly because of Wrigleys continuous advertising.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.William Wrigley first star

32、ted to experiment with chewing gum.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:24.Paragraph 3 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:25.Paragraph 4 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:26.Paragraph 5 1(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:27.

33、After they have driven for a year, young California drivers can get a full driving licence if they have no record of 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:28.Before July 1st, many young people go to CMVD to get 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:29.Traffic accidents fell greatly in Maryland after they introduced

34、 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:30.Specially trained testers were employed to examine new drivers in 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the following is INCORRECT?(分数:3.00)A.She suffered from a heart trouble.B.Her son didnt wish to see her at Christmas. C.She di

35、dnt like the atmosphere in the home.D.She was quite satisfied with her conditions.解析:32.She was _ the people who worked there.(分数:3.00)A.criticized byB.disliked byC.popular with D.kept away from解析:33.Which of the following words can best describe her life in the old peoples home?(分数:3.00)A.Busy.B.Un

36、happy. C.Varied.D.Happy.解析:34.Mrs, White was moved out of her old house mainly because(分数:3.00)A.her son was going to work in Canada.B.she didnt want to do housework any more.C.her house was to be replaced by a new building. D.her friends had all moved away from the area.解析:35.Why did her friends an

37、d neighbours stop seeing her after a few months?(分数:3.00)A.Because they had to travel a long way to see her. B.Because they had found some new friends.C.Because they had fallen sick.D.Because they had lost interest in the new place.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Stone Hill Mall is popular with shoppe

38、rs mainly because of its(分数:3.00)A.long business hours. B.attractive restaurants.C.childrens stores.D.entertainment facilities.解析:37.What makes Stone Hill Mall a more favourable shopping place is(分数:3.00)A.the prices in the shops.B.the weather in the area.C.the childcare facilities.D.the conditions

39、inside the mall. 解析:38.Stone Hill Mall is different from other malls because it has(分数:3.00)A.more large department stores.B.more empty space to rent.C.many shops selling special goods. D.shops selling expensive goods.解析:39.The main purpose of the passage is to(分数:3.00)A.compare Stone Hill Mall with

40、 other shopping centres.B.introduce the unique features of the mall.C.discuss its strengths and weaknesses. D.draw attention to the inadequacies of shopping centres.解析:40.It is implied in the passage that the writer takes a(n)_attitude towards the mall.(分数:3.00)A.critical B.indifferentC.fairD.one-si

41、ded解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.According to the passage, happiness can be defined as(分数:3.00)A.a good mood and a pleasant psychological state. B.a positive mood and a good physical state.C.a positive mood and a positive attitude toward ones poor health.D.a positive mood and a. positive attitude to

42、ward ones social status.解析:42.This passage mainly discuss(分数:3.00)A.the relationship between a good sex life and a loving affectionate relationship.B.various factors that may contribute to happiness. C.various views about happiness.D.ideal situations in which one finds himself happy.解析:43.Which of t

43、he following statements is true?(分数:3.00)A.Five percent of Americans are very unhappy. B.Over fifty percent of Americans are very happy.C.Twenty percent of Americans are very unhappy.D.Sixty to seventy percent of Americans are not happy.解析:44.According to the article, happiness depends mainly upon(分

44、数:3.00)A.whether one had a happy childhood.B.whether one has great wealth.C.whether one feels that things are changing for the better. D.whether one has good parents.解析:45.Which of the following factors does NOT contribute to happiness?(分数:3.00)A.A well-paid job.B.Very poor health. C.A loving affect

45、ionate relationship.D.A good education.解析:七、B第 5 部分:补全对话/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.ranB.walkedC.cycledD.drove 解析:A.battleB.attack C.fightD.loss解析:A.hoursB.timeC.days D.minutes解析:A

46、talkB.exercise C.timeD.money解析:A.sometimesB.everC.alwaysD.never 解析:A.meB.IC.mine D.your解析:A.BadlyB.PossiblyC.EagerlyD.Luckily 解析:A.support B.decideC.knowD.believe解析:A.workB.learnC.earn D.move解析:A.advised B.promisedC.threatenedD.pulled解析:A.runningB.going C.turningD.moving解析:A.gettingB.doing C.puttingD.going解析:A.what B.whereC.whetherD.when解析:A.twoB.another C.oneD.more解析:A.mostB.moreC.much D.best解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1